Kā vērtējat cilvēku piekaušanu vakar Viļņā?

Latvijas pērkamie mēdiji klusē, kā ūdeni mutē ieņēmuši par vērienīgajiem protestiem Lietuvā. Pat Krievijas masu mēdīji šokā par lietuviešu drošības dienestu cietsirdīgām izrēķināšanās metodēm pret savu tautu. Jūsu vērtējums?

LaskovijMerzavec  1 5 Ja protams, Jums nav apnicis pilnīgi tukšu tuftu dzīt, kā cilvēkiem, kam vispār nav ar Covid19 nekāda sakara, tad iedomājaties ko par Jums domā

- jauna, ļoti skaista, trīs bērnu mamma, kas noslimojusi 9 nedeļas un arī tagad pēc gada vēl ārstējās no komplikācijām.

LaskovijMerzavec  1 7 ... Jūs jau histēriski n-to menesi uzturat tēmas, ka Covida19 nav, ka vakcinācija čipūdens, ka valdībā stulbeņi, LR fasē zarazu....


Es tikai pateicu, ko par Jums domā cilvēki, kas reāli ar to ir saskārušies... izskatās, ka trāpīts, paši saprotat kādu tuftu te dzenat...

rebeka  4 6 LaskovijMerzavec, un kāpēc viņa saslima? Kāpēc vieni pārslimo viegli un tikai antivielas parāda, ka ir slimojis? Kāpēc imuno/virusologi par to nerunā? Par to vajadzēja runāt, tikko šī sērga parādījās un skaidrot cilvēkiem, kas ir jādara, lai pasargātos. Bet nē, šajā virzienā zinātne neattīstās.
Jo ir nolikums, ka jāsabaksta visi, pēc iespējas vairāk. Tas nekas, ja viņi pēc tam paliek slimi. Par šīm komplikācijām netiek runāts un rehabilitācijas arī nekādas nav!
Piekrītu CoCoSan, potējas tie, kas ir strupceļā iedzīti.
Patiesi brīvprātīgie ir maza saujiņa. Nu un vēl tie, jā, kuriem patīk, ka viņu vietā domā un lemj citi.

Ljekainiitis  6 6  foto Mjā ... Stulbs un vēl stulbāks. Kurš nedzirdēja - kā no saslimšanas izvairīties (vismaz samazināt iespēju saslimt) ?
Sākotnēji bija viena iespēja - sēdēt mājās un ne ar vienu nekontaktēt. Tagad ir vēl viena - vakcinēties.

Kāds var vēl kādu nosaukt ?

CoCoSan  9 7 Laskavij, man tak poohuj ko par mani domā man nezināmi cilvēki. Tāpat man vienalga kas rakstīts par virtuālu 3bērnu māti, ibo man zināmā 4bērnu māte nomira no vēža. Un tā ir reālākā no realitātem. Tākā piever savu pārgudro pāksti un ej bleģ beidzot govi izslauc.

LaskovijMerzavec  2 9 O...ierunājās tā, kura v teme 20 gadus... un ar visiem "... ej bjeģ...." .

Līmenītis un inteleKts vienkārši apburbuļo....

anis  1 5 Ja jau Krievijas masu mediji šokā,tad jau laikam viss bija pareizi...

CoCoSan  7 5 Atšķirībā no tevis, luni, man ir viedoklis un pārliecība, par ko runāju. Lupa un mīslis, necienu bezmugurkaulniekus un saldās mēlītes. Laskavij, inteliģents tu mūsu, negribi izēst man dibuā?

Drole      >11:32

https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3897733
https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1425111218537132033
https://youtu.be/5NZ9Y4kD2qk
https://odysee.com/@alltheworldsastage:0/Kobi-Habib-Israel-Hospital-Director-Says-90--Patients-Are-V
accinated---Iceland-Covid-19-Cases-Surge:1
https://odysee.com/@DarkHorsePodcastClips:b/vaccines,-variants-and-breakthrough:f?
https://www.europereloaded.com/gibraltar-100-vaccinated-corona-incidence-is-going-through-the-roof/

LaskovijMerzavec  1 6 Jā, redzams i "tavs viedoklis un pārliecība" .... tik vien vari pasmirdeet...nozhelojami,,,

Ljekainiitis  8 3 Kuri nu te ir stulbi putni ar stulbām dziesmām - domāju ka komentārus neprasa.

rebeka  4 4 Ljekainīt, vienmēr ir jāiet un jāsatiekas ar cilvēkiem, tā nostiprinās imunitāte. Es neesmu sēdējusi mājās, bet katru darba dienu gāju uz darbu un tikos arī ar inficētajiem kolēģiem.
Iespēja vakcinēties mani neuzrunā.
Paskatījos šodien arī vienā tirdzniecības centrā, pie vakcinēšanās punkta neviena nebija.
Tagad vienīgi reklāmas uz ielas mēģina uzrunāt: paņem vakcīnu! Tā arī nesapratu, es varu to pudelīti ņemt un nest uz mājām? :D

dabasmiilis  2 5 Nupat izlasīju, tieši tas par ko naktī rakstīju, ka katrs dzīvo savā rutīnā un neinteresējas par to kas notiek apkārt. To var saprast, ne visi raduši skatīties zinātnisko fantastiku[jau minēju par omi, kura garāmejot piestāj pie tv, kad skatos viņas prātam nesaprotamas lietas un skaļi nokomentē - "atkal fantāziju skaties!"] Tādi cilvēki nesapratīs, ka zinātniskā fantastika jau kādu laiku ir pārvērtusies par realitāti, es pat teiktu - kārtīgi pārspējusi fantastiku, tieši tādēļ liela daļa nespēj noticēt, ka viss kas notiek un notiks ir vairāk kā reāli - tās nav sazvērestības teorijas - vienīgā sazvērestība ir globālistu zvērīgais plāns pret cilvēci - viņi savā starpā sazvērējušies atgriezt cilvēci viduslaikos vai pat vēl tālāk - tikai nedaudz modernākiem paņēmieniem - sākot ar totālo kontroli, privātuma, cilvēktiesību un privātīpašuma likvidēšanu - tas ir tikai sākums! Cilvēki, kas ikdienā vairāk skatās mīlas vai detektīvromānus, ziepenes, tiem būs ļoti grūti saprast, ka dzīve sen vairs nav ziepene. Tādēļ viņiem būs grūti iestāstīt, ka Terminātors nav vairs tikai filma.
https://www.brivibasplatforma.lv/reala-parvalde/

-Viena no lielajām kļūdām, ko esmu pēdējā laikā dzirdējis, ka nevar mani atlaist[neaizstājams kadrs], kurš tad manā vietā strādās utt...
-Šeit būs lielais aplauziens, globālistiem rūpnīcas nevajag[tagad mašīnas kopā liek roboti un labību no lauka vāc kombaini bez vadītāja - pats tādu esmu redzējis], kur nu vēl visu patērētājsabiedrību, kura tikai tērē resursus un visu pieķēza. Viņiem pilnībā pietiek ar saujiņu vergu, tam viņiem miljardus nevajag.
Otrs - uzmanība tiek pievērsta naudai, cik tur korporācijas pelna, un ka viņu mērķis ir mūsu slaukšana... es par to nebūtu tik drošs, viņiem nevajag cilvēkus, lai iegūtu viņu papīriņus, viņi tos papīriņus var sakopēt cik daudz vien paši vēlas. Priekš mūsu vietējās elites vēl tiem varētu būt vērtība, bet ne miljardieriem.

-Laskovij, tavai pieminētajai mam

dabasmiilis  2 6 -Laskovij, tavai pieminētajai mammai vēl ir paveicies[lai gan jūtu līdz], jo viņa vismaz vēl var ārstēties, ko neteiksim par to 30 gadīgo skolotāju ar 3 maziem bērniem, kura pēc potes aizgāja. Šis gadījums nejauši tika delfos publicēts[tiesa, bez bildes, tā kā tev nepateikšu vai bija skaista vai ļoti skaista!], un arī tad ar atkāpi, ka mēs vēl nāves iemeslu izmeklēsim utt... Kopš tā laika ir klusums, gan jau pierakstīja, ka viņa no vecuma mirusi!

Jaunākās vēstis domāšanai:
https://mainampasauli.news/izraelas-un-pfizer-ligums-sleps-blaknes-10-gadus/
https://aivisvasilevskis.info/2021/08/12/dabiska-produktu-audzesana-kriminala-darbiba/
https://mainampasauli.news/jaunakie-vaers-dati-par-injekciju-blaknem/
https://www.vakcinrealitate.org/aktualitates/vakcinas-kas-izsledz-cilveka-imunitati/
https://www.brivibasplatforma.lv/k-a-karina-banda-liedz-izglitibu-nevakcinetiem-berniem/
https://www.brivibasplatforma.lv/kommarade-karin-pirms-sakat-represijas-atceliet-izglitibas-likumu/
https://www.brivibasplatforma.lv/nak-simonites-dikatura-lietuviesi-vetraini-proteste/
https://aivisvasilevskis.info/2021/07/29/pfizer-un-valstu-ligumi-kas-tajos-rakstits/
https://mainampasauli.news/300-tukstosi-blaknu-3-menesos-vai-moderna-zino-par-visu/

rokons  3 5 Nesaprotu kāpēc tie, kas negrib vakcinēties ir ar tādu kareivīgumu un agresiju, nepatīk, nevakcinējies.
Ja saslimsi ar Covid, dzīvo kā gribi, tik neprasi, lai tevi par manu naudu ārstē.
Var jau arī iet pāri ielai pie sarkanās gaismas, lai brīvība netiktu ierobežota. Katrs ir pieaudzis cilvēks.
Tikai prakse rāda, ka izolējot TBC vai lepras slimniekus, izdevās drusku šīs kaites stipri ierobežot pat vēl pirms penicilīna. Ar Covid kāpēc lai būtu savādāk?

Vaukskis  2 3 Julianna, brauc tad dzīvot uz Krieviju- no Rēzeknes tuvāk nekā no daudzām citām vietām, tur vīrišķīgā enerģija jau no robežkontroles punkta V. Putina ģīmetnes veidolā, nerunājot par krievu militāro potenciālu, staro! Krieviski labi māki, tā ka viegli iedzīvosies un pieņemsim, ka būsi arī tālāk no vietām, kur zvēriski izrēķinās ar civilistiem. Pūšļotājiem arī plašāks tirgus, to var redzēt TVCi raidījumos "Uzmanību, krāpnieki!".. . Priekš kam taisi sev problēmas ar einuhiem Savienības pusē? NVS būtu citādāka dzīvošana!

AivarsN  2 3 Rokon. Ja pusotra gada laikā man neviens pazīstams cilvēks nav nopietni saslimis ar tik lipīgo un bīstamo slimību, tad kāpēc lai nākotnē saslimtu, kad ir jau dabīgi iegūta imunitāte? Taču divas man labi zināmas sievietes cieta no ļoti smagām vakcīnu blaknēm. Viena vēl tagad slikti jūtas. Un manu paziņu lokā ir ļoti maz vakcinēto. Ja netiktu slēpta statistika, tad Latvijā no vakcīnām mirušo skaits noteikti būtu pāri tūkstotim. ASV jau rēķina, ka no šīm injekcijām miruši daudz vairāk, nekā no visām vakcīnām kopā pēdējo 30 gadu laikā. Rudenī slimos un mirs daudz vairāk, kā jau katru gadu, tad arī redzēsim, vai vakcīnas aizsargā, vai tomēr samazina iedzīvotāju skaitu. Tieši tāpēc tā histēriskā uzspiešana, jo rudenī jau vairs nevarēs noslēpt vakcinēšanas sekas. Oktobrī jau ķersies klāt maziem bērniem, kuri vispār nopietni nesaslimst. Viss taču ir skaidri redzams tāpat, ka ne jau dēļ veselības aizsardzības tā vērienīgā kampaņa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu