Vai jums neliekas ka TAS jau ir pilnīgs pīīī...dec?

Sākot no šīs nedēļas brīvdienās supermārketos vairs nevarēs nopirkt neko citu kā tikai paiku, pat ne alkoholu un cigaretes.Nepietiek ar to ka jau tā jau brīvdienās lielākā daļa veikalu ir slēgti, tad tgd vispār absurds.Vairs pat tajā pašā maximā vai rimi nevarēs nopirkt pat ne krūziti vai egļumantiņu.Visi jau netup mājās un pa darba dienām nevar vazāties pa veikaliem lai iepirktos.Jo redzies valdība uzskata ka tauta veikalos izklaidējas ja pērk vēl kaut ko izņemot paiku.Jo tālāk jo trakāk.Ko vēl nez izdomās?Tāpat aizvien vairāk tiek pieminēta vakcinēšana, ka tikai tā varētu būt vienīgais glābiņš, lai kas viņu zin kas tajās vakcīnās par žļurgu ir, bet tā vien liekas ka drīz jau vrb arī mājās liks gulēt maskās.Un viss tas sviests varētu ilgt tik ilgi kamēr visi neaizbizos uz vakcīnu.Ko par to domājat?KO varētu piem.aizliegt nākamnedēļ vai vēl pēc kāda laika?

zaniite40  3 6 Kad mēs augstskolā gājām, ja pa dienu maizi piemirsās nopirkt, tad arī bija brokastis bez maizītes. Par citām lietām nemaz nerunājot. Izlaidušies tagad cilvēki ir.

Peleks  1 8 man jūsu problēmas :D šmiga jau ziemai samarinēta, sadzīta, uzlējumi sataisīti, var žūpot kaut pa 3 litriem dienā, i to 2 gadiem pietiks :D tabaka saaudzēta, safermentēta, tik griez un pīpē, kambaris pills ar dārzeņiem, ievārijumiem, sagatavēm, saldētavas pilnas ar teļa, aļņa, brieža gaļu.. Jopcik, bumbastik, beidz pirst OHO, sāc ko darīt!!!

DanaL  3 6 Nē, nopietni, nebiju domājusi, ka būs tik daudz Bumpastika līdzvaimanātāju.

Mīļie draugi veikalu ķemmētājī! Man ir labā ziņa jums, - tualetes papīrs būs nopērkams gan sestdienās, gan svētdienās.

saulite34  3 5 Tie vaimanātāji būtu valdībā gājuši un ar darbiem sevi pierādījuši.

Chris1986  2 3 DanaL, a ziepes, ziepes pārdos? Man gribas ieziepēties un būt tīram, kad citplanētieši nāks mani laupīt saviem medicīniskiem ekspermintiem. (un vēl tā kaimiņiene visu laiku laiž uz mani savus indīgos radioaktīvos starus - nu, cik var!)

AivarsN  7 2 Saulīte, tie vaimanātāji pirmkārt ir godīgi cilvēki un tik daudz sirdsapziņa neļauj nozagt, lai startētu vēlēšanās. Otrkārt, mafijas kontrolētie masu mediji un tiesu sistēma novāks no ceļa katru, kurš iedrošināsies iejaukties globālistu plānos. Jau gatavojas ieviest likumu, kurš ļaus saukt pie kriminālatbildības katru savādāk domājošo. Tie paši trockisti jau pie varas ir. Vienīgais mierinājums, ka Sibīrija vairs neietilpst mūsu valsts teritorijā. Taču cietums jau nav nekas patīkamāks.

saulite34  3 7 AivarsN,to savu mākslīgo godīgumu ar savu spožo sirdsapziņu iebāz vienā vietā,tādi kā tu ,vienīgais, ko prot ir vaimanāt un caurām dienām visādos portālos savas tenkas izplatīt.

AivarsN  7 3 Milzīga kļūda ir vērtēt citus tikai pēc sevis. Kāpēc nepiedāvā vismaz kaut kādu melu teoriju, lai atspēkotu manus centienus ieviest vismaz kādu skaidrību par to kas patiesībā notiek? To oficiālo versiju jau visi zina un vairums par to tikai pasmaida. Vai vismaz zini, kāds tagad gads pēc pirmsokupācijas kalendāra? Te būs tāds īss kopsavilkums. Kam interesē, var parakties dziļāk, kamēr cenzūra vēl nav paspējusi visu izdzēst.

https://youtu.be/kL4WsZH4NuQ

Tessa  5 9 Aivars, a tu zini, ka visus kovidiotus vakcines piespiedu karta? no sakuma vakcines, tad čipos, tad aizvediis uz neapdzivotu salu un nometiis tur atombumbu.

neticami izklausas? tu te izklausies vel trakak.

DanaL    5 Chris/Torpedo, do lampočki tu citplanētiešiem, lai vai cik tev ziepju plauktiņā. Tu viņiem par vecu, un zirgastes arī tev nav.

AivarsN  2 1 Idiotus tiešām vajadzētu vakcinēt pirmām kārtām.

https://youtu.be/zhUJcnjINXk

Tessa  2 3 nuja. tevi arii vakcines. Nokers, sasies, vakcines, čipos, kastres. Nu, čtob navernjaka.

AivarsN  7 1 Nu jau pat nevajadzēs vakcinēt. Pietiks ar testa noņemšanu. Cik reizes tevi, Tessa, jau testēja? Varbūt tāpēc tādi savādi, lai neteiktu vairāk, tavi komentāri?😃

Vaukskis  1 1 ..Gan jau pienāks tava kārta!

AivarsN  5 2 Brīvprātīgajiem priekšroka!🐑🐑🐑

saulite34  1 4 Tikai testētajiem visapkārt ir vienas aitas un spēja murgot.

AivarsN  4 1 Tāpēc jau normāli cilvēki izvairās no testēšanas.

saulite34  1 4 tevi jau piedzimstot notestēja,tāpēc arī visur redzi aitas un murgi rādās, un esi par prastu gļēvu tenku vāceli pārvērties.

AivarsN  2 1 Reizēm tāds iespaids rodas, ka dažus pat nevajadzēs čipot, jo ar čipu smadzenēs jau piedzimuši. Patstāvīgi domāt nav spējīgi un Jūdasa graši par troļļošanu kabatu nespiež.

saulite34  1 2 tu par saviem jūdasa grašiem esi par gļēvu tenku vāceli pārvērties,kurš caurām dienām vāvuļo visos portālos,vecāki laikam būs meitu gribējuši ,bet gala rezultātā tapa mīkstmiesis un tenku vācele.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu