Reliģija 21. gs.

Lasīju pētījumu, ka vairāk ir tādu kristiešu, kas tikai sevi uzskata par ticīgiem, bet īstenībā nav gatavi atteikties no grēka. Bieži vien pieņem reliģiju sabiedrības spiediena dēļ. Jautājums oho biedriem, vai jūs izdurtu acis, lai mazāk iekārotu svešu mantu/sievu? Ja gribētu zagt, vai amputētu sev rokas? vai labāk degtu elles liesmās?

AivarsN  2 3 Visu okupācijas laiku,ir centušies iznīcināt vēdiskās civilizācijas pēdas. Taču saglabājies vēl ir pietiekami daudz. Bet tad kāpēc tik ļoti ticiet oficiālajai vēstures versijai,ja tai vispār nav nekādu pierādījumu? Tik vien,kā uz ātru roku uztaisītas kopijas un artefaktu viltojumi biezā slānī,kādus tajā brīdī ievajagās.
Vairākas,visai pretrunīgas reliģijas,tas ir normāli,bet Slāvu-Āriešu Vēdas... Ak šausmas! Tas taču viltojums! Protams,precīzs senās vēstures atspoguļojums no pretējās nometnes, okupantiem ir kā uguns pakulās. Tur taču izgaismoti visi viņu uzbrukumi un izmantotās metodes, kopš pašas pirmās reizes. Šo to vēl var atrast Velesa grāmatā,kurā pēdējais ieraksts izdarīts tieši pirms pašas okupācijas. Tālāk līdz mūsu dienām, vislabāk visus notikumus atspoguļojis Nikolajs Ļevašovs,savā grāmatā ,, Россия в кривых зеркалах".
Sevišķi nozombētajiem,tas gan būs pārāk smags pārbaudījums.
2020-01-15 19:03

saulite34  3 3 Tu jau lasot tās grāmatas pats esi nozombējies. 2020-01-15 19:23

JurisK  1 2 Velesa grāmata ir viltojums, tas jau sen pierādīts. REN TV es arī reizēm paskatos, bet, kad sāk malt tos fašistiskos tekstus par vēdām, kas esot no krievu vārda vedakj - nu tad ir jabūt īpaši ´´apdāvinātam´´, lai vēl tās muļķības studētu! Tā pat kā Kavaca teksti par to, ka sākumā bija latvieši:D 2020-01-15 19:47

AivarsN  3 3 Neviens neko nav pierādījis. Jeb kuru artefaktu, informāciju,kura neiederās vispār pieņemtajā,parazīti cenšas diskreditēt,atspēkot un nepieļaut tās izplatīšanos.
Krievu valoda ir vienīgā,kurā katra vārda saknei ir saprotama jēga un nozīme. Веды,ведать,веду
н,ведьма utt. Vēdu zināšanas indiešiem atnesa ārieši. Viņi paši to nenoliedz un pat bijuši ekspedīcijā uz savu senču zemi. Senais sanskrits ir tā pati tajā laikā lietotā krievu valoda.
Ren ir sensāciju kanāls,kura mērķis ir pārpludināt ar visām iespējamām teorijām, bieži vien pilnīgi absurdām, lai maldinātu patiesības meklētājus. Youtubē vesela troļļu armija,ar dažādiem zinātniskiem grādiem un nopelniem,ģenerē pilnīgus murgus, lai tajā dezinformācijas jūklī, nebūtu iespējams atrast patieso informāciju. Reizēm patiešām nav viegli viņus atšifrēt. Tomēr,ja ir kaut cik uzkrātas zināšanas par reālo pasauli, tad ir jau ar ko salīdzināt. Bet var palīdzēt arī vienkārša loģika,intuīcija un pat ģenētiskā atmiņa.
2020-01-15 23:38

rihtigais  3 3 Apbrīnojami, ka kristīgā valstī ir tik daudz karojošu pagānu! Pat pilnīgi neizglītotu pagānu! Cilvēks, kas netic Dievam, būs cienījams par to vien, ka viņš ir neitrāls pret to, ko nepraktizē. Šajā diskusijā redzams, ka viņi ne tikai nav neitrāli, bet ir sātana apsēsti! Piem. AivarsN, biju par viņu labākās domās. 2020-01-16 14:49

AivarsN  4 3 Interesanti tomēr,vai kāds kristietis,vai pat viņu mācītājs,var izskaidrot,kuram Dievam viņi īsti kalpo? Jēzus,cik zināms,bija augsta gaismas hierarha iemiesojums. Arī viņa tēvs bija augstākais volhvs Meteoras templī,nevis kaut kāds tur svētais gars. Ja par to Dievu,visa radītāju,tad pat neviens no augstākajiem gaismas hierarhiem,nav viņu redzējis un tāpēc, labākajā gadījumā, pieļauj viņa esamību tikai teorētiski. Tātad, atliek vien tas pats ragainais ebreju Dievs,Jahve,Jehova,Lucifers,vai kā nu viņu kurš dēvē. Katrā ziņā,tas ir augsta līmeņa tumsas hierarhs,ar kuru līgums ir tikai ebrejiem. Bet visus pārējos un pat viņu bērnus,viņš nogalina pat aci nepamirkšķinot. Un te nelīdzēs ne lūgšanās,ne dāsni ziedojumi,ne pat upurēšanas un kanibālisma rituāli pilnmēness pusnaktī. Man daudz ticamāks šķiet vēdisms. Nekādas mistikas,ne reliģijas. Viss balstīts tikai uz reālām zināšanām,kuras mums atstājuši viedie senči. Kā visefektīvāk kalpot gaismai,izvairoties no tumsas kārdinājumiem, uzkrātu materiālās dzīves pieredzi un turpinātu savu garīgo evolūciju. Kādas zināšanas un pieredzi cilvēks iegūst baznīcā,mošejā,sinagogā,vai kā nu visus tos kantorus sauc? Pilnīgi neko. Evolūcija apstājusies,vai pat pagriezusies pretējā virzienā. Vai tāpēc dvēsele nāca šeit uz Zemes, lai rāpotu uz ceļiem,vai dauzītu pieri pret mūri? Paši neko nevar,pie katra sīkuma lūdz palīdzību Dievam. Lai cik Dievam neizmērojama pacietība un mīlestība,bet tik neizdevušies bērni,viņu noteikti nepriecē. Pat ja cilvēks netic nekam,bet pēc labākās sirdsapziņas rūpējas par šo Zemi un visu kas uz tās atrodas,viņš Dievam noteikti būs daudz tīkamāks. 2020-01-16 16:30

saulite34    2 AivarsN,Dievs ir tikai viens un tev neviens neliek tam kalpot un tavi viedie senči tev ir tikai prāta aptumsumu atstājuši,šito augstprātību,kas nāk no tevis un kā tāda tenku vācele par visiem visu zini,tikai savu dzīvi nespēj sakārtot un šitā tukšā vāvuļošana caurām dienām. 2020-01-16 17:15

Napoleone  2 1 Tādas diskusijas ir bezjēdzīgas, ja grib noskaidrot - kuram taisnība? jo nav nekādas vienas patiesības ... un arī it kā samierinošais teksts "Dievs ir viens" - ir ne par ko, vispār ne par ko.
Viss par to, kā esam radīti un kā darbojas pasaule un Visums - nekad mums nebūs zināms un mēs staipīsim n-tos ilūziju deķus... tie visi ir cilvēku izdomāti - masu pārvaldei, audzināšanai, kontrolei utml. funkcijām.
JO - zemāka sistēma nevar izprast augstāku sistēmu.
Zālei - kaza ir Dievs un augstākā sistēma. Kazai - cilvēks.
Cilvēkam - viss, ko varam izdomāt.
2020-01-16 18:33

Lobo1      " Taču saglabājies vēl ir pietiekami daudz." Kas ir saglabājies, Aivar, kas? Tauta grib zināt bet Tu tik šķērs un garām. Tā pat kā relģijas sludinātājs, kad nav argumentu- vajag ticēt. Ja es Tev pateikšu, ka esu Kristus kura tur reinkarnācija, Tu ticēsi? Bez pierādījumiem sausa runa. 2020-01-16 19:01

Orchia    3 Tākā man priekš sevis ir pavisam skaidrs, kas ir patiesība, diskusijās neiesaistos. Es iesaistos tēmā, kad kāds mēģina nodirst manu un vēl miljardiem cilvēku izvēli. Es iesaistos tādēļ, lai oponētu cilvēkiem ar šauru tuneļveida domāšanu- ikvienam no mums ir tiesības domāt un ticēt un nebūt nodirstam par saviem ideāliem un vērtībām. Tāpat, esmu pret jebkura veida vardarbību, taja skaitā cita viedokļa uzspiešanu man, noniecinot jau esošās manas vērtības.
Esmu par emocionālo inteliģenci, kuras pamatā ir cieņa pret citu cilvēku un viņa izvēles brīvību.
Lai Aivars tic kam vēlas, lai liek mierā tos, gar kuriem viņam nav nekādas daļas.
2020-01-16 19:57

AivarsN  3 1 Parazītiem tā arī neizdevās iznīcināt vēdiskās civilizācijas mantojumu, lai kā censtos. Kur paliek visi oriģināli? Pajautājiet viņiem,nevis man. Pat tonnu smaga akmens plāksne ar uz tās attēloto 3D karti,dīvainā veidā pazuda pašā Maskavas institūtā. Ja kaut kur atklātībā nonāks kāds oriģināls artefakts,vai grāmata,tad parazīti to nekavējoties iznīcinās. Labi,ka pasaulē vēl ir cilvēki,kuri gatavi atdot savas dzīvības, lai nestu tautai patiesību. Man pilnīgi pietiek ar kopijām,lai iepazītu šo pasauli patiesā gaismā. Kāpēc neprasiet pierādījumus oficiālās vēstures melīgo teoriju sludinātājiem? Viņiem nav neviena oriģināla pierādījuma. Viss sadedzis,sabrucis,bet uz vecajiem pamatiem stāv baznīcas. Visa oficiālā vēsture uz Toras balstīta. Ja kas neatbilst,tātad viltojums. Es neesmu nekāds skolotājs,pats tikai mācos. Izlasiet kādu Nikolaja Ļevašova grāmatu. Varbūt palīdzēs. Tās jau gan arī parazīti laikam aizlieguši. Bet Youtubē audio versijā var atrast.
Smadzenes cilvēkam dotas lai domātu,analizētu,nevis lai bāztu visu,ko tikai okupācijas režīms piedāvā.
2020-01-16 19:58

saulite34    1 Labi,ka pasaulē vēl ir cilvēki,kuri gatavi atdot savas dzīvības, lai nestu tautai patiesību[c]

Tie dzīvību atdevēji paši nezina,kas ir patiesība.Te jau arī viens caurām dienām mēģina savu vienīgo izdomāto patiesību visiem uzspiest.
2020-01-16 20:16

Napoleone  3   Orchia - kas Tevi nodirsa? vai ko Tu gribi, lai Tev uzdirš?, ja tik neatlaidīgi uzprasies? Gribi teikt, ka esi kristiete? Pasaki, kā tieši tas izpaužas un es Tev pa notīm nobēršu virsū un priekšā visu, ko Tu pat iedomāties nevari. Būs interesanti. 2020-01-16 23:13

AivarsN  2 2 Orchia. Šaura,tuneļveida domāšana ir tiem, kuri tic reliģijai, kura tikai tāpēc izdomāta, lai padarītu viņus par vergiem. Tieši šīs reliģijas ieviesēji ir nežēlīgākie masu slepkavas pasaulē. Arī liberālisma jēdziens, pieņemt noziedzību un izvirtību,nāk no šīs reliģijas. Man aug bērni un mazbērni. Es nevaru samierināties ar to,ka viņiem būs jādzīvo arvien briesmīgākā pasaulē,ka izglītības sistēma tiek arvien vairāk degradēta. Nesaņemot pilnvērtīgu izglītību,ar pareizu pasaules izpratni, cilvēkiem tiek liegtas normālas attīstības iespējas.
Cilvēkiem ir dotas brīvās izvēles un rīcības iespējas,bet tikai tad,ja tas netraucē citiem.
2020-01-17 00:06

saulite34      Arī liberālisma jēdziens, pieņemt noziedzību un izvirtību,nāk no šīs reliģijas[c]

AivarsN,tāds kā tu šeit arī tikai atrodies,lai izplatītu savu izvirtību.
2020-01-17 00:38

miglainaa_plava    3 Aizmirsi vēl vienu būtisku iemeslu kāpēc vīrieši karo: sievietes:)
Kamēr būs meitenes, bus puiši kas viens otram viņu pēc dos pa degunu un būs vīrieši kas karo. Un to nu nekas neizmainīs.

------ Ak tad Sīrijā dēļ meitenēm karo! tā jau es domāju.
2020-01-17 02:34

miglainaa_plava  1 2 Ja nebūtu Bībeles jūs vispār nesaprastu kas ir labs un kas ir slikts, un pie kā turēties. Un kad ir problēmas, tad tā skrien uz baznīcu kā traki. 2020-01-17 02:37

AivarsN  2   https://youtu.be/XNwYZqKtadk
Te īsumā kristīgās reliģijas izcelsmes vēsture.
2020-01-17 08:48

Orchia    2 Napaleone- aaaaiziet, redzēs, kura raudās gaužak. Izskatās, ka tev sen sex nav bijis, uzkrāto enerģiju nav kur likt 🤣
Aivar, kā konkrēti tev traucē kristietība? Kurš konkrēti šeit tev viņu uzspiež? Izņemot tevi, sludinātājus un savas idejas uzspiedējus šeit redzējusi neesmu.
2020-01-17 09:32

AivarsN  3 1 Orchia. Noskaties video,uzmanīgi izlasot tekstu. Lai atbrīvotos no okupantiem,kuri grib iznīcināt mūsu tautu un Zemi,kas ir mūsu mājas, visiem ir jāatbrīvojas no viņu uzlaistā murga un jāapvienojas. Atšķirt labo no ļaunā,palīdzēs sirdsapziņa. Bet dzīves uzdevumus un ar tiem saistītās grūtības,palīdzēs pieveikt tīras,patiesas zināšanas. 2020-01-17 10:27

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu