Ko lai dara ar tiem indiešiem?

Divi Indijas pilsoņi Sarkandaugavā esot izgrūduši pa logu no 8.stāva latviešu sievieti. Nu jau pat uz Indiju nav jābrauc, lai sievieti izvarotu un nogalinātu. Viņi paši brauc šurp darīt savas zvērības. Bail padomāt kāda dzīve ir tiem citiem iedzīvotājiem tajā mājā. Nāc vakarā mājās, bet pie kāpņu telpas durvīm līķis guļ. Būs jānopērk gāzes baloniņš.

Geisha    8 Pirms 15 gadiem dzīvoju Mārupes un Liepājas ielu krustojumā. Pretējā mājā bija mediķu studentu kopmītne. Dzīvoja arī studenti no Indijas. Vienmēr gaidīju augustu kad sabrauca tās indiešu meitenes savos sari. Nedēļu varēju acis priecēt un tad viņas saģērbās ka visas. Daudzi brauc uz šejieni studēt. Pedējā laikā nu jau dikti krīt acīs tie krāsainie cilvēki.
Meitenēm jau arī vajadzētu domāt ar galvu nevis ar vāveri. Savējais ir savējais. Eiropietis tomēr ir zināms un saprotams, bet sveštautiešiem cita morāle, citi tikumi un citi likumi.

shone  1 1 Ja izgrūstu indieti vai krievieti, tad viss kārtībā?

Jurijs55    2 09:38 ar perspektivu domā, būs kebabu ēdāju vairāk un vairāk ar katru gadu. Visu eiropèišu tautu iedzīvotāju skaitlis saruk, bet daba, pie tam ar tik mierīgu un maigu klimatu kā pie mums, necieš tukšumu.

DanaL  4 3 Atslābstiet, visa Eiropa pilna ar kebabnīcām. Un mēs taču esam Eiropā. Par to izmešanu. Un ja nu nekādi citādi no tās uzmācīgās zeltenes nevarēja tikt vaļā?

VILFORS  2 5 Latviešu sievietes jau ir trakas uz ārzemniekiem un tajā skaitā uz melnajiem. Mūsējie puiši nav pietiekami labi. Un te arī ir rezultāts tam visam.

Geisha  2 5 Kāda redīsa pēc zeltene vilka savā mājā baskājus? Un vēl bērns mājās... Vāveres trakums? Viņi jau arī nav no trako kastas.... pa jebkurām durvīm vēl nelaužas iekšā. Pati atrada un atveda viņus. Tā ir kad no vāveres slapjuma rūsa smadzenēs iemetas.

C_hloe  2   Fargo, Tevis uzskaitītas ir ticības, ne tautas

Jurijs55  1 1 11:16 kāda neizglitotība te valdā.....

fargo    1 11:16

pieņemu, ka tu domā sikhus? viņi ir saistīti ar vienu etnisku kopu - pendžabiem. sikhi=pendžabi, pendžabi=sikhi. nu, gandrīz. pārējās minētās ir tautas.

C_hloe  2   musulmaņi?
fargo, nebrauc auzās :D

Jurijs1962Augums163    1 Izskatas ka c_hloe nezināja to ka hindu arī tautas nosaukums

fargo  1 3 paga, tu man tagad stāsti, ka musulmaņi nav tauta? nopietni? un es visu mūžu domāju, ka musulmaņi ir tauta un dzīvo musulmanijā. tagad es saprotu, kāpēc skatoties avioreisus, nekad neredzēju nevienu uz musulmanistānu. beidzot mistērija ir atrisinājusies. paldies chloe!

Jurijs1962Augums163    1 o4eņ pronicateļnaja ženš4ina :)))))

studentka      fargo- kāda starpība pie kādas tautības, etnosa, valodu grupas pieder minētie tipāži.Ja viņi ir Indijas pavalstnieki, tātad indieši. Dažus gadus atpakaļ čigāni no UK gribēja izvest uz Lv savu mirušo vecmāmiņu kā dzīvu pasažieri ar lidmašīnu, tad Uk mediji nerakstīja-čigāni, bet gan latvieši.

LaskovijMerzavec  1 1 c_hloe... NU paskaties taču ziņās - Vakar notikums numur viens - Hinduistānas amerikāņu futbola izlase zaudēja Somugurijas izlasei. Abu valstu prezidenti arī bija klāt un savstarpējo draudzīgo saišu stiprināšanai, apsolīja nākamos gaidāmos bērnus savā starpā saprecināt, neraugoties uz dzimumiem.

swim  1 1 Katrā ziņā vest pie sevis mājās gan nevajadzētu.

piladzoga  1 4 Tad nu gan ,izgrūda sievieti ..indietis??? :D Būtu izgrūdis latvietis nebūtu jāšausminās (nebūtu vispār slepkavību),jo tā taču pierasta lieta ..latvieši dur ,sit, kaujas,dedzina utt. Bērnus pamet ,izmet pa logu utt.
Jā un ar ko sliktāks indiešu trauku mazgātājs Liepājas kebabos (jautājumsTORPEDAM),par latvieti sēņu lasītāju Īrijā vai podu mazgātāju Vācijā?

garaamejoshais      A kā Tu zini, ka tur bija slepkavība un tā saistīta ar izvarošanu?

ledusskapis  1   Ko tie dvieļugalvas velkas uz šejieni,, kamēr bija kolonijas un koloniālā pārvalde viss tur bija OK,,

Edg  1   Kastrēt, uz pieres iededzināt kauna zīmi un tad deportēt atpakaļ uz dzimteni.

Nav tādas tautas - pakistāņi. Visi viņi tur runā vienā hindu valodā un ļoti labi viens otru saprot, gan pakistānā, gan indijā, viena valoda. Atšķirība ir tikai rakstībā un ticībā. Sadalīti viņi savā laikā tika politisku iemeslu dēļ un tikai. Kautko saprast varētu noskatoties filmu "Gandijs".

rudzupuke85  1 1 RĪGAS INDIEŠUS VAJAG NOINDĒT. VISUS. PATS NOSAUKUMS JAU TO IEROSINA-INDIEŠI.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu