Baltkrievi

Lukašenko vakar atlaida Baltkrievijas vēstnieku Latvijā. Šodien slēdza robežu ar Poliju un Lietuvu. Pastiprina Ukrainas robežas apsardzi. Kādēļ viņš tā dara? Vai tiešām daudzi izbrauc vai domā izbraukt no Baltkrievijas?

donKihots  4 10 Baltkrievi negrib nekādu revolūciju. Protesti nav pret Luku vai plombīru. Protesti ir pret vēlēšanu rezultātu viltošanu. Būtu Luka normāls vecis, ja viss būtu godīgi un būtu pārliecināts par savu uzvaru, tad pārskaitītu balsis un viss būtu beidzies. Rādās, ka nedrīkst. Nevar zināt, ko tie pakalpiņi ir sastrādājuši. Sapuvusi tā iekārta.
Tagad vilks armiju uz Polijas un Lietuvas robežu. Interesanti, ko Luka ar Vovu ir sarunājuši? Kādu šahu viņi Sočos ir spēlējuši? Savārīs viņi abi ziepes, ka maz nebūs.

sandra111  8 15 kartigs saimnieks,nepardod savu tautu,nelauj izzagt un parverst savu valsti par pedinu un pedofilu zemi. protams ,ka ries un apries pec paveles.

ube  7 13 Ko tad dižais varonis lukaš baidās no vēl vienām vēlēšanām? Visi tak balsos par viņu, kaut 5 x lai rīko. Laikam tomēr bail..."Suns zin ko ēdis".

Lapsa99  8 18 Kādi te pārsvarā idioti. Ilgojaties pēc psrs. Tūkstoši jau mēnesi ir ielās, nē, tur plombīrs labāks.

Chris1986  11 10 ube, kurā valstī tu esi redzējusi, ka notiek vēlreiz vēlēšanas, ja zaudētajiem kkas nav paticis? Pasaki kaut vienu tādu precedentu! Tad jau ASV tās vēlēšanas varētu rīkot bezgalīgi, jo vienmēr tak būs kādi kam kkas rādīsies, ka nav bijis godīgi

VECA_PIEPE  11 18 Ja ar godu pie varas esi ticis, godīgiem mērķiem tai kalpojis, tad arī ar godu būsi prasmīgs godprātīgi un savlaicīgi no tās atteikties.

...acīmredzot, Lukašenko kungs godu nav iepazinis.

Chris1986  16 10 Vecā_P, kāpēc viņam atteiksties no varas, ja tauta viņu atkal un atkal ievēl ar milzīgu pārsvaru? Priekš kam tad viņš gāja uz vēlēšanām, lai tagad atteiktos, jo zaudētāji, kas ieguvuši 10 %, nav ar kko mierā? Varbūt, kāds no jums netic, ka arī par Putinu Krievijā balso 80% no vēlēšanās piealījušamies? Nu, lāb, neticiet un klausiet tālāk savās "rietumu propagandas balsīs" :D

vaitiesam  4 4 10:32 tāda sajūta, ka tevi pa rinķi būtu palaiduši briesmīgie amīši, ja jau tik labi informēts.🙂

vaitiesam  6 5 Chris, tātad mums būtu jāklausās tevis sacītajā, tā ir taisnība?

hjuumans  1 6 lasīju marku aurēliju, tik dauz grāmatu. un... priekš kam? es tā gribu saprast, kas ar mums notiek!
es paskaidrošu to, kā es redzu notikumus ap mums.

teātris! gandrīz viss ir teātris. nav nekādu tur demokrātiju. lūk, kādā ziņā. ir varas, kas gandrīz vienmēr ir ēnā, tās vienmēr patur varu pie sevis, neskatoties uz to, ko mēs daram. tās ir pirmkārt, ekonomiskās varas. bet tas nav tik vienkārši. lūk, rietumos, ekonomiskās varas rīko teātri, sauc to vēlēšanas. bet! tu vari un drīksti ievēlēt tikai to, kas ir šīs tieši neredzamās varas akceptēts.
īsumā, tā ir šī sistēma. tā atšķiras no sistēmām citās pasaules daļās, jo tur līdzīgi spēki arī rīkojas tādā veidā, lai nebūtu zem sitiena un tomēr turētu varu.
mazliet abstrakti, bet lai mēģinātu dot šai jomā ieskatu, savādāk nevar.
tātad, ir vara, kas pieļauj noteiktas sabiedrības sistēmas, kamēr tās nodrošina šis aizkulišu varas eksistenci. kad tās savu lomu turpināt nespēj, tās nomaina.
viens no veidiem, kas šobrīd notiek, tā ir sabiedrības rīdīšana vienam un otru. sievietes pret vīriešiem, labie pret kreisajiem, progresīvie pret konservatīvajiem utt.
un tas ir kā apburtais loks, no kura nevar izrauties, tikai pakļauties. absolūta kontrole, savu iespēju robežās, protams.

tikai ar laiku. tam vajag laiku un var pamanīt likumsakarības un notikumus. es šai gadījumā apzinati izvairos minēt vietas, zemes, laikus vai valdības veidus.
mēs tiekam ierauti teātri, kas savā būtībā ir ilūzija. bet tā aizsegā notiek lietas, kas ir būtiskas. piemēram, varas secība.

politiskā vara, savā būtība, ir tikpat bezjēdzīga kā avīze no rīta kioska, ko kāds lasa uz soliņa. tā ir... ilūzija. cīņa par šo varu dod noteiktas priekšrocības, bet ieguvēji nekad nemainas. mēs vēlam, strīdamies, sitam viens otram zilumus(tēlaini runājot vai arī burtiskus), bet tā ir priekš mums uzrīkota aina. šī vara, sponsorē vienlaicīgi visu politisko spektru. tas ir kā teātra luga, kurā skatītāji ir lomās,

hjuumans    4 politiskā vara, savā būtība, ir tikpat bezjēdzīga kā avīze no rīta kioska, ko kāds lasa uz soliņa. tā ir... ilūzija. cīņa par šo varu dod noteiktas priekšrocības, bet ieguvēji nekad nemainas. mēs vēlam, strīdamies, sitam viens otram zilumus(tēlaini runājot vai arī burtiskus), bet tā ir priekš mums uzrīkota aina. šī vara, sponsorē vienlaicīgi visu politisko spektru. tas ir kā teātra luga, kurā skatītāji ir lomās, bet režija nav uzreiz redzama.

mēs nekad nevaram uzvarēt cīņā, kas nav nekāda cīņa, bet pseidoīstenība. jautājums - vai tajā piedalīties? vai atsvešināšanās var būt atbilde? aizmiršanās? varbūt ignorance?

ir ļoti maz būtiskā, šai dzīvē. es vēl tikai taustos, bet es tur jūtu cietu zemi. ir ļoti maz, kam ir vērts turēties klāt ciesi. viss pārējais vai nu nav atkarīgs no cilvēka, vai nav svarīgs.

fargo_pa      summum ius summa iniuria

anis      Politiskā vara,diemžēl tie ņemta lai regulētu ekonomiku-gūtu labumu,noteikšanu pār resursiem.
Tā varētu nebūt diktatoriem,lai baudītu personības kultu... Bet kults nevar pastāvēt,ja nav atbalstītāju-ieinteresēto! Nu,teiksim labi uzturēti drošības dienesti. Tikai tas viss uz nevarīgo rēķina-kādam tas viss jāpkalpo... Lai būtu ar ko argumentēt-dod labu saldējumu,vai iespēju brīvi izteikties...Bet pa pazemi rosās ekonomiskie ieguvumi-ļaužu vairuma sapnis...

kvarts  10 17 Es pilnībā atbalstu Lukašenko. Nav ko eiropai ar savu bībeli svešā baznīcā jālien, it sevišķi ja ar saviem mēsliem galā netiek.

Puse  12 18 sorosīti un vācu gejropa iekārojusi arī baltkrievu zemi! turās, Lukašenko!:)

puuuka  16 16 Siikaa 16....ko te baumo,nekādas robežas nav slēgtas,pagaidām tas tika izteikts kā drauds,smagie gan uz robežām stāv dienām un tiek pilnībā´´izģērbti´´
Musū tupā valdība varētu pelnīt naudu tikai no tranzīta vien,bet vieglāk laikam ir savu tautu pliku padarīt,kā ieslēgt smadzenes.Šoreiz piebiedrošos KVARTS teiktajam,es arī pilnībā Lukašenko pusē.

CoCoSan  7 15 Visticamāk lielākajai daļai šī posta politologiem nav pat vidējā izglītība pabeigta.

janisqwerty  8 6 Sito kautkaa maz komentee musu oho latviesu vietejaas nacionaalsociaalistes ar klaji rasistisku pasaules uzskatu . Vareetu vismaz uzjautroties normaali !!!

hewy  1 5 23:47
droši zini, ka sociālisti/es mēdz būt ar nacionālu ievirzi un vēl ar rasistiskiem pasaules uzskatiem?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu