Kovids ir tikai puķītes-auglīši vēl priekšā!

Tā kādā intervijā izsaka viedokli "laibais"onkulis filanLops Bils Geits.Tuvākajā nākotnē Nākamā zaraza būšot vēl 10 x briesmīgāka un glābiņš tai būšot tikai viens-un kas?PROTAMS KĀRTĒJĀ VAKCĪNA!Citādi cilvēce var nonākt uz izmiršanas robežas!Nu gribētos jau ticēt ka tie ir tikai slima suņa murgi,bet ja to saka ne kaimiņu Fedja bet Bils Geits-nav iemesla tam neticēt!
Bet lieta jau tāda,ka Billijs jau nav nekāds Nostardamus-TAD KĀ VĪŅS ZINA???Vai izzīlēja kafijas biezumos vai tas jau vnk ir izplānots.Billija teiktais pārspēj aš daudzas sazvērestības teorijas.Te jau tiešām bail kas tad sagaida visus nākotnē?

studentka  1 5 Nav jābūt Bilam Geitsam, lai izteiktu tādas prognozes. Un, ja viņš ikdienā nodarbojas ar vakcīnām, tad viņš redz arī kā mainās statistika pēc dažādu vakcīnu piemērošanas. Es arī tā "redzu".Varu pateikt konkrēti par tuberkulozi kad apmēram 10 gadu laikā pēc obligātās vakcinēšanās ieviešanas 4 stāvu slimnīca Ventspilī ( tagad tur ir Ventspils augstskola) pārvērtās par 1 palātu infekcijas nodaļā.Par bakām vispār nerunāšu, neviens tagad nemaz nezin, kas tas ir.

donKihots  2   Tiem, kas nav slimojuši ar covid-19, šādas diskusijas un arī avīžraksti, un vēl valdības paziņojumi šķiet šausmīgi vai ļoti smieklīgi. Pārslimojušajiem tie ir šausmīgi smieklīgi.

Var būt pietiks citēt zinātniekus un citus gudros, bet atšķirt skolas bioloģijas grāmatas un palasīt, kas tur ir rakstīts par vīrusiem, to dzīvi utt. Jūs ļoti daudz uzzināsiet, kaut vai to, kāda "kopmītne" ir cilvēka organisms, un kas tikai tur iekšā viss nedzīvo.

studentka  1 2 Tiešām smieklīgi, neviens izņemot donKihotu bioloģiju nav mācījies. Neviens jau neapgalvo pretējo-organisms ir kopmītne,arī toksisko atkritumu poligons arī. Kamēr ir zināms līdzsvars un imūnsistēma tiek galā viss jau ir ok.Bet ir vīrusi un baktērijas, kas tai kopmītnē īr agresīvāki par citiem un ņem virsroku, pret tādiem jau tās vakcīnas arī ražo. Vēzi tad arī nediagnosticējam un neārstējam-katram tak ir savs daudzums patogēno šūnu organismā, kamēr tās nav savairojušās noteiktos daudzumos,organismam tās netraucē, dzīvo tik nost, kad savairosies tā, ka nevarēs funkcionēt-stiep kājas taisni un miers.

inaralaima    1 Nu ko tur nervozēt,ka kaut kad kaut kas notiks ! Tas ir kā visu mūžu drebēt un trīcēt,ka kaut kad būs jāmirst...Žēl.ka miris mans izcilais bioloģijas skolotājs´Dzidris Rieksts,viņam būtu kas sakāms par šo tēmu...

fargo  6 9 tiek plānota globāla, obligāta gēnu inžinierija. no tā, ko viņi(geits un citi) ir iecerējuši elpa aizraujas. obligātā kovidpseidovakcinēšana tiks izmantota kā likumdošanas un psiholoģiskais tarans.
šito komentējošo personāžu tuvredzība un bezjēga par to, kas pasaulē notiek ir apbrīnojama.

Drole  1 1 >15:56

Gammon skaidro apveersuma procesu
https://youtu.be/5EmOdZr037c

ube  2 4 Fargo, vai tava pretošanās šai globālajai inženierijai ko mainīs???

Drole  2   Nauda ir tikai liidzeklis. Celjaa uz neierobezhotu varu.

https://odysee.com/@Chris_Martenson:2/Kennedy:e

AivarsN  4 4 Parazīti ir vareni tikai tik ilgi, kamēr cilvēki viņus atbalsta un kalpo. Taču pagaidām vēl liela daļa duss saldā miegā un turpina ticēt valdībai, televīzijai, domā ka Bils ar farmas mafiju rūpējas par viņu veselību. Kamēr pārliecinošs vairākums nebūs gatavi nostāties pret parazītu sistēmu, tikmēr turpināsies genocīds, cilvēktiesību atņemšana un Lielā restarta ieviešana ar visām no tā izrietošajām sekām. Tāpēc ir jāturpina šie miermīlīgie protesti, lai pamodinātu guļošos. Jebkura agresīva pretestība tiks noslīcināta asinīs. Ne jau velti tās armijas mācības Rīgas ielās, ūdens metējs, zemessardzes un policijas gatavošana protestu apspiešanai. Tikai tad, kad tautas vairākums izies ielās, lai aizstāvētu savas tiesības, arī militāristi nostāsies tautas pusē, par cik no tās pašas tautas taču nāk. Bet kamēr vien daži tūkstoši gatavi piecelties no dīvāna, militāristiem cits nekas neatliek, kā pildīt parazītu pavēles, lai paši netiktu sodīti par nepakļaušanos.
Kāpēc tos mērgļus neviens nenošauj? Bet viņu vietā tūlīt ieliks citus, tādus pašus un valstī visticamāk ieviesīs militāro diktatūru, lai neviens bez atļaujas no mājām neiziet, kur nu vēl par kādiem mītiņiem sapņot.
Par vīrusiem gan labāk aizmirst, jo no kā baidīsies, to arī saņemsi. Veselīga, bioloģiski aktīva pārtika, vairāk fiziskās aktivitātes svaigā gaisā, lai aktivizētu un nostiprinātu savu organismu. Tad nekādas slimības klāt netiks. Tikai pirms došanās ārpus mājas, vajag pavērot debesis, vai ASV miera baloži nav atkal ko izsmidzinājuši. Ir daudz atsauksmes par iekaisušu kaklu un citiem slimībai raksturīgiem simptomiem, pēc ķīmiskajām trasēm. Uzpilde visticamāk notiek Polijā un tad riņķo virs Latvijas, Lietuvas pilsētām. Kaut kur redzēju pat precīzu maršrutu ar 7 - 8 riņķiem virs noteiktā reģiona. Laikam drīz gaidāms jauns kovida vilnis, ar visām no tā izrietošajām sekām un jaunu ierobežojumu ieviešanu.

Vaukskis  2 1 Šeit jau ir tādi ļaudis, kas izdzīvojuši padomju genocīda laiku, kad nerunāja par cilvēktiesībām, piedzīvoja lielu pārsāknēšanu 20.gs. 90. gados. Ja kaut kas tamlīdzīgs tagad atkārtosies, gan izdzīvos arī pēc sērgām vakcinējušies. Nav līdz šim iemesla neticēt, ka tā neatgadīsies; vēsturē šī ir unikāla situācija.

Ljekainiitis  4 3 Nav manis sacerēts, bet 100 % piekrītu:

"Sākumā tos murgus lasot man likās - nu kā tā var būt, ka ir cilvēki, kuri tik tiešām kaut kam tādam tic? Bet tad iedomājos, ka liela daļa šo intelekta neskarto cilvēku ir neizglītoti (ja paskatamies uz pēdējiem oficiālajiem pētījumiem par to, kas raksturo tieši antivakserus) un ar zemu atalgojumu. Protams, ka viņi nevaino pie tā sevi un savus trūkumus. Šādiem cilvēkiem liekas, ka vainīgi ir tie citi - nu tie, kas valdībā, jo zog. Tie, kuri labās mašīnās braukā un dārgos ceļojumos dodas, jo vnk kretīni un, iespējams, arī zog, tie, kuri tās lielās algas (droši vien, ka tupa par neko, jo aiz pazīšanās darbu dabūjuši) saņem un kas šos cilvēkus (nu lielāko šo cilvēku daļu vismaz) vēl vieno? Viņi ir par vakcinēšanos! Nu un te intelekta neskartajos prātos izkristalizējas ienaidnieka tips. Nekas tā neapvieno tautas masas kā vienots ienaidnieks (pat ja tas ir izdomāts), jo kamēr plāno piketus, daļās ar šausmu pilniem murgiem par indi no gaisa un bērnu vardarbīgu testēšanu skolās, tikmēr tu esi nevis viens pats savā mazajā dzīvītē, bet daļa no kaut kā liela, tev parādās apziņa, ka nevis tu esi tas lūzeris, bet tie citi, nu tie ar labo auto, algu ar 3 nullēm un nolāpīto poti! Un tas jebkura neveiksminieka sirsniņai liek pukstēt straujāk, parādās pārākuma apziņa (jo idioti jau ir viņi nevis mēs, mēs tak zinam, ka valdība patiesībā visus indē nevis potē hehe) un tiek aizmirsta gan tā mazā aldziņa, gan kredīti, gan pelēkā dzīvīte iekrāsojas krāsaināka kā Sigulda rudenī. Žēl tik, ka par šim izpriecām maksāsim mēs visi. Jo brīdī, kad uzradīsies veselības problēmas (un tās mēdz nešķirot vakcinētos un nevakcinētos), pie adekvātas un savlaicīgas palīdzības netiks neviens, jo visi mediķi cīnīsies pret covidu."

Marita  1 1 Ljekainīti Kas to ir teicis? Forši pateikts

rebeka  2 2 Cilvēki izvēlas citātus saskaņā ar to, kā jūtas paši. Varbūt tad sanāk, ka vaxētais domā, ka būs pacēlies līdz bagāto līmenim? Jo, lūk, viņam ir izdevies pakāpties mazliet augstāk par tiem, kas nevakcinējas. Gandrīz var urrā saukt, jo ir taču skaidri redzami lūzeri, kas tagad nevarēs ne mācīties klātienē, ne darbu dabūt, ne lielveikalā ieiet. Bet vaxētais varēs. Tas nekas, ka viņam galvā varbūt zāģu skaidas, bet viņš ir sadarbpaklausīgs, un lifts viņu paceļ augstāk.

LaskovijMerzavec    1 Tiešām cilvēki izplatot memory ūdens safabricējumus, domā ka viņi ir antivakseri, atver kādam acīs -un pārējie ir tādi stulbeņi, ka noticēs????

ube  2 3 Ļekainītim cepums.

Marita    4 Domāju, ka korelācija starp vakcinētajiem un viņu izglītības līmeni ir acīmredzama. Arī agrākos laikos neizglītotie ticēja visādiem mošķiem un pārdabiskiem spēkiem.

rebeka    2 Jā, es arī, Mairita, ticu :D Par memory ūdeni gan esmu tikai dzirdējusi, bet jā, zinu, ka ūdenim ir "atmiņa".

Drole  3 1 >14:32
Tiem, kas ciesh no Stokholmas sindroma, kognitiivaa disonanse un injekciju blaknes ir noblokjeejushas faktu uztveri un kritisko domaashanu.


Intervija: WATCH Dr. Marty Makary’s full commentary on the Israeli study on natural immunity:

https://youtu.be/mZl0GWduYNw

via
https://pjmedia.com/news-and-politics/stacey-lennox/2021/08/28/natural-immunity-for-the-win-israel-s
tudy-suggests-covid-19-vaccine-and-mitigation-policies-should-change-now-n1473725

fargo  3 2 tā ir reāla komēdija lasīt, kā šitie ignorāmusi sit viens otram pa plecu, kādi viņi ir izglītoti un gudri.

AivarsN  5 2 Tā nu gan nav taisnība, ka vakcinēšanās piekritēji būtu gudrāki. Pret vakcināciju iestājās ne tikai cilvēki ar vidējo izglītību, bet arī pārliecinošs vairums zinātnieku. Vismaz tie, kurus farmas mafijai nav izdevies uzpirkt, vai kā citādi ietekmēt. Tas pats ir ar mediķiem. Vakcinācija nes lielu peļņu, bet atklājot patiesību, cik pacientu cieš no smagām blaknēm un pirms laika dodas pie tēviem, tiks zaudēts darbs, ienākumi un vēl lietu piešūs. Vakcīngribjiem pat nerodas aizdomas, kāpēc Latvijā šī gada pirmajā pusē palielinājusies 2 reizes, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, bet Izraēlā 4 reizes. Nu protams, vakcīnām jau ar to nav sakara. Varbūt pēc nākamajām 6 vakcīnām izdzīvojušajiem, bēniņos gaismiņa iedegsies, kad cilvēku skaits būs stipri samazinājies? Bet diez vai. Alfabētā vēl daudz burtu, kā jaunos paveidus nodēvēt. 2025.gadā sāksies nākamā vīrusgeita ar jaunu nosaukumu un tā modifikācijas varēs atkal uzskaitīt no jauna, ar pirmo burtu, vai varbūt ar cipariem apzīmēs.
Nezināšana par ūdens izmantošanu kā informācijas nesēju un viļņu ģenētikas iespējām slimību izraisīšanā un novēršanā, ir tikai degradētās izglītības sekas. Nav dabā pārdabisku spēku, bet ir ļoti vāja, ierobežota izglītība, lai ļautiņi tā arī paliktu reliģiozi, viegli vadāmi un pierunājami pašlikvidēties, ja par daudz saviesušies. Šī ziema tiešām parādīs kas ir kas un kam bija taisnība. Ja vien visiem pietiks veselā saprāta to apjēgt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu