Kapēc vainīgs ir tikai Kaimiņš?

Te daudzās diskusijās visu laiku tiek pieminēts tikai Kaimiņš no KPV...
Varbūt var pateikt precīzāk, ko viņš tādu ir izdarījis, ka par viņu tikai skan tas noliedzošai un ļaunais?

Par piemēru no vienas tēmas "Tā arī dzīvojam-atdodam balsi par polšu,nobalsojam par muļķu partiju,Kaimiņu un tad vainojam valdību ko apstiprina šādi aktieri..."

Un atkal vainīgs ir Kaimiņš, jo velk līdzi viņa aktiera lomu.
Visu laiku kur vien var skatīties, lasīt, ka aktieris Kaimiņš to un to.

Un ja viņš nebūtu aktieris pēc izglītības, bet gan kādas citas profesijas pārstāvis?
Kas būtu tad!?
Kam tad visi piesietos?

Kontakts (2018-09-23 16:42)  4 4 Cilvēkiem ar iisaam atminjaam atgaadinaashu,ko Kaiminjsh viens pats izsitis cauri Saeima un kādu likumu pienjeema! Kaiminjsh vientuljaam muteriiteem,kuras nesanjeema alimentus no saviem jaakljiem ir izstraadaajis likumu,ko beigaas Saeima akcepteeja,lai tie nemaksaataaji shkjirtos no autovadiitaaja aplieciibas :)
Un vispaar,ko grandiozu no vinja var prasiit,ja vinjsh tur bijis viens?! Tur daudzi neko labu Juusu dziives liimenja uzlaboshanai nav izdariijis...maksaajiet tad savus OIK,un turpiniet balsot par saviem veciem komunjagaam,lai ir uz ko bubinaat,ka vissirslikti.lv deelj Kaiminja :D

jurks (2018-09-23 17:24)  1   Kā aktieris viņš labāk atrod ceļu pie cilvēkuemocijām un, līdz ar to, uzrunāt, ieinteresēt, uzticēties! Viņš ir kā tilts starp cilvēkiem un pelēkajiem kardināliem! Sākumā arī mani uzrunāja viņa radošā noskaņa, itkā atmaskojošā uzdrīkstēšanās!

GREENALIEN (2018-09-23 18:43)  3 2 Līdz šim neesmu dzirdējis neviena pamatota argumenta, fakta, ar ko Kaimiņš vai Gobzems būtu slikti. Vecie komunisti neko pateikt nevar, jo nav neviena argumenta. Ja viņi samelos, zina, ka dabūs pretī tā, ka maz neliksies. Tāpēc tijai muld pa tukšo un bērnudārza līmenī cenšas apvainot. Bez Meroni un citiem tur aizmugurē mums vispār nebūtu variantu Latvijā, paldies viņiem, ka šito visu mērķtiecīgi stutē augšā.

Virgo (2018-09-23 19:37)  3 2 Savādi ,tie kas ir smuki saķemmēti , pieklājīgi runā , bet uzliek tautai maksāt mljardos skaitāmu OIK, tie redz esot tie labie un pareizie, bet tas kurš bļauj Jobt... aķ tauta atjēdzies , tas redz ir tas sliktais. Man domāt ka lielākā daļa kas ir pret Kaimiņu barojas no "siles" un trīc ka kāds tos no turienes var patriekt....

Eneile (2018-09-23 23:04)      Interesanti, ka lielākā daļa Kaimiņa atbalstītāju ir vīrieši.

kuks10 (2018-09-24 10:53)  1 3 Biju aizgājis vienā no Rīgas pāķu rajoniem kur vairākums dzīvo krieviski runājošies,bet brīnumainā kārtā uzstājās KPV...sapulcējušies pāris kotlešu un šnabja dzērāju kompānija,spriežot pēc jautājumiem,viss tika runāts tikai par kotletēm un nodokļiem..vairāk jau runāja Gombzems,kas vienam jaunam gurķim jautāja par dzimtenes aizstāvēšanu ,vai šis iet kāda zemessardzē vai militārajā struktūrā šaudīties ar pištukiem..))No KPV ,kas tur bija sapulcējušies bija redzams kaut kādi viendienīši,kas cerēja haļavu..vienam kas tur izskatījās gudrāks uzdevu pāris jautājumus par Zviedru bankām,par valsts auditu..ekonomiskajiem noziegumiem ko veikuši pāris onkas,kāds risinājums būs,ja šiem būš dūša ko darīt valdībā.?!No malas man metās kadrīz virsū kaut kāds slēptais miesassargs,kuru apturēju sakot es te netaisos nevienu apdraudēt+kaut kāds jeviņš ar foto visus fotogrāfēja ,šim es aizrādīju, lai nedomā mani fotogrāfēt..īsāk bija skaidrs ,ka nolasījušies haļavčiki,cerot kaut ko dabūt pēc ,ja nu tiks iekšā valdībā..)))Gombzems, tur daudz ļurināja par pensijāma un ES direktīvēm,ko pašmāju deputāti naksi izpilda bez redzamas domas,ka tik ātrāk visu izpildīt..Kā interesēs tas fars ir darīts,kurai partijai izdevīgi latviešu balsis iemest mēslainē.Esmu dzirdējis,kas sc ir nelegāli sponsorējis daudz jaunās partijas ,lai nosķeltu latviešu balsis..ieprieksējā reizē tā tika taisīta viestures dūles partija,kas nosmēla ap 5% ,tas ir daudz..es zinu,ka ienaidnieks ir sc nr.1.normālam latvietim,kas jau RD kasi iztukšojis+Es naudu iztērējis kā neviens no iepriekšejajiem vadītājiem..

doremi123 (2018-09-29 20:31)      Laba doma - filmēšu un parādīšu, kā deputāti strādā, bet kāds tam visam šodien ir rezultāts?
Ja balotējas, lai to visu turpinātu, tad varbūt izvēlēties teātri vai veidot alternatīvo teātri un tur apliecināt sevi kā daudzpusīgu un atraktīvu aktieri.

Labrador (2018-09-29 21:41)      Krievijā pie visa vainīgi esot ASV , Obama , NATO , Eiropa , Baltija , Ukraina , bet visa ļaunuma sakne - Navalnijs. Latvijas un Krievijas vēlētāji ir ļoti līdzīgi.

Mela (2018-10-02 13:55)      https://vimeo.com/292577736?ref=fb-share

Chris1986 (2018-10-03 23:30)  1   Kaimiņš nav īsti gurdrs - šodien LTV1 raidījumā iešāva sev kājā, paziņojot, ka tomēr neieveidos valdību ar Saskaņu :D Interesanti, kurā citā koalīcijā viņš būs vajadzīgs? :DD Tak ne jau nu ZZS un TB. Nu, ja man līdz šim bija 2 izvēles, starp kurām vēl šaubījos - Saskaņa un Kaimiņš, tad tagad viss skaidrs - tikai Saskaņa

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu