Vai jūs ticat sazvērestības teorijām?

Vai tiešām jūs ticat, ka pasaulē pastāv slepenas organizācijas, ietekmīgu cilvēku grupas, kas kontrolē lielāku un mazāku valstu valdības, organizē karus, pārdala pasaules resursus, kontrolē naudas plūsmas, slēpj sabiedrībai nozīmīgu informāciju par zinātnes atklājumiem, rada un izplata vīrusus, lai samazinātu cilvēku skaitu, un visādi citādi kaitē mūsu mierīgai dzīvei? Tāpat arī, vai pastāv lokālas ietekmīgas grupas vienas valsts iekšienē, kas nosaka sabiedrībai kaitējošu vietējo politiku? Tāpat arī visādu tirgotāju "mafijas", kas nepamatoti uzskrūvē cenas, lai no mums izkrāptu pēc iespējas vairāk naudas par nepieciešamām lietām. Vai arī pieļaujat tādu iespēju, jo pretējo pierādīt nav iespējams?

SpoguliitisTM  1 2 Ticu.

Vivita  4 4 vai jūs zināt, kas ir vakcīna? tā ir apmācība, kā rīkoties ugunsgrēka gadījumā. savukārt atbilstoši imūnglobulīni ir dzēšamās putas, un tas ir tas, kas vajadzīgs.
p.s. jāsāk domāt par emigrāciju uz RUS:). kaut gan tur dzīvojošie paziņas arī ar steigu bēg, ja vien nav direct valdībā vai tuvu tai. esot saindēts gaiss ne sliktāk par Minheni, un pārtika saindēta, un korupcija esot ogogo.
tad...uz Austrāliju varbūt
LATVJU ZEME VAĻĀ STĀV!!!
lai trojāni kā āboltiņa var ierasties no krīzes zonas taisnā ceļā uz tejāteri. un viņa nesprāgs, jo ēd sabalansētu uzturu, bet bibliotekāre Līga, kura par pēdējo naudiņu nopirkusi biļeti uz teātri gan!!!

AbrEgle  2 1 Austrālija vairs neder, toties igauņiem ir daudz neapdzīvot salu. Vīzas ar nevajag. Cerams, ka tos (vismaz) teātrus pārcels uz mierīgāku laiku.

AivarsN  5 7 Neratnelis. Baznīcas ir sātanistu kantori, cilvēku muļķošanai, lai vieglāk pakļaut. Slēpjoties aiz Dieva vārda, sātanisti Eiropā vien iznīcināja ap 10 miljoniem cilvēku. Ar bausli ,,Tev nebūs nokaut", biedējot ar Dieva atriebību, cilvēkiem iedzina bailes pretoties un aizstāvēt savu un savu tuvāko dzīvības. Tā sātanistu algotņu armijas netraucēti nogalināja veselu pilsētu iedzīvotājus, bet moku kambaros izspieda slepenās zināšanas no īpaši apdāvinātajiem tautas priekšstāvjiem, lai pēc tam izmantotu tās tautas paverdzināšanai un savai aizsardzībai. Nekas būtisks pa šo laiku nav mainījies, tikai neizmērojamo zināšanu krājumus, sociālo parazītu vadoņi vēl papildinājuši ar augstajām tehnoloģijām.
Nav jārīko revolūcija, jo to jau viņi tikai gaida, lai vēl kādu tautu iznīdētu no zemes virsas. Vienkārši, ir jārīkojas tā, kā to vēlas paša sirdsapziņa un jācenšas pēc iespējas mazāk atbalstīt parazītu lielos plānus un galvenais, pašam nekļūt par vienu no viņiem. Tā ir tikai saujiņa neliešu, kuru rīcībā vēl ir armijas un specdienesti, bet viņi ir zaudējuši savus varenos aizbildņus. Kad tautas modīsies un spēs atkal apvienoties, tie bandīti paliks vieni pret visu pasauli un pat izcili aprīkotiem pazemes bunkuri, viņus nepaglāba, kā tas bija iepriekš, vairākos masveida iznīcināšanas pasākumos.

vilx  3 3 Sazvērestības teorijām nē, es Putinam ticu.

vilx  2 2 To nazis 23:20, nezinu tas vairāk ir ciniski vai stulbi? Paskaties spogulī un zāļu skapītī, un pavērtē, vai panika ir par ko vai par neko? Pašam mamma, tētis - pofig, lai tie vecie perdeļi droši liek ķelli, atbrīvosies vēl viena istaba?

draboss  3 5 Visvairāk es ticu cilvēku skaita samazināšanai, ka teikt cipari nemelo :D Vēl uzmanības vērta ir plakanās zemes teorija, pārējais ir mesls.

Nicks  7 4 jo stulbāki ļautiņi, jo lielāka piekrišana sazverestības teorijām, arī fakts.

vaitiesam  3   Es mauksu Norvēģijas kalnos pie kāda smukā ezera, keršu foreles, verošu auroru.
A kā jums patīk putina obnjulacija?

CoCoSan    4 Kā ta tu tiksi uz to norvēģiju...? Sapņos vai ar baložu pastu?

Alma9  1 4 Swim! Speciāli aizgāju uz Alfu, viss mierīgi, ne rindu, ne steigas.Jā, dažas preču grupas sarukušas, bet plauktos visu nepieciešamo var atrast, netaisi ažiotāžu!!!

CoCoSan  3 9 Šitais viltīgais iežūžojošais mieriņš, izsmiekls un zobgalība bija arī pirms 2008.burbuļa sprādziena. Kad tas notika, lielākā daļa smējēju palika uz un ar plikām tirsām. Bet tad cieta tikai nauda. Tagad cietīs pats cilvēks, ar pārtiku, ienākumiem, veselību. Pasaules ekonomika ir norauta uz rokasbremzi. Partikas krājumu ir tik cik viņu ir, un viss uzkrātais mēdz ātri izbeigties. Kad tie tiks atjaunoti un papildināti ierastajā kārtībā, to vien var minēt. Ķīna stāv dīkstāvē, eiropa arī strauji bremzē. Kas tagad ir tie ražotāji, ko? Kas un cik ātri atjaunos izdzīvošanas resursus? Pie apsvēruma, ka lielākā daļa ražotāju pa šo laiku bankrotēs? Ir dzirdēts, ka bankas ir iepauzējušas kredītmaksājumus, kamēr pasaule spiesta sēdēt mājās?
Krč, smejas tas, kurš smejas pēdējais

rokons  1 3 Jā, te daudz jauna uzzināju par imūnsistēmas darbību, globulīnu iedarbes veidu, par vīrusu izcelsmi un ticību kaut kam, laikam pat īsti nav zināms kam.
Uz panikas fona daudz visādu lietu cilvēku galvās notiek, tāpēc augšminētais mani neizbrīna, pagaidīsim, lai nosēžas uzputojušās domas cilvēku galvās

rokons      Re, tagad pamatojums tualetes papīra izpirkšanai ir klaji publicēts :D
https://www.youtube.com/watch?v=TatxRmKgFUQ

mairita1971  4 1 Atvainojos,bija domāts Geitts.

Vivita  1   uzzini vēl:
Intravenous Immunoglobulin Protects Against Severe Pandemic Influenza Infection
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5440604/

Enigma  3 4 Ja pieņem hipotēzi par vīrusa mākslīgu sintēzi, tad tā uzdevums bija atrisināt planētas pārapdzīvotību (ķīnīzeri) un mazināt eiropas novecošanos un tās negatīvo ietekmi uz nodokļu slogu. Jeb arī uzreiz mēŗkis bija gejropas penši, bet ķīnīzeriem bija paredzēta sūdu mušu loma, kuras vispirms apciemo atkritumu tvertni (uhaņu ZIEMASSVĒTKOS), pēc tam tipiski vazājas pa visu pasauli.
Pasargātas ir tikai valstis ar kārtīgu vadoni un brīvas no dzīšanās pēc spožiem grabuļiem (tas ir aizliegts, robeža ciet & basta) Visi zina, par ko es D:)

kalnietis7      Un kas notiks ar Indiju?....

Mavs  3 10 Šis vīruss kā planētas pārapdzīvotības risinājums nav efektīvs.
Bet kā vispārējā haosa un ekonomiskās diversijas ierocis gan pietiekami efektīvs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu