kāpēc jūs valkājat uzpurnus ?

1.baidāties no kontroleriem kā jūs izsedinās ?
2. visur kameras - jūs redz un var sodīt ?
3. jūs TICAT KOVIDAM ?!
ka kovids patiešam ir un tik līpīgs ka bez lupatas sejā jūs saslimsiet - tad kapēc jūs neticat dievam - ka dievs varbūt patiešam ir un jādzīvo pēc viņa baušļiem ?!

Ljekainiitis  5 5 Man nav grūti uzvilkt masku. Tāpat, kā man nebija grūti galvā uzlikt cepuri bērnībā , kad vecmāmiņa teica -uzvelc cepuri, laukā auxts.

Ja kaut viens nesaslims, tāpēc, ka valkāsim maskas - tas ir vietā un pareizi.

ilpa  5 5 Es velku to masku... es točna baidos saslimt ar covidu!!!
Un vispār, nopirku riktīgi smuku Patmalnieces masku... baigi ērti... krāsoties nevajag!!!

LaskovijMerzavec    4 Julianna
Visu vārdā atvainojos, ka Tev nav piešķirts vairāk komentāru iespējas, kā citiem mirstīgajiem un pmeēram man. 2x 6 stundās, šajā sadaļā.

Par hinduismu - Hare Krišna nav aizliegts Latvijā un tas ir viens no hinduisma veidiem. Vēl, man viens honhongas huindu ticības pārstāvis stāstija, ka vispār neesot vienādu rituālu un viņš lūdzot dievu, kā viņam mācija vecāki. Kā arī pilns ar visādām grupām, pulciņiem, kur var iepazīties un apgūt dažādas prakses. Pats savā laikā izgāju divus Reiki līmēņus.

Satversmei arī ir jāattīstas un jāmainas līdz ar pasauli, ja kas. Un neko tur sliktu nav pierakstījuši.

Tiešām dazīem nav apnicis, ka tos uzskata par idiotiem kubā??? ... kā kāds papūš pīlītes par memory ūdeni, 5g, kovidu, maskām, bilu geitsu, tā pārējie ņem savas taures un bazunē tālāk....

ube  7 7 Tie, kas vārgi uzlikt masku, iesaku līdzi nēsāt zīmīti- covida nav, mani neārstēt. Dakteriem būs vieglāk pie šķirošanas un ietaupīsies kāds elpināmais.

AivarsN  3   Atšķirība Vēdām ir tāda, ka tās reāli eksistē. Tiesa gan, kamēr atrodamies okupācijā, gan oriģinālās Vēdas uz zelta plāksnēm, gan Velesa grāmata uz koka dēlīšiem, ir skatāmas tikai fotogrāfijās. Ja neglabātos drošā vietā, tāpat kā simtiem citu artefaktu, tad okupanti jau sen būtu iznīcinājuši. Oficiālajai reliģijai, vēsturei, izņemot viltotas dokumentu kopijas un pretrunīgas pasakas, nekā vairāk nav. Taču patiesā informācija ir apstiprināma ar neskaitāmiem dokumentiem, kartēm, artefaktiem. Patiesajai informācijai nekur nav pretrunu, to nevar apstrīdēt. Patstāvīgi domāt spējīgam cilvēkam jau pietiek iepazīties ar Bukvicu, lai saprastu, ka kaut ko tik sarežģītu un perfektu, mūsdienās nemaz nav iespējams radīt.
Cik gan jābūt sprogainam, lai ticētu visam ko saka aprobežotā, pērkamā okupācijas valdība un ignorētu pasaules vadošo zinātnieku pētījumu rezultātus par 5G iedarbību un kovidteroru. Zinātnieki, ārsti, juristi no 36 valstīm jau apvienojušies, lai iesniegtu apsūdzības Hāgas tribunālam par kovidterora organizētājiem. Pirms dažām dienām noskatījos zinātnieku simpoziju par 5G iedarbību, kur katrs zinātnieks iepazīstināja ar saviem pētījumiem. Protams, Panorāma jau neko tādu nerāda, bet sistēmas troļļi un reliģiozās aitas jau neko tik garu un sarežģītu neies meklēt un skatīties. Pilnīgi pietiek ar aprobežotu komentāru rakstīšanu PA, par kuriem izglītotiem cilvēkiem tiešām smiekli nāk.

JurisK  2 2 66 komenti par tik vienkārsu lietu! Jurij - pietiek ar vienu eksperimentu, lai pierādītu parastās, aptiekā noperkamās maskas efektivitāti. Nostājies pret sienu apm. 2m attalumā un spļauj sienas virzienā! Trapiji? Labas plaušas, malacis! Tagad uzliec masku un izdari to pašu! Nu kā? Ir efekts:D?

LaskovijMerzavec    3 Bāc, izmanīgi cilvēki, pat pamanījās viltot un par īstām uzdot Hitlera dienasgramatas, nemaz nerunājot par citiem sīkumiem, kur nu vēl fotogrāfijas, ko fotoshopā var jebkurš iesācējs sazīmēt...

Jā, jā Bukvica ar pāris piemēriem un visu parējo, kas neatbilst tiek nosaukts par nepatiesu. Tipa s traw berry ir no krieviem, bet citas berry ir viltojums.

Jā ir redzēti video, ar powerpointiem - tikai nekur nevar tādus atrast, lai paskatītos, no kurienes tie skaitļi ņemti.

Tad kas Tev ir? NEKAS, kā tikai viena tante teica...Zīgeristam vismaz bija reali banāni

taizelis22  4 1 Vai uzpurnis no dunča pasargā?Ja uzprasīsi,varēsi pārliecināties,lezba viņķele var iet ieskrieties!

AivarsN  3 1 Kādi pāris piemēri? Vispirms apgūsti Bukvicu un tad spriedelē. Kāpēc mums šodien ir palicis tik primitīvs alfabēts, bet ,,neizglītotie" senči apguva tik sarežģītu burtu - tēlu sistēmu, kuru kā atzīst zinātnieki, pat ar šodienas datorprogrammām nebūtu iespējams radīt. Lielākā daļa oficiālās vēstures pasaciņu ir apgāztas pilnīgi un galīgi. Un kā pēc tā visa lai tai okupantu reliģijai vēl notic? Bet kā jau rakstīju, daudziem tā reliģija ir tā iedzīta galvās, ka citi varianti tiek atmesti pat neizskatot. Žīdu pasaku grāmatas jau droši vien visi ir vismaz nedaudz lasījuši, bet izlasīt uzmanīgi kaut vai vienu Vēdu nodaļu, tas jau nozombētajām smadzenēm būtu pārāk smags pārbaudījums.😃

Ljekainiitis  3 4 Aivariņš uz krievu nezinātnisko propogandu uzāķējies un nu nekādi nost netiek ...
Viena vienkārša lieta visus viņu pasaku stāstus apgāž. Radioaktīvā oglekļa analīze, ar kuru vēsturisko artefaktu vecumu var noteikt. Jeb arī tā ir "okupācijas valdības" krāpšanās ? :)

mis_parkere  5 11 Nevelku.Neticu.

saulite34  4 4 izglītoti cilvēki prot izteikt savu domu ,neapsaukājot citus un šitā tukšā lielība un sevis slavināšana un nekur tālāk par šo portālu un PA nav ticis tāds AivarsN, un kāpēc tad tāds patstāvīgi spējīgi domāt AivarsN visu laiku melo un nodarbojas ar naida kurināšanu un citu cilvēku apsaukāšanu.kā viņš var zināt ,kas rakstīts oriģinālajās Vēdās un Velesa grāmatā,ja tāds AivarsN pat nekad tādas nav redzējis savām acīm un turējis rokās un nav lasījis un nezin kas tajās vispār ir rakstīts.

viens2  2 1 Izlasiju gudru zinju-vnk uzraksti atteikshanos no reanimaacijas un plaushu ventilaacijas. un staigaa kaa veelies! Jaa, arii boksaa bishku jaapatreneejas!

Ljekainiitis  3 5 Tiem, kas nesaprot - aizsargmasku lietošana pirmām kārtām ir Tava cieņa un attieksme pret sabiedrību.
Tu pats nevari zināt, vai esi vesels!

Emanuels  2 2 VISIEM VISIEM VISIEM !!!
Tas ir būtiski un ļoti svarīgi.

Noklausieties intervijas ar Deividu Aiku, kas ir labi izpētījis šo "virusa" afēru ....5 daļas...ir tulkotas lv un jūs redzesiet kāds ir patiesais afēras mērķis un kas to dara.
Turklāt intervijas ir cenzētas !!!!!!!!!!

www.gaismastimeklis.lv

eziCmigla  1 4 Paga..es padzeršos memory water..un uzlikšu folija cepurīti.
Tā..darīts.Eju uz gaismastīmekli.

AivarsN  2   Tieši šī analīze jau arī apgāž oficiālās vēstures pasakas un atklāj patiesību. Viduslaikos, kad arī notika visa lielā vēstures viltošana un ,,seno" artefaktu izgatavošana, jezuīti pat nevarēja iedomāties, ka nākotnē visiem viņu ražojumiem varēs noteikt īsto vecumu. Taču daudz senāki artefakti, apbedījumi Krievijas teritorijā, kaut kā dīvainā veidā pazūd drīz vien pēc atrašanas. Pat milzīgais akmens bluķis, uz kura ar nepazīstamu tehnoloģiju bija iestrādāta 3D apvidus karte, pazuda no institūta, kur bija nodota glabāšanā, itkā būtu kāda pavisam sīka un nenozīmīga lieta. Tāpat Arkaimas drupas, kuru vecums ir vismaz 5000, tikai iesaistoties visai sabiedrībai, izdevās paglābt no iznīcināšanas. Un kā specdienesti strādāja, lai noslēptu informāciju par senās princeses sarkofāgu ogļu šahtā un vēl citiem senajiem apbedījumiem, kuri pierāda, ka Sibīriju civilizēta sabiedrība apdzīvojusi jau pirms daudziem desmitiem tūkstošu gadu. Turpretī Eiropas teritorijā, tajā laikā vēl mitinājās tikai neandertālieši. Drīz jau visi pierādījumi tiks celti galdā. Meliem īsas kājas.

afrodithe  1 2 Laipni lūgti svētdienas vakarā LTV 1 - ar covid aizgājušo tuvinieku stāsti...

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu