Vai esat FB ievérojuši Valentīnu Jeremejevu?

Cilvēks, kurš cīnās pret genderismu, pret Stambulas konvencijas ratificēšanu, organizē pasākumu 9.06. Lucavsālā "Muzika par ğimenēm", uzstājas pret praida norisi, izveidojis FB lapu "Cilvēku aizstāvēšana no nelikumības" - viņa aktīvā vēl citas aktivitātes. Konsekventi iestājas par Latviju, kaut pats nav latvietis. Raksta visu latviešu valodā, bet tautieši nereti apsmej viņa rakstību (nevietā garumzīmes, galotnes nepareizas). Vai jūs pievienotos viņa aktivitātēm? Es šo cilvēku pazīstu personīgi.

JurisK (2018-06-08 09:17)    1 Paskatiijos shii cilveeka feisbuka lapu un faktiski gandriiz visam tur vinja teiktajam piekriitu. Vinjsh izplata kluseejoshaa vairaakuma viedokli. Viedokli, kas redzams vienaa no pret praidu veerstajaam aptaujaam. 84% ir pret, 16% par. Tas, ka tagad ir moderni neiejaukties un piekrist gandriiz visam, tipa liberaalisms, ir deriigi tikai, lai palielinaatu muusu, cilveeces gudraako paarstaavju un muusu viiriesha un sievietes savieniibaa radiito peectechu izdziivoshanu uz Zemes. Es neesmu pret praidu, narkomaaniju un alkoholismu, kaa arii citaam uz izniiciibu vedoshaam darbiibaam. Tas man naak tikai par labu, jo vairaak gaisa, ko elpot.

Gints_Maukelsons (2018-06-08 11:50)  1   Ja pasākumā "Muzika par ģimenēm" ir aicinātas piedalīties arī ģimenes vīrietis+vīrietis un sieviete+sieviete, tad jā, esmu par šo pasākumu! Jo, kā saprotu, uzsvars ir uz vārdu ģimene. Un tieši ģimene ir tas, kas ir svarīgākais bērnam.

solvitas (2018-06-08 12:01)  1 3 Zaļā partija ir tas pats Zzs. Un ne par kādu pārliecību viņš tur necīnās vnk atstrādā Lembergam stipendiju mēģinot noriet Vienotības sirosītus, kurus Lembergs tik ļoti nīst. Tad nu Jeremejevs tikpat uzticīgi kā Līdaka un iztapīgi kā Askolds Kļaviņš atstrādā šefam. Šūmējas par praidu, bet Ķegumā un Jūrmalā, kur valda Zzs ir dārgākie komunālie pakalpojumi visā valstī par apkuri tur kosmoss jāmaksā. Kaut ko tur cepās par degvielas cenām, bet nesen taču varēja lasīt kā Zaļās partijas biedrs Askolds Kļaviņš transporta kompensācijās kā deputāts saņem 800,eur, jo it kā deklarējis Liepājā un katru dienu uz saeimu braucot :))) Tā, kā nākošreiz marmorkaralien pajautā savām "zaļajām" draugam cik zaļi tas viņam šķiet un vai tā vajadzētu tērēt valsts budžetu?

solvitas (2018-06-08 12:47)    2 Un par to degvielu pat neslēpjoties liek salīdzināt cik maksājot Ventspilī un cik Rīgā. It kā pie varas nebūtu paši Zzs un pats Lembergs to nebūtu noteicis. Visa palielinātā akcīze degvielai, alkoholam un Reiznieces nodokļu dāvaniņa ir Zzs roku darbs un neaizmirstiet deputātu kvotas, kur vienā naktī sadalīja 10 miljonus nodokļu naudas, kur lielākā daļa aizplūda uz Ventspili.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu