Kāpēc LV ir aizliegts pīpēt zāli?

Marihuānas lietošana ir dekriminalizēta daudzās valstīs, piemēram, Igaunijā, Spānijā, Portugālē, Itālijā, Čehijā, Austrijā, Horvātijā, Beļģijā, Dānijā – trešajā daļā ES valstu. Tikmēr Latvijā par marihuānas lietošanu paredzēts bargs sods – par to draud kriminālatbildība.
Marihuānas lietošanai ir daudz priekšrocību salīdzinot ar alko-Nav paģiru, nav aknu cirozes, nav dzēruma agresijā pastrādātu noziegumu. Alkohola reibumā daudzi kļūst agresīvi, taču zālītes ietekmē cilvēki ir mierīgi un labdabīgiUn galu galā kā var aizliegt lietot to tikai savām vajadzībām-ne tirzniecībai?Kāda onkuļiem no augšas gar to ir daļa?

AivarsN  7 1 Jo attīstītāka medicīna, jo vairāk slimu cilvēku. Par lielo slimošanu un mirstību iepriekšējos gadsimtos, ir tikai pasakas, lai attaisnotu medicīnas nespēju tā īsti izārstēt kaut vienu slimību, ar kuru imūnsistēma pati netiek galā. Ja reiz cilvēks pie ārsta nonācis, tad viņam liks rīt neskaitāmas tabletes līdz mūža galam. Salikt vietā lauztus kaulus un aizšūt lielākas brūces. Tas ir viss ko ir vērts uzticēt medicīnai. Iekšķīgās slimības pilnībā var izārstēt ar atbilstošu pārtiku un dabas līdzekļiem. Arī dažādas netradicionālas metodes var būt ļoti efektīvas. Nav jau arī noslēpums, ka visi mafijas klani strādā saskaņoti. Vieni indē ar pārtiku, starojumu un visdažādāko piesārņojumu, bet otri izliekas ka ārstē, patiesībā tikai nomācot slimību simptomus. Ja pats jau divas reizes nebūtu saskāries ar viņu ,,ārstēšanas" metodēm, tad to neņemtos apgalvot. Ārstiem neko pārmest nevar. Kā viņiem augstās skolās mācīja un kādus medikamentus iedod, ar tādiem arī cenšas saviem pacientiem palīdzēt, pat pēc vislabākās sirdsapziņas. Taču tikai nedaudzi ārsti pamana dīvainās likumsakarības, ka viņu pacientiem sevišķi labāk nepaliek, vai vismaz ne uz ilgu laiku. Sevišķi sāpīgi ir tad, ja pacients ir paša tuvinieks. Tāpēc nav ko brīnīties, ka daudzi ārsti metās studēt dabas dziedniecību un dažādas netradicionālās tehnikas. Un dažiem arī izdodas. Bet tikai retais zina, ka par saviem sasniegumiem nedrīkst skaļi runāt, jo kad par to uzzinās mafija, var būt milzīgas nepatikšanas.

dabasmiilis    2 ... Mani arī uztrauc līdzcilvēku drošība un veselība , negribētos ,lai tāds pagadās sievietei vai bērniem ceļā!

Ir jāskatās plašāk un dziļāk ,nevis jāpaļaujas uz pliku statistiku vai cilvēku goda prātu!!!

***Kārtējo reizi pieminēšu savu novērojumu ,ka 80% civilizācijas ir prātiņā atpalikuši [un tā domāju ne tikai es - arvien vairāk no zinošiem cilvēkiem šo skaitli dzirdu] ,un tā saucamā zāle tikai atslābinās ,nevis motivēs stulbeņus pēkšņi ņemt grāmatas rokās un smelties gudrības ,krāt pieredzi. Ja ķobī tukšums ,tad tāds tas būs uz visu dzīvi , paralēli tikai nāks klāt citas kaites...

vaitiesam  2 6 Aivar, aizej pie galvas doktora..., ah aizmirsu, viņi taču ir mafija, un aivarus, kas saskatījusies ren tv neārstē.

Kaskaade  1 5 Tagad es sapratu, kādēļ Aivars nepļauj zāli, kamēr nav nogatavojusies.

saulite34  2 5 Pasaku stāstniekam ,ka tikai lieku reizi pamuldēt,nevienam nav aizliegts apgūt dabas dziedniecību un ārstēt slimniekus un nevienai mafijai tādi dakterīši nav vajadzīgi,tikai ,ja cilvēks pats nevēlas kļūt vesels,tad neviens brīnumdaris nav spējīgs iedot slimniekam veselību,un pasaku stāstnieks ,lai aiziet uz kādu narkomānu perēkli un paskatās uz tiem jauniešiem par ko viņi ir pārvērtušies un kādus noziegumus cilvēks ir gatavs izdarīt ,lai tikai tiktu pie kārtējās devas.

Avs      Visām postpadomju telpas valstīm, kuras atbrīvojuši/okupējuši rietumi (atbilstošo variantu katrs var piemeklēt pats), slimības šodien ir līdzīgas. Cilvēkresursu ziņā lielākas un temperamentīgākas nācijas kā ukraiņi, to apspēlē humora raidījumā
https://www.youtube.com/watch?v=N2pTmd29qY8

AivarsN  5 2 Man tikai viens jautājums visiem tiem gudrīšiem, kuri ir pilnīgi atkarīgi no noziedzīgās sistēmas pasniegtās informācijas. Kāpēc tik kaitīgas vielas kā alkohols un nikotīns ir pieejami pilnīgi legāli, nemaz nerunājot par ārstu izrakstītajām narkotikām, bet marihuāna, kura kaitīguma ziņā atrodas pat aiz kafijas, tiek pielīdzināta narkotikai un stingri aizliegta? Kāpēc tik naivi ticiet visiem tiem safabricētajiem apmelojumiem, neprasot nekādus pierādījumus? Tas pats arī par mobilo sakaru ,,nekaitīgumu".
Noskatieties šo dokumentālo filmu. Varbūt tā liks mazliet aizdomāties.
https://youtu.be/9SpMtoe72DY

saulite34  1 5 Tev tā marihuānas pīpēšana nekādus uzlabojumus nav tavā dzīvē devusi,veselības nav,katrā tēmā sevi slavini un savu spožo dvēseli,tas dziļais naids pret sievietēm,visu cilvēku apsaukāšana,un visu laiku cīnies ar visādiem briesmoņiem,kuri tevi apciemo marihuānas pīpēšanas laikā un tik ļoti tie ir iedzīvojušies tavā prātiņa,ka tev pat savu domu nav. Tēmas autoram pēc marihuānas pīpēšanas tūlīt sākas fantāzijas par savām piecām dūjiņām.

AivarsN  4 1 Nesagrozi faktus. Kā jau rakstīju, dažas reizes uzpīpēju, lai pārliecinātos par marihuānas iedarbību. Man arī uzreiz nebija viegli noticēt, ka tā nerada nevienu veselībai, vai uztverei kaitīgu blakusefektu. Muguras problēmas nevienam nerodas no pīpēšanas, bet gan no pārāk smaga darba. Nav man naids pret sievietēm, es tikai atklāti un bez liekuļošanas norādu uz dažu neadekvāto uzvedību un pielaistajām kļūdām, kas viņām pašām sagandē dzīves. Kurā vietā es lielos? Es tikai cenšos dzīvot pēc sirdsapziņas, nepārdodos noziedzīgai varai un neklusēju par tās paveiktajiem noziegumiem pret cilvēci. Arī par briesmoņiem taču rakstīju, ka zālītes iespaidā neko neparastu neesmu redzējis. Vienīgi pasaule kļūst vēl krāšņāka. Vai tad tiešām tik grūti bija saprast manu humoru par briesmoņu uzbrukumiem internetā? Un kas tās par piecām dūjiņām? Es taču jau brīdināju, ka nevajag lietot nezināmas izcelsmes augu maisījumus.

saulite34  1 3 Visus reālos pierādījumus par tevi ,var šeit izlasīt tavos paša rakstītajos komentāros,gan to lielo naidu pret sievietēm ,svešu cilvēku apsaukāšanu,kuri tev neko nav parādā,visās tēmās lielies ar to savu spožo dvēseli,kuru tu jau sen esi ar marihuānas palīdzību pazaudējis un pārstāj tu te savu trulo teātri spēlēt,diez ko tāds marihuānas atkarīgais onkuliņš var tam savam lielajam bērnu baram iemācīt,ja nu vienīgais dzīvot kā parazītiem uz citu cilvēku rēķina un pīpēt marihuānu ,lai pasaule kļūtu krāšņāka.

vaitiesam  1 2 ...pāris reizes uzpipeju, lai pārliecinātos par marihuānas iedarbību...., man nebij viegli noticēt, ka tā nerada kaitīgu....
Nu kad es izdzeru vienu divas glāzes vīna es ar esmu izbrīnīts, ka nejutu nekādu kaitīgu iedarbību.
Blin kur var būt tāds dalb..bs🤦

Avs      nu es ar savā laikā liku naudu uz sliktu zirgu, un zaudēju totalizatorā. nauda iztērēta, otrai šansei nepietiek, priecīga nebiju! tas atbilde 7:33.

AivarsN  5   Vaitiešām. Kad es iedzeru tikai divas glāzes vīna, jau tad pēc neilga laika jūtos sliktāk, nekā pirms dzeršanas. Nemaz jau nerunājot par to organisma saindēšanos izdzerot lielāku daudzumu, kas nodrošina sliktu pašsajūtu pat uz vairākām dienām. No marihuānas pīpēšanas, pat lielākās devās, nevienam pēc tam slikti nepaliek. Vai to vispār var saskaitīt, cik cilvēku regulāri mirst no saindēšanās ar alkoholu, ar sagrautu nervu sistēmu, krīt depresijā, izdara pašnāvības, kļūst agresīvi un uzbrūk apkārtējiem. No marihuānas neviens nav ne miris, ne kļuvis agresīvs. Tieši otrādi, tā nostrādā kā vislabākais antidepresants, pretsāpju līdzeklis, neizraisot nekādas negatīvās blaknes. Atšķirību jūti?
Ja kāds te ir atkarīgs, tad vienīgi tāda Saulīte, no pārāk ierobežotas piekļuves informācijai un visos cilvēkos saskatot sev apdraudējumu. Es savus bērnus izglītoju vispusīgi un motivēju viņus pēc iespējas vairāk domāt ar savu galvu, lai neiekristu kādas slēptās reliģijas tīklos, kuras plašā klāstā piedāvā oficiālie mēdiji, izglītības sistēma. Mani bērni tāpēc ir kļuvuši par godīgiem cilvēkiem, tiecas uz attīstību un sevis pilnveidošanu un ar parazītiem viņiem nav pa ceļam.
Nav man nekāda naida uz sistēmas troļļiem. Viņi taču ir tik nožēlojami, visiem par apsmieklu. Tā arī nesaprotu, vai viņus uz to mudina Jūdasa graši, vai tikai aprobežotība. Šeit jau nekas tāds nopietns nenotiek. Taču diskusijās Draugos, kur rečekisti vēl nav ķērušies klāt kā FB, dalībnieku skaits mēdz būt ļoti liels un arī viedokļi mēdz būt atšķirīgi, bet īstos troļļus jau visi atpazīst tūlīt un uzbrūk bez žēlastības.

saulite34    3 No marihuānas atkarīgais onkuliņš atkal ar savu kārtējo sevis slavināšanas devu šeit ieradies,tad tu esi pirmais ,kurš nomirs no marihuānas lietošanas,tagad jau bildē izskaties pēc dzīva miroņa un ar kādu agresivitāti te meties visiem virsū ,kas nejūsmo par narkomāniem.

AivarsN  3   Vai tev arī ar uztveri ir problēmas? Varbūt tiešām kāds kāsis varētu palīdzēt. Cik var atkārtot, ka pamēģināju, lai pārliecinātos par tās iedarbību. Par cik man nekādu tāda veida problēmu nav, tad nav arī ne intereses, ne vajadzības to lietot, tāpat kā alkoholu. Es tikai iestājos par to netaisnību, kāpēc patiešām kaitīgi produkti ir atļauti, bet nekaitīgi un daudziem pat noderīgi, tiek speciāli turēti pagrīdē, kā bandītiskās sistēmas ienesīgs bizness. Un vispār, atkarība no marihuānas neveidojas spēcīgāka kā no kafijas, vai saldumiem. Tad jau arī tās ir narkotikas. Protams, vāja rakstura cilvēkiem arī ar našķiem nevajadzētu pārāk aizrauties, jo tie var nodarīt nopietnu ļaunumu viņu veselībai. Vēl arī tiltus noteikti vajadzētu nojaukt, jo tik daudzus nelīdzsvarotus ļautiņus provocē uz pašnāvības izdarīšanu.
Bet es te tā skatos, ka aprobežotu cilvēku pat ar neapgāžamiem argumentiem, pārliecināt ir tik pat bezcerīgi, kā strīdēties ar magnetofonu.

vaitiesam    3 Lai es justos slikti no alkahola lietošanas man vajag vismaz litru izlakt.☝
Ja es iedzeru glāzes divas viskija, vai pāris bokalus vīna man ir viegla eiforiska sajūta. Vienīgais mīnus, ka gribas vairāk papljapat.
Tas ka esi pāris reizes uzsitis kasjaku nepadara tevi par speciālistu. Smieklīgi lasit ka derevnja mēģina iestāstīt par travkas nekaitīgumu.

Avs      Narkotikas ir allāha ierocis cīņai ar balto sātanu, lai fiziski un garīgi iznīcinātu viņa jauno paaudzi.

saulite34    2 Aprobežotais onkuliņš atkal visiem cenšas uzspiest savu izfantazēto patiesību,un tā tukšā lielīšanas, sevis slavināšana un citu cilvēku apsaukāšana,tā jau ir pārvērtusies par neārstējamu slimību,kur par marihuānas pīpēšana nelīdz.

Vaukskis    4 "Zālīte" nav pilnīgi nekaitīga. Izteikti negatīvie efekti ir atmiņas traucējumi un koncentrēšanās grūtības. PsihoAktīvā viela tetrahidrokanabinols (THC), kas lietotājam rada baudas sajūtu, ir spēcīgs apreibinātājs. Ietekmējot fiziskās un spriešanas spējas, var nonākt bīstamās situācijās. Viens lieks "kāsītis" var izraisīt diskomfortu, kā rezultātā var paātrināties sirdsdarbība, sākt trīcēt rokas un rasties trauksmes sajūta. Ne visas parādības vienmēr izpaužas, dažreiz tās var būt savādākas un iepriekš nepieredzētas, un ļoti liels faktors šo parādību izpausmē ir cilvēka garīgais stāvoklis, vide, garastāvoklis un citi faktori. Grāmatas "Zāle: lietotāja instrukcija" sarakstītājs Deivids Šmanders iesaka tiem, kuri "salietojušies", iedzert ūdeni, apēst kādu našķi, lai paaugstinātu cukura līmeni asinīs un piezvanīt kādam labam draugam.
Ir reģistrēti miršanas gadījumi, kas netieši saistīti ar marihuānu. Ilgstoša marihuānas lietošana var izraisīt hronisku bronhītu. Vēzi izraisošu ķīmisku vielu koncentrācija marihuānas dūmos ir 50% lielāka nekā tabakas dūmos. Marihuānas lietošana šizofrēniķiem un cilvēkiem ar psihotiskiem traucējumiem var šīs slimības saasināt.
Saskaņā ar "Vikipēdiju", apmēram 9 % no lietotājiem kļūst atkarīgi.

AivarsN  2 1 Tā grāmata ir sarakstīta pēc pasūtījuma. Visas minētās blaknes vēlāk tika noliegtas ar nopietniem pētījumiem un praktiskiem eksperimentiem. Tikai nikotīna smēķētāju plaušas ar gadiem kļūst melnas, bet marihuānas smēķētājiem nekādas izmaiņas nav konstatētas. Tāpat ir pierādīts, ka marihuāna ir ļoti labs antidepresants, tieši pretēji alkoholam, kurš provocē depresiju, agresiju, dilēriju, kā rezultātā gribas uzņemt jaunu devu. Pēc alkohola lietošanas ir jāpaiet vismaz nedēļai, lai pilnībā atjaunotos normāla smadzeņu darbība. Pēc gadu ilgas marihuānas smēķēšanas, to pēkšņi pārtraucot, nekādas diskomforta sajūtas nav konstatētas. Jau vairāk kā gadsimtu tiek sacerēti ļoti pretrunīgi šausmu stāsti par marihuānas kaitīgumu. Taču ne zinātniski pētījumi, ne praktiski novērojumi no tā visa vēl neko nav apstiprinājuši. Bieži vien tieši otrādi, ir konstatēti pozitīvi rezultāti vairāk kā 100 slimību ārstēšanā. Tieši tāpēc pirms uzsāktajām raganu medībām, visā pasaulē marihuāna bija viens no visvairāk cildinātajiem augiem, kuram ir ļoti daudz vērtīgu pielietojumu.
Starp citu, regulāri lietojot alkoholu, organisms ar laiku pie tā pierod un tāpēc lai apreibinātos, ir nepieciešamas arvien lielākas devas. Pirmās alkoholisma stadijas. Tas ir līdz laikam, kamēr organisms vairs nespēj cīnīties un sāk kapitulēt. Ar trīcošām rokām iedabūjis mutē 100 gramus, tur pat arī pakrīt. Iekšējie orgāni un it īpaši smadzenes ir neatgriezeniski sabeigtas un funkcionē ļoti ierobežoti. Tiem, kuri alkoholu nelieto vispār, vai ļoti reti un tad arī niecīgās devās, nelaba dūša var rasties jau pēc pāris glāzītēm.
Ja mani kas ieinteresē, tad vispirms izstudēju visu pieejamo informāciju par doto tēmu, rūpīgi izvērtējot atšķirīgos viedokļus, kā arī iespējamos iemeslus, kāpēc viedokļi tik kardināli atšķiras. Un tikai pēc visa tā, kad man jau ir nostabilizējies pašam savs viedoklis, varu droši iesaistīties diskusijās, lai to aizstāvētu. Akli ticēt citu viedok

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu