Kas ir tik iipashs Latvijas sievietees?

Nesen FB, ir taada lapa My Modern met, redzeeju pasaules karti, kur katrai valstij pierakstiits kaut kas valsti raksturojoshs. Latvijai - sievietes. Igaunijai piem. bija startapi, Niiderlandei - lieli kafijas dzeeraaji, Kolumbijai, protams, kokaino, nu taa apmeeraam. Sievietes - Latvijas bagaatiiba?

SpoguliitisTM  8 3 Pret taam kuras nenoniecina Latvijas viirieshus, attieksme ir atbilstosha :) Bet ja kaadai shkjiet, ka nodirshot shejienes viirieshus, vinja ir pelnijusi tadu pashu attieksmi kaa taas, kuras to nedara... man juus naaksies stipri vien apbeedinaat :) :) :)

Lovetta    2 nekā personiska, mīļie...abiem dzimumiem rekomendēju izklaides labad turpināt aprieties...ko gan ļauži lasīs, ja nebūs gānīšanās

Pilskungs      Ko tu īsti gribi ?
Pārējiem - vajadzētu iztikt bez rupjībām !

dardedze  1   Kto posļedņiy, tot otec. Apsveicam uzvarētājus!

Paula6    8 Ka sievietes ir Latvijas bagātība īsti tā neapgalvošu, bet to, ka viņām vīrieši, esot jebkurā zemē pievērš uzmanību, tas gan ir tiesa. Esot Krievijā, pat dziļā vidienē, nekļūdīgi pateiks ka esmu no Latvijas, tāpat esot arī citās valstīs. Biju Vīnes operā uz izrādi, klusi sarunājāmies, mums uzmanību pievērsa blakussēdētāji un pēc mirkļa pajautāja, vai neesam no Latvijas. Izbrīnījāmies...jautājot kā to varēja pateikt, atbildēja, ka valoda nedaudz esot līdzīga vācu val. un arī saģērbušies esam ļoti glīti un gaumīgi, ir bijuši arī Rīgā, tāpēc zin.Esot arī daudzās citās zemēs, uzreiz jautā, no kurienes esam? Latviešu sievieti no citām atšķir gaumes, kultūras, izturēšanās, glītas izskatā un prasmē sevi sakopt, sarunāties. Viņas "neizlec" no kopuma, bet ir pamanāmas...viņās nav vulgaritātes. Izeju no mājas tāda, kāda patīku sev pašai un arī citiem un arī vīrietim man blakus ir jābūt tādam pašam.Tas ir tas, ko redz ārēji, bet attiecībās ir labas saimnieces, kurām svarīga ir tīrība, mājīgums, labas pavāres, ar cieņu izturas pret vīrieti. Protams, to nevar teikt par visām, bet lielai daļai tas gan ir un...taisnība, sievietes pie mums ir skaistas.
Par tiem negatīviem komentāriem...kāds būsi pats, tāds būs arī blakus.

cinnija  3   Ja babulis jums sūta sms ar rožu ziedlapiņām pusstundas taktī, un atsūkā pēc pirmā pieprasījuma, un vēl citām uzrūc, tas ne vienmēr nozīmē, ka esat viņai mūža mīlestība. Varbūt vienīgais variants, varbūt labākais variants, varbūt liels ķēriens, varbūt vnk apkāšams lohs. Kā atšķirt? A nekā. Padzīvojiet kopā gadus 3, tad manīs.

ketija_20  1 4 nevēlos atzīt domu, ka latviešu sieviete uzvelk augstpapēdenes un dragā līdz vakaram. nē, nebūt ne. latviešu sieviete izskatās pēc sievietes tajā, ka ģērbjas un izturas kā sieviete. nejau katra latviete izvēlas augstpapēžu kurpes, nepiekrītu, arī LAtvijā pat pie slāvu modes apavi ir dažādi. ja pavēroju Eiropā eiropas sievietes, tad lielākā daļa izvēlas brīvo stila apģērbu vai apģērbu kā no outdoor veikala ar apaviem, ar kuriem es eju Alpos, tos izvēloties arī ikdienai, pie latvietēm vairumā tādu dendenci redzējusi neesmu. vēl latviešu sievietēm ir tendence piešķirt lielu nozīmi ģimenei un tās vērtībai, bet mazāk karjerai, iespējams, ka šodien tas ir mainījies, bet man ir sajūta, ka Eiropā augušas sievietes vairāk orientējas uz karjeru, kamēr latviešu sievietēm ir raksturīgāk būt ar skatījumu uz ģimeni un tās vērtībam.

dardedze  3   paturpinot divdesmitgadīgo ketiju-latvieši ir sieviešu tauta (vairāk meiteņu, kā puiku jau skolas laikā), outdoor nevalkā tāpēc, ka arī ziemā acīmredzot pārvietojas ar personīgo limuzīnu, bet gatavo tā, ka aculiecinieki pabēguši. Nu tas tā īsumā.

edding    2 To vajadzētu jautāt āra zemju vīriešiem. Mēs paši varam sevi slavēt cik grib, bet atbilde nebūs objektīva. Džeki bārā pie stoikas varētu ārzemniekus, it kā starp citu, paintervēt. Tad zinātu precīzi.

Geisha  1 3 Vācietes ikdienā staigā bezizmēra t- kreklos, mati nekādi, krosenes, džinsenēs, bet iespējams pat trenuškās (izstaipītas). Ļoti daudz ir ar krietnu lieko svaru. Polietes sevi kopj. Bulgārietes nekoptas. Arābietes vispār ietinušās savos paltrakos kā melnas vārnas. Kazahstānas vācietes it kā kaut ko mēģina, bet īsti nesanāk sevi parādīt (nav šarma). Kur gan vīrietis var aci piesiet?
Manā ģimenē vienmēr sievietes sevi kopa. Tas kaut kā tā dabīgi bija, ka mamma matus uz ruļļiem tina, vecmamma muti ar pienu mazgāja, sestdienā obligāti pirts. Pīrāgi, pankūkas, ...māja vienmēr pēc garda ēdiena smaržoja. Vispār jau jāsaka: " Sirsnīgs paldies, mīļās mūsu mammas un vecmammas par padomiem, piemēriem, labo audzināšanu".

InJanis  2   Tautiete Geisha !!!!!!

A tev neskiet ka tas kas tev ir iezombejis, par visam tavam labajam ipasibam......ie ta ka tev lieliski samelojis.
Ij vispar vireliem genetiski piemit ipasiba, lieliski melot, ij neesoso uztvert ka istenu patiesibu :-)))

P.S. Pirma cukcu pamaciba, maziem , no jurtas izlaistiem berniem, no senseniem laikiem ira.....nekad... nekad .. need dzeltenu sniegu ;-))))))

rihtigais  2 5 Kādas sievietes - tādi vīrieši, kāda tauta - tāda valdība utt. Visur valda likumsakarības. Tās kuras noliedz latviešu vīriešus ir vienkārši neveiksminieces. Cācas kuras grib saņemt, bet kurām nav ko pretī dot, izņemot tukšu runu.

VecmeitaARrunci    2 Cik es paziistu sava gadagaajuma sievietes,visas tiek ar visu galaa pasas.labaak vai sliktaak,bet tiek.Izkombinee viss kaut ko.tas laikam socruudiijums;)))

Geisha    4 Tautieti Jāni! Mūsu seņči mums atstāja labu mantojumu. Tas ka vīriešiem ir tendence sieviešiem spagetti uz ausīm kabināt ir vecs kā pasaule. Solat jau zvaigznes no debesīm nonest, bet vienīgās nonestās zvaigznes ir tikai uz konjaka pudeles.

InJanis      Tutiete Geisha !!!

A davai tu te beidz publiski feminizeti izrunaties, ta teikt ´stav pie ratiem´

Sapnjotajas, romantikjes musciema sievietes.........., vecos labos vacu KKK jums meditativi vajag praktizet :-)))))

K-kuhne ( virtuve )
K-kinder ( berni )
K-kirsche ( baznica )

Tris KKK, ij atkal pasaule valdis miers ij saticiba ;-)))))))

Geisha    3 Tautieti Jāni! Lai sieviete turētos pie tiem trijiem KKK viņai ir nepieciešams labs, stabils vīrietis. Kad vīrietis viņas hormonu līmeni būs kārtīgi skārtojis palagos tad sieviete dziedādama viņam ceps kotļetas ar veselīgiem dārzenīšiem (pat zemeņu kompotu saldajā iedos) un svētdien gan savus, gan vīra grēkus aizlūgs. Vai tad mēs - sievietes tik daudz prasam? Tikai katrai pa vienam labam vīrietim. Vai tad tas ir daudz?

dardedze  1   nē, nav jau daudz prasīts (pie noteikuma, ka nenopreci kādu, kas patiesībā mīlēja citu, un pēc tam vēl kā bulterjers neturies klāt).

multi      Nav vēl noēdušās... Nav jau tā, ka ārzemēs neglītas, savādākas. Jā arī ir neglītas, tad jau ar lieko svaru... Bet ne uz ilgu laiku, skatos, ka jaunā paaudze skolās briesmīgi tos čipšus rij un tas atsaucās arī uz klasi. Agrāk uz klasi viens resnais bija, tagad 5...

nakunakutekuteku      Pa kādai skaistai,koptai jau atrodas katrā zemē,bet ,lai teiktu,ka Latvijā tās koptās,glītās,iekārojamās būtu biezā slānī...par to nu gan es šaubos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu