Lembergs !

Kas notiks tālāk ? :)

krauklis  5 8 Ei ,ļaudis!! Celieties kājās!! Tas ,kas nupat notika ,ir valsts rekets un šantāža.Ir steidzami vajadzīgs referendums ,kas atņem visas tiesības šodienas saeimai ,valdībai ,tiek Pārtaisītā vecā ,nekam nederīga konstitūcija ,ar kuras palīdzību tiek veikts genocīds pret Latvijas tautu .
Valdībā un saeimā ar jūsu palīdzību tagad ir pilnīgi deģenerāti!!!
2019-12-11 17:03

Chris1986  3 3 laukoroze, nu tie čekas aģenti, varbūt, kādu uztrauca pirms gadiem 30, kad tas bija aktuāli, ne jau nu tagad. Nē, nu ir jau vēl kāds prātu izkūkojos večuks, kas par to tēmu jemas vel pa komentāriem, bet nu tas tās - vispārējai jautrībai :D Ziņotāji ir bijuši vienmer un visur visās valstīs visās laikos pie visām valdībām un visiem režīmiem. Tas ir tikpat dabiski kā skābeklis gaisā. Parasti par tādiem piezspiež kļūt cilvēkus ar kkādām atkarībām vai pagātnes grēkiem. Gan jau, ka arī tagad to ir pa pilnam.
Nu, un ja gribētu visus blēdīgos uzņēmējus sēdināt cietumos, tad ar jaunceļamo Liepājas cietumu noteikti būs par maz :D
2019-12-11 18:36

Aurora  3 8 paskatoties uz aināru š., vemju, cik precīzi skaistums, kas nāk no iekšām sakrīt ar skaistumu no ārpuses. priežu indēšana kāpu zonā apbūves nolūkā vēl ir šī uzvārdu mainījušā krievu bastarda vissīkākā blēdība! bezgodmanis ieviesa likumu par kases aparātu maiņu. jaunos aparātus piegādāja viņa sieva ar dēlu.
turpināt?
2019-12-11 18:44

AivarsN  2 8 Zaudējām mēs aukstajā karā un vainīgi nav ne krievi,ne ES,ne amerikāņi. Visās valstīs un kantoros saimnieko viena tauta,kura iezemiešus par lopiem uzskata. Valstis ir tikai viņu lielā biznesa filiāles,kurās rosās viņu ieliktie pārvaldnieki un citi darboņi. Kāpēc Krievijā un citās bijušajās PSRS republikās cilvēki visu to pieļauj un neprotestē? Viņi bija pieraduši uzticēties savas valsts valdībai,ka tā par visu parūpēsies. Tagad grūti pieņemt,ka organizētie bandīti,kuri tēlo baigos patriotus,izlaupa dabas bagātības,tautas kopējo īpašumu un pašu tautu izģērbj pliku,piespiežot doties citur pasaulē laimi meklēt. Bet vislielākais pārsteigums par to,ka visas šīs varas bandītu izdarības,izrādās iekļautas likumu ietvaros.
Vecajās kapitālisma valstīs,tautas ir pieradušas neuzticēties nevienam un cik vien iespējams,cīnās par savām tiesībām. Kaut vai nedaudz,bet savu bandītu patvaļu tām tomēr izdodās ierobežot.
2019-12-11 21:27

rinkulis  2 1 Tālāk notiks viena makana ilgtspējīga attīstība... 2019-12-12 04:01

jotuns  4 2 Nespēju noticēt - pēdējā gada laikā notiek praktiski tikai labas lietas. Ļaužiem tāpat nav labi, bet tas jau kā parasti :) Jā šādi turpināsies, drīz Igauniju noķersim :) 2019-12-12 11:30

Johanna  2 1 aivar +100 2019-12-12 20:48

neko  1 4 Lembergs patiesībā dotajā situācijā ir tikai tāda blakus parādība. ASV tas onka Ventspilī vispār nav interesants. Palūdza ielikt sarakstā - ielika, palūgs izņemt - izņems, jo Vašingtonā visiem ir vienalga ir viņš sarakstā vai nav. Mērķis ir pārņemt savā kontrolē ostas un tas arī notiek. Kas savukārt ir lieka varas pārdales procesa sastāvdaļa.
Ja kādreiz to darīja ar ar fiziska spēka paņēmieniem vedot uz mežu, nošaujot, uzspridzinot utt tad tagad to dara ar lobiju un juristu spēka paņēmieniem.
2019-12-12 21:49

Piparkuka  1 1 “Kaitniecība transporta nozarē ir smags noziegums pret valsti. Ģenerālprokuratūrai ir nekavējoties jāsāk kriminālprocess, lai noziedznieku grupa, kas maldināja ASV par Ventspils brīvostas pārvaldi, saņemtu bargu un taisnīgu sodu.” 2019-12-13 21:19

Labrador  2   Vairums Latvijas iedzīvotāju vēlas Latviju KF sastāvā un Lembergu , Ušakovu prezidenta un premjera amatos ar visām izrietošajām sekām - represijām pret savādāk domājošajiem. Tālāk šie palikušie iedzīvotāji vēlētos piedalīties KF sarīkotajā aziatiskaja laupīšanas karagājienā pret NATO. 2019-12-21 16:31

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu