Tautas spēks?

Arvienvārdsakot, rīta ziņās rāda nekārtības Nantē. Francijas rietumu. Pilicija nošāvusi jaunu vīrieti. Tagad jaunieši protestē, ir nekārtības, bet valdība ir neapmierināta un pārbaudīs apstākļus, pie kādiem tika atklāts uguns. Mīlu Franciju, ievēroju, ka viņiem bieži spuras gaisā un valdība dara, kā tauta prasa.
Indija, Šantarāmu lasu. Tur tauta pieņem dajebko, ko ar vieņiem dara un ievieš savu “pagrīdes” kārtību. Man radās sajūta, ka latvieši Indijai krietni “tuvāk”, kā Eiropai :D

Letija (2018-07-06 15:48)    2 Un izcelt grautiņus kā kaut kādu protestu pieņemamu formu liekas, maigi izsakoties, diezgan atpalicīgi. Ja paskatās, kas ir šo grautiņu veicēji (jā, un arī mūsu slavenajā 13.janvārī), tad top skaidrs, ka nekāda tauta tā vis nav.
Un esmu priecīga, ka līdz tam vēl mēs tikuši neesam.
Man ļoti nepatīk šāda mūsu pašu neizsvērta un bieži vien uz argumentiem nebalstīta tautas un valsts noniecināšana (12:26).

Letija (2018-07-06 16:37)  1 2 Cerams, ka blakus aizsāktā tēma ļaus autorei iegrimt idilliskā balti rozīgā filozofijā un beidzot nomierināties.

jotuns (2018-07-06 16:43)    2 "Valsti" lamāt vai nicināt arī ir muļķīgi demokrātijā. Ja Tu balsoji par kādu no varas partijām, tad faktiski nicini sevi. Ja Tu balsoji par kādu no opozīcijām, tas nozīmē, ka domā, ka opozīcija ir labāka, bet vairākums domā ne tā kā TU un Tu nicini vairākumu. Ja nebalsoji vispār, tad Tev ir vienalga ("politika neinteresē") un nesaprotu kāda ideja likt šādu topiku. Drīz būs vēlēšanas, varēsim izpausties. Paklausīsimies programmas, palasīsim kandidātu CV, svītrosim uz nebēdu, pārliecināsim vecmāmiņas un vectētiņus un varbūt dabūsim labāku valdību. Ja arī ne labāku, tad tieši tādu kādu būsim pelnījuši visi kopā ... ;)
Bet, ja ļoti gribās var jau palamāties internetā ... :D

Edgars37 (2018-07-06 23:43)  3 1 15:28, 16:43

Nu te gan ir nodots;D!!! Pirmkart, valsts lamasana ari ir viens no demokratijas pamatiem, savadak ka radisies domu pluralisms;D? Nu kada topa LV ir no postpadomju valstim;D? Videja, paterejosa, slana nav un lidz ar to ekonomikas ar nav. Rupnieciba, lauksaimnieciba mazkonkuretspejigas, jo LV nav savu tehnologu, bet bez tehnologijas - nekur. Medicina kada? Izglitiba kada? Aizsardziba un drosiba kadas? Kada topa tad LV ir;D???

av2 (2018-07-07 10:19)    3 francijas , da uz ssodienu ....jebkuras vecaas eiropas valsts , atsaldeeto iebrauceeju grautinni ir..tautas speeks? Labais :))

jotuns (2018-07-07 16:19)  1 1 Āboltiņa tika izslēgta no spēles tieši svītrojumuj dēl. Zaķis arī, cik atceros. Saskaņas svītrotie LV uzvārdi ari īr labs piemērs. Tā ka jā, stradā :) Un Tavām tiesībām runāt ko gribi es būsu pirmais aizstāvis ;)
Edgars - bez tā, ka "Tev tā liekas" (kas stāsta drizāk par Tevi), ir kādi citi avoti, kas objektīvi apstiprina, ka LV is sliktākā stāvoklī kā citas bijušās PSRS republikas ir?

KasEs (2018-07-12 08:13)  1   Kāda mums daļa gar viņu šaudīšanos, mums ir “krievi nāk” un amerikāņu tanki.

Labrador (2018-07-17 00:13)      Politiski piekrītu Solvitas domai. Bet ir vēl ietekmigaki par Blembergu. Bankas un lielie zemes īpašnieki. Tie sevi politiski nereklamē, tiem ir citas metodes manipulesanai ar marionetem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu