Lembergs !

Kas notiks tālāk ? :)

av2  1 16 Vai kaadreiz kaads Latvijaa ir paskaitiijis, cik miljardi ir nozagti valstij pa ssiem 30 gadiem , un kaa vareetu dziivot, kaadas vareetu buut pensijas, algas , ja taa nebuutu?
Vai amiissi pareizi izdariija, ka tiessi Lembergam piegrieza skaabekli, nezinu, domaaju, ka taadu cilveeku Latvijaa ir kaadi 100+ , kas ir vienkaarssi legalizeeti zaglli , jo banku sektoraa ir vienkaarssi bardaks. Kas atnes maisu ar pikki, tas komandee paraadi. Kaa var caur 3 Baltijas valstim mieriigi izskaitiit cauri triljonu (lasi, nozagt , aizskaittiit uz ofshoriem), un nevienam ne silts, ne auksts ?
Tas taa, no malas skatoties.
2019-12-11 06:10

ube  3 7 Sen jau vajadzēja.... 2019-12-11 07:16

lielpupe  4 6 piedodiet, juus esiet dumi kaa zaabaki. ne jau Lembergam shis ir domaats! Vinjam jau sen viss formaalais aresteers da dalja izsaimniekota. Un ar USA nekaadus dariijumus vinjsh neveic. Shis leemums ir domaats, lai vaajinaatu vinja ietekmi banaanijaa. Lai lauztu vinja pakaljlaizhas. Jo Vpils pusee tas zagleens veel joprojaam kontrolee katru kaktu. Vinjsh ir nomests no domes vadiitaaja postenja ntos gadus, bet katraa domes seede seezh galda galaa un saka, kaa balsot. Kaa juus domaajiet, kaa uz sho reagjee tranziitnieki, kuru privaatos liidzekljus nu var iesaldeet? Kaa reagjee inovaaciju centra uznjeemumi? Shi leemuma meerkjis ir padariit Lembi par spitaaliigo, no kura noveershas pat kasiere Maxima, jo nevar zinaat, vai vinjai nebuus ziepes. 2019-12-11 10:18

Geisha  9 2 Lv ir bijuši pie varas arī gudri cilvēki. Piemēram (lai kā tas nepatiktu te dažiem) Tas pats Šķēle, Godmanis, Lembis, un vēl citi. Ko viņi sadarīja tas jau ir cits stāsts. Bet muļķis ziepes nesavārīs. Diemžēl mēs esam maza tautiņa kura vienmēr ir bijusi zem kādas tupeles. Bija PSRS laiki un ne vella mēs nezinājām par kapitālismu. Kapitālismā jo lielāka cūka, jo dziļāku grāvi rok. Un te nu uzradās amīši ar saviem padomiem. Krievi bija un ir noriebušies ar savu plašo sirdi un tupumu. Principā lielvalstis savus rēķinus kārto uz mazo tautiņu rēķina. Ne jau tikai Latvija no visas šīs jezgas ir cietusi. Tagad uz Oiropu plūst moldāvi (kārto rumāņu pilsonību), bulgāri, baltkrievi, ungāri, albāņi, grieķi. Principā ir lielā mazo tautu staigāšana. Vienkārši cilvēki meklē labāku dzīvi. Ne Lembergs, ne Kariņš, ne kāds cits lielo politiku netaisa. Vienīgi viņi var savas bikses pietaisīt. Pasaule sen jau ir sadalīta. Viss pārējais ir mirāža. 2019-12-11 10:27

fargo    14 nav svarīgi, cik tie cilvēki ir gurdi, apsviedīgi, viltīgi, izmanīgi. tam nav nozīmes. svarīgi, ir kādi ir valdnieka mērķi - vai viņš dzīvo un dara sevis dēļ, vai viņa darbu pamatā ir rūpes par zemes labklājību. un politikā ienāk jauni cilveki, ideālisti dažreiz un prāts ir labs, bet tas viss tiek samaitāts.
tas pats godmanis. viņš ir sirdsapziņas cilvēks. tikai paskaties un paklausies viņu atklāsmes brīžos un tu saprot - viņam uz sirdsapziņas ir ļoti daudz, visas bankas, bankroti, nauas maiņas, laventi. tas ir viens no tiem traģiskajiem vēstures stāstiem par personu, kas pati nav slikta, bet ar to nepietika, lai nostātos pret cūcībām atklāti. tā vietā notika sadarbība ar spēkiem, kas viņam nepatika. kāda jēga no laba cilvēka, kas sadarbojas ar neliešiem, lai piesegtu viņu noziegumus?
nu, un ja šķēlem ir augsts intelekts un gandrīz ģeniāla apsviedība, ja augļi ir sakņoti personiskā labklājībā un vienkāršās tautas slaukšanā? kādi tik prožekti šim brīnišķam prātam nav nakuši galvā - no pienotavām līdz dekoderiem. un priekš kam? trūks naudas? kāpēc tu to dari? kas tieši tev trūkst? bērniem nepietiek, bads?
lembergs. jā, saimniecisks. jā, spējīgs būt līderis. mācētu nodrošināt savu reģionu. bet tā vietā? korumpēja visu valsti. cilvēki brīnas, kāpēc igauniju un lietuva ir priekšā. varat paldies teikt mūsu oligarhiem. korupcija ir kā vēzis ķermenim. tu nevari no hroniska slimnieka uztaisīt sportistu. ja viņi indē politisko un ekonomisko sistēmu, viņi varbūt arī iegūs šai saulē, bet zeme būs atpalikušāka. un tā arī notika.
2019-12-11 10:56

lielpupe  2 11 Lembis gudrs? Slesers gudrs? Nu labi, Skjeele nav galiigi dumjsh. Bet vinjus par mega gudriem var uzskatiit tikai dumjsh cilveeks. Kur ir vinju produkts? Vinu pakalpojums, ko izdomaajushi/izveidojushi, kas tos miljonus atnesis? Tupju audzeeshana? :D NEKO vinji nav radiijushi. Savukaart, dienesta staavokli izmantot, sheemas biidiit - taa nav gudriiba. Taa ir KL paredzeeta noziedziiga darbiiba. Piem., Lembis - vnk dubultoja kravu paarkraushanas izmaksas, pusi no visa cipara iebaazhot kabataa. Vai tur vajag gudriibu? Da nee, katrs, kam IQ ir virs 70, to spees. Vai peedejaa desmitgadee, kopsh vecaa ruupala ir piegriezta, Lembis ir ko jaunu izveidojis? NEE. Vai Skjeeles, Sleseri u.c. ir ko izveidojusihi? Labaakajaa gadiijumaa kaadaa apshaubaamaa dariijumaa kaut ko nopeerk, lai veelaak paardotu daargaak. Ja ir pikjis, taa var pelniit, neko nedarot. Regulaari kaads dariitaajs ieberzhaas un tam naudu vajag steidzami. Attieciigi, kaadus aktiivus var leetaak nopirkt. Ir taads ´´uznjeemeeju´´ tips - hieenas. Bet taa nav gudriiba. Taa ir alkatiiba, mantrausiiba, sliipums.. 2019-12-11 11:10

laukroze  2 11 kas tālāk??? LV pielīdzināta tādai valstij kā Meksika, kur ar šādi darboņi čum un mudž... un arī savā attīstībā neesam neko daudz tālu tikuši, velkamies pa beigu radītājiem, vai kāds nav uzd. jautājumi kāpēc?? vai LV godīgu un gudru cilvēku trūkst??
vnk. zagļi jāliek cietumā un nevis amatos.
"kad pie mums beidzot mums pienāks tie laiki, ko citas tautas tagad redz?"...tikai tad, kad ik viens no mums neatbalstīs kukuļošanu! ikviens !... un, ja amatpersona ir noziegusies, tad tā atkāpjas no amata, a te mums komentos aizstāv lembi- gudrinieks koa?? māk visus apčakarēt, ko var gribēt, postpadomijas sa-ba visā plaukumā...
2019-12-11 11:12

fargo    9 latviski ar vārdu ´gudrība´ nereti saprot vairāk, kā ir domāts. angliski ir jēdzieni ´smart´ un ´wise´. kā latviski varētu teikt ´apsviedīgs´ un ´vieds´.
es runāju par gudrību šo darboņu sakarā kā smartness - apsviedība, izveicība. ne velti es minēju vairākus līdzīgus vārdus vienu pēc otra. ja šajos cilvekos mīstu arī viedums, viņi domātu makro- mērogos, nevis vnk savu kabatu piesišanas perspektīvā. un tāda veida gudrība arī viņiem nestu mantu, tikai tā būtu manta, kas ir bagātinājusi arī visus apkārtējos.

bet tagad vairs nav jēgas pār to šķēpus lauzt. viss! vilciens aizgājis, naudas ir prom. un neatgriešanos.

es kādriez naivi domāju, ka rietumos nav korupcijas, vai tā ir daudz mazāka. cik es biju naivs! tā ir ne mazāka. tikai savādāka. viss notiek, tikai smalkāk, rafinētāk, ne tik atklāti. amerikāņi spēlē daudz lielākas spēles, kā latvijas oligarhi. un 20. gs parādīja, ka globālajā politikā amerikāņi ir baltijas vienīgie sabiedrotie. neviens cits. pat ne kaimiņi viens otram. nevis kaut kāda altruisma dēļ, bet jo ģeopolitika ir tā izveidojusies.
2019-12-11 11:23

av2    10 Es teiktu, par iisti godiigi gudru cilveeku Latvijaa vareetu nosaukt tikai to, kas buut maaceejis saglabat Latvijas lielaas ruupniicas, lauksaimnieciibu , pelniijis ar taam, pilnveidijis, attiiistiijis modernai produkcijai , un , pats svariigaakais , devis visas taas darbavietas cilveekiem ! Tas buutu Gudrs ar lielo burtu.
Visa paareejaa ir di***sa, un zagssana uz tautas reekkina.Praktiski valsts izzagssana. Iistajaa laikaa, iistaja vietaa, un miljonaari paaris gados ? Tiessaam ? . Liidz riebumam. Punkts.
2019-12-11 11:38

Polus  2 8 Trakākais šajā stāstā ir tas, ka mēs - Latvijas iedzīvotāji - diez vai no šī visa kaut ko iegūsim, jo:
1) AL loma politikā pēdējos pāris gados bijusi visnotaļ margināla. Turklāt ja runa ir par korumpētajiem iepirkumiem, kontrabandas piesegšanu utt. (t.i., tiešajiem zaudējumiem valstij), tad Rīgas "jaunā paaudze" (visā politiskajā spektrā) šobrīd ir ar nesalīdzināmi lielāku tvērienu;

2) Izmantot sankcijas pret Ventspils brīvostu, lai apkarotu AL, ir kā Rīgai uzmest atombumbu, lai apkarotu korupciju Rīgas domē. Jo cietīs ostas biznesa puse, un no tā zaudēs gan vienkāršais ventspilnieks (visticamāk, vairāki 100 darbinieku), kuriem ar AL nav nekāda sakara, gan valsts ekonomika kopumā. Smieklīgākais tas, ka vakar preses konferencē Kariņš un Linkaits atzina, ka nemaz vēl īsti nezina, kā sankcijas strādās. Respektīvi, ar lobiju kaut ko ir panākuši, bet nu tikai sāks skatīties un vērtēt, ko tas vispār nozīmē. Visnotaļ ģeniāli, lai neteiktu vairāk;

3) Tagad ostas pārņemšot valsts. Vai tā pati valsts, kura par "arestētās mantas apsaimniekotāju" (jeb galvenajiem Ventspils ostas aktīviem) ir iecēlusi Eiropā godīgāko, atzītāko aktīvu pārvaldnieku - biedru Meroni? Vai "valsts" ir devusi jebkādu pamatu uzskatīt, ka līdz ar šo gājienu kaut kas uzlabosies ostu darbībā? Apgaismojiet, pats neesmu manījis.

P.S. Nekad neesmu bijis AL fans, bet tas trulums, kas staro no Bordāna, Juraša, Petrāvičas & Co, intuitīvi biedē vairāk par AL nekaunību.
2019-12-11 11:57

krauklis  6 8 Latvija nav valsts --tā ir gružkaste --ar kādām tiesībām vietējie politiķi atļauj kaut kādiem amerikāņiem jaukties LV iekšējās lietās .un nekādā gadījumā LatviJAI NAV UN NEDRĪKST BŪT saistoši ASV likumi. Mēs redzam KĀ VENSTPILS izaugusi.Taču Lembergs negribēja atdot Ventspili (ostu) izlaupīšanai.Kārs kumoss --Ventspils .tad nu tagad tas cūka bordāns un pidarass rinkevics (kauna traips visai Latvijai) izgudroja kā izmantot jeņķu pretvalstisko likumu par Magņitski un ielipināt tajā Lembergu.kropļi..u´;sakovam ar tik viena problēma bija --viņš ir krievs!! un tagad Rīga tiks nolaista līdz galīgam..kliņķim.
Lembergam derētu iesniegt tiesā prasību pret Latvijas valsti un ASV .Šī ir kārtējā ASV rupjā jaukšanās citu valstu iekšējās lietās.
Bet ir vēl kāds aspekts--40--ajos izveda uz Sibīriju--ar citu vietējo latviešu nodevēju atbalstu --""stučīšanu"" izmantojot citus .Šodien notiek tas pats--stučī citiem ,izmntojot tos pēku ,lai tiktu pie kaimiņa ""zemes"" (naudas ,uzceltās saimniecības--Venstpils))Īstie LV tautas nodevēji atrodas Saeimā.Un tie tur tikuši ar tādu pašu ņergu atbalstu--ar to atbalstu ,kuriem nav lapnuma ,kuriem nav goda ,kuri ir nenovīdīgi,mantrausīgi..un gatavi kalpot citiem ..Ne savai tautai.Gan jau kādu apgrauztu kaulu saimnieks atmetīs.
Taču ,kad mainīsies situācija--tad tādi skries un meklēs tādus bordānus ,levitus ,rinkevicus ,pabrikus un liņčos))
Tas ,ka LATVIJĀ NOTIEK GENOCĪDS ,to redz un saprot tikai nedaudzi.
2019-12-11 12:53

vilks28  3 7 Mav , tu paprasi varbūt viņš grib uz Bolderāju pārvākties, skat i sakārtos rajoņčiku.😉 2019-12-11 13:12

Piparkuka  6 4 Nu, kā mana mamma saka- amerikāņi grib visu ieņemt un zemes iekarot un pārvērst mūsu ostas par NATO kuģu atrašanās vietām. To viņa vakar teica.... Es teicu- nu nē, nu kā!..
Un šodien lasu- ir domas, ka Liepājas ostā varētu būt NATO kuģi!!!!!

Tas, kas notiek, tas ir NE-normāli, vienkārši ne neromāli. Labākā pilsēta- Ventspils. Tik ārprātīgi viņiem nagi niez to pārņemt un arī Rīgas ostu. Cūkas! Valstvīri. Vienkārši cūkas... Ar Kariņu priekšgalā +neadekvātais Bordāns.

Es tā šodien, to izlasot, padomāju- nu neko jau te nevar mainīt:( Atkal jau esam Amerikas pakalpiņi:(
2019-12-11 13:17

Kurtslabs  2 13 Notiks tas, ka Aivara ēra Latvijas iekšpolitikā būs beigusies. Ar sekām dažai labai partijai. Plus finansiālas problēmas Lemberga kunga ģimenei un pietuvinātajām personām. Attiecīgās ASV tiesībsargājošās institūcijas ir gājušas cauri visiem, kas ar viņu saistīti. Plus tiesas procesam pret Lembergu tagad ir iespējas pārskatāmā nākotnē rezultēties ar notiesājošu spriedumu, jo tagad atbildību varēs novelt uz ASV spiedienu. Teorētiski mazināsies arī Krievijas ietekme, jo Lembis ar savu tranzīta biznesu vienmēr ir sēdējis uz Krievijas naudas. Iespējams tieši tāpēc tika sākts ar viņu, nevis vēl kādu sabiedrībā pazīstamu personu.
Jautājums ir vai viss aprobežosies tikai ar Lembergu, jeb sekos turpinājums.
Latvijas valsts no visa šī var iegūt, ja vien izmantos iespēju.
2019-12-11 13:26

vilks28  6 7 Piparkūka , ja tev ir slikti ar NATO tad jau ir vel variants biļete , stacija un Vovas varenais daikts aiz vaiga. Man ir sajūta pat pārliecība, ka mūsu nelaimes ir no cilvēkiem ,kas īsti nezin ,ko grib un kur iet un ir eksperti visā. 2019-12-11 13:33

Piparkuka  2 1 ļoti gudri!.... 2019-12-11 13:39

fargo    7 tak lai tiem cilvēkiem ir dažādi viedokļi par lembi un politiku! viens, no tā tāpat nekas nemainas, otrs, tam vairs nav jēgas pat lemberga gadījumā. trešais, lai ko darītu ar hūti, tas ir par vēlu. ja mēs plebeji viens otru par muļķi sauksim, tas neietekmēs neko citu, kā tikai savstarpējo attieksmi. 2019-12-11 13:48

laukroze  4 7 kāpēc par vēlu???..re, lembis jau gatavs piedalīties RD vēlēšanās, un ?? kāpēc ne LV var! :DDD
ja mūsu sab-ba neatzīs to, ka zagļi jāliek cietumā, tad ko vēl??, ta jau nav ko brīnīties, ja paskatāmies no malas , tad tādā mafiozā valstiņā dzīvojam, ja arī kāds cenšas, ko panākt, tad to noēd..:(
tāpat bija ar čekas maisiem, garas runas un bailes, tik retais atzina un atstāstīja, kā bija, piem, aktieris A.Bērziņš..un ?? vai kāds uz viņu ar pirkstu rādija
mums kā sab-ai jāattīrās no visiem "mēsliem" un jāprasa atbildība par ikvienu zagli un pašlabuma meklētāju.
2019-12-11 14:24

Lobo1  5 3 Un kas tad ir slikts tajā, ja Liepājā būs NATO kuģi? Pat meitenēm dzīve būs jautrāka. Šie tak nav mūsu plikie limonadņiki. 2019-12-11 14:38

Drole  7 4 " ir domas, ka Liepājas ostā varētu būt NATO kuģi!!!!!" (C)

shausmas, beljgju, vaacu, holandieshu un norveegju kugji Liepaajas ostaa!? Paliidzi, Putin, tas tak pasaules gals!

https://mc.nato.int/media-centre/news/2018/nato-ships-participate-in-open-spirit-historical-mine-cle
arance-operation
2019-12-11 14:50

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu