Vai jums neliekas ka TAS jau ir pilnīgs pīīī...dec?

Sākot no šīs nedēļas brīvdienās supermārketos vairs nevarēs nopirkt neko citu kā tikai paiku, pat ne alkoholu un cigaretes.Nepietiek ar to ka jau tā jau brīvdienās lielākā daļa veikalu ir slēgti, tad tgd vispār absurds.Vairs pat tajā pašā maximā vai rimi nevarēs nopirkt pat ne krūziti vai egļumantiņu.Visi jau netup mājās un pa darba dienām nevar vazāties pa veikaliem lai iepirktos.Jo redzies valdība uzskata ka tauta veikalos izklaidējas ja pērk vēl kaut ko izņemot paiku.Jo tālāk jo trakāk.Ko vēl nez izdomās?Tāpat aizvien vairāk tiek pieminēta vakcinēšana, ka tikai tā varētu būt vienīgais glābiņš, lai kas viņu zin kas tajās vakcīnās par žļurgu ir, bet tā vien liekas ka drīz jau vrb arī mājās liks gulēt maskās.Un viss tas sviests varētu ilgt tik ilgi kamēr visi neaizbizos uz vakcīnu.Ko par to domājat?KO varētu piem.aizliegt nākamnedēļ vai vēl pēc kāda laika?

hjuumans  14 23 kādi tomēr muļķi...
cilvēkus vāra kā vardulēnus a šie plaukstelēs sit un vēl aizstāv to, ko viņiem nodara.
tagad viņi aizliedz brīvdienās, vēlāk aizliegs arī citās dienās. un vakcinēs piespiedu kārtā. un vardulēni atkal slavēs "nepieciešamos pasākumus". tā ir kaut kāda traģikomēdija.

neviens nemirst masveidā, nekas ārkārtējs vispār nenotiek. nekāda haosa nav. cilvēki nekrīt beigti uz ielām, nemirst veselām ģimenēm mājās, tā ka viņus tur beigtus atrod.
ja es šito nepieredzētu, neticētu.

Drole  6 8 KO varētu piem.aizliegt nākamnedēļ vai vēl pēc kāda laika?
_______________________________________________

Privaatiipashumu un skaidru naudu.

https://youtu.be/hZ-_i_bOJnM

Felde  4 16 Esmu par veikalu slegšanu brīvdienās.nu.vismaz-samazinatus darbalaikus.Piemeram.pārtika no 10-14. Vai tie
Kuri stradā šajā jomā
Nav cilveki? Viņiem nav ģimenes.bernu.ka.piemeram-vecgadā jāstrādā līdz 22´00 !?!? Paradokss.mūsu pusē-džinsa apģērbu veikalam.pec līgo nakts.saimnieks liek-atvērt 8´00 Sen jau vajadzeja slegt visu svetdienās,un sestd.saīsināt!

Felde  5 8 Bum.neviens neliedz iet ārā.... Paņem vel9..laid
Kur deguns rāda! Ar auto,,tāpat.un.protams ar kājām.... Bet nē.javazājas pa veikaliem,,... Divaina ta kultūras izklaide!

Aina_Ko  6 2 Ja visu saimniecibai (pulveri, šampūni, ziepes...) sapērk +-algas dienā, tad atlikušajā mēnesi jāpērk tikai pārtika. Šī situācija samazina ienākumus un jāsavelk jostas, tāpēc nepārdzīvoju par jaunajiem ierobežojumiem.

Vaukskis  5 2 Nē, neliekas, jo var būt vēl daudz sliktāk! Krūzīti un egļu mantiņas labprāt atvedīs internetveikalu kurjeri vai saņemsi tos atsūtītus paciņā. Ja nu galīgi nav no kā pastrebt, vari veikalā brīvdienā nopirkto iepakojumu pārvērst par tādu, tikai paskaidro mājiniekiem, kādēļ izvēlējies šādi rīkoties un gan jau vīkendā iztiksi, no mājām par to nepadzīs. Mūsējā valdība uzskata, ka ne tikai, bet arī nepārtikas preču pirkšana ir tas, kādēļ daudziem no mums veikalu apmeklēšana brīvdienās kļuvusi par sava veida apsēstību. Tajā pašā laikā zinātnieki zina, kāda žļurga ir vakcīnās un mēs, sabiedrība, jau skaitāmes informēta, kura no tām ir efektīvāka.
Manuprāt, līdz sejas masku nēsāšanai mājās varētu nonākt, ja runa ir par inficētām vai kontaktpersonām, bet līdz tam strēķītis ierobežojumu ceļa ejams! Nākamnedēļ varētu aizliegt alkohola un tabakas tirdzniecību ārpus specializētajiem veikaliem darba dienās laikā no plkst. 8:00 līdz 20:00. Pēc kāda laika varētu aizliegt lielāko Latvijas pilsētu pēc iedzīvotāju skaita sabiedriskajā ārtelpā (uz ielas) pārvietoties bez sejas maskas pēc citu ES valstu parauga.

Tessa  11 11 ir apbriinojami, kadi daži ir palikuši niikuļi. njaud, nīd, nevar iztikt bez ta un bez šita, tas nav ta, ierobežo, uzpurņi, tagad aliņu nevares nopirkt. Pie tam interesanti, ja neskaitam galva sisto cinniju, temas uzsak un visvairak vaimana it ka veči.
nevaru iedomaties, ko tagad tadi uzsaktu Sibirija, nokljustot tur ne ekskursija. Menesi nevar paciesties un saplanot dienas ta, lai briivdienas nav japerk paklajs vai gultas veļa.
psc.

Sanija_  6 14 Izskatās, ka tikai veikalu aizvēršana kādam pasliktina dzīves kvalitāti. Process uz to, lai pataisītu mūs par vergiem, plānotā vakcinēšana neliek aizdomāties, ka nu taču beidzot pietiek. Vai ir labi, kā ir. Ka tikai veikali būtu vaļā. Paldies dievam, ka tauta beidzot sāk mosties, mātes protestēt par masku likšanu bērniem, medmāsas par piespiedu vakcinēšanu mediķiem.

runcs51    10 Baigi forši-es jau gatavojos sestdien vērt točku vaļā....varu ielūgt uz atklāšanu.....pirmajam klientam pudele par brīvu.

AivarsN  7 16 Hjuumans par tiem vardulēniem ļoti precīzi. Tikai vai visi maz to zina, ka varde iemesta karstā ūdenī, panikā izlēks ārā, bet ūdenim paaugstinot temperatūru pakāpeniski, visticamāk tā izvārīsies. Tāpēc katrs ierobežojums tiek ieviests pakāpeniski, lai cilvēki pierod un samierinās. Tikai tad var atkal kādu cilvēku tiesību atņemt. Un ja to pieļaus un pakļausies, tad drīz vien visi būs vakcinēti, čipoti un līdz ar to pilnībā kontrolēti, bez jebkādas pretošanās iespējas. Un tad jau parazīti varēs darīt ar cilvēkiem visu ko vēlas. Tikai lai te viens otrs nesasapņojas, ka arī viņš jau uzņemts parazītu kārtā, ja jau ticis augstākā amatā, vai vairāk naudas sarausis. Vajadzētu gan zināt no vēstures, ka tautas nodevējus, ienaidnieks nogalina pirmām kārtām, pat ja tauta pati to nebūs paspējuši izdarīt. Arī ar ,,izredzētās" tautas statusu būs daudz par maz. Būs masveidīga atbrīvošanās no liekā balasta, kā tas jau daudzkārt darīts agrāk.

malzvejnieks15  2 5 Ko Jūs uztrcaties....priecājieties ka nav kartīšu sistēma

DanaL  7 13 Dziļa līdzjūtība visiem, kas sestdien vai svētdien nevazāsies pa visiem veikaliem, lai nopirktu krūzīti vai egļu mantiņu.

Ehhhh, traki laiki pienākuši!

Chris1986  1 7 Es saprotu, ka vislielākais sašutums ir par alkohola nepieejamību brīvdienās, jo daudziem tas ir izdzīvošanas jautājums. Nu, cigaretes jau protams ar - var psihozes sākties un pa sienām uz augšu rāpot, ja nedabūn. Nu, pannas un bērnu kurpītes tēmai vnk piepītas klāt - tā teikt solīdumam :D

ieva03  2 10 Es par to lai svētdienās visi veikali ciet un uz visiem laikiem,jo nav ko svētā dienā pa veikaliem vazāties,priekš tam citas dienas.Un arī sestdienās veikali varētu strādāt saīsinātu darba laiku.

Ilita  7 9 Hjuumanam visa nelabuma mēraukla ir miršana/nemiršana veselām ģimenēm masveidā!
Bet tā - viss pārējais ir sīkumi, ar ko , lūdzu, netraucēt Viņa Augstību un viņam līdzīgos!
Var jau palasīt tos jūsu ar AivaruN murgojumus (kaut diezgan apnicīgi lasīt vienu un to pašu), bet ceru, ka dzīvē nebūs man jūs jāsatiek!

VECA_PIEPE  3 5 Bumbasķik, priecājies- pirmdienās varēsi iepirksi šnabi un tabaku optom visai nedēļai uz priekšu,...
bet to realis savas dzīves laika, ko podā nolaid, sestdienās un svētdienās pa bodēm vazādamies,
ar pilnu atdevi varēsi veltīt virtualis Ohujiņa PA bezskaita jaunu tēmu uzsaukšanai.
Pēdējā laikā esi izlaidies slinkumā- PA esi atstājis novārtā, skaidri zinādams to, ka bez Tevis te nav neviena talanta, kurš būtu spējīgs saražot tādā apjomā tēmas, lai pilnībā ar pļerkšķi aizpildītu šo sadaļu.

Alleluijā, Bumbasķiks ir atgriezies!
(saliek plaukstas krusteniski uz savas krūtažas un ar pateicības pilnu skatienu paveras caur loga rūti debešos. atviegloti nopūšas.)

VECA_PIEPE  1 6 uz to Fargo viedoklis #06:00

"kādi tomēr muļķi..."(c)

Ne muļķi, bet bezspēcīgi un ekonomiski atkarīgi augstās varas izsludināto aizliegumu priekšā.
Un Tu, jūties tik pat bezspēcīgs un tik pat ekonomiski atkarīgs, kā patreiz jūtas visi mirstīgie uz šīs planētas.

Felde  2 4 Jā jā.bum.es jau neko nesaprotu..🤕.. Ko nu tik runāju ne pa tēmu... Bet vot tu ohohoooo kā visu zini😂

Ievinjata  1   DanaL - samīdināji! Tieši tā, gan jau atradīsim laiku, lai iepirktos brīvdienās. Šodien nopirku tēvam 5 paciņas smēķu, lai brīvdienās neuznāk histērija :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu