Vai Latvijā eksistē kaut 1 godīgs politiķis?

Vai Saeimā un valdībā savākti kādi 120 lielākie Latvijas korupanti? Atceros, ka Kārlis Ulamanis strādāja tikai idejas dēļ, jo pašam nekā nepiederēja. Mūsdienās tāds varētu būt Juris Rubenis, kas strādātu vispārības labad.
Es tik brīnos, KĀPĒC mūsdienu poltiķi stāsta kko, ka viņi (vai valdība) strādā Latvijas labā, ja labi zināms, ka viņi nāk no oligarhu partijām un vienīgā viņu interese ir peļņas gūšana sev un savam partijas biedru lokam. Kā var katru dienu iet TV kameru priekšā un melot, melot, melot, ka tas un tas izdarīts un ka no tā cilvēki iegūs to un to. Kā var nepārtraukti melojot nesajukt prātā un nesākties personības dubultošanās? Un kāda jēga pēc tam ziņās žurnalistiem to visu analizēt un diktoriem visu to atstāstīt un klausītājiem klausīties, ka VISS ir meli? Vai nav tik trakli un var būt korupants tikai pa pusei un pa otrai pusei godīgs cilvēks?

encoferrari555777  2   malaci puikas .gan slesers gan lembergs, gan skele gan godmanis.....un visi parejie oligarhi.... ja pasi atlauj lai draz..... kapec ne......

Geisha      Tev pašam ir tīri labs dabas dots talants muldēt (gudri runāt). nu ko pats sēdi uz OHO celma un spriedelē? Kāpēc pats neej politikā? Ko pats darīji 90 gados? Kāpēc nesaprati ar kuriem biedriem vajag biedroties ar kuriem nevajag? Bet kāds mācēja izlīst no savas burkānu dobes, izaudzēt tulpes un iegūt miljonus. Un tagad dusma par to ka pašam dūšas nepietika līst samazgās. Politika pēc definīcijas nevar būt tīra. Un pat visgodīgākais neatteiksies no labumiem.

derevnja10    2 Pagaidām neviens tāds nav manīts, kas varētu nolikt galdā savus bankas rēķinus, īpašumus un nesāktu stāstīt, šo vecāmāte īpašumā atstāja, to padomju laikos iegādājos, kad tulpes audzēju.Valsts amatpersonai ir jābūt caurspīdīgai, nevis miglā tītai.

solvitas    4 Geisha šito gan nevajag - " kāds mācēja izlīst no savas burkānu dobes, izaudzēt tulpes un iegūt miljonus" . Tā jau var noticēt arī pasakai, ka iestādot zelta naudas gabaliņu var izaudzēt veselu naudas koku :))))) Mans tētis arī audzēja tulpes lielos apjomos tajā laikā, bet kaut kā par miljonāru nekļuva :D Par privatizāciju to zelta āderi sauc, nevis tulpju audzēšana :)))

runcis  1 1 Pēc būtības viņi nemelo, viss uzskaitītais ir izdarīts un cilvēki ir guvuši labumu, bet protams ne visi. Labumu ir maz bet visu ir daudz, visiem nepietiek. Partijas tiek dibinātas ar mērķi tikt pie varas un celt savu atbalstītāju labklājību. Tādu idiotu kas domās par savu pretinieku labklājības celšanu tur nav.

kuks10    3 To AivarsN ,cik naivs esi..paskaties ar cik krutu vāģi brauc rubika dēliņš un visi pārējies pindosi no sc,kas bija baigie sociālās taisnības nesēji- strādnieku šķirai..)))Pirmsākumos diņevičš ,kas valdīja air baltic pirmsākumos zaga vagoniem,gandrīz nolaida uz grunti,tad kā zutis aizslīdēja citur zagt..vislielākie pidari ir sc,kas reāli grauj Latviju,tas redzams Rīgā..saucamie latviskās partijas zog maziem ķieģelīšiem,jo ir bailīgi..)))Reāli valstī valda trīs pidari uz burtu A..tur neko nevar izdarīt,jo Tauta ir pasīva ,gļēva +iestājies nihilisms,katrs dzīvo šodienai,jo rītdien atkal kāda banka sabruks+kaut kur pieaugs nodoklis..

Jurijs1962Augums163      1 citā valodā ir 1 vārds priekš 1 kategorijai cilvēku - "nebožiteli". Tā ir grupa cilvēku kuri dzīvo savā paralēlajā mums pasaulē un par kuru mes, parastie mīrstigie varam tikai ieminēties. Jābūt ļoti bezbailigam cilvēkam lai budams politikis atļauties būt godīgam. Es uzskatu ka, piemēram, krievijas politiķis Boriss Nemcovs nebija negodīgs.

Jurijs1962Augums163    1 To Aivars. Godīgums, manuprāt nav apvienojams ar vardarbību. Kas noticis ar Rubika palīdzi Larisu Laviņu pec tā kad tā iedrošinājās iebilst savam komunistiskām vadonim ?

AivarsN  1   Rubiks vismaz saglabājis uzticību savām idejām,neatkarīgi no tā brīža pastāvošās iekārtas. Ļoti godīgi un precīzi prognozēja Latvijas nākotni pēc iestāšanās ES. Vārdu sakot,ar politisko prostitūciju nenodarbojas. Tas,ka vairumam šejieniešu nepatīk viņa idejas kā tādas,uz tēmu nekādi neattiecas.

Jurijs1962Augums163      Viss tecē, viss šajā pasaulē nepartraukti mainās un attistas, tas attiecās arī uz cilvēkiem un cilvēci kopumā. Ja nebūtu tā, cilvēki, kā tukstoši gadi atpakaļ, staigātu zvēru ādās, ar milzīgām nujām rokās, un dzīvotu vidēji 25 gadi. Tā nav.
Jā cilvēks nemainās, tas ir slikti. Jā cilvēks nemainās savos uzskatos, neattistās, taču cenšas uznēmties atbildību par tukstošiem citiem, tas briesmīgi. Pasauli pārplūdināja ar letām precēm Ķīna. Tas neļauj attistīties vietējiem ražotājiem daudzviet pasaulē. Liels “paldies” komunistiskāi Ķīnai par to ! :) Taču tas bija iespējams deļ tā, kā partijas funkcionāri tur bija spējīgi mainīties, attistīties un attistīt savu valsti. Ja tur būtu “Rubiki”....

Geisha      Solvitiņ, gudra meitene esi. Izstāsti tantai - kā 25 gados valstī kurā nav rūpniecības, nav lauksaimniecības, nav ekonomikas tik daudzi cilvēki varēja kļūt par miljonāriem. Ar tulpēm? Ar pīrādziņu cepšanu vai zeķu adīšanu?

Jurijs1962Augums163      Protams ne ar tulpiem, ar "zelta āderim", ka viņa teica -viena no tiem notikusi valstī "privatizācija". Tur i mani tukstoši....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu