Par tām ID kartēm?

Vakar pa TV rādija, ka tiek izgatavotas tās vēlētāju apliecības lai varētu nobalsot.
Varbūt tie kas neiet vēlēt vnk nedara to dēļ tās vēlētāju apliecības?
Jo jānokārto lai var novēlēt.
Varbūt tas ir vnk lieks čakars, labāk neiet vnk vēlēt, lai nav jākārto nekas tāds un viss.
Un tā rodas tie, kas neiet vēlēt...

dzozefinaups (2018-09-22 20:37)  1   19.38 Runat mes visi makam.... ar tiem darbiem ta pasvakak Saki-ir japrot? Nu,protu,un tad?! Ko tas maina? Sis diskusijas ir bezjedzigas,tapat kaa solijumi radikali mainit LV situaciju! Neviens neko nevar mainit,kamer nemaina likumdosanu! Ar to ir jasaak!Un tad solit! Bet,tie,kas tagad ir pie varas,un tie,kuri parstav deputatu kandidatu sarakstus-likumdosanu mainit pat negrasas,jo tad nespes manipulet ar tautu,naudu,darijumiem un korupciju! Vot kamer to nesapratis,un ies-dumi,atdos savas balstinas,nekas nemainisies! -tiks iebalsoti vieni vai otri kas manipules.... Un viss! Tikai likumdosanas sakartosana spej mainit situaciju! Un man ir pilnigi vienalga kas zog-Berzins,Zarins,Klavins.Liepins vai Apse!

afrodithe (2018-09-22 21:02)    2 žēl gan, ka dzozefinaupei un viņas zaļajiem īkšķotājiem neviens nav pateicis, par ko savus vēlētājus uzskata Kaimiņš!

Pilskungs (2018-09-23 00:09)      Normāliem vēlētājiem tādu problēmu nav.
Viņi dara tā :
1. Ar derīgu pasi aiziet uz vēlēšanu iecirkni
2. Izpilda balsošanas procedūru
3. Dodas mājās un liekas drusku nosnausties
Viss pilnīgi bez stresa un un tukšām runām !

Pilskungs (2018-09-23 00:23)    3 Cien. Finaupiene un DanaL !
Biju turējis jūs par gudrākām. Pašas sakāt, ka "tikai likumdosanas sakartosana spej mainit situaciju".
Taisnība !
Bet pirmais solis uz to sakārtošanu ir Saeimas ievēlēšana - neviens cits bez Saeimas to nevar darīt !
Tāpēc labi padomājiet, pirms tērējat nesakarīgu vārdu plūdus.
Un nevajag personīgās intereses nostādīt augstāk par tautas !

dzozefinaups (2018-09-23 14:14)  2   00.23 Varbut izlien no savas pils,un ieskaties realitaatee! Tur tiesi tadus vajag-kas neatlaidigi iet,un balso-pat ja taa isti nav par ko! Teju 30 gadus tur sez zinami cilveki,bet atrodas kas atkal un atkal par viniem balsos! Un zini,kas ir jautraakais-vini apzinas,ka kads balsos par pretigu letinu-korumpeetu,zagliigu,lai tikai netiek krievi..... Saki,luudzu,reaali-kurs ir cienas verts,lai par to balsotu?-Sudraba? Kaimins? Zenmieki? Nacionalie? Jauna vienotiba? Kurss? Nu kurs nav netiraks par kajslauki? Te tikai Kaimins-jo vins ir neerts citiem... Kura joma valsti ir sakartota>-medicina? izglitiba? lauksaimnieciba? celu buuve? Kas? Un tiesam videja alga valstii ir 1000.0+ ? Es neredzu par ko! Un vel man ID karte,kura LV der visam,tikai ne nesakartotaja velesanu sisteemaa? Vai man jabut pasei? Kapec? Kapec jabut diviem dokumentiem? Ja ir izvele-es izvelos! Un tu,normalais veletaj,ej..balso...un baudi to.ko iebalsoji... Es baudisu to.ko neiebalsoju.... neredzu atskiribu! :)

Pilskungs (2018-09-23 23:26)      dzozefinaups > atsakos diskutēt.

av2 (2018-09-26 09:34)    1 Tad jautaajums, kaapeec ID karte neder balsossanai??? Kaads iisti iemesls tam? Kaadam ievajadzeejaas....citu id karssu izgatavossanas biznesinnu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu