Vainīgie.

Jautājums sazvērestības teoriju pielūdzējiem - kuri bija vainīgi pie iepriekšējo gadsimtu sērgu rašanās ? Piemēram, viduslaiku melno mēri savās laboratorijās radīja ķīnieši vai amerikāņi ? Jeb tomēr pie visa vainīgs bij Putins ?

saulite34    3 AivarsN,un cik pats Baltkrievijas rūpnīcas esi apmeklējis?

AivarsN  3   Neesmu bijis Baltkrievijā, taču labi zinu daudzus viņu ražojumus, traktorus, mašīnas, darbgaldus, instrumentus, kuri funkcionalitātes, kvalitātes un sevišķi jau cenas ziņā, mierīgi spēj konkurēt ar rietumu analogiem. Arī lauksaimniecība viņiem nav tā sačakarēta kā mūsējā. Tie Baltkrievijas iedzīvotāji, kuri saskata, kādus ,,labumus" kaimiņu republikām atnesusi iestāšanās ES, tie ar abām rokām atbalsta savu prezidentu, kurš, lai nu kāds diktators arī būtu, vismaz pagaidām vēl spējis viņus no tā pasargāt. Tikai tie, kuri negrib strādāt, cer nokampt savu kumosu no valsts izlaupīšanas, tic demokrātiskajai leiputrijai, vai vienkārši vēl nav izauguši no pamperiem un viņiem vienalga par ko protestēt, tie tad arī piedalās ārvalstu koordinācijas centru vadītajās demonstrācijās.

saulite34    2 Tad no sākuma aizbrauc uz Baltkrieviju un pēc tam tikai lien visās tēmās ar savu vienīgo un pareizo viedokli.

AivarsN  2   Pazīstu cilvēkus kas tur bijuši. Arī internetā var atrast pietiekami daudz informācijas. Vienīgā problēma, ka daudzus baltkrievu ražojumus, Latvijā nemaz nevar iegādāties, tāpat kā krievu, vai ukraiņu. Tāpēc nākas pamatīgi pārmaksāt par līdzīgām rietumu precēm.

saulite34    1 Ja tu pats būtu bijis Baltkrievijā,tad arī zinātu,kāpēc daudzus ražojumus nevar iegādāties,bet tev, ka tikai pa tukšo pamuldēt,īsts interneta tenku onkulītis,kurš caurām dienām savas tenkas pa visādiem portāliem izplata.

Labrador    1 Bija un pastāv tāda garīgā sērga , kā reliģija , kuras dēļ viduslaiku Eiropā tika nobendēti 30 % iedzīvotāji - galvenokārt gudri un progresīvi domājoši.

SmalkaisStils      ,Mēris ir no zemes, baktērijas.... tur to savāca peles, žurkas. Tā kā senos laikos bija antisanitāri apstākļi, tad žurkas, peles dzīvojās pa mājām, blusas no tām pārcēlās uz cilvēkiem, kožot inficēja. Ar kuģiem izplatīja žurkas. Nesen mūsu laikos ASV vīrietis savam kaķim ņēma nost peli. Kaķis viņam iekoda... rezultātā šis dabūja buboņu mēri ārsti nesaprata kas viņam kaiš. kamēr saprata kājās, rokās gangrēna..viņam amputēja kājas , rokas. Bija bilde drausmīgs skats. Bija par to raksts ilustrētajā zinātnē. Arī Latvijā ir mēra kapi...ceru ka neviens tur nerušinās...
covids nāk no antisanitārā ķīnas tirgus. viss notika dabīgi.. kādas sazvērestības. no ķīnas preces ved pa visu pasauli.+ ceļo.
2020-10-30

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu