Kā vērtējat cilvēku piekaušanu vakar Viļņā?

Latvijas pērkamie mēdiji klusē, kā ūdeni mutē ieņēmuši par vērienīgajiem protestiem Lietuvā. Pat Krievijas masu mēdīji šokā par lietuviešu drošības dienestu cietsirdīgām izrēķināšanās metodēm pret savu tautu. Jūsu vērtējums?

Jason  5 9 Godātā revolucionāre Julianna, es vēl atceros, ka bija protestēji, kas bļāva "Brīvību Rubikam!", tad bija "Ruskije školi - naš Staļingrad", tad - "Gobzemu par premjeru" un kas tik vēl ne. Nu, nav valdībai jāņem par pilnu katras dīvainīšu grupiņas protesti. Tad jau sanāks, ka jebkurš mazākums šādi varēs uzspiest visai sabiedrībai katru muļķību.
Ja Tu tiešām uzskati, ka LR visi ir pret vakcināciju, tad uzsāc parakstu vākšanu referendumam! Tā būs vienklārša un likumīga pilsoniskā iniciatīva. Tikai man nez kāpēc šķiet, ka viņa ne tuvu nesavāks nepieciešamo balsu skaitu.

fargo  3 8 ir tik grūti noskatīties un noklausīties, kā mani līdzpilsoņi tiek mānīti un vēl sliktāk, ja klūp viens otram rīklē, brīdī, kad īstais pretinieks nav starp viņiem, bet nav pat latvijas amatpersonas, bet tālu ārpusē.

vienīgais, ko es redzu kā darāmu ir turpināt dot informāciju. lai arī man ir teikts, cik tas ir bezjēdzīgi un pat mēģināts atrunāt, es joprojām gribu darīt to, ko uz šo brīdi redzu kā vienīgo, racionālo rīcību. vismaz, pagaidām.

Prof. Retsef Levi
https://www.youtube.com/watch?v=5NZ9Y4kD2qk
par situāciju izraēlā. lai arī tu būtu vakcinēšanās entuziasts, pievērs uzmanību arī citām ziņām. tas tev nevar kaitēt.

DanaL  4 4 17:27,
Tava informācija kā vienmēr ir vienpusīga.

una32  3 7 Protesti pret cilvēku dalīšanu(slimo un pārnēsā vīrusu gan vakcinēti, gan nevakcinēti) vairākās valstīs ir devuši rezultātus, jo daudzi bezjēdzīgie ierobežojumi tika atcelti.
Cerams, ka iztiksim bez provokācijām un valdība sadzirdēs savu tautu.

DanaL  3 3 Una32 es arī esmu tauta, kaut no pretējās frontes puses.
Ko nu?

Ievinjata  1 4 Ja es pēc pēc pāris gadiem atstiepšu kājas, kā apgalvo antivakseri...kurš tad pirks tos čipētāja B.Getsa produktus?

una32  7 9 19.14 kurā pusē? Atbalsti valsts izsaimniekošanu, melu propagandu, bērnu nošpricēšanu, cilvēku dalīšanu un pamattiesību atņemšanu.....

Sigvarts60  4 9 Es saprotu par ko cīnās tā saucamie antivakseri. Tās ir tiesības pašam lemt, ko darīt vai nedarīt ar savu ķermeni. Un es to atbalstu, jo nedrīkst dalīt cilvēkus, nedrīkst tāpēc viņiem atņemt nekādas tiesības, kā tas ir Francijā, Lietuvā.
Es nesaprotu, par ko klaigā vakcinētie? Viņiem taču nekādas tiesības, nekādi papildus ierobežojumi netiek uzlikti.

rokons  4 9 Vispār ar tām cilvēktiesībām ir tā kā ir. Kaut kādi no Rietumiem uzpirktie Brīvajā Latvijā ieviesuši kaut kādus luksoforus, noteikumus, ka jābrauc pa ielas labo pusi, ka maizi jāpērk nevis var tāpat paņemt.... Kur ir manas pilsoņa tiesības iet tur kur gribu, ņemt to ko man vajag??? :D

CoCoSan  8 10 Zeme atveries. Man kauns par pūli, kurš itkā ir mani tautieši.
Ja cilvēks ar lepnumu un ļaunu prieku var priecāties par to, ka otrs nedrīkstēs pirkt maizi jebkurā veikalā, mazākais kā var nosaukt - ir nelietis.

Kontiki  3 6 "Pat Krievijas masu mēdīji šokā par lietuviešu drošības dienestu cietsirdīgām izrēķināšanās metodēm pret savu tautu. Jūsu vērtējums?" - šis apgalvojums ir kā āža kāja un uzskatāmi parāda kas ir kas un ko vēlas! Šādi tipi arī Latvijā centīsies uzrīkot ko līdzīgu. Bet ja pie mums rīkotos kā Krievijā, tad dažs labs no šejienes rakstītājiem jau sen vairs neko šeit nerakstītu!

AivarsN  3 3 Ar ko tikai normālus cilvēkus nesalīdzina, lai izspiestu nopotēties! Vai pediņiem kāds uzspiež kļūt heteroseksuāliem? Vēl ne tik senā pagātnē tā klasificējās kā psihiska slimība.
Bez satiksmes noteikumiem, braukšana diez vai vispār būtu iespējama. Tas tiešām sargā cilvēku dzīvības. Taču dēļ iesnu vīrusa, kuru tā arī neviens nevar atklāt un pierādīt, labprātīgi potēties ar eksperimentālām, ģenētiski modificējošām vakcīnām, var tikai pilnīgi nozombēts, vai garīgi slims cilvēks.
Taču protestē ne jau tikai nevakcinētie, bet arī ļoti daudz vakcinētie, kurus vienkārši piespieda to darīt. Viņi tagad cīnās par saviem bērniem un citiem ģimenes locekļiem, kā arī visu sabiedrību kopumā.
Un nav ko salīdzināt ar Krieviju, jo visi kopā mēs zaudējām aukstajā karā. Tā pati hazāru mafija, kura tagad terorizē ASV un Eiropu, vēl nežēlīgāku genocīdu izved pret Krievijas teritorijā dzīvojošajām tautām, jo nekādi nevar aizmirst savas laupītāju impērijas sagrāvi, kā arī to, ka Krievijas teritorija jūdu okupantiem turējās pretī četrus gadsimtus ilgāk kā Eiropa un tāpēc tieši no turienes var sākties civilizācijas atbrīvošanās no parazītiskajiem okupantiem.

rebeka  2 4 Es noskatījos video, nežēlīgi. LV ziņas gan neklausos. Ja būtu tāds variants, ka potētiem un nepotētiem ir vienādas tiesības, nekādu protestu nebūtu.
Vairums jau sen šito ir izslimojuši, un ne smokot, kā tiek apgalvots. Ja virusologi un imunologi liktu lietā savas smadzenes un runātu taisnību, arī iznākums būtu cits.
Diemžēl šobrīd viss ir ietīts melu plīvurā.
Un potētie nez kāpēc iedomājas, ka vinu brīvības būs mūžīgas.

AivarsN  5 2 Kamēr līkdeguņi nebūs devuši rīkojumu Krievijai kādam uzbrukt, tikmēr neuzbruks. Putinu novāca jau 2006.gadā, iespējams par to, ka neatļāva vairs CIP darbiniekiem turpināt saimniekot Kremlī un pilnībā padarīt Krieviju par savu koloniju. Tam klonam,kas tagad viņa lomu tēlo, nav pilnīgi nekādas teikšanas. Žīdu oligarhi Krieviju vada gan valdībā, gan arī ekonomiski izlaupa, pa lēto notirgojot resursus un pat nemaksājot nodokļus. Viņi notirgoja ķīniešiem lielu Sibīrijas teritoriju un pat Baikālu. Un tagad pūlas nopotēt Krievijas iedzīvotājus, tieši tāpat kā mūsu viesstrādnieki. Neviena kaimiņu tauta mums neko sliktu nedara, bet tikai elitāro žīdu mafija visus naido, lai novērstu uzmanību no saviem pastrādātajiem noziegumiem visos karos, revolūcijās un citās masu slepkavībās jau kuro gadsimtu. Tāpat arī šī masu nopotēšana un čipošana ir viņu izlolota ideja jau no pagājušā gadsimta.

dabasmiilis  2 5 08-12 12:46,
-Aivar, par īkšķiem un komentāriem... Es arī ilgu laiku tā domāju, to starp par algotiem troļļiem[delfos gan daži tādi ir], bet sapratu, ka te tie daži skaļākie vienkārši ir parasti ļautiņi, kas vienkārši cenšas izmantot situāciju un pievērst sev apkārtējo uzmanību ar apsaukāšanos - visi ļekainīši un saulītes, tad vēl visādi nezinīši, kas cenšas paspīdēt ar savu gudrību[kā vaukšķis], bet vienmēr izgāžas.
Un tad ir normāli ļautiņi[viņu skaits ir liels], kurus mēdzam dēvēt par aizmigušajiem, kurus cenšamies modināt. Bet patiesībā viņi nemaz nav aizmiguši, viņi tādi pēc dabas ir, viņi dzīvo savā rutīnas burbulī un par blakus lietām neuztraucas, neies tur meklēt, pētīt, analizēt - viņi nemēdz īsti domāt - viņu vietā parasti domā citi[tādēļ viņus tik viegli nozombēt vai apmānīt], pietiek, ja atradīs laiku kādu panorāmu vai kādu delfu rakstu izlasīs, bet tajos pieejama tikai viena veida informācija "pareizā - valdības". Bet pret cilvēkiem, kas nes gaismu un cenšas apgaismot pārējos, tiek veikta nomelnošana - notiek primitīva apsaukāšanās[tos dēvē par gobzemjiem, plakanzemjiem,folliju cepurītēm, neizglītotiem pošu anti faniem, nu jau arī dzirdu propagandu, ka redz antivakseriem bail no potes - manipulē kā vien var...] un tas viss nezināšanas dēļ, viņi tiešām tic, ka ticība valdībai un zinātnei ir faktiski pareizā izvēle, jo kurš gan labāk zinās par vīrusu, kā bez ārsta vai speciālista diploma esošie kariņi-pavļuti. Galvenā problēma, viņi reti kam seko līdzi, pietiek reizi nedēļā kur iegriezties palasīt valdības pareizo viedokli, palasīt komentāros troļļu apgalvojumus, ka visi kas domā savādāk - ir turpat vai nepieskaitāmi un neizglītoti plakanzemji, un cilvēkam bez domāšanas to vieglāk pieņemt, nevis rakt un analizēt, kurai tad pusei vairāk taisnības. Pretējais viedoklis tiek cenzēts, uzstājas tikai afērai pietuvinātie kadri, kuri uzpirkti, iebaidīti vai šantažēti. Psiholoģija, ja tev katru dienu stāsta, ka b

dabasmiilis  2 4 Psiholoģija, ja tev katru dienu stāsta, ka balts ir melns, ar laiku cilvēks var arī tam sākt ticēt.
-Visi joprojām nesaprot, ka pasaule kāda tā bija līdz šim, ka tāda vairs neeksistē, un tieši tas būs viņu šoks, kad viņi pēkšņi to sapratīs, diemžēl visticamākais būs par vēlu.

-Es pie šitā visa nonācu runājot ar diviem ļoti tuviem cilvēkiem un viņi pat tuvu nav muļķi, viens - ar 3 augstākajām izglītībām, bet par šo tēmu neko negribēja dzirdēt, tikai histēriski atkārtoja - visur līķi, cilvēki mirst, daudzi slimo utt... Atbildi tā arī nesaņēmu, kur tās līķu kaudzes ieraudzīt!
-Un otrs ir gados jauns skolotājs[arī ne tuvu nav muļķis], no viņa atbildēm daudz kas kļuva skaidrs, bija sāpīgi saņemt viņa atbildi tieši tādu, bet tāda situācija ir vairākumam, vai nu neinteresējas par to, kas apkārt notiek, vai arī to dara tikai virspusēji, un līdz ar to pa lielam tā arī nesaprot kas īsti notiek! -Viņi ir dezinformēti un naivi cer, ka šis viss vienā dienā beigsies, un visi atgriezīsies pie normālas dzīves, kāda tā bija līdz šim, diemžēl globālistu "jaunais normālais" to neparedz.

Atļaušos iekopēt skolotāja atbildi:
"Viss nezināms un jauns un pēkšņi vakcinēs. Bet tad sapratu, ka nekur nesprukšu. Atgriežoties darbā ir jāuzrāda sertifikāts.
Sapratu, tas skādē manai nervu sistēmai un veselībai, ka kreņķējos par visu, vnk samierinājos ar situāciju tādu, kāda viņa ir un pieņēmu visu. Tagad ja septembrī turpināsies viss ārprāts,man nebūs jādzīvo ar sirdsapziņas pārmetumiem, ka pie kaut kā esmu vainīgs,jo būšu darījis visu, ko valdība ir prasījusi. Darbu vajag, bērni aug, ēst vajag utt...
No vienas puses vakcinējos un rēķinos ar sekām, kas varētu būt,no otras puses zinātnieki un veselības dienesti nepieļautu vakcinēšanu, ja tās būtu dzīvībai bīstamas.. Tāpēc neiedziļinos tajā, nelienu tur, kur to nepārzinu un labāk guļu."

CoCoSan  2 3 Pieņemu, ka strupceļā ir iedzīti vidēji jauni cilvēki, kuriem dzīves visas iespējas vēl ir priekšā un jāaudzina, jāliek uz kājām mazie bērni. Pieņemu, ka strupceļā iedzīti visi hipotekārie un patēriņa kredītu vergi. Viņiem izvēles visai maz, jo bez vakcīnas viņu dzīvēm beigas.Tādēļ nu ļoooti šaubos, ka tā vakcinēšanās bijusi, ir un būs entuziastiski labprātīga. Tāka, ja kādu jāsauc par alumīnija cepurītēm, tad tieši bezizejā un strupceļā iedzītos vaxerus. Nenosodu, saprotu. Taču kādā jautājumā tie nelaimīgie sevi pieskaitījuši uzvarētājiem - hvz.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu