Vai jums nešķiet, ka mūs čakarē?

Skatoties Trampa slavas dziesmu Putinam nepamet sajūta, ka viņi ir vienojušies uzmest Eiropu. Putins pabiedēs eiropiešus, bet Tramps uzreiz ielādēs rēķinu Eiropai par tās sargāšanu. Mums vajadzētu pašiem savu armiju Eiropā. Savādāk Krievija un ASV karo Sīrijā, bet bēgļus glābj Eiropa. Tā ir apzināta Eiropas izlaupīšana. To Merkeli sen vajadzēja nomest, jo ar viņu tāpat neviens nerēķinās. Kāpēc Krievija nelaiž savā valstī bēgļus un ASV pat mūri būvē pret meksikāņi, bet Eiropai jāglābj visa Āfrika kara aizsegā?

Jason (2018-07-17 12:56)    3 Eiropai armiju nevajag, vajag NATO. Ja Eiropai būtu armija, to komandētu Junkers ar Merkeli... un tas nebūtu labi. ;)

fargo_pa (2018-07-17 14:09)    5 starp citu. junkerss.

https://www.youtube.com/watch?v=AYRRlOfL3rA

es sākumā domāju, ka šim vecums. bet nē. PIEDZĒRIES! idiots... kāds idiots. šitas pats klauns, kas citādi draud asv(trampam), ungāriem, čehiem un poļiem. tad jau labāk dancojošais jeļcins, nekā ar večiem zīsties lienošs piedzēries junkers. var tikai iztēloties, kas notiek viņu rautos.

Garoznieks (2018-07-17 14:54)  3 3 Abām lielvarām ir jāatrod kopīga valoda. Cietīs visi, ja viņiem būs nopietnas domstarpības kā ar Sīrijas gadījumu, Libānas... Kur aizokeānu "draugi" iebāž degunu ar savas "demokrātijas" ieviešanu, tur sākas krāsainās revolūcijas. Un visas kā pēc viena šablona. Lielākoties dēļ resursiem. Kuri viņiem nepaklausa, tiek noņemti no ceļa. Tramps jau tagad bīda projektu, ka visiem NATO budžetā jāiemaksā 4% no IKP. Līdz ar to arī pamatīgi tiks sildīta ASV ekonomika, nu jau daudz paplukusi.
Un vēl, tavai zināšanai, Sīrijā karo ASV atbalstīti un sponsorēti ASV algotņi un teroristiskās organizācijas. Krievija palīdz Sīrijas likumīgai valdībai pret tiem, lai ne Krievijai, ne Eiropas valstīm nebūtu problēmu, kaut vai ar tiem pašiem bēgļiem. Protams, ka KF ir arī savas intereses austrumu reģionā, bet tās uz mums neattiecas.
Myammars Kadafi pirms viņu noslepkavoja tavi elki, brīdināja - nebūs viņa, Eiropa piedzīvos pamatīgu bēgļu krīzi.

valmierietis333 (2018-07-17 16:48)    3 Iebildīšu - ES nav stipru valstu , visas ir bez mugurkaula , dzīvo pāri saviem līdzekļiem , visur valda korupcija , idiotisms ir norma , un visas ´´stiprās´´ valstis kontrolē amerikāņi - to starp Vāciju ,Franciju !

Ungāri simpatizē , tur vismaz ir kaut kāds mugurkauls jaušams!

AivarsN (2018-07-19 09:08)    1 Tas vis ir labi iestudeets teaatris,lai cilveekiem liktu vairaak straadaat un neatliktu laika sazveerestiibas teorijas biidiit,lai konstateetu okupaacijas faktu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu