Vai 10.oktobrī iziesiet ielās?

Vai daudz ir tādu, kuri jau sapratuši, ka ar šo valsti un visu pasauli kaut kas nav kārtībā? Vai Aldim ir vērts sekot, vai tā pati Kaimiņa jaunā versija?

rokons  5 8 IEBILDE 14:50
Pirmā resp. Godmaņa valdība nekādas instrukcijas No ASV nesaņēma.mLabi, ka izdevās Latvijā iedabūt ASV vēstnieku latvieti. Pavisam godīgi skaidroja ASV polītiku attiecībā uz Baltijas valstīm,tai skaitā Latviju.
Tie nav vārdi bet personīga pieredze. Daudz ko var Georga Andrejeva grāmatā arī izlasīt, kurā daudzus faktus varu apliecināt arī tiesā.
Bija visvairāk vietējo, kas ar žigliem emigrācijas latviešiem kopā gribēja ātri par miljonāriem kļūt.......vārdus neminēšu, tā ir pagātne.
Neviens mums nedeva instrukcijas .,Kā Latvjai izdevās nokļūt NATO, patiesi ir veiksmes stāsts.
ES tad jau sekoja gandrīz automātiski, kaut arī ar lielām dažu Eiropas valstu iebildēm .
91-93 gadi bija ļoti smagi....tagad esam par daudz ko aizmirsuši.
Gobzemisms jau nav nekas jauns -ar tukšvārdību iekarot sev politisku kapitālu.

supergirl    1 Aivar, vai tad vienīgi maskas Jūs uztrauc? Pārējais viss ok?

Julianna  11 9 -- Kā Latvijai izdevās iekļūt Nato, patiesi ir veiksmes stāsts --- Zini, kā es uztveru tavu nato? Kā riebīgu saranču, kas norij tautas naudu. OKUPANTI! Salīda ar visu savu tuksneša bruņojumu. Pa kluso, kā laupītāji. Kāpēc neviens prezidents nenolasīja dekrētu par viņu oficiālu ievešanu LV. Kāpēc nav publiskots papīrs,ka mēs, LV tauta tos pasaucām palīgā, ka Putins mums jau pārgājis Terehovu, Grebņevu(kas ir absurds, jo Krievija ir tikpat okupēta kā LV ). Un jautājums vai viena okupēta teritorija var sākt kautiņu ar otru okupētu teritoriju bez okupantu atļaujas, akcepta vai pamudināšanas. Tagad no visiem gludekļiem skan aicinājums stāties zemessardzē. Pat līdz 60. gadu vecuma cenzam. Lielgabalu gaļai. Īpaši amizanti skan aicinājums-- aizsargāsim savu zemi. Parādiet kaut 1 ha, kurš pieder pamatnācijai. Lietotāju tiesības varat sargāt, to jā. 91--93 bija smagi. Un kas tad viņus tādus sataisīja? Ģļēvie tārpi. Ar Gorbačovu, Gorbunovu, Godmani un visu to laika Latvijas branžu, Īvānu ieskaitot. Ļoti labi atceros, kā Godmanis mūs baidīja. Latvijā būs bads. Un tas pie tā, ka visas fermas bija pilnas ar lopiem. ražu nekūla, sabotāža. Nu beidzot Godmaņa vārdi -- dognali. Reāli bads. Cik tajā rimi ekoloģiskas barības plauktu(par ko lielas šaubas)2--3 metri? Kur Latvijas tagadējais Kārlis Ulmanis? Kur????

kuks10  3 10 Kādam gribās izmest pūku, tad lai atbild uz jautājymu sev, kuram tas būtu izdevīgi? Plus, vai tautas priekštāvji, Jūsu dēļ būtu gatavi mirt.. ? Kāda mārutka pēc, iet kaut kāda sūda advokāta pavadā,biju vienreiz šīs sūda partijas pulcēšanās.. pirms vēlēšanām, redzēju tārpus, kas nosiekalojušies gaidīja brīdī, lai tiktu pie siles.. Mani māc aizdomas, ka šis šlesera šeštorka, kas taisa vēl vienu scenāriju kā Baltkrievijā.. Tas būtu arī izdevīgi Krievijai,tur kārtis varētu izspēlēt dažādi.. Nekad neesmu dzirdējis no šo musinātāju mutēm, kaut ko kritisku uz A3.. Ja kāds teiktu, ka šos ir laiks likt cietumā.. Un visus bijušos nkvd pakalpiņus noņemt no svarīgākajiem amatiem.. Kaut kā nedzirdu, tik tukša diršana par covidu un oik, tur taču stāv visa čekas blice, kuriem nav kauna, vēl par mazu liekās. Nerunājot par izzagto Rīgu..

Gretta    2 Ja būs jauks laiks, noteikti iešu ielās kārtējā ekskursijā pa dzimto pilsētu.

Peleks  1 4 man ielu nav, 10.10 rakšu kartupeļus!!

eziCmigla    3 Es tikai painteresēties.. Un ko Tad Tu.. taisies darīt ar to AK - 47 ?

Caune    2 Daba dienās izeju ielās, bulvāros, bet brīvdienās plānoju pabūt mežā un dārzā.

dabasmiilis    1 Vai desu cepšanas mītiņš , vai uzdzeramais pašiem jāņem līdzi?

Velte    1 aivariņam valdība hamburgeru uzsaukusi

Velte    2 Maara5, cik saprotu, tu esi no tā grupējuma, pret kuru protestēs. vēl es saprotu to, ka tu esi netīrele. iznāc no skapja, stādies priekšā ar īsto vārdu un vērsies pret parādību, ideju, nevis personu. Cilvēks mājās varbūt ir spiests tāpēc izlādēties, ka darbā viņa skalpu kāro šitādas māras....nav izslēgts, ka māras ir ar krāniņu :))))

Erosa    1 lūdzu mazāk emociju, citādi rodas aizdomas, ka ienīsti aiz skaudības. tad tu ej maldu ceļu...pats nespēdams airēt, rauj brālim airi no rokām-un tas viss sacenšoties ar līkdeguņu fregati....

MegaPixels    5 Pēc "Maximas" epopejas un tai sekojošās "darbošanās" lielās politikas lauciņā mans uzticības kredīts Gobzemam ir zudis. Neskaitāmas šamējā oratoriski kaismīgas uzstāšanās reizes medijos liek aizdomāties, ka izņemot vēlmi atrasties uzmanības centrā, neko konstruktīvu piedāvāt, un piedāvāto soli pa solim realizēt,viņš diemžēl nespēj. Lai gan no advokāta, kā tada, gaidīju vairāk. Arī no šā pasākuma nekas tur ilgtermiņā nebūs - labākajā gadījumā KPLV tipa īstermiņā blefs.Labāk būtu advokatējies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu