Teorijas par mūsu Zemi.

Ir izvirzītas vismaz 4 teorijas par mūsu Zemes izskatu, uzbūvi un darbības principiem. Apaļa, plakana,kā atsevišķa šūna,vai vispār virtuāla. Nevienu no šīm teorijām parasts cilvēks nav spējīgs pārbaudīt. Ņemot vērā šo teoriju aizstāvju pamatotos argumentus,kā arī kosmosa aģentūras neskaitāmos krāpšanas mēģinājumus,ik viena no šīm teorijām var izrādīties patiesa,vai arī neviena no tām neatbilst patiesībai un viss ir pavisam savādāk,nekā mums pūlas iestāstīt kopš bērnības. Vai tiešām esat par visiem 100% pārliecināti,ka dzīvojam uz apaļas Zemes? Mani sāk mākt šaubas.

Ljekainiitis (2018-01-28 19:36)    3 Aivar - re kur Tev kompanjons - :)
http://www.tvnet.lv/zinatne/kosmoss/770489-sirmgalvis_ar_pastaisitu_raketi_atkal_gatavojas_pieradit_
ka_zeme_ir_plakana

fargo (2018-01-28 19:49)    1 šitas.ir.pilnīgs.vāks.

tas ir no tā rentv? ir dzirdēti stāsti par ļoti interesantiem raidījumiem. laikam būs patiesi. stāsti, es domāju. par rentv. nevis ģeoīdu.

un zāles, kuras izārstētu jebkuras slimības, wow.

studentka (2018-01-28 19:57)  1 4 Civilizācija viņam neko nav devusi-sēdētu tagad egles zaros un ar nūju skrietu zaķim pakaļ-tad varētu teikt, ka neko nav devusi. Bet tā-sēž siltā istabā ar pilnu vēderu un aiz garlaicības internetā skatās visādas muļķības un vēl rauc degunu.

Geisha (2018-01-28 20:25)  3 2 Ai, Aivariņ, mēs uz šīs planētas tik īsu laiciņu dzīvojam, bet paspējam viens otram kažoku papluinīt un kādā kārā miesas gabalā iekost. Īstenība no kurienes nākam un kur iesim to nezina neviens. Bet pakustināt savas pelēkās šūniņas ir tikai veselīgi. Jauku vakaru!

Liga2 (2018-01-28 20:51)  1 2 godigi man ir vienalga vai zeme ir apalas vai plakanas formas. kas tava dzive ipasi mainisies no ta ka zinasi piemeram ka dzivo zem kupola? butiskakais ir saglabat dzivi uz zemes nevis veicinat tas iznicibu neatkarigi no formas

Liga2 (2018-01-28 22:03)    1 es saprotu ka tiesi youtube ir tas kas iemaca domat pastavigi? videi draudzigi materiali ja tas ir jauki tikkai atkal tur bus iesaistiti pasaules lieli naudas parvalditaji , liela politika vai zemes forma to ietekmes -domaju ka ne. viss bus atkarigs no cilveka spejas spriest un no izglitibas limena. jo zemaka cilvekam izglitiba jo vins vairak tic neta, tv neparbauditajai informacijai. bet tu vari but pirmais kas var pieradit savu domu taisnigumu ja tu rit pardosi savu ipasumu, masinu, atteiksies no tehnologijam tas ir telefons, kompis, tv un dosies uz mezu uzcelsi zaru budu saksi medit tadejadi pieradot ka cilvekam nevajag neko tikkai but tuvak dabai un saudzet to. un varbut pec paris gadiem tadu aivaru bus tukstosiem

Iron_lady (2018-01-28 22:04)  1 1 https://prepareforchange.net

Palasi sadaļā Cobra ;) diezgan interesanti

piparbecinja (2018-01-28 22:54)      Un kas ir tie argumenti, ka Zeme varetu būt plakana?

Rondijs (2018-01-28 23:12)    2 Esmu dzirdējis par visām šīm teorijām, bet kura patiesa - nav ne jausmas. Neizslēdzu nevienu no variantiem. Man nav tādu zināšanu lai pierādītu kādas no tām patiesumu. Tajā pat laikā lielākais vairums cilvēku šodien ir vienkārši smieklīgi, viņi patiešām, par visiem 100% tic tam, ko viņiem kāds pastāsta skolā. Tikai vajag jau atcerēties, ka cilvēks ar to arī ir cilvēks ka kļūdās.. pie tam kļūdās uzreiz miljoniem cilvēku, jo lielāka daļa jau nedomā ar savu galvu, tikai ņem atbildes no kādas autoritātes, skolotāja, zinātnieka utt. Kādām tik muļķībām un māņiem cilvēki nav ticējuši vēstures gaitā.. bet šodien, 2018 gadā mazais muļķa cilvēks domā ka viņš zin kaut ko, absolūti un nekļūdīgi. Un pat nešaubās par to. Manuprāt, mēs kā cilvēki, par gandrīz jebkuru šodien nozīmīgu tēmu šodien kļūdāmies vismaz par 50%. Vismaz.

Rondijs (2018-01-28 23:16)    1 piparbecinja, spēcīgākais arguments ir tāds, ka zemei nevar pierādīt izliekumu. Ar jaudīgu binokli vai teleskopu it kā varot var redzēt milzu attālumos, līdz 100km un vairāk. Bet pēc apaļās zemes formulām sanāk ka tas nav iespējams, jo objektam jau sen kā jābūt bija paslēptam zem izliekuma.

Drole (2018-01-28 23:17)      nja.
Darvina balva rokas stiepiena attaalumaa.

ar rentv gaadiibu ticis liidz "chemtrails" un "slepenajaam laboratorijaam" .... buutu nu labaak tureejies pie zemes, lai ar uudenjrazha moci neuzsper gaisaa.


_
https://www.carsdirect.com/green-cars/pros-and-cons-of-alternative-fuel-cars

neko (2018-01-29 04:07)  1 2 Uz pusi no pēdējā komentārā uzdotajiem jautājumiem atbilde ir gana vienkārša. Skolā mācītā matemātika/ģeometrija nav piemērojama sfērās par ko tu runā; tev vienkārši pietrūkst zināšanu, lai veiktu savus aprēķinus un salīdzinātu rezultātus.

miglainaa_plava (2018-01-29 04:37)  2   Eh, ku laba tēma. Man tā gribētos, lai noskatieties šo filmu un pasakiet, ko domājiet!

Документальный фильм «Заговор против БОГА».
https://www.youtube.com/watch?v=dZggiLkJnlk

Tur nav par Zemes apaļumu, bet ir par visādām citām lietām, kas notiek mums apkārt. Filma ir no kristiešu pozīcijas, tomēr ja to "laiž gar ausīm", tad arī interesanti paskatīt un padomāt par faktiem. Tāda opozīcija visam, ko mums cenšas ieborēt no valdošiem slāņiem.

JurisK (2018-01-29 05:31)    2 Zhiroskopi domaati, lai pilots redzeetu un notureetu lidmashiinu horizontaali, t.i. - lai zemes pievilkshanas un spaarnu paceleejspeeki darbotos preteejos virzienos.Radiolokatori ´´redz´´ spogulii - jonosfeeraa. Televiizijas sateliiti atstaro no zemes sanjemtos simtus dazhaadu frekvenchu signaalus. Maakonjos saules stari tiek lauzti uudens pilienos. Apnika, tam visam ir pavisam vienkaarshi izskaidrojumi. Bet jaa - zinaatne biezhi balstaas nepieraadaamos pienjeemumos un liidz vieniigajai patiesiibai veel ljoti taalu. Ja nu gaismas aatrums nav pastaaviigs? Un par Zemes varenajiem - jaa, pasaulei attiistoties, razhoshana koncentreejaas dazhu rokaas - arii dabiigs process, jaa, tie dazhi var ietekmeet sabiedrisko domu un izmantot paareejos cilveekus, bet liidz zinaamam liimenim, kuru paarkaapjot, visa vareniiba izkuupees. Balanseet uz nazha asmens - tas viss ir politika un ietekmes sfeeru sadale.

LaskovijMerzavec (2018-01-29 09:35)  2 2 Es izvirzu teoriju, ka visi Jūs māna!

Kamielji nav kamielji, bet četrkājaini strausi ar kupri!

Mostieties tauta - cik ilgi var ciest šos acimredzamos melus!

marselis (2018-01-29 11:04)  2 1 ...saubam pamats,
visu ko censas "iestumt",balsta uz dalejam "patiesibam"....
vai nezinas pec vai lai novirzitu pa maldus celu

marselis (2018-01-29 11:32)  2 1 AivarsN
par musu galaktiku...ir apvienotu neatkarigu zinatnieku gruppas darbs... uzreiz neatceros ta nosakumu,bet tiek izskatiti fakti...matematiski,austrofiziski,astrokimiski...precizitate planetam,attiecibam ,to kustibam miljardas dalas,kim.proc utt.
par kvantu(noverotajs maina eksp.norisi),Enst.,gaisma var parvietoties" vide",etera teorija pieradita
Objekts no subjekta nav atdalams....
..ja velme vairak saredzet patieso,tad neaizmirsti labo teicienu "seko naudai,tad redzesi ieinteresetos"
ir pietiekosi daudz gudru,neatkarigu zinatnieku,domataju utt.,
nesaubigi...visa pamats informacija...,bliva massa,materija ir tikai 7%
ta ka mes esam lielakoties uz 93% informativi,energetiski ,"tuksi"

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu