Vai jums neliekas ka TAS jau ir pilnīgs pīīī...dec?

Sākot no šīs nedēļas brīvdienās supermārketos vairs nevarēs nopirkt neko citu kā tikai paiku, pat ne alkoholu un cigaretes.Nepietiek ar to ka jau tā jau brīvdienās lielākā daļa veikalu ir slēgti, tad tgd vispār absurds.Vairs pat tajā pašā maximā vai rimi nevarēs nopirkt pat ne krūziti vai egļumantiņu.Visi jau netup mājās un pa darba dienām nevar vazāties pa veikaliem lai iepirktos.Jo redzies valdība uzskata ka tauta veikalos izklaidējas ja pērk vēl kaut ko izņemot paiku.Jo tālāk jo trakāk.Ko vēl nez izdomās?Tāpat aizvien vairāk tiek pieminēta vakcinēšana, ka tikai tā varētu būt vienīgais glābiņš, lai kas viņu zin kas tajās vakcīnās par žļurgu ir, bet tā vien liekas ka drīz jau vrb arī mājās liks gulēt maskās.Un viss tas sviests varētu ilgt tik ilgi kamēr visi neaizbizos uz vakcīnu.Ko par to domājat?KO varētu piem.aizliegt nākamnedēļ vai vēl pēc kāda laika?

Vaukskis    2 AivarN, to raksti par sevi?

AivarsN  4   Es domāju pats, bet dažu vietā te domā televizors un cionistu ieliktās programmas.

saulite34  1 3 Ja tev būtu sava domāšana,tad tu te caurām dienām nevāvuļotu par internetā sagramstītām muļķībām.

AivarsN  4 1 Muļķības stāsta tikai valdība televīzijā.

saulite34  1 2 Ko tad skaties televīziju un pēc tam šeit lien ar tiem saviem meliem,un ,ja tev būtu sava domāšana,tad ar visiem saviem līdzskrējējiem jau būtu valdībā un ar darbiem būtu pierādījis kādai jābūt valdībai,bet ko tu tāda kašķīga bāba vispār spēj,tagad ar prātu apdalītais kašķis atkal caurām dienām ņemsies ar savu stulbumu man kaut ko pierādīdams.

Vaukskis  1 2 Muļķības nospiedošā pārsvarā sagramsta internetā, sektantu tikšanās un pašam izdomājot esot atkarību izraisošo vielu reibumā!

Labrador      Būs trakāk un, iespējams, ka vēl trakāk , nekā Pola Pota valdītāja Kambodža. Un vairums atbalstīs pilnīgi visu, ja TV liks , arī savus bērnus noslepkavos. Kovidfani ir nozombeti , tie alkst pēc asinīm. Pieļauju arī militāra konflikta iespēju ar kādu no kaimiņvalstīm.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu