Vai jūs ticat sazvērestības teorijām?

Vai tiešām jūs ticat, ka pasaulē pastāv slepenas organizācijas, ietekmīgu cilvēku grupas, kas kontrolē lielāku un mazāku valstu valdības, organizē karus, pārdala pasaules resursus, kontrolē naudas plūsmas, slēpj sabiedrībai nozīmīgu informāciju par zinātnes atklājumiem, rada un izplata vīrusus, lai samazinātu cilvēku skaitu, un visādi citādi kaitē mūsu mierīgai dzīvei? Tāpat arī, vai pastāv lokālas ietekmīgas grupas vienas valsts iekšienē, kas nosaka sabiedrībai kaitējošu vietējo politiku? Tāpat arī visādu tirgotāju "mafijas", kas nepamatoti uzskrūvē cenas, lai no mums izkrāptu pēc iespējas vairāk naudas par nepieciešamām lietām. Vai arī pieļaujat tādu iespēju, jo pretējo pierādīt nav iespējams?

OnslovaMaargrieta  3 4 Teica kad būs krīze tagat un tagattūlīņ viņa arī ira dēļ šitajā vīrusa būs ekonomokika galīgi čau .Jau nava griķu vairs

BlackBetty  1 7 Protams un ne tikai tādas lietas vien pasaulē notiek! ;)

Luusila  5 11 (C):" vai pastāv lokālas ietekmīgas grupas vienas valsts iekšienē, kas nosaka sabiedrībai kaitējošu vietējo politiku"

šobrīdējā valdība pilnībā atbilst šim kritērijam.

swim_  1 4 Aizejiet uz Alfu un redzēsiet, ka tā ir. Idiotu bars. Tagad varēs pacelt visam cenas.

hjuumans  2 7 mhm, ot apgādes ķēde pārtrūks, varēs iet kļaņčīt "kartupeļu maisiņu" tiem, kas būs sagatavojušies arī ekonomiskajām problēmām, kas šobrīd ir tikai kalna virspusē, starptautiskajā biržā. un ja tas turpināsies, lavīna no turienes var būt tāda, ka maz neliksies. un ja notiks slikti, tad varēs ar koka eirorubļiem sienas havajā aplīmēt. un valdības vīri, kas šobrīd mudina nedarīt neko, pie tevis ar zupas cisternu var arī neatbraukt. šobrīd tas ir uzkrītoši, cik maz cilveku saprot, kādi patiesībā tievi vadiņi veido ekonomisko ķēdi.
jej bogu, kā pasakā par trim sivēniem.

Mavs  1 10 Īsti sazvērastības teoriju fans neesmu, bet visu notiekošo cenšos analizēt no punkta - "A kam tas bija izdevīgi?". Cilvēces vēsturē ir vairāki dīvaini momenti, kuros iedziļinoties rodas neizpratne - "A kāpēc tā ???", ja pēc loģikas bija jābūt citādāk.
Un vēl - zinot, ka pat normālā Latvijas bankā pastāv savs "prognožu departaments", neticās, ka valstīs ar iedzīvotāju skaitu, kas būtiski pārsniedz LV iedzīvotāju skaitu, nebūtu šādi "prognožu departamenti", kam nemaksātu algu par to, lai viņi teorētiski izspēlētu dažādus attīstības scenārijus un ieteiktu saviem vadītājiem labākos un izdevīgākos risinājumus.
No tiem, par kuriem pats esmu interesējies, varu minēt "Naftas bumu" (kas tīri tehniski un loģiski nav pamatojams), Teslas eksperimentus, R. Diesel mīklaino pazušanu, 1949. gada "Rouzvelas notikumus", Latvijas "NĪ burbuli" un vēl dažus. Visos minētajos notikumos tā oficiālā versija izskatās "baltiem diegiem šūta" un domāju, ka tur apakšā kaut kas ir. Vai cilvēce to kādreiz uzzinās - nezinu.

rudenskraasa    5 Necepies par lietām, ko nespēj mainīt, maini to, ko spēj... Un lai pietiek prāta atšķirt vienas no otrām!

rokons  1 6 Eu, kas ir Geibls? Vikipedijā neatradu...!!??

neratnelis  3 1 AivarsN
Labak kakpot satanam,neka tam biznesam....dievs, baznica... Cik cilveku un tautu tika izgrieztas dieva varda......

hjuumans  2 11 hjumans, aka fargo, to nazis.
tātad:
a)covid 19 NAV gripa, kā to cenšas ieskaidrot vietējie papuasi-virusologi(es nezinu, kāpēc - nekompetence? nodoms?);
b)covid 19 ir cilvēku MODIFICĒTS gripas vīruss, kas ir nācis no ķīnas. to atklāti cenšas nerunāt, bet tas uzvedas kā bioloģiskais ierocis;
c) kā tas uzvedas? tas neuzvedas kā gripa. pareizāk sakot, reakcija uz to ir savādāka. gripas gadījumā ārsti mēģina stiprināt cilvēka imūnsistēmu. bet covid 19 gadījumā notiek kaut kas cits - cilvēka imūnsistēma it kā eksplodē un pati sāk bojāt plaušu audus, to nedara vīruss. tas ir pretējs efekts.

ko darīt? to IR iespējams savaldīt, bet tam ir OBLIGĀTA stingra, vispārēja karantīna un pilnīgi slēgtas robežas. un eirobirokrāti, līdzīgi latvijas birokrātiem rīkoties negrib vispār. krievija noslēdza robežu un tur ir ok. singapūra noslēdza robežu un zaraza izdzisa. eiropa tur vaļā robežu idiotisko globālisma bredņu vārdā un izdarīt nevar neko. visām eiropas valstīm ir jāslēdz robežas. ir jābūt karantīnai uz 2 mēnešiem. viņi tam nav gatavi ne morāli un es pieņemu, latvijas gadījumā laikam arī ne fiziski.

tāpēc, runa te nav par nāves bailēm, bet skaidru apziņu par to neizdarības, paviršības un pat noziedzīgas nekompetences līmeni vietējā eiro/lv birokrātijā, kas paralizē nepieciešamo rīcību. pēdējais, pats, pats pēdējais no kā es klausītos padomu, ko darīt ir latvijas tv un visādi tur ierēdņi, kur 100%!!! SAVĀS mājās, es tev saku, ir nodrošinājušies līdz ausīm ar visu nepieciešamo, kamēr plebejiem stāsta, ka viss ir rozā bunbās. PAŠIEM viņiem privātmājās pagrabi pilni ar ūdeni un pārtiku. esmu par to pārliecināts.

CoCoSan  1 4 Viena saprātīga cilvēka gudra runa. Tas par hjuumana komentu

Letija  6 2 23:20
Ciniski, jautājuma autor, ciniski: mirst TIKAI veci cilvēki un cilvēki ar hroniskām saslimšanām (c).
Un tāpēc ažiotāža ir ne par ko.
Dīvaini un skumji, ka tā var pateikt!

neko  2 5 Sazvērestības teorijām neticu, bet zinu ka cilvēki vienmēr ir apvienojušies tādās vai citādās interešu grupās, lai realizētu savus plāns. Daži sevi reklamē, citi vienkārši klusi dara.Tādas interešu grupas mēdz būt sākot no "vietējā pagalma labiekārtošanas apvienības" un beidzot ar tādiem, kam ir savas intereses un vēlme kontrolēt notiekošo visā pasaulē. Kādas nu kuriem tās iespējas un ambīcijas. Tas ir dabīgs, cilvēka dabai raksturīgs process un uztraukties būtu jāsāk, ja tas vairs nenotiktu.

Pašā "sazvērestības idejā" - t.i faktā ka cilvēki apvienojas, lai efektīvāk sasniegtu savu mērķus neko sliktu nesaskatu.

av2  2 5 vismazaak es ticu, ka korona ir "dabiigas" mutaacijas rezuultaats.Biologgiskais ierocis izstraadaats Kkiinaa , un..."izmucis" no kontroleetaas vides , tas viss. Visa pasaule tagad smaksaas.
Par tiesso jautaajumu, domaaju , ka nav tik slikti, bet dabiski, ka tie triXlijonu iipassnieki savaa starpaa sarunaajas, vienojas utt.

AbrEgle    1 Atb. Letija

Mani kā īstu ciniķi tomēr interesē, kas tieši cinisks ir vispārzināma fakta konstatācijā? Jeb tikai ciniķiem pieejami x-faili, bet pārējos bano pēc ip adreses?

https://www.worldometers.info/coronavirus/coronavirus-age-sex-demographics/

Par covid-19 būtu skaidrs - ražots Ķīnā, bet varbūt kādam ir saraksts ar laboratorijām, kur ražoti pārējie šīs saimes vīrusi?

Vivita  1   23:40 Piekrītu. Tikai nemācēju tā pateikt((

fargo  1 2 https://www.youtube.com/watch?v=byWnECUo1uw

starp citu, mini preses konference ar šobrīd centrālo veci ap šo lietu un viņš arī saka, ka šobrīd labākais līdzeklis ir karantīna, arī paš-karantīna. izvairīties. jo viņš ir arī galvenais atbildīgais par vakcīnas izstrādi un liecināja kongresā, ka ātrāk par pusotru gadu vakcīnas nebūs. tātad, tas nav veids, kā šo ierobežot.
kas viņš ir>
https://en.wikipedia.org/wiki/Anthony_S._Fauci

Jason  1 3 Jep. Ja sāc pētīt dažādus notikumus pasaules vēsturē un mūsdienās, agrāk vai vēlāk līdz kaut kam tamlīdzīgam nonāc.

Drole    1 >07:44

https://www.sciencemag.org/news/2019/07/mystery-surrounds-ouster-chinese-researchers-canadian-labora
tory

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu