Kā viss notika?

https://youtu.be/1AwnhS7g68g Tiem,kam interesē mūsu pasaules iekārtojums,iesaku noklausīties. Oficiālās teorijas piekritējiem gan nav vērts tērēt laiku.

fargo_pa (2018-10-16 15:48)    3 ā un vēl jautājums(bonusā, ja var)
kāpēc "vīri melnā" neierodas pie tevis vai tiem youtube klipu autoriem, neizvelk savas apziņu bloķējošās, sudrabainās pildspalvas un bšszzž un neatslēdz džekus, kas runā par torsionu ģeneratoriem un ēteru?
masoniem taču ir šīs tehnologijas, vai ne? jo citādi osečka sanāk, grozi kā gribi - boram pētījumus veikt nedrīkst, bet mēs - plebss, tarkšķērt par to varam.

studentka (2018-10-16 18:16)    2 Tesla nomira 86 gadu vecumā. Kas viņu novāca?

fargo_pa (2018-10-16 19:10)    1 un tomēr:
a) ar ko ēters rezonē(tu saproti, ka tas ir būtisks jautājums?);
b) par KĀDIEM brīnumainiem eksperimentiem ar ēteru ir runa, bora un teslas gadījumā? (tu nāc ar teoriju par to, "kā viss notika", tev tiek uzdots loģisks jautājums, tev IR jāspēj uz to atbildēt);

vēl viens bonusa jautājums(kad jaut, tad jau):
vai naftas magnāti kontrolē arī ķīnu vai ziemeļkoreju, varbūt arī irānu? es pieņemu, ka varbūtējie un brīnumainie eksperimenti notika laikā, kad vācijā pie varas bija nacionālsociālisti.
ja boram masoni aizliedza ēteru, vai nebūtu loģiski, ja nacisti šīs tehnoloģijas un izgudrojumus būtu likuši lietā, vēl jo vairāk, ņemot vērā akūto naftas trūkumu trešajā reihā(kas patiesībā arī bija kara zaudēšanas iemesls, jo vācu tankiem un tehnikai vienkārši nebija ko liet iekšā un 1942. gadā vācu apgāde bija spiesta pāriet atpakaļ uz zirgu transportu, bet kājnieki atkal pārsēdās uz velosipēdiem vai arī maršēja kā romieši 2k gadus atpakaļ)?
jo citādi, ja "žīdmasoni" tās tomēr nekontrolē/-ja tās valstis, kāpēc brīnumainās tehnologijas tur nav ieviestas(pat ne paraugu līmenī)?

ps. un vel. vai autors ir lietas kursā, ka šobrīd pasaulē ir laju "kustība/ideja" par to, ka patiesībā zeme ir plakana un visas fotogrāfijas no kosmosa, satelītiem ir falsifikācija. neeksistē ne arktikas, ne antarktīdas. neviens tur nav bijis un neviens tās nav redzējis. tur arī žīdmasoni.

rokons (2018-10-16 19:19)    2 Par arhitektūru gan labāk nespriedīsim, jo Roma ir ap 2000 g adus veca - tiesa, na visa, bet Pēterburgai knapi 300 gadu.
Singapūrā ir daudz modernu celtņu, bet nevienu neredzēju, kas būtu Romai līdzīga. Dienvidāfrika? Kas? Johanesburga, kas knapi gadu simtu veidojas?
Reizēm loģika ir tomēr vēlama, ja pats neesi bijis

Drole (2018-10-16 22:50)    1 "Nomira viņš mīklainos apstākļos" - aha, 86 gadu vecumaa no Coronary thrombosis

https://www.smithsonianmag.com/history/the-rise-and-fall-of-nikola-tesla-and-his-tower-11074324/

"Tesla did, however, receive a $25,000 check from the Soviet Union.." shis apstaaklis laikam izskaidro teeminjas autora pieluugsmes iemeslus.

studentka (2018-10-17 04:48)    1 Kāpēc Romas(ne senās, bet gan mūsdienu,no senās Romas nav daudz celtņu, kuras saglabājušās- Panteons, Kolizejs,varbūt kāds tilts, Akvedukta paliekas un dažas pussagruvušas termas) un Pēterburgas arhitektūra ir līdzīgas, jo Pēterburgas celšanas laikā labākie arhitekti un celtnieki bija Itāļi. Tādas celtnes kā Ziemas pili, Peterhofu, Katrīnas pili un vēl daudzas citas celtnes cēla tā laika slavenais itāļu arhitekts Rastrelli, starp citu tas pats, kas cēla mūsu Rundāles un Jelgavas pilis. Kauns nezināt!!! Arī Maskavas Kremlis celts itāļu rokām, gan pāris gadsimtus iepriekš.

studentka (2018-10-17 10:28)    2 Jā, daudz, bet tu jau pats saki-arhitektūra līdzīga, ne jau katru pili projektēja, bet gan tādas pašas sacēla dažādās vietās.
Un par to Noslēpumaino Teslas nāvi-nekāds brīnums jau nav, ka cilvēks mirst 86 gados. Kur palika pieraksti? Kur gan viņi varēja palikt, ja pēdējie pētījumi Teslam bija militārā laboratorijā- tie, kas maksāja, arī tos pētījumus droši, ka arī savāca.Pats arī šo to panīcināja-kā jau ģēnijs, bija tautas nesaprasts, ar to auto braukdams izpelnījās "nelabā"slavu, apvainojās Agrākos´pētījumus, tos, kas izraisīja arī Tunguskas katastrofu līdz ar 1. pasaules kara sākumu iznīcināja, lai neizraisītu globālu katastrofu. Tāpat daudzus projektus nepabeidza, jo vienkārši investori beidza sponsorēt. Bet patentētie izgudrojumi darbojas- maiņstrāva tāpat plūst pa mūsu elektrības vadiem līdz šodienai, antenas kā bezvadu enerģijas pārraides ierīces darbojas, ēters tiek izmantots-radioviļņi tiek pārraidīti ēterā. Kas ne tā? Kur mistika. kur sazvērestība? Tajā, ka pats Tesla parakstīja neizdevīgus līgumus, kuru rezultātā neieguva iespējamo peļņu? Nu tā ģēnija īpatnība un paša kompleksi, bija par lepnu, lai pieņemtu Edisona prēmiju, ar lielu pierunāšanu un naudas vajadzības spiests, pieņēma.

Jurijs55 (2018-10-17 20:39)    2 Nav kam rezonēt, visas zināmas enerģijas - eļektriskā, magnetiskā, gravitācijas, kodoļa - ir taustamas un izmanotojamas, a tas kas nav (vai vēl nav zinams, taču NAV, pat masoniem nav, pat tiem kuri 33 pakāpē), to praktiski i izlietot nevar, tikai sedēt un fantazēt var, kā kadreiz tukši fantazēja par kaut ko "racionalists" Descart, kamēr Newtons enerģijas uz praktikas baudīja un aprakstīja to likumus.

av2 (2018-10-18 09:25)      Murgs.Dzeram?

1VERSUS1 (2018-10-18 10:51)      Visa dzīve ir viena liela Teorija par kuru visu laiku kāds spriež.
Un nekad pie skaidrības nenonāks, tapēc tādi zinātniski secinājumi nekam neder, jo vienmēr kāds atradīsies kas arī šo apstrīdēs.
Tā ir vairāk informācijas ieprogrammēšana, lai varētu savākt tādus, kas šitam visam notic, jo runā taču savādāk nekā pārējie un uz to arī iziet.
Jo viss jaunais, nezināmais liekas patiesāks nekā esošais.

usinjsh (2018-10-18 20:26)  1   Nez cik no šīs diskusijas cilvēkiem tic Darvina teorijai. Neesmu pārliecināts, bet man liekas ka patlaban to vēl skolās māca. Vai piramīdas uz visas pasaules tika būvētas lai faraonus apglabātu? Varbūt padiskutējam te par zemes gravitāciju:))
Visapkārt vieni meli gan mēdijos, vēsturē, gan televīzijā. Kas maksā, tas pasūta mūziku. Tas pats attiecas arī uz zinātni un visādiem pētījumiem. Katriem meliem ir protams arī daļa patiesība. Nav tādas vienas patiesības, jo mēs to vnk nezinām. Naudu var atņemt, bet zināšanas gan nē. Cilvēks uz šīs planētas Zeme ir nācis ar brīvu gribu. Kāpēc gan tam būtu jāuzspiež sava domāšana. Esmu pārliecināts ka uz Zemes ir cilvēku grupiņa kas zin visu patiesību par to uzbūvi un visu pārējo. Tik nez vai mēs pie šīm zināšanām tiksim.
Palasu te, cik mēs gan esam naidīgi! Kas var būt labāks kā cilvēci sadalīt pēc nacionalitātes, reliģijas, ādu krāsu un vēl nez ko. Tik vienkārši ir manipulēt ar tiem un savilkt kašķi.

rupj_ucis (2018-10-28 11:01)      meli, meli,... bet telefons un ledusskapis taču kaut kā strādā? maxima ar kotletēm un Vālterīti arī tepat pie sāna.... a par pārējo vai jālauza galva? tāpat neko neizmainīsi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu