Reliģija 21. gs.

Lasīju pētījumu, ka vairāk ir tādu kristiešu, kas tikai sevi uzskata par ticīgiem, bet īstenībā nav gatavi atteikties no grēka. Bieži vien pieņem reliģiju sabiedrības spiediena dēļ. Jautājums oho biedriem, vai jūs izdurtu acis, lai mazāk iekārotu svešu mantu/sievu? Ja gribētu zagt, vai amputētu sev rokas? vai labāk degtu elles liesmās?

Napoleone  6 8 Es neskartos pie bībeles un bērniem nedotu, lai nesajuktu prātā pati un viņi. Pats jēdziens "grēks" mentālais genocīds, ir sevišķi - iedzimtais grēks ir neslēpta cilvēknīšana. 2020-01-14 15:20

Orchia  2 1 Tā ir kad muļķus ielaiž ābeļu dārzā. Ne viņš lasījis, ne iedziļinājies, ne ideju analizējis savelkot scenārijus kopā ar notikumiem savā dzīvē.
Nu to ka reliģisko tūristu pilns visās baznīcās un konfesijās, tas tak nav ne jaunums, ne izbrīns, ne aktuāla tēma topikam
2020-01-14 18:43

AivarsN  7 7 Vēsture īsumā.
Tikai 9.-10. gadsimtā ebreji sāka pārņemt Eiropas teritoriju,kura pirms tam bija vienotās vēdiskās civilizācijas sastāvdaļa. Jēzus,augstākā volhva dēls,no 13 gadu vecuma, kopā ar bērnības draudzeni, vēlāk sievu Magdalēnu,apguva vēdiskās zināšanas Meteoras templī. Vēlāk viņš kopā ar pavadoņiem,devās pie ebrejiem, lai aicinātu viņus atteikties no kalpošanas sātanam un atgriezties pie vēdiskās ticības. Par to viņu upurēja sātanam,piesitot krustā,ebreju nacionālajos svētkos 1086.gada 16.februārī,netālu no Konstantinopoles. Pēc tam jau krustnešu ordas iznīcināja vēdiskās kultūras paliekas pa visu Eiropu,noslepkavojot miljoniem nevainīgu cilvēku,kuri negribēja pieņemt sātanisko reliģiju. No 1203.-1223. gadam, krustneši izkāva visus Jēzus sekotājus un viņa mācības sludinātājus. Arī mūsu valsts teritorijā, bija augsti attīstīta vēdiskā kultūra,nevis mežoņi,kā tagad attēlo filmās. Nogalinot labākos mūsu tautas pārstāvjus,sākās verdzība un tumsas laikmets,kuru vēl šodien neviens nav atcēlis. Pēdējo vēdiskās civilizācijas atbalsta centru Sibīrijas teritorijā,apvienotā tumsas spēku armija,iznīcināja tikai 1775. gadā.
Kā var fanot par okupantu uzspiesto reliģiju un piedalīties viņu sātaniskajos kanibālisma rituālos,simboliski ēdot tā cilvēka miesu un dzerot viņa asinis,kurš tieši pret to sērgu cīnījās?
Senās Romas un Grieķijas mīts, tāpat kā pārējā senā vēsture, tika sacerēts tikai viduslaikos,reizē ar Bībeli.
2020-01-14 19:25

qwertyjs  1 5 "..piedod dievs viņam, jo viņš neapjēdz , ko dara.."- autoram tieši kā uzliets : D 2020-01-14 20:01

amanda55  6 2 Kā var fanot par okupantu uzspiesto reliģiju un piedalīties viņu sātaniskajos kanibālisma rituālos,simboliski ēdot tā cilvēka miesu un dzerot viņa asinis,kurš tieši pret to sērgu cīnījās?[c]

Tu varbūt plašāku informāciju palasi par šo jautājumu,lai to visu saprastu,vai palūdz kādam izskaidrot,kas ir gudrāks par tevi.
2020-01-14 20:52

Orchia  3 6 Aivar, visu cieņu tavam pasaules redzējumam, tavai vērtību orientācijai un uzskatiem. Taču. Viena no cilvēka vērtīgākajām īpašībām ir spēja cienīt un respektēt svešas vērtības.
Aiz ko es to saku?, lai vai kādi būtu tavi ieskati par kristietību, kristieši nav jāpārliecina par pretējo, turklāt atklāti naidīgā formātā. Nepatīk, neēd. Nepatīk kristietība, distancējies, rezervējies, bet esi lūgtum tik laipns, pēc noklusējumi cieni citu cilvēku vērtības.
2020-01-14 21:39

AivarsN  5 4 Orchia. Kā var būt cieņa pret ideoloģiju,kura liek zemoties un pakļauties mūsu senču slepkavu un mūsu paverdzinātāju priekšā? Kā var pielūgt tumsas hierarhu, miljoniem bērnu un veselu tautu slepkavu,saucot to par Dievu? Ne jau mūs,cilvēkus viņš radīja,bet gan izveidoja hibrīdo rasi,kuras tautai iestāstīja,ka tā ir īpaša un tai jāpaverdzina visas pārējās tautas,nogalinot visus tos,kuri tam pretojas. Varbūt ir laiks saukt visu īstajos vārdos un beigt atbalstīt ļaunumu,kamēr tas nav pavisam iznīcinājis Zemi,kura ir mūsu visu kopējās mājas? Visas valstis zaudēja savu varenību un sabruka, tiklīdz tajās ievazāja šo sērgu. Tagad šis mirušo kults ir pārņēmis visu pasauli. Ir pēdējais laiks atgriezties pie īstenās ticības,kura balstīta uz zināšanām,kā aicināja Jēzus un kuru piekopa mūsu senči pirms šīs tumsas spēku okupācijas. Ja Dievs,visa radītājs vispār eksistē,tad mēs dzīvojam uz viņa ķermeņa atoma elektrona. Cik reāla gan var būt viņa palīdzība. Vēdiskie Dievi bija reālas personas,cilvēki,kuri nogājuši garo evolūcijas ceļu un sasnieguši radītāja līmeni,spējot iedarboties uz visa veida matērijām,jau globālā mērogā. 2020-01-15 08:55

AivarsN  3 5 Kļūt par tādu augsti attīstītu un patstāvīgu būtni, vajadzētu būt katra cilvēka mērķim. Zemojoties un klanoties tumsas spēkiem un nododot savu likteni viņu rokās, evolūcija tiek pagriezta pretējā virzienā. 2020-01-15 09:16

Napoleone  1 3 Aivar, es saprotu Tavu nostāju... bet, zinot, ka kristīgā politika un reliģija ir mūsu zemes kultūras pamata daļa - t.i. IEAUDZINĀTS koncepts - jāļauj, lai katrs pats savā sulā un tempā izpēta un apzinās visu to vēsturi... daudzi, pat neesot ne tuvu ticīgi, neuzdrīkstas izjaukt savus priekšstatus, viņiem bail, viņiem nav ko likt vietā...
Padomā - viss, ko te rietumu stilā sauc par cilvēces mantojumu, skaistu, augstu un vērtīgu - ir bībeles sižeti - literatūra, mūzika, glezniecība, tēlniecība, arhitektūra... visu, kas vēsta par humānismu, mīlestību, garīgo, tīro, cēlo ... Ja cilvēks parastais izmet kristietību, tad to izmetīs kā "kluci", kopā ar visu, kas ieskauj un izkrāso, kas patiesībā rada drošības apmānu un humānisma viltus seju, bet cita viņiem nav!!!
Vēdisms NEKĀ neizpaužas, nav taustāms, redzams un dzirdams - tā nav!!, cilvēki nespēj un negrib uzņemties atbildību par savu iekšējo pasaules konceptu, viņi grib deleģēt... demokrāti ibio... un ja vēl sola viņu grēkus savākt sev....
Tas tāpēc, ka nemeklē, ka dzīvo "kā visi" - t.i. - ir masas. Un tieši "bībeles projekts" ir bāze šim sabiedrības modelim - elite+pūlis.
2020-01-15 10:04

Orchia  2 7 Aivar, tev neviens neliek cienīt kristietību, tev lūdz cienīt CITU CILVĒKU IZVĒLI, kam un kā ticēt. Tagad saprotamāk?

TEV TAČU NEVIENS neuzbrūk, nenoliek, neskalo smadzenes, ka esi iesaistījies acīmredzami destruktīvā gaismas un apskaidrības sektā, kā rezultātā paliksi bez dzimtas mājām, sava īpašuma un pajumtes virs galvas vispār. 100reiz domā, ko dari un 100reiz domā, kam un ko runā.

Gudrs cilvēks pieņem, ka pasaule ir daudzdimensionāla, idiņš cīnās, lai to noliegtu.

Viesiem veiksmes ar tiesībām izdarīt katram savu brīvo izvēli, kā dzīvot un kam ticēt.
2020-01-15 12:30

inaralaima  1 5 Es arī piederu pie tiem,kas sevi uzskata par ticīgiem,bet Jelgavas Annas baznīca nevienu neaicina sev izdurt acis vai veikt jebkādu vardarbību. 2020-01-15 12:32

Napoleone  4 4 Neizpratne un dīvainas izvēles (kā kristietība) balstās neziņā, nekritiskā iepriekšējo paaudžu prakses turpināšanā - neiedziļinoties, nelasot "konstitūciju" - bībeli, īpaši veco derību (jaunā tikai dažus gadsimtus atpakaļ sacerēta), neanalizējot - tāpat kā deputātu solījumus ēdod - ēd arī baznīcas smukumu un mīkstās runas. 2020-01-15 12:48

Sanija013  3 2 NOliedziet ticībai naudu, un visi kari un vardarbība beigsies 2020-01-15 12:59

Orchia  2 9 Nopietni? Napaleone, uz tu būsi tā, kura tagad spriedīs, ka esmu neizpratnē un par manu itkā dīvaino izvēli, kas balstās uz neziņu? Nopietni? A kas tu vsp esi, tevi vsp zin, pazīst kāds, autoritāte esi kāda?
Man pie kājas tavas dzīves filozofija, tādēļ lūgtum uzmanīgi ar nelūgtiem izteicieniem, padomiem un viedokļiem par citu ļaužu vērtībām.
Sacīts tak, nepatìk neēd, ej garām, ko lien ar savām 5 kapeikam katrā spraugā.
Ņibosj pionieru vadītāja biji, pionieru skatēs klasi komandēji, vēlāk dedzīga komjauniete, kā jau pienākas. Ar vecākiem oktobra sociālistiskās revolūcijas gadadienās uz parādēm un demonstrācijām gaji, vaine?Nu A no kurienes lai tev būtu citas vērtības? Saprotams, ka tukšā vietā rasties nekas vērtīgs nevar 😉
2020-01-15 15:43

AivarsN  2 5 Kā jau rakstīju, sektantiem vienmēr šķiet,ka visi savādāk domājošie,noteikti ir kādā sektā, tikai ne paši.
Neesmu es nekādā sektā. Tikai, tāpat kā daudzi citi cilvēki visā pasaulē,meklēju patiesību,izdarot loģiskus secinājumus.
Ja jau tik ļoti jāciena katra brīvā izvēle,tad nav ko brīnīties,ka zeļ un plaukst noziedzība,izvirtība un visu iespējamo veidu sabiedrības degradācija. Kas tur slikts? Viņi tikai ir mazliet savādāki.
Mākslu, apbrīnojamu arhitektūru,garīgās vērtības, mīlestību pret mūsu Zemi,tās daudzveidīgo dabu un līdzcilvēkiem,kā arī vispusīgu izglītību un sapratni par šo daudzdimensionālo pasauli,deva vēdiskā kultūra. Kristietība un citas reliģijas,to visu iznīcināja,daļu piesavinājās un degradēja,radot ļoti nepilnīgu un maldīgu priekšstatu par pašu cilvēku,viņa dzīves uzdevumiem un pasauli. Vai tiešām domājat,ka tikai vēsture ir pārrakstīta, lai atņemtu mums mūsu diženo pagātni? Arī zinātne ir ielikta šauros rāmīšos, lai cilvēki nesaprastu,ar kādiem līdzekļiem tiek turēti paklausībā,apgreidojot smadzenes un kāpēc enerģija tiek iegūta ar tik primitīvām,dārgām un dabai nedraudzīgām metodēm. Kāpēc arvien vairāk attīstoties medicīnai,praktiski vairs nav veselu cilvēku.
Jā, taisnība, baznīca savām avīm nenodara neko ļaunu. Baznīca nepārtraukti sludina pakļauties un samierināties ar visiem tiem noziegumiem, genocīdu, kurus pret cilvēkiem veic paši šīs baznīcas saimnieki.
Pasaule no tā labāka nekļūs,ja vientiesīgie baznīcēni kļūs vēl labāki. Tā rezultātā tikai ļaunums pastiprināsies un noziedznieki kļūs vēl nekaunīgāki. Jo miermīlīgākas aitas,jo vieglāk vilkiem tikt pie pusdienām.
2020-01-15 16:02

Lobo1  3 4 Aivar, kārtējo reizi saku- negribi izskatīties par muļķi, izbeidz tiražēt tos RenTV murgus un visu ko esi sagrābstījis kaut kur interneta dzīlēs. Krievi speciāli laiž šito h...ņu, lai apstulbotu tautu un tas ir domāts viņu vateņiem. Tas, ka Tu zini tikai 2 valodas ir mīnuss. Labāk aizmirsti to otro, ja negribi apmeklēt tvaiceni. Tevi nenovēršami velk uz to pusi. P.S. Tev ir kaut kādi pierādījumi, ka te ir bijusi vēdiskā civilizācija un ka tāda vispār ir pastāvējusi? 2020-01-15 16:27

CoCoSan    5 Aivar, ok, dari kā zini, tik vēlāk nesaki, ka nezināji ar ko riskē.
Pārējo tuftu nelasīju, vien atkārtošos:
Gudrs cilvēks pieņem, ka pasaule ir daudzdimensionāla, idiņš cīnās, lai to noliegtu.
2020-01-15 16:29

fargo  4 4 ļauj viņiem rakstīt, orchia. nopietni. atceries: "kas nejēgas muļķību meklē, tam tālu nav jāiet."
šitie personāži ir kā dāvana. ļauj runāt. lai tik maļ. nekas nespēj tādā mērā diskvalificēt duraka teikto, kā viņš pats.
2020-01-15 16:31

saulite34  2 1 AivarsN,beidz taču te vienreiz sevi slavēt,pats te gadiem sēdi un ar izvirtību nodarbojies. 2020-01-15 17:43

neko    3 "NOliedziet ticībai naudu, un visi kari un vardarbība beigsies"

Aizmirsi vēl vienu būtisku iemeslu kāpēc vīrieši karo: sievietes:)
Kamēr būs meitenes, bus puiši kas viens otram viņu pēc dos pa degunu un būs vīrieši kas karo. Un to nu nekas neizmainīs.
2020-01-15 18:07

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu