Par vērtību degradāciju

Pēdejās desmitgadēs arī Latvijā vērojam to, ka sievietes aizmirst par savu patieso piepildījumu un tēlo vīriešus. Būsim reāli, ja dāmas ģimeni neliks nenoliks kā augstāko prioritàti, nākotnes nav. Kā mainīt situāciju vai samierināties ar izmiršanu?

AivarsN      Paldies, Julianna!

Epifanija  1 2 Sievietes arī noliek ģimeni par prioritāti, upurējot ar savu sievišķīgumu, jo vīrietis ne reti iztrūkst šajā, kādēļ, jautājums? Tādā valstī dzīvojam!

LaskovijMerzavec  1 3 Nu diezvai Rudziša teikto ir vispar vērts njemt nopietni ... un vel ari Kugja...

Toi    3 Kā mainīt situāciju? :) Varbūt neuzskatīt visas bez izņēmuma dāmas par apčakarējamām muļķītēm, ar to sākumā vajadzētu pietikt.

ketija64  1 5 Es savu pienākumu esmu izpildījusi, bērnus izaudzinājusi. Šobrīd man nav nepieciešamības uzņemties atbildību un rūpes par kādu vīrieti! 😉 Tikai tāpēc vien, ka kādam vajag ģimeni! Brīvība ir dārgāka!

irjauar_  1 3 Iesāktā tēma nav par vērtībām, bet par vajadzībām. Autors sapinies divās priedēs. Vai nu dēļ nezināšanas, vai nu dēļ absolūtas nezināšanas.

ascela  2 5 Tēma ir diezgan aktuāla! Daudzus gadus strādāju vīru kolektīvā, kurā intrigas sit augstu vilni! Un šīs intrigas ir nežēlīgas. Pasaulē vīrieši dala teritorijas un ietekmes zonas, turklāt ļoti nežēlīgi - cits citu nogalinot!Diplomātiskā līmenī falšums lien laukā pa visām vīlītēm!
Pietiekami ilgi esam dzīvojušas vīriešu izdomātā pasaule! Bet, ja godīgi tad pasaulē jābūt harmonijai starp vīrieti un sievieti! Tad varbūt arī kari beigsies!
Paskatieties kas darās te pie mums Latvijā! Vīrieši izmirst kā mamuti! Baidās uzņemties atbildību par sevi un ģimeni!Paliek aizvien sievišķīgāki! Bet manas paaudzes vīrieši stipri degradējušies, tie kuri skaitās brīvi.... Un paši vīrieši ir darījuši visu iespējamo un neiespējamo lai sievietes paliktu aktīvākas, vīrišķīgākas!

Felde  2 10 Mani vienmer nodarbina ssis jautajums-kaapec ir tik daudz briivu viiriessu!!?
-Ja jau virietis ir savas dziives noteicejs,speeciigs,velas but saimnieks par savu dziivi,tad kaapec vinss ir tik vaargs,un ne ar ko netiek galaa! Kaapec piellauj,ka vina partnere-sieva,klust stipra,paaraaka... kapec neuznemas atbildibu,nerupejas par savu gimeni.kapec gan? Kaapec jus esat vieni? Taccu izveelieties no briivo sieviessu klasta tiessi tadu,kaadu sirds kaaro,un lipiniet savu dzivi-kaa no maala-tiessi tadu,kadu iedomajieties! Nu lai mes paliekam vienas-neizveeletas,tapat LV visam viriessu nepietiek,esam vairaakumaa. Bet juus... nu kur taa problema...visi tik vareni (vaardos).. Nedzivoju Riiga,saprotu,ka tur ir dazzads kontingrnts,un ir skaisti,kopti,turigi cilveki,un paarejos neredz... bet paskatiet,kas isti laukos,mazpilsetas notiek... Neesmu skaitijusi, preciizi nenosaukssu,bet,piedodiet, kadi 80% viriesu ir neskataami! (te gan runa par 40+ (pumpalu lupataas,saburziti,pussmirdigi,baardaini,nekopti,tagad-ziemas sezonaa-pievilkussies ar duumu,mitruma cigaressu,bomzzatnika smaku,ka pretiigi staaver-piemeram rindaa aiz taada!) Jauniessi dalas grupas,tie,kas spej sevi kopt,un tie,kuriem pudeles vai bundzzas rokaas...)
Par kaadam vertibam mes varam runat,ja cilveks neredz sevi,un ar sevi netiek galaa!!!! Jaa,ir arii nolaidussas sievietes,baisi skatiit,jaa-ir! Bet taas nennemiet-izveelieties sev tiikamu,esiet aiznnemti...ko jus te ccikstiet-sievietes taadas un ssitadas! Virietis iet klaat-uzrunaa,izveelas..Ja sieviete atsaka-meklee naakamo!!! Ko var gaudot par vertibam,ja passi taadi nnunnas! :)

AivarsN  3 1 Parazītu izveidotās sistēmas pamatā ir graut, šķelt un sanaidot, sākot ar vīrieti un sievieti un beidzot ar valstīm un tautām. Dievišķās, jeb vēdiskās sistēmas pamatā, ir radīšana un visa apvienošana. Kas tā par stulbu teoriju, pēc kuras cilvēkam jāzaudē brīvība un jāupurējas dēļ ģimenes? Kas tā par brīvību, kuru var atļauties tikai vientuļš cilvēks? Nodarboties ar bezjēdzīgām izklaidēm, perversijām, palaisties slinkumā un netraucēti degradēties? Ar ģimeni kopā pavadīts laiks, būs gan patīkamāks, gan lietderīgāk izmantots, gan veicinās attīstību.

klaidone  1 3 Cik cilvēcīgi -vienmēr un visur meklēt vainīgo! "Pie visa vainīgi sociālisti...pie visa vainīgas sievietes...pie visa vainīgi vīrieši..."Ja uzstāda dzīvē mērķi un strādā pie savām kļūdām,tad neatliek laika šādām nodarbēm.
Vēsturi nevar veidot tikai ar kāda cilvēka idejām un labo vēlēšanos.Tad,kad sabiedrība ir nobriedusi kaut kam,tas arī notiek.
neko, kāds murgs! Vai pats maz saproti,par ko runā? Tur,kur nav garantiju,ka pēcnācēji izdzīvos,dzimstība bieži līdzinājusies mirstībai.Mēs ģimenē pašlaik nodarbojamies ar dzimtas pētīšanu un šis fakts mani šokēja.Ja vecākiem bijuši 8 bērni un 7 miruši bērnībā...Attīstīts cilvēks domā par to,kā savus bērnus izaudzinās un plāno.
Bērni rodas kā seksuālās izklaides produkts...Lūk,tā ir degradācija!

klaidone  2 1 Aivar, kas ir tie "parazīti" par ko visu laiku daudzini? Šausmenes esi saskatījies?

Bazhix    1 Klaidone, izbeigt attiecības ar valsti nenozīmē veselības aprūpes samazināšanu. Vienkārši valsts vietā par to maksātu kāds cits - vai nu pats no ietaupījumiem, vai, visdrīzāk, bērni. Skaidrs, ka mūsdienās nebūs vairs 7-8 bērni, taču katram pārim tomēr būs tie 2 bērni - lai ir, kas uztur tad, kad veselības problēmu dēļ vairs nevarēs strādāt algotu darbu. Un tas ir tas, ko neko bija domājis :)

AivarsN  1   Parazīti - okupantu pārstāvji uz Zemes, kā arī tie, kuri pilda viņu uzdevumus, pat paši to neapzinoties. Brīva sabiedrība dzīvo balstoties uz zināšanām, nevis reliģijām, necenšas iznīcināt savu planētu un viens otru, bet rada, labiekārto un dzīvo saskaņā.
Pirmais galaktisko okupantu mēģinājums iekarot mūsu Zemi, notika pirms 130 tūkstošiem gadu. Uzbrukums tika atvairīts, lai gan bija jāzaudē viens no Zemes pavadoņiem, kura krītošās atliekas iznīcināja veselu kontinentu. Olu kaujas tradīcijas Lieldienās, aizsākās tieši no šā notikuma. Veselā ola simbolizē izdzīvojušo Zemi, bet sasistā, okupantu apsēsto pavadoni Leli.
Atklāti iekarot neizdevās, bet izdevās daudz vēlāk, caur viltīgiem tirgoņiem un tumsonīgām reliģijām, vairākas reizes gandrīz pilnīgi iznīcinot visu dzīvo uz Zemes, lai iznīcinātu zināšanas un atsviestu civilizāciju atpakaļ akmens laikmetā. Protams, mēs vēl ne sapņot nevaram par to attīstības līmeni, kāds bija mūsu civilizācijai toreiz, kad ieradās no tālām planētām, lai apmestos uz pastāvīgu dzīvi šeit uz Zemes. Taču mēs esam jau sasnieguši līmeni, kad okupācijas faktu slēpt kļūst neiespējami. Tad nu okupantiem paliek divi varianti. Vai nu uzrīkot jau kuro kodolkaru, tikmēr pašiem paslēpjoties labiekārtotajos pazemes bunkuros, bet kad radiācija samazinājusies, līst ārā no bunkuriem un sludināt izdzīvojušajiem savu zombējošo reliģiju. Otrs variants, ar 5G un čipošanu pārvērst planētu par vienotu elektronisko koncentrācijas nometni, lai varētu apspiest jeb kuru pretošanās mēģinājumu.

Chris1986  1   Felde, aiz ko tu domā, ka vīrieši tiecas uz apvienošanos ar sievieti un kā tā viņiem ir kkāds kārotais mērķis? Viņi jau pietiekoši labi iepazinuši sievietes savas dzīves laikā, ka ir apdedzinājušies, ka vairs nevēlas grābstīties gar uguni. Tad jau labāk dzert šnabi

Forsaakais  2   Sievietes pašas neko neaizmirst. Viņas tiek socializētas radikālā feminisma propagandas apstākļos. Radikālā feminisma uzstādījumus, cerams, tu zini. Tie ir vairāki - 1.Pie visa ir vainīgi baltie vīrieši. Viņi ir sieviešu apspiedēji kopš neatminamiem laikiem. Viņus vajag nīst ( ļoti reti tiek teikts tiešā tekstā, bet netieši ik uz soļa). 2.Sieviešu loma ģimenē ir mākslīgi konstruēta un tai nav racionāla pamata. Tas, ka dzemdēšanas funkcija no dabas ir iedalīta sievietei, tā ir milzīga netaisnība. Dzimumu lomas ( tas, ko vēsturē ir bijis pieņemts, ka dara māte vai tēvs) ir izskaužamas. Sievietēm ir jātiecas būt par vīriešiem - jāveido karjera, jāpelna nauda, jākonkurē ar citiem darba tirgū un jebkurā citā sfērā, savukārt, vīriešiem ir jānodarbojas ar bērnu kopšanu, mājas uzkopšanu un citiem agrāk sievietēm raksturīgiem pienākumiem. 3.Radikālā feminisma pamats - vēsturisks aizvainojums, ka sievietes nevarēja balsot, ka viņas nevarēja saņemt ar vīriešiem vienlīdzīgu atalgojumu kapitālisma pirmsākumos, ka bagātajam slānim vīri tika piemeklēti atbilstoši statusam, bet nebija brīvas izvēles ( viņas tika "izvarotas", kad princesi apprecināja ar princi, bet hercogieni ar hercogu, jo nevarēja izvēlēties kādu no citas kārtas, ja tas kāds cits iepatikās, tāpēc baltie vīrieši bija un ir joprojām apspiedēji). Vēl, protams, ir uzskats, ka patriarhālajā sabiedrībā visa vara piederēja visiem vīriešiem vienlīdz daudz un viņi to izmantoja, lai dominētu pār sievieti un izmantotu viņas ķermeni savu seksuālo tieksmju apmierināšanai. Arī šodien, ja vīrietis precās, tad viņa patiesie mērķi ir skaidri - viņš vēlas izmantot sievietes ķermeni savu seksuālo tieksmju apmierināšanai un viņš vēlas dominēt pār sievieti. Lai novērstu šādu vardarbību ir jāizskauž dzimumu lomas un jāievieš līdzvērtīgas uz savstarpēju cieņu balstītas ģimenes, kur katrs uzņemas 50% pret 50% izdevumus un atbildību ( tomēr vīrieši kā nelieši ar vēlmi izmantot sievietes ķe

Vaukskis      ..Būsim reāli- samierinies ar izmiršanu un to, ka to nekad pats nepieredzēsi, jo tev vēl pietiks ! Sievietēm ir gana ilgi tikušas ierobežotas un liegtas brīvības, tagad viņas var "atspēlēties" un vainīgie skaitās vīrieši.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu