Politiskā reklāma

Skatos filmu, izlec kaimiņa partijas reklāma - trāpa 10niekā. Tāpat kā oho - vēlamo pasniedz kā esošo)))
Par ko balsosim?

miglainaa_plava (2018-09-16 00:05)    1 Solvitas - ārprāc tu neko nezini par Gobzema izlēcieniem????? Woow!
Gobzems katru rītu mani modina tiešraidē, pēc tam vēl dažas uzstāšanās, pēc tam vēl komentāri feisītī, atskaites no pasākumiem. Visu filmē. Tik ņipru vīrieti sen neesmu redzējusi, kāda enerģija, īstas Alfa tēviņš! Taisni vai žēl, ka mums tie polistiskie uzskati nesaskan (naconālajā jautājumā). Duets ar Kučinski vispār labākais humors, tā smējos.
Bet es arī par Bordānu, jocīgs jau ir, bet vismaz citādāks nekā koalīcija, kas sadalījusies pa daudzām mazpartijām.

miglainaa_plava (2018-09-16 00:08)      Jā, tikai nezinu, kurus no Bordāna partijas vajadzētu svītrot? Ir idejas? Es nevienu tur nepazīstu.

AivarsN (2018-09-16 14:05)    1 Vēlēšanas tiek rīkotas tikai tāpēc,lai reketu padarītu legālu. Tātad,tauta ir devusi savu piekrišanu aplaupīšanai. Svītrošana nedod pilnīgi neko. Pilnīgi pietiek,ka nobalsosiet par šo partiju. Krēslus viņi tāpat paši sadalīs.

Ronis26 (2018-09-18 14:08)    1 Vēlēšanas var salīdzināt ,kā Lielveikala apmeklējumu.....

Balsot par partijām,kurās ir sev Tīkamas personības,nelasot partiju programmas--->kā pirkt svaigu produktu,nepārbaudot derīguma termiņu.

Balsot par partiju programmām,zinot cilvēkus,kuri savas programmas nepildīs ,vai nespēs pildīt--->kā pirkt produktu,sekojot Lētai reklāmai,nepainteresējoties par Ražotāju un iepriekšējām Atsauksmēm par viņu.

Pircējs (Vēlētājs) var IEteikt,Sūdzēties---> tas neietekmē Lielveikala darbību (sistēma ir izveidota un funkcionē). Pircējs var doties uz mazu privātveikalu ( jaunas partijas)--->tās tāpat nespēj izmainīt Lielveikala noteikumus.

Kā teica kāda prātula: Nestrīdies ar Muļķi viņa valodā--> viņš uzvarēs ar savu Pieredzi.

Kamēr netiks izmainīta vēlēšanu sistēma,nekādu lielo Izmaiņu NEKAD nebūs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu