Pareiza sociālekonomiska taktika Covid gadījumā

Vai ir pareizi pārdot dzīvokli Rīgā, pamest darbu finanšu starpniecībā un pārvākties uxz laukiem, lai nodarbotos ar keramiku (visu uzsākot no nulles).
Galvenais iemesls šim cilvēkam bijis bailes no nāves )

soulrunner  1 1 manupraat laukos ir naakotne, jo kad saliks visaas pilseetaas 5g, tad nebuus kur likties... konstants mikrovilnju starojums ne pie kaa laba nenovediis. turklaat laukos nebuus muuzhoiigais vaaveres ritenis un vareesi dariit to, kas pa tieshaam silda sirdi.

https://www.youtube.com/watch?v=zKI0dUzp9O0

Vaukskis    1 Protams, ka no oficiālās vēstures derētu mācīties! Vācieši 700 gados nespēja ne tuvu tik daudz nodarīt pāri kā krievi vienos 50 gados, kad tos vajadzēja un "pa lielam" vēl tagad nākas apkalpot, tā kā labāk lai mazumtirdzniecībā ienāk "Lidl" nekā "Pjaterocka" vai "Magnit". Par to liecināja tautas naids tikai pēc viena gada- 1941.gadā, kad "sarkanie" haotiski atkāpās, respektīvi, bēga projām.. .

AivarsN  1 2 Mazliet vēl paturpinot, tā dēvētās neatkarības laikā, Latvijas ekonomikai, kultūrai ir nodarīts vairāk posta, kā jeb kuras okupācijas laikā. Valsti bija spiesti pamest vairāk cilvēku, kā visās izsūtīšanās kopā ņemot. Ja no Sibīrijas ļoti daudzi atgriezās, tad no ekonomisko bēgļu gaitām uz ārzemēm, tikai reti kurš atgriezīsies. Patiesībā jau nav nekādas neatkarības. Tas pats ebreju bandītiskais grupējums, kurš organizēja sociālistisko revolūciju, 2.Pasaules karu, neatkarības atjaunošanas teātri, tas pats tagad pa īstam sāk piegriezt skābekli visai okupētajai pasaulei, graujot ekonomiku, ierobežojot cilvēku tiesības, tā cenšoties ieviest fašistisko diktatūru un totālu elektronisko kontroli. Skumjākais ir tas, ka ļoti daudzi ideoloģijai pakļāvušies, pat ļoti izglītoti cilvēki, uzticami kalpo okupantiem, tā palīdzot iedzīt koncentrācijas nometnē paši savu tautu. Varbūt cer uzkalpoties par uzraugiem? Taču bez ,,izredzētās" tautības, nekas vairāk par ierindas vergu statusu nespīd.

JurisK    4 No malas paskatoties, šķiet, ka covid dažam labam, kā Aivaram, Erosai, vēl daziem, nokļuvis smadzenēs! Tas ir noteikti izpētes vērts pandēmijas pavērsiens!:D Labi, ka beidzama laika se reti parados, inficēsanās risks minimāls

Vaukskis    2 Erosa, es visār neesmu pisies ne ar vienu, t.sk. tevis minētajiem vāciešiem, tā kā "nelej" par to, par ko nav pierādījumu, ka tā ir atgadījies. Tajā pašā laikā man bija lielākas iespējas kā kādam citam, piemēram, AivaramN, jo atšķirībā no viņiem esmu dzīvojis Vācijā, nevis uz turieni tikai azceļojis! Iedomājies, es pat esmu ēdis kaut kādas sintētiskos produktus, izstrādājumus, ko tur var nopirkt lielajos veikalos, neesmu sajūsmā, it īpaši par maizi, kura ļoti drupena, bet tu to droši vien tagad apgriezīsi tā, ka turienes pārtikas lietošanas uzturā dēļ es kļuvu par pajoliņš, ja pirms tam tāds vēl nebiju, vai arī esmu federālās valdīšanas vai konkrēti viena tautā iecienīta veikalu tīkla uzpirkts, vai ne ?!

soulrunner  2   Организаторов к0видгеноцида ждёт уголовный трибунал!
Доктор права Рейнер Фулмич (Dr.Reiner Fuellmich) - член коллегии адвокатов Германии и Калифорнии с 26 летним стажем работы. С 10 июля 2020 года является одним из 4 членов следственной комиссии по к0р0навирусу. Собранные комиссией свидетельства дают право утверждать, что к0р0навирусная пандемия на с&

soulrunner      https://www.youtube.com/watch?v=AQMSleXbc1k

Labrador      Aivars N , shoreiz Tu daljeeji kljuudies . Arii laukos viens otru stuchii , nereti apzog , zinu gadiijumus , kad tiiri aiz skaudiibas nodedzina maaju.


Par dziivoklja paardoshanu Riigaa - taads arii ir cirka organizatoru meerkjis - novest ekonomiku liidz bankrotam un par centiem no bezizejaa palikushajiem cilveekiem izpirkt iipashumus , kurus peec tam par bargu naudu varees iziireet bez pajumtes palikushajiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu