Kā vērtējat cilvēku piekaušanu vakar Viļņā?

Latvijas pērkamie mēdiji klusē, kā ūdeni mutē ieņēmuši par vērienīgajiem protestiem Lietuvā. Pat Krievijas masu mēdīji šokā par lietuviešu drošības dienestu cietsirdīgām izrēķināšanās metodēm pret savu tautu. Jūsu vērtējums?

Labrador  9 7 Lietuvas valdiiba ASV demokraatu partijas uzdevumaa izprovocees karu ar Baltkrieviju. Buus 2008.gada Gruzijas scenaarijs.

Labrador  10 2 Protams , ka latvieshi atbalsta , jo taa saucamie nacionaalpatrioti miil mineet , kaa vinju vecteevi ebreju beernus shaavushi.

ube  5 7 Ja esi neadekvāts un agresīvs, dabūsi bietē.

Jason  5 16 Labrador, daudz tev maksā par šī bulšita rakstīšanu?

AivarsN  9 12 Normālā sabiedrībā, visi procesi pakārtoti tautas vairākuma interesēm. Kamēr notika valsts izlaupīšana, nekādu protestu nebija. Taču kad iesūtītie starptautiskās noziedznieku mafijas aģenti ķeras klāt visas tautas un pat bērnu dzīvībām, cenšoties iestāstīt ka aizsargā pret vīrusu, kuram nav pilnīgi nekāda zinātniska pamatojuma, tad tā jau ir pēdējā aizsardzības robeža, jo kapos guļot, vai nočipotam, pretoties jau būs par vēlu. Cik saprotu no globālo parazītu scenārija, tad viņi ir ieinteresēti izprovocēt šādus tautas nemierus, pat pilsoņu karu, lai ar armijas palīdzību nežēlīgi apspiestu pretošanos un pilnībā pārņemtu varu pār visu pasauli, likvidējot valstis. Jau šobrīd tie necilvēki faktiski vada visus procesus pasaulē, ar marionešu valdību rokām. Taču pēc lielā restarta, visu pasauli oficiāli pārvaldīs masu slepkavas, fašisti, bet cilvēki būs elektroniski vadāmi vergi. Vai tiešām Oho troļļi un okupācijas režīma atbalstītāji cer saglabāt savas siltās vietiņas pēc Lielā restarta? Kāds naivums jūsu vecumā! Būtu nu laiks zināt, ka nodevējus vienmēr likvidē pirmām kārtām, par cik viņiem nevar uzticēties. Tāpat jaunajai pasaules kārtībai nebūs vajadzīgi slaisti, dīkdieņi un sīkie parazīti. Tāpēc jau grib ieviest elektronisku kontroli, lai varētu atbrīvoties no ierēdņu armijas, kura šobrīd kalpo kā atbalsta grupa okupācijas režīmam.
Es ļoti ceru, ka mācoties no kaimiņvalstu pieredzes, Latvijā pretošanās kustība tiks kvalitatīvāk noorganizēta, nepakļaujoties provokācijām un tā nepieļaujot asinsizliešanu. Vismaz sestdienas pikets nav tik daudz domāts protesta izrādīšanai, cik tautas modināšanai, lai taču beidzot nokrīt klapes no acīm. Visi mēs esam vienā laivā, latvieši, nelatvieši, potētie, nepotētie. Un tikai vienoti nostājoties pret starptautisko mafiju, mēs varam izglābties.

Floriana  2 4 Silti iesaku palasīt pašu lietuviešu ziņas, lai likvidētu trauksmes cēlājus.

fargo  6 19 patiesi nezinu, kādas legālas metodes atliek, ja cilvēkam tiek plānots liegt pirkt pārtiku, apmeklēt ārstu(kaut zobu izraut), izmantot sabiedrisko transportu, privāto transportu(valsts iestāžu apmeklējums tikai vakcinētam), liegta iespēja uz izglītību, liegta pārvietošanās brīvība.

jā un "ko gan jūs tur uztraucaties, negribi nepotējies".
goda vārds, es nespēju saskatīt mierīgas, legālas iespējas saglabāt cilvēka pamatbrīvības, šai laikā, kad no visām pusēm notiek modernajā pasaulē bezprecidenta uzbrukumi tām.
šī ir pirmā reize 30 gadu laikā, kad ir grūti pat iztēloties miermīlīgu un legālu iespēju pastāvēt uz savām pamatbrīvībām.

krumins  8 10 Paskatījos lielāko kliedzēju anketas, izglītība parasti nav norādīta, negribas ticēt, ka kāds slēpj savu prestižas augstskolas grādu, drīzāk ir otrādi ar nepabeigtu 8. Klasi nav ko zīmēties.
.

CoCoSan  8 7 Iepoustē profilā savus diplomus, tad arī padomāsim, vai vērts ar tevi runāt.

CoCoSan  8 7 Stāsts pavisam vienkāršs. Šobrīd Lietuvā notiek ķīlnieku apmaiņa - ES un NATO atbalsts migrantu krīzei pret 100%pūļa vakcināciju. Lietuvas valdībai izvēles variantu visai maz.

Geisha  9 14 Tā ir cīņa par cilvēktiesībām, kura valdību mafija ir laupījusi. Tie likumi kurus steigšus pieņem varas pārstāvji tikai norāda uz viņu bezspēcību un pirmsnāves agoniju. Mēs zaudējām kauju uzvelkot maskas un sēžot mājās, bet mēs vinnēsim karu saceļoties pret mafiju. cilvēki saceļas ne tikai Lietuvā, bet visā pasaulē. Kādai cilvēku grupai ir aptaukojušās smadzenes, jo iedomajas ka viņi ir visvareni. Varas mainās. Kas vakar bija varens rīt kritīs. Piemēru ir pārpārēm - Ēģipte, Roma, PSRS, utt.
Par to ka arī baleliņš celsies un cīnīsies par savu brīvību es nešaubos. Tie kuri ies uz pasākumu paķeriet līdzi ķefīru ar kuru mest pa mentu vairogiem. Diemžēl pati esmu Vācijā un diemžēl nevarēšu piedalīties, bet esmu gatava nosponsorēt kefīra iegādi.

Kaskaade  11 10 Skatoties notiekošajā, necik nav šaubu, ka tālajā 1940.smitajā tieši tādi paši kā šodien paklausīgo, lētticīgo un iztapīgo pūļi ar sarkanām neļķēm un ovācijām sagaidīja sarkano armiju.
Nav ne mazāko šaubu, ka vakcīnpaklausīgie ir vecie labie komjaunieši, jo pakļauties un izdabāt viņiem iepotēta vakcīna jau stipri sen pirms corona dzimušanas.

ube  2 5 "Revolūcijas izdomā inteliģenti, realizē fanātiķi, bet izmanto nelieši". (c)
Revoluciju augļus nekad nebauda tie, kas par viņu cīnās! Uz priekšu tovarišķi, urā!!

Letija  4 6 Ja izglītots cilvēks spēj situāciju vērtēt un apzināties arī to, ka viņš viens pats nevar būt speciālists visās jomās un spēj uzklausīt un respektēt konkrētu profesionāļu viedokli (kā šajā gadījumā jāpaļaujas uz imunologiem, virusologiem utt.), tad neizglītotajam galvenais ierocis ir - celsimies, iesim, metīsim!
Žēl, ka viņi to nesaprot, nu, nav dots - viņu vecāki ir bijuši līdzīgi un bērni tādi paši!
Jo.... nevar būt, ka tie, kas noliedz mācīšanos un izglītību, izaudzinās kaut ko labāku.

Vaukskis  3 6 Policija un Sabiedrības drošības dienests bija darba uzdevumu augstumos! Kamēr un līdz cikiem protesta akcija bija atļauta, tikmēr nevienam nekas ļauns nenotika, bet pēc noteiktā laika, kad netika klausīts aicinājumiem izklīst un notika ne tikai bļaustīšanās, bet arī vardarbīgi izlēcieni, kompetentie orgāni izmantoja savējās tiesības, lai demokrātiskās izpausmes nepārvērstos anarhijā.

fargo, mūsējās privātas mediju grupas ziņās mierināja, ka tik traki kā raksti nebūšot- arī pēc ierobežojumu stāšanās spēkā nevakcinētajiem joprojām būs brīv izmantot sabiedrisko transportu.

AivarsN  9 9 Ne jau pirmo reizi lasot komentārus un redzot īkšķīšus, rodas iespaids, ka Oho ir valdības un oligarhu klubiņš, kurā pārpratuma pēc, iemaldījušies daži tautas pārstāvji. Nu neceriet, ka jūsu veiksmes stāsts turpināsies vēl ilgi. Ja starptautiskajiem noziedzniekiem izdosies realizēt savus plānus, jūsu vieta tajos, labākajā gadījumā pie parašas. Taču ja pasaules lielākie noziedznieki nonāks uz apsūdzēto sola, kas neizbēgami arī notiks, tad arī viņu atbalstīji valstīs, no taisnīga soda un tautas nicinājuma neizbēgs. Arī ārzemju īpašumos paslēpties neizdosies, jo šis nav karš starp divām teritorijām, bet gan visas cilvēces karš pret necilvēkiem, kurš aptver pilnīgi visas valstis. Tāpēc saprātīgākā izvēle šobrīd ir būt kopā ar savu tautu, nevis turpināt atbalstīt okupācijas režīmu, kurš tāpat uzmetīs, kā jau tas jūdaismā pieņemts.

av2  3 9 Cilvdeeku pratinnaa iisumam nav robezzas.Tas jau sen pierasts, ka tiessi tie , kas neveelas , sev vien zinaamu iemslu deell, nepoteet vakciinas , taisa balagaanus, taapat kaa tie ar citaadu seksuaalo orientaciju.
Vienreiz par visaam reizeem, ibj...tiessaam jaasaak lamaaties, NEGRIBI - NEPOTEEJIES, GRIBi BUUT AR CITAADU SEKSUAQLO ORJIENTAACIJU - TAS VISS IR TIKI TAVA DARIISSANA. Nav jaabllauj skalaa balsii es taads, es ssitaads, man palozzeo utt. Pa lielam, vienkaarssi idioti.

Vaukskis  2 2 ..Dzīvo un ceri, lai dzīvē kam deri!

Letija  5 8 Mūsu paaudze un jaunāki nezin, kas ir traģēdija, kas ir beztiesība un trūkums. Tāds nav piedzīvots. Dzīvojam pārāk labi.
Laikam tad tāpēc vajag kādu jaunu adrenalīnu, izejot ielās un taisot grautiņus?!
Nožēlojami.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu