Vai mums vajadzīgi afgāņu migranti?

Pabriks izteicās, ka LR teritorija varētu uzņemt ģimenes, kurām bijusi saskarsme ar Latvijas karavīriem un kuras esot mums draudzīgas.

Kaskaade  1 3 Fargo. Afganistāna vsp aicināja kādu no rietumvalstīm? Paši rietumpasaulīgie bez aicinājuma tur ielīda nodarīt labu un mūsu tūdaliņi skrēja līdzi. Un lai misijā aizbraukušie Latvijas armijnieki tur nenobeigtos vai vismaz cinka zārkā varētu ko ielikt, tiem atrada tulkus pavadoņus. Tagad viņus pamest zem tankiem, fargo, kristīgam cilvēkam galvā tas ienākt nevarētu. Runa taču nav par veselu kišlaku evakuāciju bet dažām ģimenēm. 2021-08-18 16:13

Spriditis1975  1 3 Lai kā man RR patīk, bet es oponēšu.
Kad es redzēšu, ka “demokrātijas nesēji”,ibio, rādīs priekšzīmi, tad varēšu teikt precīzāk. Lai Elizabetes vasaļi uzņemas iniciatīvu un zin ne tikai nošaut afgāņus šajā kontekstā, bet arī aizsargāt pēc savas laupīšanas.
2021-08-18 16:58

Drole      Merkel told reporters in Berlin that people fleeing Afghanistan should be helped first and foremost in neighbouring countries in coordination with the UN refugee agency, the UNHCR. (C)

Vai mums ir vajadziigi bez-ziepeem-lienoshi politikaanji?
2021-08-18 17:24

dabasmiilis  5 8 Sāksim ar to, ka viņiem ģimene izskatās kā pilns autobuss, un dažu gadu laikā jau būs trīskāršs autobuss... Francija un UK piemērs visam.
Ir cilvēki, kas vēl turpina cepties par krievu tautības cilvēku esamību valstī[kuri man personīgi netraucē], bet te aicināsim galīgi svešu kultūru, reliģiju, valodu, paražas, temperamentu!? Vai tad viņiem apkārt nav valstu uz kurieni doties?

-Kas mēs tagad vainīgi pie tā, ka vietējie sastrādājās ar okupantu varu, un tagad nezina kur dēties???? [tā saucas karma - atbildi par savu rīcību!!!] Visus lidmašīnās iekšā un prom uz asv pie Baidena - tā ir viņa problēma!

Vai nav tā kā nedaudz par agru? Latvieši vēl nav noindēti ar pīķa proteīna un grafēna oksīda potēm, bet jau grūž aizvietotājus iekšā!

-Nē nu jā, mums nav naudas lai normālas pensijas izmaksātu cilvēkiem vai dārgas zāles nosponsorētu slimniekiem, toties tagad sponsorēsim gadiem iebraucējus[tā kā ar airbaltic nepietiktu - mums tak naudas daudz!], kuri dēļ valodu nezināšanas maz ticams, ka kādā maximā strādās un paši sevi apgādās, ja viņi vispār ir raduši strādāt, varbūt pienesa kafiju mūsu militāristiem, lai piķi dabūtu, un tagad pelnījuši baudīt mūsu viesmīlību.

Sāksim ar to, ka mūsu militāristiem nebija jābučo amīšu pakaļas un nebija jālien suverēnā valstī ar saviem demokrātijas plakātiem. Tieši kā pašiem amīšiem bija jāsēž dīķa savā pusē, nevis jāblandās pa svešām zemēm apšaujot mierīgos iedzīvotājus.
Kad Kariņš muks uz savu dzimteni, lai paķer šos līdzi!

-Divkosība, ar ko tad irākieši sliktāki par afgāņiem, Irākas tūristus spundējam uz robežas, bet afgāņus laidīsim iekšā?! Irāku arī šie paši rietumu teroristu grupējumi iznīcināja, izlaupīja! Kur atšķirība!?

Neesmu dzirdējis par kādiem nopelniem vai sadarbībām viņi nopelnījuši evakuāciju?

Kad dosimies uz asv demokrātiju ieviest? Tur ar to ir ļoti švaki... Pie reizes tur uz vietas varētu arī kovidafērai skābekli piegriezt...
2021-08-18 17:24

dabasmiilis  5 5 Starp citu, mūsu oficiālās ziņu lapeles raksta, ka Taliban esot mainījušies, pat sievietēm ļaušot strādāt un nevienu nesodīšot - visiem piedošot[TIKAI NESAKIET, KA DELFI ATKAL MELO!?], bet tagad kaut kāda nevajadzīga jezga no mūsu puses - lai tak viņi tur mierīgi dzīvo!

Es taču simtprocentīgi ticu delfiem, viņi ļoti labi propagandē mākslīgo ciparu pandēmiju, tagad kā par brīnumu, izrādās, ka Taliban ir svarīgāka par covidafēru[pat goda vietā izcelti sākumlapā - nez kā to Baidens pārdzīvos, ka viņa vīrusu aizēno Taliban slava!?].

Cik dzirdēju, tad Taliban aizliedz genocīdpotes savās teritorijās, tā kā, ja arī kādam ir kur jāpārceļas glābjot savu un savu bērnu dzīvību, tad drīzāk mums pie viņiem, nevis otrādi... Tur izklausās pēc demokrātijas, kamēr mūsu pusē varavīksnes valdība visu naidu izgāž pret iezemiešiem!
2021-08-18 17:39

siikaa16  7 8 Uzskatu, ka visi kara bēgļi ir jāuzņem. Nav viņiem nemaz pārāk lielas ģimenes. Četri bērni tas jau daudz skaitās. Nevienam ar savu kultūru neuzbāzīsies. Viņi tik grib dzīvot, kur ir miers un nešauj.
Var domāt, ka latvieši nav bēguši no kara.
2021-08-18 17:49

fargo  3 12 "Un lai misijā aizbraukušie Latvijas armijnieki tur nenobeigtos vai vismaz cinka zārkā varētu ko ielikt, tiem atrada tulkus pavadoņus."
afgāņi nestrādā ne ar vienu kaut kādas abstrakstas idejas vārdā, bet vienīgi un tikai par naudu. neviens neko netulko rietumu liberālo ideju vārda, bet dēļ amerikāņu dolāriem. tā ir viņu izvēle.
ja tur kāds strādāja par policistu, vai armijā, tad tāpēc, ka varēja nodarboties ar izspiešanu un korupciju. visa afgāņu groteskā, rietumu pabalstītā valdība, bija caur un cauri netīrs lupatu putnubiedēklis. "afgāņu" prezidents evakuējās ar divām lidmašīnām. kāpēc? jo papīra banknotēm nepietika vienā lidmašīnā vietas.
šitas caurstrāvoja visu t.s. afganistānas sistēmu. t.i. tos 20% zemes, kurus viņi nomināli kontrolēja, pateicoties "mieram" ar taleban, kas tika pirkts, pārdodot taleban no amerikāņiem saņemtos ieročus.
tev vajadzētu zināt, kādām metodēm ar tautu manipulē šīs pasaules pabriki un kariņi. šie personāži ir visās valstīs. ja viņu politisko mērķu dēļ vajadzēs šeit izmitināt 400 tūkstošu migrantu, viņi to darīs nevilcinoties ne mirkli. un panorāma rādīs asarainus sižetus un apelēs pie LV iedzīvotāju sirdsapziņas, bet ar ko šī šarāde nestrādās, sauks par rasistiem un izmantos visu parējo neoliberāļu retoriku.

"Runa taču nav par veselu kišlaku evakuāciju bet dažām ģimenēm."
KATRĀ no reizēm, KATRĀ no valstīm, finālā tie ir tieši veseli kišlaki. ja vien var uzsēsties uz balto idotu kakla, kuri pseidocēlu jūtu vadīti to atļauj, to darīs kišlakiem. un kad viens kišlaks atbrauks, viņi sauks visu kaimiņu kišlaku par savām sievām, bērniem un onkuļiem. un iztapīgie tiesneši ļaus iebraukt nākamam kišlakam.
KATRU reizi notiek viens un tas pats.
2021-08-18 18:03

Chris1986  1 4 Es pareizi saprotu, ka ASV pēc 2001. gada 11. septembra uz 20 gadiem vnk okupēja Afganistānu, tieši tāpatās kā PSRS 1940. gadā Latviju? Un tagad mums jāglābj bezmaz vai tie afgāņi, kas nodeva savu dzimteni un sadarbojās ar okupantiem? 2021-08-18 18:49

rokons  3 9 Pajautājiet tiem Latvijas karavīriem, kas bija pēc ANO mandāta Afganistānā NATO spēku sastāvā.
Četri tur tomēr krita............ vai varēja būt vairāk, ja vietējie nepalīdzētu, nezinu.
Bet katras armijas gods ir aizstāvēt savus cīņu līdzbiedrus, arī afgāņus, lai ko viņi būt darījuši tur kopā ar latviešiem
2021-08-18 21:05

CoCoSan  2 2 "afgāņi nestrādā ne ar vienu kaut kādas abstrakstas idejas vārdā, bet vienīgi un tikai par naudu. "
Tad kad esi totālā dirsā, visu naudu par dzīvību atdosi. Varēt padomāt pats kādam svešiniekam palīdzi bez naudas. Ha! Kkadu tādu murgu var tirst tikai tads, kurš ne armijā, ne karā nav bijis, dai civilajā dzīvē grūtības un reālas problēmas nav redzējis.
2021-08-18 21:42

RRAGANA  1 2 🤦🏻♀Bože moij! Varēji to Durgu nepieminēt, a to cilvēki padomās, ka savas zināšanas esi apguvusi Durgas templī pie Noras deGold!🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀ 2021-08-18 23:39

langstins    1 Manā sētā neienāks 2021-08-18 23:54

incis1      Vispār jau nevajadzētu,bet dažas atsevišķas ģimenes ar bērniem varētu,bet ne vairāk. 2021-08-19 00:06

Drole      https://youtu.be/kSp5uMvdfoM?t=1726

Toksisku probleemu imports chainas kompartijai (un noderiigiem idiotiem) par sajuusmu.
2021-08-19 00:10

langstins      Zēl,ka ka neprotu iztulkot https 2021-08-19 00:38

Drole    1 >>17:49

"Treknaas govis" var staaties rindaa. https://video.foxnews.com/v/6268334166001
2021-08-19 09:25

Epifanija    1 Tradīcijas viņiem tiešām ir skarbas, tik skarbas, ka pašiem tagad ir jāmūk prom no tām, lai paliktu dzīvi, nav brīnums, ka nokrist no pacēlušās gaisā lidmašīnas viņiem ir humānāka nāve kā tikt vietējo tradīciju tiesāti! Traģiski, bet liek cilvēcei aizdomāties, ka nav jāliek citu teritorijās ar saviem likumiem, bet jāciena ir ikviena kultūra un valsts paražas, nodevējus neviens nežēlo, tas zīmogs skar arī visu ģimeni, ne man viņus sodīt, ne spriest, situācija ir mācoša nekrist kārdinājumā, āmen! 2021-08-19 10:38

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu