Baltkrievi

Lukašenko vakar atlaida Baltkrievijas vēstnieku Latvijā. Šodien slēdza robežu ar Poliju un Lietuvu. Pastiprina Ukrainas robežas apsardzi. Kādēļ viņš tā dara? Vai tiešām daudzi izbrauc vai domā izbraukt no Baltkrievijas?

janisqwerty  8 7 Sobriid FELDfeebela jaunkundze un Sauliite XXL smagi pieleejusas sejas censas trapiit ar parabellumu tuksaa sampja pudelee ,pie viena aizrautiigi dziedot ,, Lilii Marleen ,, ! Luuk to es saprotu , taa ir iistena gatavosanaas dzimtenes aizstavibai !!!

av2  8 18 Paaraak labi atceros psrESa dziivi, taa kaa , nevajag te par..."3 gadios nopelniitu nnivu" . Kur, kad, kam, kur vispaar bija veikalaa kaads autinns nopeerkams???? Piedzeerusies esat rakstot , ko taadu te ???? Zinaat kaadas bija algas kolhozaa vispaar kaads te???
Bln, maize normaala nebija veiklala, un cukuru... vedu pats savas bietes, lai dabuutu cukuru. Kurpes nebij ko uz skolu uzvilkt septembrii , vienkaarssi vinas nebija veikalaa. Kas vispaar bija veiklaa nopeerkams, a? Un ...kaads vispar atceraas, kaadi bija veuikalai krievu laikos, kaa vinni....smirdeja ???
Reizeem oHo var taadas peerles te izlasiit.....:((((

allldis  6 4 Mjāā, arī te pilns ar kremļa vergiem! Šie piķi nežēlo, troļļus barojot un šie arī kvekšķ! Te viens delfos labs koments par šādiem austrumbarbaru vergiem un pašu nodevējiem:

Ne tik bankas, bet kopīgi ar tām
Ziņo redaktoram
19.09.2020 01:27:40
Tieši par LV "demokrātijas"tēmu:
Ziņo redaktoram
19.09.2020 00:59:46
@Kā lai zina cilvēki Precízi!!!
Ziņo redaktoram
16.09.2020 21:30:33
@>timam Mihailo Poheridze
Ziņo redaktoram
14.09.2020 14:23:09
Diemžēl klausoties sabiedriskos mēdijus rodas iespaids ,ka tie ir kļuvuši par Rebaltika, delnas pielikumu. Uz raidijumiem tiek aicināti tikai vienas konkrētas (kreisi liberālas) ideoloģijas pārstāvji, gadiem klaji ignorējot visus citus viedokļus vai tos pasludinot par populistiskiem. Kaut vai raidijumos par migrāciju tiek aicināti tikai migrāciju atbalstoši žurnalisti un ´´eksperti´´ Tradicionālā, konservatīvā, vai liberāli konservatīvā ideoloģija ir kļuvusi par tabu tēmu sabiedriskajos mēdijos.Tad jautājums vai mums vairs ir ´´sabiedriskie mēdiji´´ un kāpēc VISIEM iedzīvotājiem jāapmaksā tikai vienas ideoloģijas pārstāvju tiesības izteikties?
-----------------------------------
sen nav nekádas demokrártijas, bet ir sarkano kangaru un to mantinieku pretiga simbioze ar okupantiem un kopá tie izzog un iznícina latvisko Latviju! Arí zilie un glevie´pērkamie no masu mēdijiem tiem čakli palídz un zagli un visādi baņķieri - kriminalisti tos atbalsta finansiali!

vaitiesam  9 7 20:11 protams ka esi Lukašenko pusē, jo no bērnības esi radināta stāvēt uz ceļiem.

Lapasbirst  8 11 Nesaprotu, kas visus tos Baltkrievijas ekonomikas slavinātājus attur pārcelties uz šo brīnumaino zemi...kāpēc jāsēž šeit, neattīstītajos rietumos

ketija64  10 10 Nav glīti jaukties citu valstu iekšējās lietās,lai paši izlemj kā dzīvot. Es piekrītu Juliannas un Chris1986 viedokļiem +++

Julianna  10 12 Av2. Nu tad sāksim atbildēt. Tu mani personīgi pazīsti, ja apgalvo, ka es dzeru? Bet lai paliek. Tagad par ņivu. 1978. gadā. 10500 rubļu. Neticēsi, bet pilnīgi bez blata. Rajonā otrā ņiva. Ļoti bieži vecākus apturēja milicija un prasīja pavadzīmi, jo šīs tipa mašīnas lēma, vai būs kā speciālistu transports UAZ 469(ja precīzi atceros,( tautā saukts bobiks). Katru gadu mēs, nodevām 3-- 4 buļļus. Katru pa tūkstoš pāri rubļiem. Es vēl trakāk tevi satracināšu, pirms tam 1975 gadā bija emka ar veduščuju koļasku, melna un smuka. 1987. gadā apprecējāmies, salikām pūra naudas un nopirkām žiguli vaz 21013. ar kuru dragājām līdz 1992 gadam, tad jau bija golfs 2 un vecāki nopirka 1988. gadā otru ņivu, kuru arī man uzdāvināja, jo paralizēja patēvu.Ko ar šo garo tirādi gribu pateikt. Attin savas ģimenes vēsturi, potenciālu. utt. Runājot par maizi. Jau 3 gadus vispār nepērku šo indi. 30. gadus braucu pa Latviju, lielzemnieki sagrābušies simtu hektārus, visus šos gadus močī labību. Ņem savus 8 centnerus un indē mūsu aknas , nieres. Runājot par cukuru. Uz kurieni šodien vestu bietes? Tikai da Lukaša. Pretī tev Latvija pasniedz aspartāma cukuru, kas ir baktēriju fekāliju rezultāts. 200x saldāks par cukuru. Faktiski katrs trešis LV ir ar diabētu un prediabētu. Valsts, kura iznīcina savu pārtiku ir nulle. Un piedāvājums braukt dzīvot pie Lukašenko. Pirmkārt, esmu Latvijā dzimusi un augusi. Esmu dzīvojusi Zviedrijā, galējos ziemeļos, vēl labāka medusmaize kā Baltkrievijā. Un darbs nekur un nekad nav mani baidījis.

Ljekainiitis  9 15 Juliana tik turpina pasakainos stāstus. Jā, laukos ar tiem pašiem bullīšiem naudu pelnīja. Jā, labam kombainierim ražas laikā alga arī 1000 rubļu bija. BET - DABŪT (to pašu ņivu) ko varēja vai nu gadiem rindā stāvot, vai par ļoti stipru blatu (ka saka tagad - esot tuvu silei). Stāstam - aizgāju un nopirku ir nulle ticamības.

P.S. Biešu cukuru tāpat tikai dažus mēnešus taisīja, pārējā laikā Kubas niedru jēlcukuru pārstrādāja. Ja kas.

vaitiesam  9 10 Eu, juliana token aivara radiniece, sazvērestība, indīga pārtika, slepkavas doktori😂
Mēs visi lohi ar atvērtam no izbrīna mutēm, lasām par jauko padomju iekārtu, bagātību, taisnību....🤦

janisqwerty  9 13 Ljekaini , nemuldi nu par cukuru ,visas Latvijas cukurfabrikas stradaaja uz vietejaam cukurbieteem . Tu jau saac te staastiit galigas mulkiibas delfu trollu stilaa . Un jaa kaads gribeeja masinu un bija nauda , tad dabuut jau nu vareeja visu ,kaut arii tas veikalaa nebija . Protams visadiem ,,revolucionaariem ,, kuri kooda alko un gudri d..... nekas taads nebija pieejams vinu genetiskaas nepilnveertiibas deel . Sobriid arii Latvijas Kakissa dzirnavinaas dejo jodi un raganas (Skalbes pasaka ) , bet kakiiteis izdzits svesumaa . Tacu nekas sai pasaulee nav muziigs . Nesaku ,ka PSRS bija ideaals , bet tik traki muldeet jau nu gan nevajag , paskaties kaut uz drupaam ,kuras laukos raada ,kaa tai laikaa kuusaaja dziive . Uz pamestajaam majaam ,kuras pilni Latvijas lauki .

Julianna  7 12 Protams , ka pie siles stāvēja. Tēvs bija sovhoza celtniecības brigādes vadītājs, māte pastniece. Emka bija tuvējā saimniecības preču veikalā. Tēvs ar mopēdu aizbrauca un ar emku mājās atbrauca. Ļoti labi atceros, kā vecākiem atnāca telegramma, ka tā ņiva triju dienu laikā no Rīgas jāizņem. Kāds satraukums, jo pietrūka pāris tūkstošu. Gājiens pie tuvākās kaimiņienes, mutiska vienošanās un pēc gada parāds tika atdots. Starp citu, ņivu mammai no pasta darbavietas piešķīra. Man pie kājas, ticat vai ne. Es jau 12 gadus praktizēju tādu lietu, ka runāju visu, kā ir. Patīk kādam vai nē. Jā, tagad brīvajā Latvijā man arī ir viss. Gan autiņi, gan apģērbs. Riebj, ka indē un kauj laukā cilvēkus.

studentka  9 11 Par Baltkrieviju neko nezinu,ta i neinteresē. Domāju-Krievijas paplašinātā teritorija, ņemot vērā kā Gazproms šiem gāzes parādus noraksta, neizskatās , ka tur neatkarīga ekonomika. Bet par PSRS-piekrītu AV2-nekā laba tur nebija no paša sākuma līdz galam. Pati pusi bērnības rindās nostāvēju, atceros uz skolu neaizgāju, jo gaidījām, kad sviestu veikalā atvedīs-deva par 200g uz cilvēku, ieskaitot bērnus. Gaļas rindās stāvēju, pēc apelsīniem stāvēju, pēc flomasteriem vispār ārprāts, bet tomēr rindu izstāvēju, jā-arī čehu kurpes un importa apģērbi-rindas pat 2 diennaktis bija. Nesaprotu Juliannu, ko to PSRS var aizstāvēt - ar viņas patreizējo darbošanos-kas tur vēdiskā medicīna, ezotērika, mantras un šmantras-PSRS laikos labākā gadījumā psihenē sēdētu,speciālā režīma trakonamos varēja iesēdināt arī uz visu mūžu. Varētu daudz ko rakstīt vnk nav laiks un jēga-tādu juliannu viedokli jau neizmainīsi

LaskovijMerzavec  8 9 Un kas trauc;e tagad katru gadu izaudzēt un nodot 4-5 bullus un nopirk žiguli??

studentka  12 13 1978 Ņivu brīvā tirgošanā nopirka? Vai nu tu fleitē vai vecāki tev vnk visu nepastāstīja. Ja nu tikai prēmija no čekas par stukačošanu. :)

binladen45  5 5 Ak dies, kas te ir vateņu, kuri kā ērces ir iezīdušies pūstošajā umurikāņu un geju pakļautajā LV.
Man uzsaukums visām sakarīgajām meitenēm - lozungu no Baltkrievijas protestiem - "Tādiem neviena nedos" dzīvē! Un savukārt zēniem lozungu - "Vatnieces paliek nedabūjušas un gribošas"!

Ljekainiitis  7 11 Pilsētas komjauniešu aktīvists Janisqwerty, kurš cukurbieti visdrīzak tikai uz bildes redzējis, loģiku protams ir komjauniešu istabā atstājis :)
Bietes novāc ~ mēnesi. Un nekādu speciālu glabātavu fabrikām nebija, vienkārši sabēra kaudzēs. Kurās jau glabājoties cukurs no bietēm dabīgā veidā pamazām pazuda. Un līdz ziemas sākumam tās kaudzes parasti bija apstrādātas. Visu gadu tur darba toč nebija.

Julian - emkas un iži protams lauku kultūrpreču veikalos stāvēja. Jo gribēja ta ļauži jawas un čezetas, kuras tūlīt pārskŗuvēt nevajadzēja.

P.S I ja kas - tos buļļus bieži vien ar kolhozā sperto kombikormu baroja .... :)

janisqwerty  7 7 Binladen45 . Tos tavus lozungus var unificeet!! :):):) Lai naciki un zilie darbojas savaa starpaa un liek cilveekus mieraa . Pie viena arii mazaak idiotu dzims !:):):)

Te tadu vecenu pietiks , zem pecpuses var palikt ,,Main Kampf ,, spilventinu ar izsuutu VVF bildi un steneet -,,Mees esam vareni ,, ,, Mees esam pliki !,, ,, Das is fantastich !!!,, O jee !!!!:):):)

LaskovijMerzavec  2 9 Ir tāds teiciens, smejas visgardāk, tas kurš smejas pēdējais.

Bet, diemžēl, par psrs aizstāvjiem nesanāks pamieties, jo viņi nevarēs vairs parādīt, cik forši dzīvojas

Chris1986  10 15 Es tagad materiālā ziņā dzīvoju labāk kā PSRS laikos. Bet tomēr - sociālisms bija pulkareiz taisnīgāks un cilvēciskāks. Ne jau naudā laime. Ja 10% cilvēku pieder 90% bagātību, kā tagad, tad kkā neceļas to saukt par taisnīgu un labu dzīvi. Priekš kam tad pārējie 90% dzīvo - lai viņus apkalpotu un strādātu viņiem? Tāpēc cilvēki nāk pasaulē?

Lapasbirst  8 14 Kā var visu laiku malt par cukuriem, sviestiem, ņivām un valsts iekārtu, kurā tūkstošiem cilvēkus izsūtīja nosprāgt ziemeļos, un tieši to spējīgāko daļu, kas kaut ko varēja un darīja.
Laikam ir aizmirsies tāds elementārs jēdziens kā brīvība, kaut vai vārda brīvība, sēdēt šeit un malt tos salmus..kaut vai tā pārvietošanās brīvība, savākt savas pekelītes un doties uz tām pārtikušajām taisnības un ekonomisko labumu valstīm, Baltkrieviju, Krieviju var arī uz Ziemeļlkoreju vai to pašu Ķinu, kur putras bļoda garantēta un ar karoti pa muti ar, ja ko ne tā pasaka....bet tak nē, jāsēž te, pūstošajā kapitālismā, pie imperiālistiem, nabadzībā ar kompi, elektrību,ātru internetu un brīvo laiku tukšai muldēšanai...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu