Vai mums vajadzīgi afgāņu migranti?

Pabriks izteicās, ka LR teritorija varētu uzņemt ģimenes, kurām bijusi saskarsme ar Latvijas karavīriem un kuras esot mums draudzīgas.

Geisha    4 Vienai manai pacientei māju kopj afgāniete. Pirmdien tā majas kopēja lēja gaužas asaras, jo viņas māsas meitas savāca talibani. Vienkārši ienāca majas, sagrāba meitenes 15 un 16 gadus jaunas, uzvilka paraņdžu galvā un aizdzina kā lopiņus. Vai šīs meitenes kādreiz ģimene redzēs stipri šaubos. Savai pacientei jautāju kā majas kopēja nokļuva Vācijā. Izrādās viņi nekad nav dzīvojuši uz pabalstiem, bet gan abi strādā kaut gan audzina 4 bērnus. Vācu valodā arī tīri brīvi runā. Nu kaut kā tā. 2021-08-19 21:34

CoCoSan    4 Ech. Dzīvojam mēs Dieva ausī. Lai kungs žēlīgs visām tām nelaimīgajām sievietēm un ģimenēm. 😢 2021-08-19 21:40

daris  1 4 Vispār jau katrai tautai būtu jādzīvo savā zemē un jārisina savas problēmas pašiem !!!! Nav ko vazāties pa pasauli un meklēt laimi !!!! 2021-08-19 22:10

Drole    2 Intervija no epicentra. https://youtu.be/Xugud0vXTMw 2021-08-19 22:37

dzilums  1 5 Pabriks teica, ka būtu pareizi uzņemt to afgāņu ģimenes, kas palīdzēja mūsu karavīriem kā tulki. Un cik sapratu, tad runa ir par +/- desmit ģimenēm. Manuprāt būtu tikai cilvēcīgi palīdzēt tiem, kas palīdzēja mūsu čaļiem un tagad ir nonākuši dzīvības briesmās. 2021-08-20 00:45

DanaL  3 3 Jā, negaidītas atklāsmes no Geišas. Nekad nebūtu domājusi, ka viņa būs spējīga just līdzi kaut vienam musulmaņiem, jo viņus visus līdz šim ir uzskatījusi par 2.šķiras cilvēkiem, kuri nevar gribēt dzīvot labāk, kuram nav vienaldzīgs savu līdzcilvēku liktenis, kuri vispār ir cilvēki tikai pa pusei...
Redz, ko nozīmē padzīvot gadiņu ārpus Latvijas. Uzskati mainījušies teju par visiem 180 grādiem, tai skaitā arī par ģērbšanās kultūru.
Prieks lasīt.
2021-08-20 14:14

Dzeguzessbalss    3 Mums būtu vajadzīgs uzņemts viņu bijušo prezidentu, cik zināms viņš aizmuka uz AAE ar vairākiem miljardiem.... 2021-08-20 15:51

Geisha  1 1 Paldies, Daniņ! Kad padzīvo citā valstī tad protams, ka uzskati mainās. Latvijā latvietis ir kā pāvs vistu kūtī, bet te ārzemēs cilvēki pat nezina kas un kur tāda Latvija atrodas. Labākā gadījumā jauc ar Lietuvu. Mana attieksme pret žīdiem arī ir manījusies uz labāko pusi. Man viņi pat patīk. Tādi dzīvespriecīgi, izpalīdzīgi un ļoti draudzīgi savā starpā. 2021-08-20 17:27

kurmis      Kā tas ir-migranti? Mums CCCP-Krievijas migranti ir ap 500 000 un neviens nesatraucās...Ko var uztraukties par dažiem simtiem arābu?
Būs LV jauna minoritāte, ar saviem mass media, skolām, uzrakstiem trijās valodās. utt...Jāsāk tik celt jauni mikrorajoni kur tiem dzīvot, kā sacēla CCCP imigrantiem...
Pret visiem imigrantiem vienādu attieksmi: te nevar būt kāda etniska dalīšana: Vieni labi-citi slikti.
2021-08-21 10:43

kurmis    4 Es uzskatu, ka LV par maz imigrantu: Vajag ievest vēl kādus pāris miljonus-lai ir kas strādā....Bet tautas tiesības dzīvot savā etniski dabiskā vidē te nav no svara. Tagad pats svarīgākais: Realizēt tautu sajaukšanu, kā to darīja bolseviki. 2021-08-21 10:46

fargo  2 10 pilnīgi piekrītu!
vajag daudz vairāk, kā solītās pāris ģimenes.
ir jātiecas būt moderniem, vajadzētu pārvērst rīgu, lai tā ir līdzīga londonai, parīzei vai tuvākai gēteborgai. lai sievietes naktīs baidas parādīties uz ielas, lai noziedzība rīgā palielinas par 97% kā berlīnē vai parīzē, salīdzinot ar tumsonīgajiem laikiem, kad tās bija vācu un franču pilsētas.
un nav svarīgi, ka 95% no vācija veiktajiem kriminālnoziegumiem ir "bēgļu" veikti. galvenais, lai mūsu mamzeles varētu dižoties, izjūtot savu morālo pārākumu pār visādiem tur rasistiskiem tumsoņām.
vajadzētu organizēt viņu mītiņus un sakrāsot viņām spožus plakātus ar "latvia welcome migrants!" plakātiem. viņām protams abzolūt pajāt par visu šmuci kas tā dēļ būs un vells lai parauj visus upurus, ja uz otriem svaru kausiem ir šī saldenā morālā pārākuma sajūta un spēja spodrināt savas spalvas, varbūt pat redzēt sevi euronews.
pie velna visus potenciālos upurus! tikai nožēlojami rasisti domā uz priekšu un uztraucas par sekām.
2021-08-21 13:42

CoCoSan  2   Fargo? Esi sataisījies salāpīt vai pat izglābt šo pasauli??? Jāsaka Paldies Dievam, ka esam vieni no pēdējiem, kurus skāris imigrācijas vilnis un Paldies Dievam, ka esam nabadzīgi, lai imigrantiem te gribētos palikt.
Bet to, ka tautu lielo staigāšanu vairs neapturēt, tur tak trešajam tēvadēlam jābūt, lai nesaprastu.
2021-08-21 15:55

DanaL  1 1 Mani joprojām iespārda šitie tūdaliņu lozungi, ka nu tik migranti pārņems Rīgu un Latviju. Baigi mēs viņiem vajadzīgi. Viņi ātri vien pamet Latviju un šturmē Eiropu, un 90% no viņiem ne tikai nezina, ka Latvijā ir ES valsts, bet pat nezina, kur nokļuvuši.
Tas nenozīmē, ka nav jāsniedz palīdzība apkrāptiem un nelaimē nokļuvušajiem.

Nebrīnos, ka nākamais Šlesera vai Gobzema pirmsvēlēšanu mītiņš notiks ar lozungu "nost ar saeimu, nost ar kariņu, kas grib pārvērst Latviju par migrantu paradīzi!" Daudzi pavilksies.
2021-08-21 17:40

CoCoSan      Nenu, es neteiktu, ka alkstu, lai tuvākajā parkā mošeju uzbūvē un ik pēc stundas korānu ruporos skaita. Bet fakts ir viens, gribu es vai nē, agri vai vēlu tas notiks. Gribetos tomēr vēlāk, nekā agrāk. Jammm. 2021-08-21 17:44

fargo  1 5 "Bet to, ka tautu lielo staigāšanu vairs neapturēt, tur tak trešajam tēvadēlam jābūt, lai nesaprastu."
nē!
tas var likties neaprakstāmi neticami, bet viens vienīgs vārds apraksta izeju no šī "neizbēgamā" likteņa - robeža.
sīkāk skatīt saitē>
https://rumble.com/vkrpdv-tucker-hungary-does-border-control-right.html
takera karlsona sižets par ungāriju.
tas pats ar poliju, čehiju un citām vēl pie veselā saprāta esošām valstīm.
ja kas, latvijas valdība(nejaukt ar latvijas tautu) ir piekrituši vācijas šantāžai uzņemt tālākā perspektīvā desmitiem tūkstošu migrantu.
lai tas tomēr nenotiktu, katrs var darīt kaut ko lietas labā. sākumam - neievēlēt tādus izdzimteņus kā kariņš, pabriks un ko. sākumam. tas ir TIK vienkārši.

un palīdzēt vajag reāliem upuriem, nevis pasaules vējgrābšļiem, neliešiem un nākotnes kriminālnoziedzniekiem un izvarotājiem.
bet ja cilvēks tomēr grib būt reāls idiots, tad var sekot tās zviedrietes pēdām, kura asarām acīs atteicās izkāpt no lidmašīnas, kurā tiktu deportēta viena afgāņu žurka, kas ar elektrības vadu nožņaudza sievu un meitu. zviedru idiotes līdzjūtība saviļņoja visus citus idiotus un neliešus. žurka tika atstāta zviedrijā, jo dubultslepkavu bija nehumāni sūtīt uz šobrīd talibu patriekto afganistānas valdības teritoriju.
ikviens, kas izjūt līdzjūtību pret varmāku, bet vienaldzību pret neskaitāmajiem upuriem, manā grāmatā ir pielīdzināms šīm varmākām. jo bez šo toleranto ļautiņu pūliņiem, nelieši nespētu padarīt ne simto daļu savu noziegumu.
2021-08-21 18:53

AivarsN  2 3 Tautu sajaukšanās tiek organizēta jau vairākus pēdējos gadsimtus. Taču sevišķi aktīvi tas notiek pēdējā laikā, pirms Lielā restarta īstenošanas. Kamēr tauta ir monolīta un vienota, tikmēr to nevar apspiest un paverdzināt. Pirmdien pat trīs tautas atkal demonstrēs savu vienotību pret totalitārisma ieviešanu. Taču ievedot valstī citas kultūras un naidīgas reliģijas pārstāvjus, sāksies savstarpējas cīņas un nekāda vienošanās vairs nebūs iespējama. Tas dos iespēju parazītu okupācijas režīmam netraucēti pabeigt savus tumšos plānus, likvidēt valstis, pašiem sevi ieceļot par vienīgo pasaules valdību un pēc vakcinācijas izdzīvojušos padarīt par elektroniski vadāmiem biorobotiem. Tikai apvienojoties visām tautām, būs iespējams šos necilvēkus apturēt, jo viņi jau kontrolē praktiski visās valstis. Ja kaut vai viena lielāka valsts pārtrauktu piedalīties kovidafērā, tās piemēram gribētu sekot arī citas. Tāpēc tie mērgļi jau novāca trīs valstu prezidentus, kuri negribēja piedalīties genocīdā pret savu tautu, citu valstu valdībām par biedinājumu. Tieši tāpēc mūsu viesstrādnieki tik ļoti cenšas pēc iespējas vairāk nopotēt. Ar vēlēšanām mēs neko nepanāksim. Tas jau sen ir farss un līdz tām vēl jānodzīvo. Tāpēc pirmdien 19.00 sadodamies rokās, kā toreiz pirms 32 gadiem, lai aizstāvētu savu brīvību un neatkarību. Toreiz tas bija čekistu un CIP organizēts pasākums, bet tagad pa īstam, pati tauta. 2021-08-21 20:38

av2  1 2 Vispaar jau Afganistaanaa neviens negaaja bez uzaicinaajuma, ne krievi, ne amerikaanni. Cita lieta, kurss visnnu aicinaaja, jo tajaa , un ne tikai taaja valstii, ir daudzi visaadi grupeejumi utt. Kads no ssiem grupeejumiem arii sauca paliigaa. Tas taa, mazliet par veesturi.
Vai Latvijai ir jaapaliidz, ja kaadam , nav pat svariigi, no kaadas zemes , ir neizsakaami gruuti? Tiessaam tas ir veel jautaajums.....21 gadsimtaa???
2021-08-22 12:50

hjuumans    1 "Vai Latvijai ir jaapaliidz, ja kaadam , nav pat svariigi, no kaadas zemes , ir neizsakaami gruuti? Tiessaam tas ir veel jautaajums.....21 gadsimtaa???"

protams! tas jautājums ir skaidrs un saprotams, galvenais un centrālais latvijas valsts pienākums ir rūpes par SAVIEM pilsoņiem. tā ir pati latvijas valsts(un jebkuras normālas valsts) eksistences jēga - rūpes par SAVU pilsoņu labklājību.
no šīs vienkāršās patiesības izriet cita - tas, kas ir pret latvijas pilsoņu labklājību vai arī potenciāli to apdraud, ir pret pašas latvijas valsts pastāvēšanas jēgu.
tāpēc, potenciālie draudi tikt pie saviem teroraktiem, masveida izvarošanām un kriminogēnās situācijas pasliktināšanos, izslēdz jebkādas runas un domas par "bēgļu" uzņemšanu jebkuram racionālam cilvēkam. bēgļi ir jāuzņem kaimiņvalstīm, nevis valstīm aiz trejdeviņām zemēm, kam ar to reģionu nav nekāda sakara.

un par palīdzēšanu. gandrīz katra pēdējās desmitgades palīdzēšana citām valstīm ne tikai finalā ir izvērtusies par katastrofu, ar sekām uz nākamajām dekādēm, bet beigās izrādās "nesavtīgā palīdzēšana" ir iesaistīto spēlētāju ģeopolitiskas un ekonomiskas intereses.
asv vien afganistānā izniekota ap 3 TRILJONIEM vienkāršo amerikāņu nodokļos iekasētos un uz nākamo paaudžu rēķina aizņemtos dolārus. bet nopelnīja uz tā desmtiem transnacionālu militāru un cita veida korporāciju. no visas šīs iztērētās naudas un zaudētajām dzīvībām AFGANISTĀNĀ NAV MAINĪJIES BŪTISKI NEKAS!

un cilvēkam, kas piesauc 21 gadsimtu, vajadzētu zināt, ka amerikāņus afganistānā nesauca neviens(!) grupējums.
2021-08-22 13:30

LaskovijMerzavec    2 A tāds jautājums,

- kas Jūs tādi esat un uz kāda pamata Jūs gribat lemt kuram un kur dzīvot, kam ticēt,kam nē. Ko mīlēt ko nē.... utt
2021-08-22 13:41

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu