Vai jūs uzticaties mūsu valdībai?

Ka viss ko viņi dara un nedara ir TIKAI un VIENĪGI mūsu(sabiedrības)labā!Ka viņiem pašiem serdes sāp ka daudzi palikuši bez darba,bet citas izejas takš nav???Vai nu tomēr....??

Geisha      Viņi ir marionetes bez goda. Ko masoni pasūtīs tas arī būs. A šitos liekēžus vajag dzīt prom ar sūdainu koku.

Peleks      Neticu, zin ja godīgi tikai kontuzēti āpši vai arī pati valdība var šamiem uzticēties! :D

DanaL      Jā, jums, bumpastikiem, dārzi un parki, pašiem miljoni kabatās. Katram savs.

arikot      Ir profesijas, kam liegts strādāt jau ilgāk kā gadu, bet bezdarbnieku pabalstu maksā 8 mēnešus.
Dīkstāves pabalsts savukārt atteikts vismaz 1000 gadījumos, ziņo VID.

Julianna      Kādai mūsu valdībai? MK? Seimai? Komercfirmām. kuras visas ir saimnieciskās darbības veicējas un turklāt pārkāpj likumu, jo izveidojušas bruņotas vienības -- tā saucamo policiju,armiju, ko pēc komerclikuma nav tiesīgas. Iedos bērnam 500 eiro... es arī brīnos, kā parasta komercfirma var izrādīt tādu nesavtīgumu. Kaut gan no otras puses, kā šie bērni gadu desmitiem aplaupīti(salīdzinām ar citu valstu komercfirmu izmaksu saviem iedzīvotājiem bērnu pabalstu apmērā). Brīvam, suverēnam Cilvēkam tādas valdības neeksistē. Valsts kā tāda tika nolikvidēta 20.03.1991.Latvijas Republikai ir tikai viena adrese -- Smilšu ielā 1. Pārējā ir teritorija ar nosaukumu Latvija. Starp citu, zinājāt, ka visas pilsētu ielas ir privatizētas, autoceļi privatizēti un atrodas privātīpašumā. Zinājāt, ka jūsu ieraksts ausveisā -- pilsonība -- Latvijas -- ir fufelis? Jums nav pilsonības. Tad par kādu valdību varam runāt? Tikpat labi Maksima kā komercfirma var mums būt valdība. Arī saimnieciskās darbības veicēja. Bet tie 500 eiro, investīcija, lai vairāk "gudru" lautiņu rodas skriet pēc nāves dozas.

virietis2021c      Vispār jau katram ir jābūt uzkrājumiem 12...18 mēnešiem. Ja pēc kovida kāds paliks par bezpajumtnieku, pats vainīgs. Valdība nelika visu līdz pēdējam notriekt, kamēr bija.

Ljekainiitis      Valdība, deputāti ... Tikai kopējais sabiedrības "esktrakts" . Kāda ir sabiedrība, tāda ir saeima & valdība.
Nav vērts spoguli lamāt, ja pašam ģīmis nevisai ...

PeecisX      Ko natovci liek,to mūsējie ar purslām uz lūpām izpilda.

Epifanija      Kāpēc tā, viņi viņiem maksā? Algas taču sastāv no nodokļu maksātājiem vai arī ar to nepietiek? Motivācija - kur?

runcs51      Jābūt pilnīgam idiotam,piedevām vēl slimam ar šizofrēniju smagā formā,lai uzticētos pie mums valdošajiem noziedzniekiem.

CoCoSan      10:26 un tev vistas jau sadējušas 12....18 mēnešiem?

runcs51      To Laskovij Merzavec:Un toties tagadējā Rīgas dome laikam labāka?Man liekas tiešo otrādi-daudz sliktāka.

ketija64      Šie uzticību sen ir zaudējuši

LaskovijMerzavec      Runcs51... ar ko sliktāka? Visās domes stuktūrās, uzņemumos viena vienīga izlaupīšana. Valsts. iestādes reāli nobāl....

Julianna      Laskovij. Kur Tu LV redzi valsti?

DanaL      O, jā, Julianna, es arī esmu tikpat glupa cik Laskovijs. Apskaidro mums, nejēgām, kas ir valsts un kāpēc Latvijā tādas nav. Tu kaut kad tā smuki izteicies par maniem tumšajiem apvāršņiem. Esi mīļa, apgaismo.

Julianna      Valsti dibina Cilvēki. Pēc idejas Valsti nekur, nekādā reģistrā neraksta. Hierarhijas augstākais punkts ir Cilvēks(palasi Ano deklarācijas), tiesa, Latvijā nez kāpēc nav oficiāla tulkojuma latviešu valodā. Cilvēki valsti dibina, lai atvieglotu sev dzīvi, lemt pēc kādiem principiem dzīvot utt. Lai cik tas dīvaini nebūtu, PSRS bija valsts. Kad cilvēks piedzimst, viņam jau ir rezervēta daļa no šīs zemeslodes. Ja precīzi atceros, uz katru cilvēku 10 tonnas zelta.Nevajag saprast burtiski, tas ir novērtējums resursiem. Tātad zinām, ka psrs nodevēju grupa veica valsts apvērsumu. arī Latvijā notika valsts apvērsums. Līdz pat šai dienai NAV likumīgi nodotas ēkas, utt no vienas valsts bilances uz otru. Arī robežlīgumu parakstīt nav iespējams. Tas ko parakstīja no abām pusēm ir nelikumīgi.Jo gan RUS, gan LR ir reģistrētas jūras šelfā, pēc Jūras(Pirātu) likumiem. Latvijas Reublika(tā viņa sevi sauc) pēc būtības varēja parakstīt robežliģumu tikai savā piestātnes vietā -- Smilšu ielā 1. Bet RUS nav tiešas saskarsmes ar šo ēku. Ievērojat, kā saucas Latvijas Republika. Kur te ir vārds VALSTS? Bet likumi un nosaukumi jātulko tieši, nevis ar romānu interpretāciju. Tālāk. LR reģistrēta LEI sistēmā ar code25490002QDEB2KTLNK39. Tā ir tāda kā galvenā licence, kura dot atļauju ar finansēm un citām darbībām, vērtspapīriem. Tad nu viņas uz šī code pamata atļauj saimniecisko darbību VID, tiesām, prokuratūrām, policijai, armijai utt. Pievērsiet uzmanību. SAIMNIECISKO. 30 gadus mēs dzīvojam pēc Komerclikuma, kas ir zemākais pēc likumu statusa. Ir vēl tāda D-U-N-S sistēma, tur reģistrētas lielākās zivis pēc LR, nu tādas kā Ministru kabinets -- companija ar numberu 55-264-2266 un tāds numurs ir Saeimai 68--183--1796. tātad visas šīs firmeles, LR, MK, Saeima utt ir KOMERCFIRMAS. Visa LV ir sadlīta komercfirmās, Tas pats Latvenergo. Viņš NAV valsts!Nu ko vēl pateikt. Tu Danal, Laskovij, iepriekš arī es un citi 1.9 milj esam migranti. Mums nav ne ze

LaskovijMerzavec      JUliana, a kur Tu vispār redzi tiesības kkam.... Ja jau tā- tad kādas Tev vispār ir tiesības uz kaut nelieku gabaliņu zemes?


Tu radīji šo planētu, Sauli....nē... tad ar jebkuru papīru, konvenciju, jebko citu - vari pēcpusi noslaucīt, vienīgais.

runcs51      Šo parodiju par valsti nodibināja veikli vīriņi-kad PSRS jau juka laukā,jo Gorbijs jau bij pārdevis Rietumiem,šie veiklie vīriņi uztaisīja Latvijā Atmodas un Brīvības cīņu teātri-ar visu,kā pieklājas-barikādēm,pāris noblieztiem operatoriem(ko visdrīzāk paši arī noblieza),patriotisku dziedāšanu,´´briesmīgo´´OMONu un visu pārējo,kas pienākas lohotrona teātrim.Tad,saoduši vieglu naudu,vēl pievilkās veikli vīriņi un sieviņas no aizokeāna un citiem Rietumiem.Tas nekas,ka TUR viņi bij nulles,toties šeit-gudrāki par visiem Austrumu gudrajiem,jo dzīvojuši TUR.Un sāka ´´mācīt mūs dzīvot´´Tad nu arī redzam,līdz kam šī ´´mācīšana´´mūs ir novedusi.

Julianna      Mums nav ne zemes, ne īpašumu. Un mūsu atrašanās te, teritorijā, kura apzīmēta ar vārdu Latvija ir stipri apšaubāma. Mūs ar viltu un sodu draudiem lika nodot psrs pases un saņemt MIGRANTU apliecības. MIGRANTU. Tas nozīmē, ka mūs var pārvietot jebkurā brīdī. Vai aiz Latvijas teritorijas, vai uz citiem medību laukiem.Jā jā ar špricītes palīdzību, fiziski indējot. Mēs esam LIETAS, rīcībnespējīgas personas. VISS KO MĒS REĢISTRĒJAM UZ PASES PIEDER SIA LR. NE mājas, ne auto nav mūsu. Komercfirma, LR ir izveidojusi savu armiju, policiju, tiesu, prokuratūru, nelikumīgi. Palasiet Komerclikumu. Pēc kura mēs jau 30 gadus dzīvojam.Policija pārkāpj savas tiesības nodarbojoties ar iedzīvotāju terorizēšanu, liekot sodus.Kā te nesen viena dāma čakli pārkopēja izvilkumus no policijas likuma. Tad teikšu, ka Likumi. LV, ja tie nav pārpublicēti Vēstnesī, nav saistoši, tiem ir informatīvs raksturs. Te var romānus Danal rakstīt. Realitāte ir ļoti trauksmaina.Un notikumi, kuros esam ierauti, to apliecina. Stap citu. Kas ir pase? Pass Port. Atļauja pirātiem iebraut ostā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu