Vai jūs tas ne šokē?

Tiesā esot piespriests mēnesi ilgs cietumsods interneta komentāru rakstītājam, kurš atļāvies pateikt, ka viņam nepatīkot melnādainie un viņiem vajadzētu aizliegt iet uz sporta zāli, jo notiesātajam esot pretīgi pēc tam lietot tos trenažierus. Kāds ir pamanījies viņu par to iesūdzēt tiesā un tiesa piespriedusi mēnesi cietumā, kas gan viņam nebūšot jāsēž, jo viņš jau mēnesi esot pavadījis ārstniecības iestādē ekspertīzes noteikšanai. Man tas ir šoks! Kāpēc vispār ārstniecības iestādē un ekspertīze???
Tad vēl paskatoties Aldis Gobzems Facebook profilā, kā jaunu čali pratina KNAB par to, ka dziesmiņu iedziedājis. Murgs! Kur mēs dzīvojam?

fargo    6 "ja cilvis ir idiots,slaists , nemaak neko ... tad tas ir neatkariigi no aadas kraaas, religgijas, vai sex veelmeem."

var painteresēties, kā tu zini, ka viss minetais nav atkarīgs no rases, reliģijas utt?
zinātnisks fakts ir tāds, ka iq ir TIEŠI atkarīgs gan no rases, gan tautas, gan kultūras. tāpat darba tikums ir TIEŠI atkarīgs no cilvēka kultūrvides. un izlaidība vai seksuāli tikumīga dzīve vēl kā ietekmē cilvēka dzīvi, ietekmē intereses, uzvedību, raksturu.

vnk interesanti, no kurienes tu ņēmi ka nekas neietekmē prātu un darbu tikumu?

grieta_85    2 stulbenis av2.
wiki skaidri un gaiši parādīts, ka slepkavību statistika melnādaino valstīs desmitkārtīgi pārsniedz slepkavību statistiku baltādaino valstīs, bet ar ieroču atļauju pieejamību slepkavībām korelācija vāja.
tāpat ar sūda ķīniešu vairošanās ātrumu. nu vajag mums viņus mūsu 60 tk kvadrātkilometros? attopieties

taizelis22    1 No Cēsīm pat darboties griboši kīnieši aizmuka,nigeriem nav vides,kur izvērsties.Viņiem vajag sabiedrības slāni uz kā parazitēt.

shining  1   22:50 Tā kpv dziesmiņa ir palēnināta Bermudu Divstūra "Ballējam neguļam", tikai štruntīgāka.

JOHAIDI21      To
Visu cieņu ,fargo. vienmēr uzskatīju Jūs par izglītotu,morāli nosvērtu,gudru cilvēku. Pilnībā piekrītu Jūsu viedoklim,bet.... no psiholoģiskā aspekta raugoties,es sapratu,ka pat Jūsu iekšējais "es" nav vairs spējīgs paciest šo ES diktatūras anarhiju ,kura robežojas jau ar idiotismu.
Varu tikai piedāvāt vielu pārdomām- BREXIT !!!! Kāpēc radās ši nepieciešamība pēc tik radikālām pārmaiņām? Atceros,ka neilgi pirms BREXIT ,liberāldemokrāti centās musināt Anglijas sabiedrību,ka Anglijas karalienei ir pārāk liela vara un ,ka ,uz doto brīdi Anglijai nav nepieciešama monarhija. Un viņi ierosināja sasaukt referendumu par varas atņemšanu Anglijas karalalienei Elizabetei II.
fargo,kāds ir Jūsu viedoklis par šo notikumu gaitu un vai tur ir saskatāmas paralēles ar BREXIT ???

coldlands  4   Pilnīgi normali to uztveru, jo man ar nepatiktu, kad kāds melnais man gribētu aizliegt iet uz sporta zāli, jo viņam būtu pretīgi pēc manis pieskarties trenažieriem.
Baigais princis atradies.
Kāpēc nevar ķengāt kristietību? Cik zināms dēļ ticībām izceļas kari, tika dedzinātas sievietes, mocīti cilvēki.....

fargo    1 manuprāt, nav viena atskaites punkta notikumiem, kuri ir noveduši lielbritāniju un konkrēti angļus pie situācijas, kurā viņi drīz nebūtu spējīgi ievēlēt sev vēlamos priekštāvjus. pat jau esošajā politiskajā sistēmā, kurā vieni un tie paši cilvēki anglijā paliek pie varas vienmēr.šajā divpartiju sistēmā, kurā viņi jau tā bija kā neatceļama aristokrātija.
bet viens no atskaites punktiem, man liekas, ir tonija blēra valdīšanas laikā, kaut kur angļu elites ešelonā nolemtais, ka anglija ir pārāk... angliska, parāk balta.
ap to laiku - 1997 un uz priekšu, ne tikai britu, bet arī eiropas un asv elites vienojās ieviest multikurālismu. ar cēliem saukļiem un it kā daiļām idejām, tika atvērti rietumvalstu imigrācijas vārti pilnībā vaļā, kaut gan tie jau tā bija plaši atvērti.
pamatojums, man liekas, šai politikai slēpās globālo korporāciju slēdzienā, ka to peļņa ļoti kritisies tuvākajās dekādēs, jo kritīsies sabiedrību pirktspēja dēļ demogrāfiskās situācijas. otrs, ne mazāk svarīgs faktors - sociālā sistēma no sākta gala nav dzīvotspējīga sabiedrībā, kurā nedzimst bērni.
tika nolemts, ka ir jāiepludina jaunas asinis. vairāk vai mazāk, uz vecajām eiropas tautām tika uzlikts atvadu krusts, ja tā var teikt. vairs nebija svarīgi saglabāt ne kultūru, ne identitāti, ne valodu, ne morāli. jo ātrāk šīs tautas ies pa burbuli, jo labāk, sprieda pasaules varenie.
te ir jāpatur prātā, ka lielais gala mērķis ir pasaules, vai vismaz sākumā, kopēja rietumu valdība. un šāda valdība nav iespējama sistēmā, kurā tautām tomēr ir kaut kāda ietekme varas izveidē. tas arī ir tikai papildus iemesls, kāpēc novākt no ceļa "riebīgo, balto cilvēku".
nu un sākās plāna realizācija. vienlaicīgi likumdošana un mēdiju vide - kino, prese utt, apstrādāja vienkāršā cilvēka apziņu, veidojot cilvēka priekštatu par notikumiem. bet ja kādam plāna un tā realizācija nepatīk, tad apziņas un vārda brīvību ierobežošana nav problēma, ja vien to dara pamazām. un nu, m

fargo    1 un nu, mēs esam situācijā, kurā varas elites vairumā rietumvalstu atklāti apspiež savu pilsoņu apziņas brīvību. ja viņu uzskati par savu tautu, valsti, par savu nākotni, par morāli un ētiku neabilst pasaules ercenu izstrādājām normām, tādas izpausmes tiek slāpētas.
brexit.
vēl nav paspēts iepludināt pietiekami daudz manipulējamās kolonistu masas. ne vācijā, ne anglijā un ne zviedrijā. ja vietējās tautas pamanīsies izmantot jopojām nomināli pastavoši varas sadales sistēmu, pasaules erceniem var nākties likt lietā jau pavisam nepatīkamus līdzekļus. asv un tramps ir šāds spilgts fenoments. gandrīz visi prezidenti bija vnk ielikteņi, vietas izpildītāji, elites - morgani u.c. finanšu grupas vienojas par vairākām kandidatūrām un ļauj plebejiem domāt, ka viņu vārds ir svarīgs. lai arī tas ir tāds raustāmleļļu šovs. bet te, amerikāņiem tas viss bija kaklam un imigrācija un konsekventā brīvību ierobezošana sakrita ar laikmetu.
tauta izvēlēja to, kurš elitēm nenāca ne prātā, ka vispār ir jāņem vērā. TĀDS nebija plāns. un sākās furors. lietām bija jānotiek savādāk.
tas pats ar brexit.
šī ir pēdejā iespēja angļiem vispar turpināt eksistēt kā angļu nācijai. bet ar to nepietiek pagaidām. pati it kā konservatīvo līdere meja, patiesībā taču balsoja par palikšanu ES un ir kauls no kaula vecā angļu nomenklatūra. un viņa dara visu, lai brexit nenotiktu, vai tiktu sabotēts līdz pakāpei, kur brexit ir tikai ilūzija, tāds bija viņas plāns, līdz nedēļas atpakaļ citi konservatīvie beidzot atkāpās, jo tas viss bija par traku, ko meja bija plānojusi.
jāgaida tuvākās vēlēšanas, angļu vienīgā cerība politikā ir ukip. redzēsim. gari, bet es nevaru iztirzāt īsāk.

JOHAIDI21    1 To fargo,varu pievienot vienu interesantu faktu par notikumiem Anglijā,pirmsBREXIT periodā,tad vēl bija Blērs pie ruļļiem. Fakta būtība- valdība aktīvi sāka uzpirkt zelta "lūžņus" no iedzīvotājiem. Un konservatīvā angļu prese sāka reklamēt modi un dzīvesveidu bez zelta rotaslietām. vai tā bija nejaušība ???? Tai pat laikā ,pasaules biržās pēkšņi sākās zelta cenas svārstības un ...pie kam jūtamas.Uz vienu gramu zelta ,zelta cena svārstības sasniedza pat $5 starpību. Ja tā parēķina,cik gan zelta ir sazagušies globālisti,tad tā varēja būt nopietna summiņa. Tai pat laikā ,pamatīgu robu globālistu bankām sāka izraisīt bitkaoinu parādīšanās.
p.s. Es pat neizslēdzu iespēju,ka ir bijuši mēģinājumi pārpirkt bitkoinus(sākotnējos) lai sagrābtu savā kontrolē šo biznesu un pievienotu kopējai pasaules izlaupīšanas shēmai.

Drole    1 Marksisms ir kancerogeena ideologjija. Komunistus izmeta pa durviim, bet tie lien atpakalj pa visaam shkjirbaam.
""Racism" and "sexism" are multiculturalism´s assault weapons, its Big Ideas, just as class warfare was for Communists, and the effects are the same."
http://www.reversespins.com/pcmarx.html
https://www.youtube.com/watch?v=5It1zarINv0

KasEs      Nešokē, mani šeit nekas vairs nešokē. Šeit ir jāizdzīvo, nav laika šokēties.;)

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu