Vai mums vajadzīgi afgāņu migranti?

Pabriks izteicās, ka LR teritorija varētu uzņemt ģimenes, kurām bijusi saskarsme ar Latvijas karavīriem un kuras esot mums draudzīgas.

fargo  2 2 skatos, esi laicīgi sācis trenēties nākamam līmenim, retorikā, kad būs jāsāk aizstāvēt un pamatot desmitiem tūkstošu vācijas atsūtīto migrantu latvijā.

par jautājumu.
satversme, kas nosaka latvijas iedzīvotāju suverenitāti pār viņu zemi. uz tāda pamata. saucas ´tautu pašnoteikšanās tiesības´.
vēl ir kāds jautājums?
2021-08-22 13:57

LaskovijMerzavec      fargo...Tu esi šo planētu radījis?

Tipa savācās grupiņa cilvēku sugas pārstāvjus un uzrakstīja papiru, ko nosauca par. "satversmi" un pateica, ka tagad šis ir mūsu:). UN tagad visiem šeit ir jādzīvo tā!.

Un arestēja roežpārkārkāpēju lāci...

Vai neliekas smieklīgi???
2021-08-22 14:05

fargo  2 3 patiesi, tavi argumenti man liekas arī smieklīgi. vēl daļēji - muļķīgi! bet pāri visam zemiski.

zemiski, jo latvijas valsts pasludināšana priekš tevis un tādiem, kā tu ir vienkārši "grupiņa cilvēku sugas pārstāvju, kas uzrakstīja kaut kādu tur papīru, ko nosauca par satversmi".
zemiski, jo gustava zemgala paziņojums, ka suverēnā valsts vara latvijā ir pārgājusi tautas padomes rokās ir "grupiņa cilvēku sugas pārstāvju".
zemiski, jo cilvēki, kuri cīnījās un daudzi arī mira šīs valsts brīvības vārdā, tādiem kosmopolītiem kā tu ir "grupiņa cilvēku sugas pārstāvju".

bet, paldies Dievam, lielākai daļai latvijas tautas viņu pašu valsts, neskatoties uz visiem priekiem un asarām, rūgtumiem un pārdzīvojumiem, joprojām ir kaut kas sakrāls. un priekš viņiem mūsu valsts satversme nav kaut kāds beznozīmīgs papīrītis, bet viņu valsts eksistences juridiskais pamats.

un atkal, vai smieklīgi?
tavi argumenti, jā - smieklīgi, muļķīgi, bet pamatā zemiski.
2021-08-22 14:21

Vaukskis      Latvijā jau ilgu laiku pietiek migrantu pārpārēm, tas, ka viņi lielākoties naturalizējušies, faktu nemaina. Nezinu eirozonā nevienu citu tik nozīmīgu pilsētu savai valstij kā Rīgu, kur procentuāli mitinātos vēl vairāk iebraucēju! Tagad ir parādījusies "Latvijas tautas" kā politnācijas jēdziens, tajā var būt iekļauti jebkurš ar sazinkādu etnisko izcelsmi, kam tikai "papīri" rokā. Citas ES valstis varētu palīdzēt mums, lai Latvija, balstoties uz nesenās okupācijas sekām, atrisinātu jau kopš padomju laikiem esošo cittautībnieku daudzuma problēmu; jaunu afgāņu iebraucēju vietā Latvija vismaz tos, kas pašlaik ir nepilsoņi, varētu "iemainīt" pret daļas tautiešu ienīstajiem baltiešu izcelsmes vāciešu pēctečiem, kuriem bija vēsturiski saistība ar šo zemi tolaik, kad sastādīja un apstiprināja mūsu valsts konstitūciju. Protams, ar nosacījumu, ja paši vēlēsies.
Pamatojoties uz šo īpatnējo situāciju, mēs kā skolā varētu sporta skolotājam atnest zīmi no vecākiem, resp., NATO, ka pienākas atbrīvojums no jaunu iebraucēju (šajā gadījumā bēgļu no Afganistānas) uzņemšanas.
2021-08-22 19:12

AivarsN  3 2 Ja kādiem nav tiesību atrasties uz šīs planētas, tad vienīgi parazītiskajām civilizācijām, viņu hibrīdiem un līdzskrējējiem. Baltā rase jau 610 000 gadus atpakaļ kolonizēja šo planētu un izturējās pret to, kā pret savām mīļajām un vienīgajām mājām, nevis iznīcinot, bet padarot to vēl skaistāku un labāku dzīvošanai. Pirms 40000 gadu tika dots patvērums vēl trim rasēm. Taču parazīti šeit sāka iefiltrēties jau Atlantīdā un vēlāk arī citos kontinentos. Viņi radīja krustojumus, kā tā dēvēto karalisko dzimtu, ne velti sauktus arī par reptiloīdiem, pelēko rasi, jeb ebrejus, lai ar viltīgiem un pilnīgi necilvēcīgiem paņēmieniem sagrābtu varu pār visu planētu. Un tieši tagad ar nopotēšanu un čipošanu viņi grib atraut cilvēkus no dievišķās saiknes un padarīt par elektroniski vadāmiem biorobotiem. Nav brīnums, ka arī šejienes galvenajiem troļļiem, parazītu gēni ņēmuši virsroku pār cilvēku gēniem un tāpēc tik neadekvāta domāšana un parazītiem tipiskā pasaules uztvere, bez mazākajām sirdsapziņas pazīmēm. Taču par laimi viņu tumsas laikmets ir beidzies, Zemes vibrāciju frekvence paaugstinās un attā, parazīti! 2021-08-22 19:33

CoCoSan  1   "Tipa savācās grupiņa cilvēku sugas pārstāvjus un uzrakstīja papiru, ko nosauca par. "satversmi" un pateica, ka tagad šis ir mūsu:). UN tagad visiem šeit ir jādzīvo tā!."
Aha, un tiklīdz tam pamuļķim kāds iedos pa ļocku un ielauzīs trauslo bābja galvaskausu, tā uzzzReizz atcerēsies ij satversmi, ij kriminālo likumu. Nu ko tu padarīsi pamuļķim, pasaule arī tādua nes. 😅
2021-08-22 20:19

LaskovijMerzavec    1 ... Satversmes kopijā (jo orģināla ta nav) , kas tika pasludināta 1922 gadā uz kuru tā atsaucas,nemaz nav  pilsoņu tiesību un pienākumu sadaļas. Šo punktus nemaz nepabeidza.

Šādi punkti tika uzrakstīti un pieņemti tikai 1998 gadā 9.saeimas laikā - kuru veidoja Tautas partija, ZZS, Jaunais laiks.... Tas ir tie paši vēži kas tagad!!!

Un nekur nav rakstīts ka nevar Latvijā ierasties/atrasties citus tautībus, rasu, reliģijas, seksuālās pārliecības dēl. Vai saņemt pilsonību.


Espešal dažai labai manai pielūdzējai... atkal mēģini pakvešķēt, bet nesanāk??? Žēl, ka Tev nesanāk -varbūt nedari, kas Tev nesanāk?
2021-08-22 22:49

CoCoSan  2   Pamuļķais??? Tev kāds prasīja Satversmes vēsturi? Satversme nav prezervatīvs, kuru maina katru reizi. Kāaautgan, pieņemu, ka tu tos arī mazgā, katru reizi. 2021-08-23 01:21

LaskovijMerzavec    1 Un atkal jaunatklājumi, prezervatīvus var mazgāt!!!!

Saprotams, ka stāsti no savas bagātās pieredzes. Rīgas zelta jaunatne kniebās dēlj milestibas un ar mazgātiem prezervatīviem!
2021-08-23 07:22

Labrador      ASV demokraatu partijai vajadziigs militaars konflikts ar Baltkrieviju. Liidzzigs scenaarijs -2008.gada auugusts. 2021-08-29 23:40

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu