kāpēc jūs valkājat uzpurnus ?

1.baidāties no kontroleriem kā jūs izsedinās ?
2. visur kameras - jūs redz un var sodīt ?
3. jūs TICAT KOVIDAM ?!
ka kovids patiešam ir un tik līpīgs ka bez lupatas sejā jūs saslimsiet - tad kapēc jūs neticat dievam - ka dievs varbūt patiešam ir un jādzīvo pēc viņa baušļiem ?!

LaskovijMerzavec  2 16 Šitais arguments visvairāk iespārda -elpot savu pirdienu.

Kas Jums pa muti nāk ārā pirdiens???
NEkad neesat bijuši tuksnesī? vai aukstumā nav lietoti lakati, šalles?

Arābu sievietes visu laiku staigā ar sejas aizsegiem. Un bāc nemirst....

soaham  11 5 Pilns degums un vēders ir ar mikrobiem un virusiem (2-5kg),neatkarigi no tā, Tu slimo vai esi vesels.
******************Uzpurņu nēsātāji dzīvos taču mūžigi , tapat kā Ļenins :), ar BAUDU !!!!

Lieciet uzpurņus !!!!, nestrādājiet, nemācieties,netiekaties,nesportojiet, neejiet uz koncertiem,
ESIET LAIMIGI un PAKLAUSIGI,

galvenais ticiet visam ko jums saka !*********************
LV parāds jau ir ap 15 000 000 000.....:)))))))))

AivarsN  7 3 Vispirms jau vajadzētu tikt skaidrībā, kas tas Dievs tāds ir, ja par viņu neviens neko nezina, nav redzējis, nav dzirdējis, ja neskaita to šizofrēniķa cienīgo stāstiņu par degošo krūmu. Tur jau arī tas reliģiju pamats, piedēvēt visu šajā pasaulē kādai mistiskai būtnei, pielūdzot to un paklausīgi kalpojot reliģijas izdomātājiem. Vēdiskās zināšanas ir tikai par reālām lietām un parādībām, bez jeb kādiem izdomājumiem. Cilvēkiem ir vairākas attīstības pakāpes. 1.Iedzīvotāji - primitīvi patērētāji, kuri neko nezina un arī neinteresējas. Šajā līmenī arī sociālie parazīti grib cilvēkus noturēt. 2. Ļaudis - atrodas izglītības stadijā, tiecas pēc zināšanām, jau ir zināma sapratne par šo pasauli. 3. Cilvēki - pilnvērtīgas saprātīgas būtnes, kurām jau ir pilnīgas zināšanas par šo pasauli un saviem veicamajiem uzdevumiem tajā. 4. Assi, jeb dievi - cilvēki, kuri jau sasnieguši augstāko evolūcijas līmeni uz šīs Zemes, spēj strādāt ar dažādām matērijām, sākot ar planētas un vēlāk jau galaktiku un pat Visumu mērogā. Tad nu lūk, tieši no viņiem arī nāk tie dievišķie likumi, lai cilvēki nenomaldītos no evolūcijas ceļa un paši reiz kļūtu par īstiem assiem. Ne velti mūsu kontinentu agrāk sauca par Assiju, jo te dzīvoja dievi.
Jā, no masku valkāšanas, vismaz vesels un spēcīgs cilvēks nenomirs, bet kāda slima suņa pēc lai viņš to liktu? Lai izrādītu verdzisku padevību parazītiem? Protams, šajā gadījumā nav runa par vīrusiem. Tā verdziskā padevība stāvokli tikai pasliktinās. Šajā parazītiskajā sistēmā, cilvēkiem ir tikai tik daudz tiesību, cik viņi paši spēj izkarot un aizstāvēt. Negribi būt vergs, tad cīnies. Brīvību neviens klāt nenesīs.

saulite34  1 2 Un,ko tad šie visi zinošie gudrie varoņi,kas visur saskata aitas un verga dvēseles ,kāpēc tad paši neesat politiķi un dakteri ,kuri prastu pieņemt pareizos lēmumus.

Sanija_  10 6 Vai varat pateikt, kāpēc jums, kas tik ļoti baidās no vīrusa un tic masku lietderībai, nenēsāt divas maskas? Par sevi un par mani.

LaskovijMerzavec  1 7 Vispirms jau vajadzētu tikt skaidrībā, kas tie Assi tādi ir, ja par viņiem neviens neko nezina, nav redzējis, nav dzirdējis, ja neskaita dažu šizofrēniķu cienīgus stāstiņus par Assiem, jeb dieviem - cilvēkiem, kuri jau sasnieguši augstāko evolūcijas līmeni uz šīs Zemes, spēj strādāt ar dažādām matērijām, sākot ar planētas un vēlāk jau galaktiku un pat Visumu mērogā.

saulite34  2 4 Tam aivaršovam pavisam prātiņš aizgājis pastaigāties.Tikai neticīgs cilvēks ir gatavs dzīvot melos.
Vispirms jau vajadzētu tikt skaidrībā, kas tas Dievs tāds ir, ja par viņu neviens neko nezina, nav redzējis, nav dzirdējis, ja neskaita to šizofrēniķa cienīgo stāstiņu par degošo krūmu[c]

Ne velti mūsu kontinentu agrāk sauca par Assiju, jo te dzīvoja dievi. [c]


Un,ar ko traucē masku noliedzējiem tie cilvēki,kuri nēsā maskas?

eziCmigla  1 9 Sanija, a Tu tā nesatraucies, gan tie ,kuri valkā maskas, paši tiks skaidrība, cik daudz un kādas maskas valkāt .
Aivar. Kā noprotu, Tavus dievus , gan visi ir redzējuši ?

vilks28  10 8 Es tos sodus par masku nealkāšanu dubultotu un šidādus daiļpis...jus ķertu aiz olām , vai kā cita un uz slimnīcu prom pa sanitāriem pastrādāt. Flazofi ibio... . Dievs , maskas , eksperts huj... s dīvāna .

dabasmiilis  1 5 Nāku te par seksi lasīt un uz sievietēm paskatīties ,lai neaizmirstu kādas tās izskatās , bet rēgojas tikai kovids un kovids , jums pašiem slikti nekļūst - viena tēma pēc otras!?
Tas ir aptuveni tas pats ,kas košļāt izlietotu prezervatīvu - ceļat paniku ,kur tai nav vietas. Tūlīt garā vājie iespaidojoties skries striķi meklēt.

Man nav laika ,kad par to kovidu domāt - visu laiku domāju par zaļu zāli , sievietēm ,seksu , bet jūs nokaujat manu testosteronu ar savu kovidošanu jau pašā saknē...

Protaties taču - ir jādomā zaļi un nav savs organisms jāaplipina ar stresu , stress ir pati nāvējošākā slimība - lielākā daļa sirds asinsvadu slimību ir tieši stresa radītas. Tajā skaitā arī psihisko traucējumu slimības , nervu utt...

dabasmiilis  2 4 Atkārtošos ,uzpurņiem komplektā pienāktos arī lietot celtnieku aizsargbrilles vai metinātāju ķiveri - vīrusi mierīgi var caur acīm iesūkties!

Nē nu , var jau acis arī turēt ciet un savilkt desmit maskas vienlaicīgi , pirms tam pasūtot koka kasti.

AivarsN  4 3 Vajadzētu jau gan tā kā zināt, ka tikai tāpēc mūsu valstī ir ieviesta partokrātija, kā nevienā citā ES valstī, lai pie varas varētu nokļūt tikai mafijai lojāli cilvēki, nevis kāds tautas interešu pārstāvis.
Ir ne mazums labu ārstu, kuri godam pilda savu misiju. Taču gandrīz visiem viņiem ir ģimenes, kuras ir jāuztura un arī paši bez darba un iztikas negrib palikt. Tāpēc tikai retais, kuram nav ko zaudēt, iedrošinās nostāties pret šo noziedzīgo sistēmu, meklē alternatīvus veidus, kā labāk palīdzēt saviem pacientiem.
Dzīvojam mēs okupētā pasaulē, kurā ļaužu muļķošanai, ir atļauta gandrīz jeb kāda reliģija, ar lohotronam atbilstošas literatūras izdošanu. Taču kurā no šīm pasaku grāmatām ir kaut vai vispieticīgākais skaidrojums par vienīgo Dievu? Kurš bija tas pirmais idiots, kas to sviestu vispār izdomāja, biedēt pieaugušus cilvēkus ar kaut kādu tur dievu, kā mazus bērnus ar bubuli, kad tie negrib klausīt? Kas tas Dievs par tādu pozitīvo tēlu, kuru visiem vajadzētu ņemt par piemēru un vēl baidīties, ja viņš lobē tikai vienu tautu, bet citām tautām nekautrējas nokaut pat jaundzimušos bērnus? Saprātīgi cilvēki, tādu dievu, pie pirmās izdevības pasūtīs uz poda ar visu viņa izredzēto tautu.
Par īstajiem dieviem, pat cauri visiem okupācijas gadsimtiem, tautas atmiņā ir saglabājušās neskaitāmas leģendas, eposi. Vēdas ir diktējuši tieši šie paši dievi. Tāpēc jau tās ir aizliegtās literatūras sarakstā.

LaskovijMerzavec  1 2 Vai tad vēdas ir aizliegtā literatūra? KKā neesmu manījis, ka būtu aizliegtas. Leģendas, eposi arī nav aizliegti. Tikai šejienes baltās patiesības pārstāvjiem nebūs redzējis, kur nu vēl lasījis, pie tam sansritā rakstītas, kur jāpārzin ne tikai krievu valoda....

Visi stāsta vienu un to pašu, ka īstie Dievi ir viņam, pārējie ir viltvārži, parazīti, neticigie, goti, velna kalpi.... visi, aizgūtnēm, kā Samsons no kanceles.

Vienam izstāstīts svētajā kalnā, citam meditējot, cita māte sagrēkojusi... bet stāsta būtiba nemainās.
Pierādijumi visiem ir - kam svētie tīkstokļi, kam mazā pirkstiņa kauls, kam vien tante teica....


Vispār kurš ir tas idiots, kurš izdomāja, ka mūs iekarojuši parazīti??? A??? Kur kkautviens parazīts?

Ljekainiitis  5 5 No vienas puses - labi,ka tādi "folkloristi" kā aivarin uzstājas. Bet trakākais - ka viņš un vēl kāds tam patiešām tic. Jo govzemja un trampa atbalstītāji , 5G noliedzēji un citi plakanās zemes atbalstītāji , lai arī bez jebkādām spējām savu teikto loģiski un zinātniski pamatot, izpaužas jo skaļi.

Bērni -mācieties eksaktās zinātnes, tikai tas jums ļaus SKAIDRI skatīties un saprast pasaulē notiekošo.

AivarsN  3   Tās Vēdas, kuras indiešiem atstāja glabāšanā ārieši un ir izgājušas pilnu cenzūru ar visiem skaidrojumiem, pārvēršot par reliģiju, protams ka ne tikai nav aizliegtas, bet pastiprināti tika izplatītas, kad pēc zinātniskā ateisma atcelšanas, ļaužu prātus vajadzēja steidzami pakļaut.
Taču tās āriešu vēdas, kuras tika glabātas drošā vietā līdz pat atmodas laikam, parazīti tiesā aizliedza kā ekstrēmistisku literatūru. Arī Velesa grāmatu inkvizīcija labprāt sadedzinātu sārtā, ja vien būtu tāda iespēja. Kāpēc tikai retais zina īsto vēsturi, par okupācijas gaitu, par vienoto, garīgi augsti attīstīto civilizāciju pirms okupācijas? Tas ir tāpēc, ka visus šos gadsimtus, inkvizīcijas galvenais mērķis bija, atņemt un iznīcināt zināšanas ar visiem tās glabātājiem, lai varētu ieviest savu tumsonīgo reliģiju. Parazītu invāzija mūsu kontinentā sākās tieši Indijā, no kuras ārieši tos sātanistus divas reizes patrieca, par cilvēku upurēšanu un melnās maģijas popularizēšanu. No turienes viņi pārbēga uz rezerves midzeņiem Divupē, Ēģiptē un vēl vienā vietā Centrālajā Āfrikā. No turienes arī saglabājies Vudū.

Julianna  6 5 Lai arī neesmu tēmas ierosinātāja, paldies par izteiktajiem viedokļiem. Vakar demokrātiskais oho kantoris nobanoja manus komentārus un kā zinošais Laskovijs paskaidroja, katram te sava mēraukla. Bet nesāksim te utoties. Neminot nevienu tieši, uzrakstišu kādas pārdomas man radās. Runājot par maskām. Esmu simt% lojāla pret aitām un vergiem. Grib nesāt maskas, tā ir PILNĪGI viņu darīšana. Respektēju. Mans lēmums attiecībā uz sevi, jums zināms. Tam jauneklim, (un ne tikai viņam)kurš vedināja uztaisīt masku šovu ar orģijām, gribu pavēstīt sekojošo. Grēks bija vienmēr.Bet nekad grēks nepieprasīja pasludināt sevi par legimitīvu, kur atlauts viss un cilvēks pārstāj būt par cilvēku. Paliek par tēviņiem un mētītēm. Vergi miesai. Tomēr arī te, kur pilns ar P.Morozoviem, ir personīgi man zināmi divi vīrieši, kuri atrada savas pusītes un deportējās no šejienes. Runājot par reliģijām. Atkārtošos. Katrs cilvēks ir uz sava attīstības pakāpiena. Lai kā Merzavecs apšauba faktu, ka hinduisms ir mums brīvi te LV pieejams, es tikai par šādu faktu būtu priecīga. Bet tagad uzbrukumu piedzīvo visas tradicionālās reliģijas LV. Uzbrukums notiek visās frontēs. Tauta ir zaudējusi čuiniku. Kur reālas briesmas, tās neredz, izdomātas ceļ pjedestālā. Mēs it kā 90. tajā atguvām brīvību. Atgriezām savu Konstitūciju. Un kas notiek? Visi, tā saucamie prezidenti liek klāt piecepumus. BET NEVIENS TOS NEPARAKSTA. Paraksta mironis Čakste. Laikam arī par kovidu. Vot Tu, Laskovij, te nārsto no rīta līdz vakaram, pats pietuvināts valdošo silei, kāpēc viņiem acī neuzdot jautājumu-- džeki un džekienes, kad beigsiet ņirgāties par vectēvu svētumiem. Ar asinīm aplietiem 1918. gadā un turpmāk? Kādi mums dokumenti uz rokām? Tikko nepaslinkoju, paskatījos savā ausveisā. Vēl gadu derīga. Es viņu netaisos Migrantu pārvaldē atjaunot. Samilzušu jautājumu jūra. Valsts no mums aizslēdzās, metiet pie durvīm kastītē. Tas ir signāls, ka uz vietas jādibina sava pārvaldība, ar

LaskovijMerzavec  1 3 Un vēlreiz, kāda ir atšķirība, starp stāstu, kas itkā stāstīts Mozus kalnā un ko neviens cits nedzirdēja, ar Vēdām, kuras itkā atstāja kkādi knariņi un neviens nav redzējis???

saulite34  2 7 Grūta dzīve tādām jūlītēm un aivaršoviem,prot cilvēki paši sev radīt tik daudz mākslīgo problēmu.

Ljekainiitis  4 6 Sarkandaugavas palātās tomēr internetu vajadzētu atslēgt ...

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu