Vai jūs uzticaties mūsu valdībai?

Ka viss ko viņi dara un nedara ir TIKAI un VIENĪGI mūsu(sabiedrības)labā!Ka viņiem pašiem serdes sāp ka daudzi palikuši bez darba,bet citas izejas takš nav???Vai nu tomēr....??

Vinnija      Par to NĪ. Var dzīvot smagnēji un var to darīt viegli. Smagnēji-katru metru nopirkt ar 20 gadiem dzīves un pie vārtiem uzrakstīt PĪ, nikns suns. Viegli-turēt īpašumā tik, cik var pacelt, atstājot rezervi ČP (veselībai). Satikties ar cilvēkiem TDK utml.
Par valdību. Sastāvot ES un esot tās virzītājvalsts vācijas interešu lokā kopš 12. gs. mēs varam mainīt dekorācijas, cik gribam, iz*** tajā pašā veidā.
Nākošajās vēlēšanās visiem, kam bērni , jābalso par KPV LV

AivarsN      Vispār jau krustneši nebija vācieši, jo tādas tautas toreiz vēl nebija. Krustneši bija Vatikāna rīkļurāvēju armija, salasīta no visu reģionu tautas nodevējiem un padibenēm, kuras uzdevums bija iznīcināt visu vēdiskās pasaules eliti, arī Jēzus sekotājus, lai ieviestu tumsonību un verdzības iekārtu, kuru vēlāk modificēja par demokrātiju, lai vergo paši, bez pātagas. PSRS laiks sastāv no trim kardināli atšķirīgiem posmiem. Valsts izlaupīšana, strauja ekonomiskā izaugsme un demontāža, atkarībā no tā, kādi spēki tajā brīdī tika pie varas. Tagad, beidzoties tumsas laikmetam, okupantu laiks beidzies un viņi to labi zina. Tāpēc tie izmisīgie centieni kovidšova ēnā, samazināt pasaules iedzīvotāju skaitu līdz minimumam un padarīt par elektroniski vadāmiem vergiem.

taizelis22      Man ir Pilsoņu komitejas apliecība,ko čekas komuņakas likvidēja.Savu seņču zemi aizstāvēšu kaut ar mēslu dakšām un skābi žīdu eiropurnos! Ka nav kazai piena,lai nav,vergs nebūšu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

runcs51      Taizeli,tu JAU ESI vergs

debra1      NEE, NEE,NEE!

Vaukskis      Tik lielā mērā neuzticos, bet man šķiet, ka daļa no MK locekļiem vismaz radījuši iespaidu, ka cenšas sabiedrības labā. Kopumā vairāk uzticos nekā neuzticos valdībai! Visādā ziņā šejienes publiku valdībā diezin vai gribētu redzēt, lai gan katrs pats savas laimes kalējs- nokļuvusi pie varas grožiem moška vismaz ārēji taptu citādi.

Vinnija  1   Valdība ir savā ziņā kā ārsts-ideāls ir gadījums, kad dara to, kas pacientam par labu nāk, nevis obligāti to, ko pacients vēlas.
Valdībā nekad nebūšu, nav ne IQ, ne laika niekoties, jārada IKP!

Vinnija      Lembergs dzīvs? :)) Te bija tiesas ap šiem datumiem

Vinnija      Te, protams, nav runa par personu, bet simbolu. Sevišķi, ja tiesa notiek 23. februārī, ex PSRS armijas dienā.
Vai tam friču/ amerikanosu oligarham ir uzvārds, kurš tagad ar vasaļu starpniecību pārņems Ventspils brīvostu?

eel86      Katra valdība ir tās tautas vērta kura viņu ievēlēja un ja vēlēšanu sistēma neapmierina tautu tad vajag to mainstream uz labăku bet ja tauta tam nav gatava tad nav ko čīkstēt un zŭdīties,vajag atbalstīt jo pretēji bŭs anarhija,tāpēc lai katrs latvietis padomā un sāk pats no sevis, nevis brēc ka valdības manās bet tauta velkas ES pakaļā,darbă jāņem labākie nevis savējie un konkursiem jābŭt reāliem nevis fiktīviem ,par piemēru jāņem some un pat igauņi kur korupcija minimāla 2023-12-12 22:33

eel86  1   Domāts SOMIJA 2023-12-12 22:36

Labrador      90% ganāmpulka tic un uzticas ganam, neatkarīgi, kāds ir tā vārds, politiskā un seksuālā orientācija. 2023-12-21 15:04

Labrador      Piebilde - ganāmpulks ir attiecīgi audzināts un dresēts bez ierunām klausīt ganam. 2023-12-21 15:06

Lexx    2 Labais ir tas ,ka nupat bezmaz pa kluso pieņem likumu ,kas atceļ likumu par pretkājnieku mīnu aizliegšanu..tas ir ""atļaus ar likumu šīs sevisķi kropļojošās mīnas .Kāpēc vajadzīgs šis likums-??--šķiet ,ka šeit sevišķu gudrību nevajag lai saprastu ,ka vajadzīga šķietama leģitimitāte šo pretkājnieku mīnu ražotnei Latvijas teritorijā.Un ..tagad mums būs savi nāves ieroču tirgoņi un ražotāji starp valdības ministriem ..jo ar tādu degsmi pieņemot ne tikai šo likumu ,bet vēl papildus likumus par valsts nodevību un tamlīdzīgi--,lai neviens nevarētu un neiedrošinātos ne iebilst ,ne pretoties ,ne meklēt šīs ieroču rūpnīcas vietējos akcionārus ,ne nosodīt..
Un ja tas izrādīsies taisnība,tad novēlu šo mīnu pastāvīgus izmēģinājums iesaistīto valdības locekļu māju pagalmos ,dzīvokļu lieveņos ,radu ,draugu ,savu tuvinieku pastaigu vietās..Jo šīs zāles ir jāmēģina uz pašu ādas ..
Bizness ,kurš balstīts uz kariem ,ieroču tirgošanu ,ražošanu iznīcībai un pastiprinot karu jaudu ..ir sevisķi pretīgs .
Apturēt karus ir elementāri---nepiegādāt ieročus ,nemest malku kamīna un tas nodzisīs.Taču lai tas notiktu ,vajadzīgs saprāts ,pašcieņa un spējas būt cilvēkam.
2024-01-11 00:59

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu