Kas ir tik iipashs Latvijas sievietees?

Nesen FB, ir taada lapa My Modern met, redzeeju pasaules karti, kur katrai valstij pierakstiits kaut kas valsti raksturojoshs. Latvijai - sievietes. Igaunijai piem. bija startapi, Niiderlandei - lieli kafijas dzeeraaji, Kolumbijai, protams, kokaino, nu taa apmeeraam. Sievietes - Latvijas bagaatiiba?

coldlands  4 6 ...ārzemnieki ļoti labprāt izvēlas latviešu sievietes....
Nepazīstu nevienu ārzemnieku, kas labprāt izvēlas latvietes. Agrāk brauca uz Rīgu jo tur bij viss lētāk, tur arī slēpās visa labprātība.

fargo      laikam bija domāti coffeeshop´i. tak tas nav par kafiju. un pašlielīšanās ir nepatīkama īpašība. noteikti nedaiļo.

dardedze  3 4 Jā, latviete ir firmas zīme! man uk jauni! džeki reiz jautāja vai visas latvietes esot tik skaistas kā es! es atbildēju pēc būtības-ka pamatā skaistākas, bet var gadīties, ka angliski labāk runāju es./slēptā pašreklāma!/

Vilksatkal  12   Vēl piebilde .. mantkārīgas , rausējas, … it kā koka kastē dzīve turpināsies un tur nāks kāds jaunāks jāt par piķi ! :-))

Ines    4 Ir ir latvju meitenes skaistas, gudras un mīļas 😊😊

merlina200  3 4 Tā kā Latvijas vīrieši nespēj novērtēt savas sievietes, tad apsveicami, ka citi prot ,gan novērtēt, gan izteikt komplimentus. Daudzas man pazīstamās jaunietes ir precējušās ar ārzemniekiem....
kamēr vietējie brīnās, tikmēr ārzemnieki rīkojās.

dardedze  2 4 par tiem ārzemniekiem-angļu vīriešu firmas zīme ir būt ar pozitīvu saimniecisku nozīmi (neteiks, PP vai V)
latviešu vīriešu firmas zīme ir rīkot sieviešu rallijus, kur vismaz divas kandidātes sīvi sacenšas par 1 fifeli.
Mīļie vīrieši, es Pas. Tiklīdz pie horizonta būs vēl viena kandidāte, un stāstīs , kādi jūs esat vai neesat gultā, man vienalga, kaut viņa par mani 100reiz vājāka, es pas.
Jo cienu savu sirdsmieru.
Un robežas tiešām ir vaļā. Vienīgā cena, kas jāmaksā-jākļūst par latviešu izcelsmes x-zemes-eiropieti

InJanis  2   Man ka lielam SieviesSocialFiziologAntropologam skiet ka pie vainas musu tantem ir tas lielais asinu sajaukums, latissi, krieviesi, ukrainiesi, poliesi, vaciesi, ij visas tas tautibas kas krasainaja vispasaules atlanta ierakstitas :-)))))

P.S. Vispar tie tautiskie modzahedi kas ilgaku laiku mit sapnju emigracija, viena balsi saka, ka ar latvietem ilgstosas attiecibas...........esot baigais cakars......( nervotrjopka ), lietuviskas mergaites, poljackas, tam ir cits smekis ieksa............ari raksturs nosaciti lidzigs, atbilstos muspasu balelinjiem.

Ta ka tautietes.............turat buru, augstu celiet latvju godu................koroce pupus gaisa ;-)))))

Mirdzina    1 Latvijā ir garākās sievietes!

Vilksatkal  2   14:33 > viena padauza jau te ievilka musļimu , kuram vajag vairākas sievas . :-))

DanaL      Laikam skaidrs, kas tas par topu, ja sievietes, kokaīns, un Nīderlandes "kafija".
Tas, Juri, drīzāk tāds antitops.

SpoguliitisTM  3 1 Kas ir tik iipashs Latvijas sievietees? foto To 13:09. Ir atshkjiriiba starp kvalitaates ziimi un firmas. Tas gan tad, ja zin atshkjiriibu.

P.S. Uz pieres nevienai tas nav rakstiits, bet zheel... Tomeer shaadu apgjeerba gabalu gan vareetu valkaat. Cerot, ka aarzemnieki noveertees. Es jau nu... "noveerteetu". Tajaa reizee kad man buutu iespeeja atveert durvis vai pasniegt roku. Iespeeja dariit to vai nee.

P.S.S. Biznesa ideja par briivu. Liidzekljus ziedot aizbrauceejaam - biljeshu iegaadei.

Letija    3 Daži vīrieši te apstrīd visu, ko var apstrīdēt - pat neapstrīdamas lietas!

Ir taču visas iespējas (labs klimats, skaista daba un visskaistākās sievietes apkārt) saņemties un arī vīriešiem tikt kāda pagodinoša topa augšgalā!

armyman    1 Pavisam vienkārši - skaistas mums meitenes!

Geisha  2 4 Nezinu kā ir ar citām, bet teikšu par sevi. No mājas ārā neeju ja neesmu sevi sakopusi no matu galiņiem līdz papēžiem. Parasti eju kārtīgos ādas apavos, kleitā, lietoju aksesuārus (cepure, šalle, rotaslietas). Māku uzvesties jebkurā sabiedrībā, nerīkoju greizsirdības scēnas. Virtuvē esmu laba saimniece (gatavoju no pamatēdieniem līdz kūkām), māju uzturu tīrībā un kārtībā. Cienu savu vīrieti. Gultā esmu bez aizspriedumiem, jo kas notiek guļamistabā tas tur arī paliek. Savu vīrieti ārstēju pati, jo esmu mediķis, bet nedaudz pārzinu arī tautu medicīnu (bankas, masāža, zaļu tējiņas).

borzomi  6   Mātes-perētājas.

dardedze  1 2 visi izliekas, ka nav lasījuši 20:29, bet ir. lasījuši.visi. Dzeltenu Narcišu pušķis un plusiņš!

Geisha  1 7 Re kā sanāca pašai sevi salielīt. Latvietes ļoti daudzas sievietes ir labas saimnieces, tīrīgas, kārtīgas sievietes. Smukas un ar labu valodu. Jautras, dzīves priecīgas, bet ļoti žēl, ka mūsu bāleliņi neciena savas sievietes. Arī šajā portālā ir daudzas jaukas sievietes.
Nez kādas utis mūsu bāleliņus ir apsēdušas, ka viņi uzvedas kā suņi uz siena kaudzes - paši savā sētā neaicina saimnieci, bet zobus rāda kad kāda sāk meklēt sev otru pusi aiz robežas. Vai nu daudz prasa zeltene kā tikai kad kāds muguriņu pasildītu aukstā ziemas naktī, pažēlotu, ar bonbonkam pabarotu un vēl uz kādu kūrortiņu aizvestu. Vai tad tas ir daudz? Zemi, mežus padirsāt? Un sievietes aizies turpat.....Eh, veči, veči......galīgi saskābuši esat.

borzomi  8 4 Geisha...Tev tik daudz sāpju.
Tur laikam vajag vairākas dzīves!

Lovetta  1 7 ehs...vīrieši...rakstāt komentus latviešu valodā,pat visai pareizā... tātad esat latvieši...Un jūsu mammas,kas jūs pasaulē laidušas, arī pieder pie tām nevērtajām latviešu padauzām. Mātēm perētājām...un kādi tik vēl te epiteti nebija redzami. Un jūsu bērnu mātes. Un meitas-latvietes...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu