Dienas humors jeb OHO PA misija

Mani nobloķēja PA sadaļā "Viss pārējais", tajā skaitā "nepiedienīga" arī likusies konkrēta atbilde uz konkrētu jautājumu. Nekā aizskaroša, viss ar humoru. Uz savu jautājumu, kāpēc tā, no OHO sekojoša atbilde:
" Tā kā pēdējā laikā PA moderācija ir notikusi aktīvāk un dažiem lietotājiem rodas jautājumi par tās principiem, PA noteikumiem pievienots precizējošs teksts:PA pamatmērķis ir veidot noderīgas informācijas krātuvi plašam interesentu lokam, nevis būt savstarpējai diskusiju platformai dažiem lietotājiem (tieši šī iemesla dēļ ir komentāru skaita ierobežojumi, notiek moderācija un tml.) Lietotājiem, kuri vēlas vienkārši komunicēt savā starpā ("pakasīties", mēroties asprātībā un tml.), aicinām izmantot sadaļu "Interešu grupas" un izveidot tur savu grupu vai pievienoties kādai no tur jau eksistējošajām"

Un tagad vēlos jautāt - cik "noderīga informācijas krātuve" jums šķiet OHo PA sadaļa? :D :D :D

fargo    3 "Lai būtu saimniecisks pamatojums piesaistīt tādu cilvēku resursu, lai varētu padziļināti analizēt katru komentāru, diskusiju pavedienu un vērtēt kontekstu - jāievieš maksa par tēmas uzsākšanu un komentāra pievienošanu :D"

daudzi pasažieri jau tāpat dzīvo pilnā pārliecībā, ka ūdeņaino tēmu ģenerētāji(tipa:ak, kāds šodien saulains laiks) saņem naudu par tām muļķībām gadu garumā.

coldlands    7 Sēžu, lasu un priecājos, ka oho sēž dzīvs cilvēks, nevis robots ka biju iedomājies, jo nobloķēt tādu dzīvespriecīgu, jauku, mieramiku coldlandu ir spējīgs tik nežēlīgs, bez jūtam, no zobratiem un mikroshēmām salikts mehānisms.

jadore    4 12:00 ...Lai būtu saimniecisks pamatojums piesaistīt tādu cilvēku resursu, lai varētu padziļināti analizēt katru komentāru, diskusiju pavedienu un vērtēt kontekstu... - nevajag pārspīlēt ar apjomu, šis izskatās straujā tempā izmirstošs projekts:(

Biznesā lielākoties klients nosaka, ko viņš vēlas un vai nu saņem pakalpojumu, vai aiziet, ja neapmierina. Varbūt oho savu biznesa darbību būtu jaizvērtē tieši no šada viedokļa? Šeit PA formāts ir labāks nekā otrapusē tērzētava, un to ir derīgi izmantot.

Edgars37    2 Labi oho😃, parcelsos es pilniba uz Spamu👍, ceru, ka tur nav komentu ierobezojumu un ari bani netiks pieskirti😃. A savas zinasanas😁 varat ta mierigi krat parejas PA sadalas, tik vel ta ari neesmu sapratis, ko sakarigu jus tur taisaties uzkrat, nemot vera oho pamatkontingentu, kam dzive paiet cetrsturi-gulta, darbs, tuveja Maxima, un oho, ka vieta, kur izpust velamo par realitati😁.

neko  4 8 [piezīme garām ejot]
Man domāt kategorijā "klients"´ ietilpst tikai tie, kas kaut ko maksā... vienalga par ko runa. Un vairums no PA mēbeļu šim kritērijam neatbilst.

jadore    2 neko, paskaties riebekles komentāru 12:28

Knaukjis    5 Ha... Ha... ...filtra izgriešana Avensis... 😂
Reiz Tur bij tēma par konkrēta auto niķiem... Jautājums bij, vai tas ir mitruma ietekmē..
Komentos bij sarakstītas Pilnīgasmuļķības!!!
Man bij tāds pats auto ar tādiem pašiem simptomiem ... Kad aprasktīju kas tam bij par kaiti.. bez rupjībām un pārmetumiem...
Manu komentu izdzēsa un mani nobloķēja...! 😂😂😂

Skaidrs, ka par to tēmu cepšanu kādam maksā... Un ja Tu sniedz risinājumu tad Tevi bano... Sviests!

Edgars37    6 12:35

Neko, es ari maksaju, bet man gan negribas katru dienu lasit kaut kadu attistiba atpalikusu mebelu kulto sviestu😃, ko nu-nemaksat seit, maksat citur?

Molliiga    3 Es ļoti labprāt maksātu tikai par anonīmajiem mīnusiem - kaut kā labi/viegli ap sirdi pēc tam paliek!:)

Knaukjis    8 Patiesībā šis Jau ir Paaudžu strīds... 😋

Domāju, ka šis OHO kurš te jums atbild varētu būt jūsu bērnu vecumā... 😋 Tas tā.. pārdomām...

solvitas  1 7 Oho prasītos pēc atjaunošanas. Izmest visu lieko un upgreidot jaunā veidolā. Ar mazāk sadaļām, pārskatāmāku, novākt to podziņtelefonu ar mega reklāmu, ka oho mani gaidīšot atkal un kā tas kļuvis modernāks 😂😂😂 tak vismaz smart fona bildīti ielieciet. Un izdzēsiet to foto albumu sadaļu, kur apskatāmas 10 gadus vecas bildes, kuru īpašnieki nemaz vairs nav oho pulkā kaut kāda nekropole. Izmest visādas dzejas un dzejolīšus. Nepiedāvāt pie katras vēstules izcelšanu par maksu, kuru tāpat neviens nemaksā. Tādas interešu grupas vispār var dzēst, tāpat kā sludinājumus un sapņu tulkus. Nu tāda kā ģenerāltīrīšana prasās.

nazis      Edgars37 12:34
Pastāsti man, stulbenim, kā tur, tajā Spamā var nokļūt. No pirmās lapas nevar, no kuras var?

edding    4 13.01
Sapņu tulku gan vajag atstāt. Par maksu vai bez, bet vajadzētu ļaut redzēt, kas saliek plusu kvantumus piepjveida personām. Dzīvo dzeju var likvidēt. Tur pāris "ģēniji" apņirdz visus pārējos. Jautājums, cik ta tiem ģēnijiem dzejas grāmatu izdots.
IG jārevidē, Foto albumi arī,visas bildes, ka vecākas par gadu, jāizmet.
Par maksāšanu. Jā, dažreiz pirku pakalpojumus, bet kad sāka banot, protams, ka vairs nemaksāšu.
Jautājumus, tipa, kādu mašīnu man pirkt, vai man piestāv šī cepure, modrie moderatoriņi varētu pārcelt uz Spamu un lai tauta min, 1000 eiriku atvēlēts mašiņas pirkšanai vai 30 reizes vairāk, ja grib.

oHo  1 11 Jebkuru noteikumu gadījumā sankciju piemērošana notiek atsevišķos gadījumos. Bet arī dzīvē ir [ievērojama] sabiedrības daļa, kura, ja viņam uzliek sodu par ielas šķērsošanu pie sarkanā, pirmkārt sauc “kāpēc tieši man, te visi tā dara?” “kāpēc jūs te 24 stundas nestāvat, naktī daudz vairāk pārkāpj?” un tml. Tāpēc arī administrācija ļoti reti iesaistās šāda tipa diskusijās, jo beigās viss tāpat reducējas uz “Manu tekstu izdzēsa – moderators idiots, korumpants! Mana oponenta testu izdzēsa – pareizi, tā viņus vajag!”
oHo.lv jau sākotnēji ir veidots nevis kā portāls, kurā 100% nācijas jutīsies laimīgi, bet gan kur pulcēties tiem, kuriem ir saprotama šeit noteiktā kārtība, kuri to atzīst par sev labu esam, zināmā mērā kā privāts klubs ar “face control”. Kā redzam no oHo.lv pastāvēšanas ilguma, ir pietiekami daudz cilvēku, kas to ir atzinuši par sev piemērotu, tie kas nav - ir atraduši citas vietas kur izpausties (nebūt neesam monopols), un apmierināti ir gan viņi, gan mēs.

Torpedo    9 Noticis ir brīnums - nesalīdzināmi lielāks par jaunavas Marijas parādīšanos kādam bērnam kādā alā!!! Manu 20+ gadu aktīvajā darbības laikā šeit 1.REIZI Cenzors ir nolaidies no saviem neaizsniedzamajiem augstumiem un kko atbildējis arī mums - necilajiem zemes tārpiem! :D Pēc atbildēm (nez kura no mums balsij tā izklausās līdzīga? :D) var secināt, ka arī Cenzora galvā ir tāda pati putra par doto tematu, kā mūsējās. Un visi kkur taustās kā mazie susuriņi pilnīgā tumsā uz labu laimi

fargo  4 28 es gan piekrītu oho nostājai par to, ka noteikumi šādos gadījumos tiek piemēroti elastīgi. es autores dg jau rakstīju, šī nav aritmētika un jebkurš(!) vērtējums, jebkurā(!) būs moderējošās personas ´personīgais viedoklis´(!).

un man ir grūti saprast šeit izskanošos argumentus par komentāriem, kurus īsumā var aprakstīt kā "tu ir stulbs! nē tu pats tāds!" netaisnīgo dzēšanu.

un kamēr noteikumu pārkāpumi ir nenozīmīgi un to ir maz, tie nav pārvērtuši veselas pa sadaļas par nepārtrauktu "tu stubs/pats stulbs" miskasti, viss ir vairāk vai mazāk ok. bet vai tad nevar ievēŗot, ka ik pa laikam, savstarpējie kašķi nekļūst par tādiem, kas ceļo līdzi lietotājiem no tēmas uz tēmu.

un es, piemēram, nevēlos lai pa kļūtu par aušvicu, kur par katru niecīgāko pārkāpumu šauj nost. lietotājiem pašiem ir jājēdz, ka kādā brīdī sāk jau šaut stipri pāri strīpai. tas nenozīmē, ka jāstaigā ierindā un jāsmaida vienmēr, kašķiem ir sava vieta. tāda ir dzīve. tāpēc arī ir vajadzīga elastība, arī selektīvi sodi, kā gans uzšauj vienai aitai un pārējās saprot, ka jāturas ierindā.

oHo  2 5 Nejauksim pienākumu noteikumus ievērot ar to piemērošanu, tas ka likumā ierakstīts, ka nedrīkst zagt, nenozīmē ka 100% zagļu nonāk cietumā - nonāk tie kas ir pieķerti un kuru nodarījums ir pietiekami smags. Un arguments "a vispirms sasēdinat visus pārējos!" diez vai darbojas.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu