Cenzuura naak!

Kaa juus uz to raugaaties..? Negribas pat vairs piemineet to covidu, tomer neiespeejami,,...jo taa ari ir peedeejaa laikaa viss ap to vien grozaas, pat izskataas driizaak peec taada fanaatiska religijas kulta,,....pie tam, tevi censhas piespiest TICEET,,....kaut kam taadam, kas ir veesturee lielaakais SCAMs!!!
Visjokainaakais, vini to formulee ar ciinju pret viltus zinjaam,,...taatad, nepaarbaudot faktus, neiedziljinoties, tu vari pateikt, taa ir viltus zinja - nesakriit ar Oficiaalo versiju! Zhurnaalisms, kaa taads jau VISPAAR kaa taads neeksistee,,....shobriid peec taa cik sinhroni, identiski taas nonaak pie mums var spriest, ka ir tikai viens vieniigs centralizeets avots,,... + politiskaa liimenii dod riikojumus.
Ciinja pret KO.....? Konspiraaciju...??! Bet...,te jau vinja ir....totaala kontrole - REALITAATE!
Kaadas vispaar redzat alternatiivas zinju apmainjas platformas?

sisqo      AivarsN, jūs neatbildējāt uz manu jautājumu. Palaidāt garām?
http://politika.jautajums.lv/1376853/45
2020-04-28 21:13

sisqo      Netur ierakstīju... 2020-04-28 21:15

AivarsN  1 3 Ja tās visas būtu tikai teikas, tad visi dzīvotu mierīgi un te lieki neceptos. Tikai nedaudz pacietības! Tramps jau sācis tos noziedzniekus arestēt un izvirzīt apsūdzības. Ja Bils Geits būtu tik nevainīgs jēriņš, tad nebūtu savākti jau tur pat pusmiljons parakstu, lai pret viņu tiktu ierosināta lieta. Tāpat visa tā pedofīlu mafija, kurā iesaistīti valstu vadītāji, karaliskā dzimta un pat Vatikāns. Bērnu asinis viņiem sakārojies. Un vai tiešām tik grūti pieslēgt loģiku, kāpēc vairāki simti pasaules līmeņa zinātnieki iesnieguši protestu pret 5G ieviešanu, uzrādot nopietnu pētījumu rezultātus par šīs tehnoloģijas kaitīgo iedarbību, bet tas tiek ignorēts? Sakaru kompānijas pat nenoliedz, ka nav piešķīrušas nevienu dolāru neatkarīgiem pētījumiem par šīs tehnoloģijas iedarbību uz cilvēka organismu. Reti kuras valsts valdība iedrošinās iebilst pret 5G ieviešanu, jo visas valstis ir parādā žīdu kantoriem un tāpēc pretī nerunā. Vīrusa aizsegā ir uzsākts karš pret tā saukto ēnu valdību. Drīz vien jau tās teikas pārvērtīsies par reāliem un pierādītiem noziegumiem pret cilvēci un neticīgie Tomi ķers pēc sirds drapēm. 2020-04-28 23:21

sisqo  1   Kamēr pats savām acīm tā teikt neieraudzīšu pretējo, tikmēr priekš manis šīs būs plikas teikas un nekas vairāk. Jo daudzas no šīm senākajām teikām citi arī uzskatīja par reālām esam, taču tomēr tās izrādījās aplamas.
Ja es būtu ticīgais tad iespējams es jūsu teiktajam varētu noticēt, bet tā kā es būšu atteistos tad es uz jūsu stāstīto pieeju skeptiski.
Nespēju noticēt uzrakstītajam kam apakšā nav nekāda seguma, man vajadzīgs ir kas vairāk nekā tikai tukšas spekulācijas...
2020-04-29 18:32

AivarsN  1 3 Visi oficiālie informācijas avoti, izglītības sistēma pieder okupantiem. Tur pūļa dezinformēšanas un debilizēšanas kampaņa turpināsies līdz pēdējam. Kāpēc neticēt neatkarīgajiem zinātniekiem ar pasaules vārdu, drosmīgiem blogeriem, publicistiem, kuri riskējot ar savām dzīvībām cenšas atmaskot šo noziedzīgo sistēmu? Tie, kuri sludina oficiālo versiju, ir vai nu izdevīgi pārdevušies, vai spiesti to darīt, tādējādi nepakļaujot briesmām sevi un galvenais jau sev tuvus cilvēkus. Nav jau jāuzticās vienam cilvēkam, vai Youtubes kanālam. Tur vajag lielu pacietību, lai atsijātu patiesības graudus, no tīšiem meliem, izdomājumiem, vai vienkārši kļūdainiem secinājumiem. Taču liekot kopā patieso ainu, pa kripatiņai vien, patiesā informācija daudzviet pārklājas. Līdz tai tiek nonākts no dažādām pusēm, dažādi fakti viens otru apstiprina, vai arī noliedz. Kamēr neesmu atradis interesantai informācijai vairākus apstiprinājumus, vai arī tā negrib iekļauties lielajā puzlē, tikmēr paturu prātā, bet neuztveru nopietni. Tas ir milzīgs darbs, visu informāciju sašķirot un izvilkt ko noderīgu. Bet ar laiku var piešauties. Nevienu televīzijas kanālu neskatos vispār. Ir arī daudz kanālu, blogeri un pat godalgotu zinātnieku, daudzu grāmatu autoru, kuri publicē pilnīgu sviestu. Ne uzreiz viņus izdodas atkost. Taču jo vairāk esi informēts, jo grūtāk apčakarēt.
Ja pietiek pacietības, var jau gaidīt, kad šī vara kritīs un patiesību varēs uzzināt arī valsts televīzijā. Taču pats no sevis nekas nenotiek. Ja atmoda neaptvers pietiekami lielas ļaužu masas, tad brīvības atgūšana var aiziet gar degunu un sātanisti pavisam pārņems kontroli.
2020-04-29 22:04

sisqo  1   Es labprāt uzklausītu tos neatkarīgos zinātniekus, blogerus vai publicistus, taču es nezinu kuri no daudzajiem tūkstošiem censoņiem man būtu jāuzklausa. Vai tiešām internetā vai jūsu personīgajā kolekcijā nav aizķērusies nekāda jums zināma pastiprinoša informācija/s ar ko tad varētu padalīties ar citiem? Jūs taču pats to visu par ko jūs stāstāt nejau no tukša gaisa ņēmāt? 2020-04-30 17:03

AivarsN    2 Es sāku ar to, ka vispirms izstudēju īsto civilizācijas vēsturi, kas tie par parazītiem un kā mūs pakļāva. (Slāvu-Āriešu Vēdas, Velesa grāmata.) Pēc tam jau detalizētāk, no mūsdienu skatu punkta Nikolaja Ļevašova grāmatās. Kad ir tik nopietns zināšanu pamats, tad balstoties uz tā, jau var izvērtēt jeb kuras informācijas ticamību, atklāt pieļautās kļūdas, kā arī atpazīt sistēmas troļļus. Youtubes man televizorā automātiski izmet jaunāko informāciju no mani interesējošiem kanāliem un blogeriem. Ļoti reti, kad kaut ko meklēju jaunu. Tāpat apgalvot, ka kāds blogeris, vai kanāls publicē tikai absolūti patiesu informāciju, arī nekādā gadījumā nevar. Katra informācija ir jāpārbauda, jāsalīdzina. Nevienam cilvēkam nav lemts zināt visu. Arī labākie var kļūdīties. Biežāk skatītie kanāli Антиутопия, студия Рубеж, Сталинград, Екатерина Синицына, студия Аврора, День ТВ, Biopolis, Спец телеканал, psichotechnology, Максим Шевченко, Белрусинфо, Игорь Рыбаков, Голос Германии, Vlad Freedom u.c.
Par cik ir pavasaris, mani interesē arī daudz praktiskās tēmas, saistībā ar manu nodarbošanos un galvenais, ir jāstrādā dārzā. Tāpēc arvien mazāk laika varu atvēlēt aktuālajiem notikumiem
2020-04-30 18:02

sisqo  1   Nu tad beidzot tiku pie kautkādām nebūt atsaucēm uz informācijas avotiem. :)
Un daudzas lietas par kurām jūs te stāstāt priekš manis nav jaunas, daļu es jau pārzinu un pat piekopju pats.
No sevis es varu ieteikt paklausīties Jūtūbē par tādu amerikāņu darboni Žaku Fresko. Manā skatījumā pats progresīvākais cilvēks plaša spektra jautājumos kādu man vien ir nācies sastapt, kurš visu izskaidro ļoti saprotamā valodā. Daudzi viņu sauc par mūsu laiku ģēniju. Pēc Fresko, visa cita informācija liksies nu galīgi nekāda.
Zemāk divi video ieskatam...

youtube.com/watch?v=wt-qypnrBWA
Разве это демократия? - Жак Фреско на канале RT

youtube.com/watch?v=tQZVxbiqV18
Общество, полное вранья - Жак Фреско
2020-04-30 22:49

AivarsN  1 2 Esmu klausījies Žaku Fresko. Viņam ir daudz vērtīgu secinājumu. Vienīgā problēma, ka šī pasaule nav tikai materiāla, bet tā ir daudzdimensionāla. Visi procesi rodas smalkajā plānā un tikai pēc tam, materializējās. Žaks ir pilnīgi pārliecināts materiālists un tāpēc dažos jautājumos kļūdās. Jau pats cilvēks ir daudz sarežģītāka būtne, bet materiālisms, līdzīgi kā kristīgā reliģija, izslēdz dvēseles evolūciju un līdz ar to, pašu dzīves jēgu. Tieši dēļ izglītības trūkuma, cilvēki kļūst par primitīviem patērētājiem, pagriežot savu evolūciju pretējā virzienā. 2020-05-01 09:10

sisqo  2   Daudzdimensionāla vai vēl sazin kāda viņa tu ir, to jau neviens nezin un nevar zināt. Cilvēku iespējas par nožēlu ir ierobežotas.
Žaks savulaik bijis arī ticīgais kristietis un par laimi izbija, tāpēc viņam šī tēma nav sveša.
Par pārliecinātu materiālistu viņu var saukt tāpēc, ka pa saviem 101 gadiem viņš nebija atradis nekādus pierādījumus pārdabiskā eksistencei.
Izglītības trūkums rādās, ka nebūs vienīgais faktors, kas ietekmē cilvēka uzvedību.
Un par evolūciju sauc procesu kurš norit gēnu līmenī, es šeit nesaskatu nekādu saistību ar izglītību.
Man tā izkatās ka kļūdījies būsiet jūs un man tā rādās ka itin visā.
2020-05-01 14:33

AivarsN    2 Bet varbūt sabiedrības valdošā elite nemaz negrib, lai cilvēki uzzinātu ko vairāk par materiālo? Savādāk jau viņi nevarētu manipulēt ar masām. Šodien pat zinātnieki atzīst, ka viņi kaut cik spēj iepazīt, ne vairāk kā 10% no Visumā eksistējošās matērijas. Pēc civilizācijas okupācijas, zināšanas un sapratne par šīs pasaules uzbūvi un darbības principiem, tika aizstātas ar reliģiju. Visus gudrākos, viedākos cilvēkus inkvizīcija sadedzināja uz sārta, kā burvjus un raganas, paši izmantojot šīs zināšanas cilvēces pakļaušanai. Evolucionē dvēsele, ar katru nākamo reinkarnāciju, pilnvērtīgāk izmantojot materiālo ķermeni, tā gūstot pieredzi un pilnveidojot savas spējas. Evolūcijas mērķis ir sasniegt radītāju, jeb dievu līmeni, kad ar savu psihisko enerģiju, spēj iedarboties uz materiālo pasauli, vismaz planetārā mērogā. Detalizēti ar to visu var iepazīties Nikolaja Ļevašova grāmatā ,, Сущность и разум", kā arī autobiogrāfiskajā ,, Зеркало моей души".
No augsti attīstītas civilizācijas, kāda tā ieradās uz šīs Zemes pirms 610 000 gadu, okupanti ar neskaitāmām katastrofām un kariem, to noveduši līdz primitīvu dzīvnieku līmenim. Tagad ir īstais brīdis atmodai, lai atbrīvotos no okupācijas.
2020-05-01 15:36

Labrador  1 2 Prieks , ka ir arii domaajoshi cilveeki. Biomasas lielaakais vairums akli tic TV 2020-05-06 06:20

Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu