Kā viss notika?

https://youtu.be/1AwnhS7g68g Tiem,kam interesē mūsu pasaules iekārtojums,iesaku noklausīties. Oficiālās teorijas piekritējiem gan nav vērts tērēt laiku.

Jurijs55 (2018-10-15 20:43)    2 "sagrozīto vēsturi,aizliegtajām tehnoloģijām,pūļa kontroli un gaidāmo čipošanu"
Tas viss tieši par staļina periodu , kuru slavini (pa vienam piemēram) :
sagrozīto vēsturi (asiņainais Nikolajs II, boļševiki - baltie un pukainie)
aizliegtajām tehnoloģijām (akademika Vavilova genu inženerija vs Lisenko murgiem)
pūļa kontroli (NKVD,MGB, GULAG)
gaidāmo čipošanu (Baltkrievijā zemniekim tika atņemtas pases, lai nekur neaizmūktu, jā čipi būtu toreiz, viņus visus būtu nočipojuši)

Spoguliitis (2018-10-15 21:54)  1   Kaa viss notika. Klaat nestaveeju, tapeec taadu apgalvojumu neizteiktu.
Kas aiz taa visa staav. Tas pats. Neredzeeju kas biida figuurinjas.
Taalaak... Kameer augshai nebuus tas viss izdeviigs, es mieriigi varu uzpiipeet. Vai arii dho to izmantot maajas apstaakljos iipashi nevirinot muti.
Lai gan mani interesee, kaa shtati izgroziisies par zeltu.
P.S 35 koka plaaksniites. Koka. Nu par to, ka daudzi to uzskata par viltojumu, es nediskuteeshu.

rokons (2018-10-15 22:38)    3 Mani drusku kaitina virspusība apgalvojumos.
Labprāt uzzinātu, kurš Latvijas inženieris mēģināja kaut kādu magnetisko dzinēju, to iedarbināja un iekūlās kaut kādās nepatikšnās. Gribētu vārdu, uzvārdu un aptveno nepatikšanu gadu.

Ir tāda sajūta, ka vesela čupa youtubēto muļķību tiek nekritiski pieņemtas par patiesību un tālāk reproducētas.

Spoguliitis (2018-10-15 23:01)      To 22:38. Labi, ka atcereejos par kuru inzhenieri iet runa.
Pateikties nevajag, pietiks ar konjaku! :)

studentka (2018-10-15 23:14)  2 5 Kur tik stulbam jābūt- viss, kas attiecās uz kodolprogrammām un kara tehnoloģijām- tur krievs šķaudīja visiem virsū un izvirījās pirmā vietā pasaulē,nobruņojies līdz zobiem un vēl vairāk, bet, kas attiecās uz miermīlīgajām tehnoloģijām-tur nu krievam masoni un reptiļi lielie aizliedzēji un traucētāji bija. Skaties youtubē pats-visas tās muļķības tikai krievs var sastāstīt,vēsturi sagrozīt un radīt ārējā ienaidnieka tēlu-vienalga kas tas būtu, ja ne kas cits, tad vismaz uz "dēmoniem"var vainu novelt. Patiesībā nekādu miermīlīgo izgudrojumu krievam nemaz nebija,nav un nebūs lielākā daļa "padomju zinātnieku" lielie izgudrojumi bija no rietumiem pa lēto nopirktas vecas tehnoloģijas. Bļin, man līdz pat deviņdesmitajiem gadiem bija savas rokas jābendē vecajā veļasmašīnā Rīga, tai laikā, kad pārējā pasaule jau no 50-mitajiem ar veļas automātiem savas apenes mazgāja-šito krievam es nepiedošu visu savu mūžu!!!

shining (2018-10-15 23:41)    2 O, tak beidzot tie Melhiors, Baltasārs un Gaspārs ir reinkarnējušies.. latviešos! :D Glābjas, kas var, debesis gāžas!

rupj_ucis (2018-10-16 03:03)      galvenais nesatraukties^ ledusskapis taču strādā? un mikroviļņu krāsns arī...

studentka (2018-10-16 06:50)      Ko konkrēti Toyotai aizliedza? Ūseņraža motoru? Ta nē- viņi ražo un tirgo savu Mirai, šogad arī izlaida jaunu modelīti, un viņi vairs nav vienīgie pasaulē, kas tādus motorus ražo, Un par naftas magnātiem neuztraucies-gan jau visi viņi ieguldījuši savu naudiņu arī nākotnes tehnoloģijās. Aizbrauc ekskursijā uz Dubaiju-paskatīsies kādus tik brīnumus naftas magnāti gatavi apmaksāt.

cirteejs (2018-10-16 09:21)  4 1 Ržu ņemogu...vieglas uzvedības sieviete runā par augstajām tehnoloģijām!

WYWH (2018-10-16 09:39)    3 "Savu elektromobīli viņš aprīkoja ar ētera ģeneratoru un veselu nedēļu testēja attīstot ātrumu 150km/h un ne reizi to neuzlādējot" - šis ir labs! pa lielam visa fizika tiek nolīdzināta ar zemi

domāju nez kā datori un telekomunikācijas darbojas? ar kuriem piedevām te visādi tagad izplata savas sazvērestības teorijas... nebūtu tos masoni iegrožojuši sevis uzspiestajos fizikas likumos, tad arī sen jau visi droši vien varētu teleportēties un emaila vietā paši ierasties jebkur jebkurā laikā un visu klātienē noskaidrot un izrunāt

rupj_ucis (2018-10-16 10:34)  1   oratoru līmenis norāda kāpēc ar zinātni LV ir tādā pakaļā, padomija atstāja tikai obscurantus.. tos kas mācēja domāt izšāva vai izsūtīja ... negatīva selekcija

fargo (2018-10-16 13:28)    1 kas ir ēters?

InJanis (2018-10-16 15:06)  2   Tautiesi !!!!!!

Ko mes te daudz nemamies, katrs var musdienas to uzzinat, izpetit ( cik nju virspuseji katram tas sanaks ).......................
Nokluseta zinatne
Nokluseta vesture
Nokluseta dziveszina,
Sapratiga saprata ierobezosana,un ieliksana sabiedribai un sistemai saprotamos ramjos.
Ij t.t.

P.S. Mazins piemers no senas, bet..... pierakstitas vestures
Kad sengriekis, vestures tevs Heradots, viesojas zinibu iegusanas nolukos senaja Egipte, kauc ko tie viedie egiptiesi vinam paradija uzskatami..............bet, esot smaididami teikusi........jus grieki esat ka mazi berni....., tobis musu izpratne, apmeram 5 gadigs-bernudarza audzeknis.

fargo (2018-10-16 15:39)    1 "Ēters veido savdabīgus virpuļus,spēj rezonēt."
ar ko tas rezonē?

"Tieši ar ēteru savus brīnumainos eksperimentus veica Tesla,Bors un daudzi citi zinātnieki,pierādot tā esamību un neierobežotās izmantošanas iespējas."
varētu konkrētāk uzzināt par kuriem tieši eksperimentiem ir runa?

"Tikai tāpēc,ka šai enerģijai nevar pielikt skaitītāju,lai to pārdotu,pētījumus lika pārtraukt un ēteru aizliedza pat pieminēt."
nilsam boram aizliedza pieminēt ētēru? kas aizliedza? varētu kādu avotu, atcausi uz šo informāciju(ne youtube video)?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu