Kovids ir tikai puķītes-auglīši vēl priekšā!

Tā kādā intervijā izsaka viedokli "laibais"onkulis filanLops Bils Geits.Tuvākajā nākotnē Nākamā zaraza būšot vēl 10 x briesmīgāka un glābiņš tai būšot tikai viens-un kas?PROTAMS KĀRTĒJĀ VAKCĪNA!Citādi cilvēce var nonākt uz izmiršanas robežas!Nu gribētos jau ticēt ka tie ir tikai slima suņa murgi,bet ja to saka ne kaimiņu Fedja bet Bils Geits-nav iemesla tam neticēt!
Bet lieta jau tāda,ka Billijs jau nav nekāds Nostardamus-TAD KĀ VĪŅS ZINA???Vai izzīlēja kafijas biezumos vai tas jau vnk ir izplānots.Billija teiktais pārspēj aš daudzas sazvērestības teorijas.Te jau tiešām bail kas tad sagaida visus nākotnē?

Marita  2 4 Es neteicu, ka vakcinētie ir gudrāki, bet ar augstāku izglītības līmeni vidēji ņemot. Šo statistiku jūs arī apšaubiet?

LaskovijMerzavec  1 4 Marita, nav vērts taču ar šiem apgaismotajiem diskutēt... vienā postā viņi apgalvo, ka pēc diviem gadiem 70% būs miruši, otrā jau ka 2025 gadā būs jauna virusgeita.


tikai priekškam, ja jau visi būs apmiruši???

fargo  3 3 aha, visvairāk to, kas atsakās vakcinēties ir starp visvairāk izglītotajiem. bet to ignorāmusi arī, protams, nezina, vai ne?
un nē, es šitiem klauniem nedošu ne linku, neko.

Marita  1 3 Interesanti, no kurienes tāda statistika? Savu vietējo aptauju veicāt?😁
LM Taisnība jau Tev ir, jēgas nekādas. Man vienkārši interesē, kādi jauni argumenti tiek izdomāti. Bet nekā jauna nav. Pašiem sava alternatīvā statistika, savi zinātnieki, savi pētījumi.

fargo  4 2 "Savu vietējo aptauju veicāt?"
tik izglītoti cilvēki, bet atrast grūti, vai ne? aij aij aij... varbūt daudzie diplomi traucē? dabs vienai(!) minūtei, bet ir par grūši.

Drole    1 https://townhall.com/tipsheet/leahbarkoukis/2021/08/26/cdc-on-whether-booster-will-prevent-covid-tra
nsmission-we-have-hopejust-not-data-n2594767

Arī agrākos laikos neizglītotie ticēja pārdabiskiem spēkiem.

LaskovijMerzavec    4 Nu lai paliek, mans prāts nav tik augstu attīstīstīts, lai mācētu ar mobīlo telefonu vakcinētos atpazīt, zināt ka grafēna oksīds, kas ir katrā bbq, visus nogalinās 2 gadu laikā, lietot stukturizēto visu atcerošais ūdens, diskutēt par citplanētiešiem, kas cēlušies no citplanētiešu pērtiķiem, PSRS pieder 75% no zemeslodas, un visā redzēt Bila Geitsa pirkstu....

fargo_pa  4 4 NEVIENS tev neliek ticēt vai pat oponēt idiotiem, kā aivarsn, kā rezultātā, tu kļūsti akls pret īstenību, ko viņa murgi nevis atklāj, bet no tādiem kā tu, aizklāj.
cik reizes es esmu te rakstījis, ka viņa idiotisms ir labāks par masu mēdiju dezinformāciju, lai cilvēki, vizmas kuri atrodas šeit, novirzītos?
tāds cilvēks, kā aivarsn, padara informāciju nepieejamu daudziem, novedot patiesību lidz tādai absuda pakāpei, ka patiesība kļūst pietiekami daudziem nepieejama.
bet šādā situācijā nevar vainot nevienu citu, izņemot pašu cilvēku, kurš krīt par upuri šādai ēsmai. un tā nav apzināta ēsma no zināmā personāža puses. viņš vnk ir neaptverami lētticīgs stulbenis. tas arī viss. bet skaļš un čakls stulbenis. kā puika, kas sauc nepatiesi "vilks, vilks", līdz ciema ļaudis vairs neatsaucas, kad beidzot vilks īstenībā plosa lopus kūtī.
un tā ir šī situācija!
cita parādība, par kuru jau rakstīts kopš senseniem laikiem ir kad cilvēki sāk sevi turēt un saukt par gudriem, tad tā ir viena no visdrošākajām zīmēm, ka ir otrādi.
vairums no vakseriem nezina gandrīz nekā no tā, kas notiek kaut tikai dažus soļus no centrālajos mēdijos tekošās informācijas. viņi ir devuši tādu uzticības kredītu šīm institūcijām, ka nav spējīgi pat uz brīdi apstāties un salikt pat viselementārākās parādības savā starpā kopā un izdarīt secinājumus.
vēl ir citi. tie, kas baidas būt parias, tādi kā izstumtie. tumsoņas. priekš šīs ļaužu kategorijas tiek izveidoti tādi kā monikeri, epiteti. šai gadījumā tiek izveidots nievājošs apzīmējums "antivakseri". tas tiek pielādēts ar visu negatīvo, ko tā izveidtāji var atrast un tad atkārtots un atkārtots. līdz lemingi to paši sāk izmantot. tas ir iesakņojies apziņā. un šāds manipulējams cilvēks baidas iekļūt šajā "nolādēto kastā". tas var būt homofobs, rasists utt. visi šie slur´i ir izveidoti tieši šai cilvēku kategorijai.

un viss, īstenībā, nemaz nav sarežģīti. jo pavedeni uz patiesību nav ļoti apslēpt

fargo_pa  3 4 un viss, īstenībā, nemaz nav sarežģīti. jo pavedeni uz patiesību nav ļoti apslēpti. jo gandrīz no paša epopejas sākuma ir tik daudz mājienu uz to, ka kaut kas nav kārtībā. meli, draudi, dezinformācija. nekad nekas tāds nav jāzimanto, ja lieta pati par sevi ir tīra. tikai ar to vien varēja pietikt, lai nekristu par upuri tam visam.

bet bija par īsu. katram bija tieši viņa kājai atbilstošs klupšanas akmenis...

AivarsN  2 3 Tikai mazliet loģikas. Cik % Latvijā vakcinējās pret vīrusu? Tikai nesakiet ka gandrīz puse! Tie bija tikai tie sevišķi aprobežotie ļautiņi, Panorāmas fani, kuri aizskrēja pirmajā tūrē. Lielais vairums tomēr vakcinējās tāpēc, ka viņus piespieda, kā vecos ļaudis pansionātos, tāpēc ka gribēja mācīties, strādāt, ceļot, baudīt kultūru, vai vienkārši atgūt savas zaudētās cilvēka tiesības. Daudzi no viņiem tagad jūtas vīlušies un aktīvi iestājas pret genocīdu. Cik reizes jau dažādās pasaules valstīs ir apturēta obligātā vakcinācija, jo upuru no tās izrādījās vairāk, nekā no pašas slimības. Nav jau arī noslēpums, ka tā dēvētā elite nekad nav vakcinējusies pati, ne arī savus bērnus pakļauj tādiem eksperimentiem. Vai tiešām kāds spējīgs noticēt, ka mūsu varneši ir vakcinējušies ar īstām vakcīnām? Tas ir tikai teātris lētticīgajam pūlim. Un cik daudz varai pietuvināto, turīgo vēl ir nopirkuši, vai kā citādi tikuši pie viltotām potēšanas apliecībām? Dažās valstīs jau atklājas, ka tas ir ļoti vērienīgs bizness. Nemaz nebrīnīšos, ja arī te daži vakcīnu sludinātāji tikai aģitē lētticīgos, bet paši pat nedomā to darīt. Vārdu sakot visa tā kovidafēra ir balstīta tikai uz pliku ticību šai reliģijai, kuras lobēšanai tiek tērētas summas, kuras pārsniedz daudzu pat prāvu valstu budžetu. Un pēc tik vērienīgas reklāmas, kam gan vēl vajadzīgi kādi zinātniski pierādījumi? Tas pats ar izglītību kopumā. Ja kāds itkā slavens zinātnieks tā ir teicis, tad tā tiek pieņemta par neapstrīdamu patiesību. Tas jau nekas, kā patiesībā daudz vairāk zinātnieku domā pavisam savādāk. Tikai pašiem piekasīgākajiem pietiek uzņēmības sameklēt informāciju Telegram grupās no neatkarīgiem zinātniekiem, kurai cenzūra vēl pagaidām netiek klāt. Tāpēc arī sabiedrībā valda tik kardināli atšķirīgi uzskati un zinātniskās reliģijas fani, visus pārējos apsaukā par idiotiem, pat nepapūloties iedziļināties viņu reliģijai pretrunīgā informācijā. Ārprāts! Kāda ķecerība! Tāpēc

AivarsN  2 1 Tāpēc tik daudzus augsti ,,izglītotos" tik viegli varēja pakļaut šai afērai. Vajag tikai piesaukt viņu svēto zinātni, kurai patiesībā ar zinātni maz sakara, lai viņi kā jau visi reliģiskie fanātiķi, noticētu jebkurām muļķībām, kuras pasniedz sektas reliģiskais līderis. Īstajai zinātnei par šo feiko vīrusu nav nekas zināms, tāpat kā par vienradžiem un zobu fejām. Vīrusu teorija vispār tiek ļoti apšaubīta, jo neviena nopietna pierādījuma tai nav. Taču ir daudz pierādījumu un arī daudz loģiskāk slimošanu izskaidrot ar pavisam citiem procesiem. Arī neviena senā medicīna nekad nav balstījusies uz kaut kādiem vīrusiem un to apkarošanu, bet tikai uz paša organisma stiprināšanu ar visdažādākajām metodēm, nekaitējot tam. Modernā medicīna jau arī cingu sākumā gribēja piešūt vīrusiem. Tas ir tikai bizness un vēl viens paņēmiens padarīt cilvēkus atkarīgus.

LaskovijMerzavec    2 P´r krievijas zinatnieku kvalifikāciju - Krievijas akadēmisko sabiedrību pēdējos gados satricinājuši vairāki plaģiāta skandāli - aktīvistu grupa "Dissernet" tur atklājusi vismaz 11 000 zagtu doktora disertāciju un vēl tikpat zinātnisku publikāciju, kurās konstatēts plaša mēroga plaģiāts. Viens no šādiem darbiem esot arī Ozerska doktora disertācija.

dabasmiilis  2 3 13:15, "Es neteicu, ka vakcinētie ir gudrāki, bet ar augstāku izglītības līmeni vidēji ņemot. Šo statistiku jūs arī apšaubiet?"

Zīmēšanās ar diplomiem nav objektīvs lielums.
-Atbilde ir pavisam cits sadalījums un tie ir - DOMĀJOŠIE un NEDOMĀJOŠIE.

-Domājošajam nepietiek ar pamestu kaulu, viņš dzīs pēdas un pētīs no kurienes tas kauls nācis un vēlēsies noskaidrot, kas tas par kaulu!

-Nedomājošais naivi priecāsies par kaulu, jutīsies pagodināts par tādu dāvanu, un pat neiesprings ar domāšanu, kas tas par kaulu un no kurienes nācis!
Tādam āķi lūpā vieglāk iedabūt - mūsu situācijā - vakcīnu, pat nejautās kas tā tāda un vai tiešām der pret visādām izdomātām kaitēm! Tāds dāņu variants - tic zinātnei un valdībai, pat neinteresējas, ko šiem laiž iekšās, laikam pārāk ilgi brīvību baudījuši, ne tā kā letiņiem-viena okupācijas vara pēc otras, mums jau ģenētiski iekšās ir pretimnācējā meklēt pazīmes kas signalizētu par briesmām - un tā ir laba īpašība, kad redzam kaut ko ne tā, tad sākam domāt.

Kā piemērs, nav tālu jāmeklē - Ļekainītis ar savu 100% uzticēšanos norītajam propagandas āķim, kaut kādu citātu sagrābstījis, tagad naivi paziņo, ka 100% piekrīt viedokļa paustajam. Tas ir naivi un bērnišķīgi, 100% piekrist cita viedoklim var tikai cilvēks, kuram pašam sava viedokļa nav!

-Es nevienam neuzticos par visiem 100% - uzklausu visas puses, un pieņemu viņu informāciju analizēšanai, kā tādu vienu no iespējamajām hipotēzēm[kā atspēriena punktu, jo ar kaut ko jau jāsāk, lai pavirzītos tuvāk atbildēm], vērojot, pētot, salīdzinot, jau nonāku pie kaut kādām atbildēm, puzle, mozaīka saliekas pa gabaliņiem - nevis bļauju tev nav taisnība, zinu labāk, tas nekas, ka neko nezinu, jo neesmu veltījis laiku informācijas iegūšanai, kur nu vēl apstrādei.
-Es pat sev un savām maņām par visiem 100% neuzticos, kur nu vēl citiem un iešu galvot par viņiem.

-Kaut vai tie paši Vasiļevska raksti, vai delfu raksti[visvieglākais jau

dabasmiilis  2 2 ...
-Kaut vai tie paši Vasiļevska raksti, vai delfu raksti[visvieglākais jau ir pateikt, ka esmu viena vai otra pusē, neanalizējot pieejamos faktus] - izlasu un ņemu vērā, bet atstāju vietu varbūtībām, nevis svēti paziņoju, ka tagad esmu savu galvu gatavs likt ķīlā par dzirdēto, lasīto un 100% piekrītu tam vai tam tikai tādēļ, ka tas liekas ticamākais variants, ... varbūt kāds no tiem kaut ko nepasaka līdz galam, vajag zemūdens akmeņus arī pameklēt. Nu vismaz Vasiļevska darbos līdz šim neesmu neko tādu novērojis, nav pretrunu, bet delfu rakstos tādas pat ar uguni nav jāmeklē, tie ar neapbruņotu aci lec ārā no teksta - lasi, Kariņš un co teica tā, tu padomā, ka viņš ir vecis, tādēļ ieklausies viņa vārdos un liec aiz auss kā vienu no varbūtībām, patiesībām, bet tad pēc laika viņš apgāž savu sacīto kājām gaisā, pat atsakās no saviem vārdiem, viņi savā naivumā tic ,ka cilvēki neatceras un nekolekcionē viņu pērles, un var liet tiem pilnas ausis.

-Man ir tāda īpašība, ka esmu imūns pret manipulēšanu, ja manu ,ka ar mani manipulē, tad ir cauri, mani slazdā ne ar kādu ēsmu neievilinās. Un jo uzmācīgāk mušas uzmācas, jo lielāka vēlme fiziski dot pretī, nevis rokās doties!

Vaukskis  2 2 LaskovijMerzavec, labi atceros, ka pavasarī šeit bija diskusija, kuras autors(-e) informēja šejieniešus, ka internetā rakstīts, 2 gadus pēc vakcinācijas visi visi, kas būs potējušies pret Covid-19, būs beigti. Godīgi sakot, ziņu, ka 30% paliks dzīvo vidū, lasu pirmoreiz, tas tā iepriecina! Foršs sākums nedēļai, ja esi potējies pret koronavīrusu, jo tas nozīmē, ka dzīvot nav bezcerīgi, arī turpmāk būs pilnās lozes. :D

fargo_pa, apzīmējuma "antivakseri" sākotnējo "kovididiotu" vietā man- gluži pretēji- šķiet kā nākšana pretī cilvēkiem, kuri iestājas "pret", jo pazudusi izteikti negatīvā ar idiotismu saistītā konotācija. Manuprāt, "kovididioti" bija daudz trāpīgāk, vispāratzīti negatīvāk ("idiots" izsenis bijis ne tikai diagnoze, bet kreptīgs literārs lamuvārds dažādās valodās) un universālāk, jo nosaukumā bija ietverta jaunā slimība, ne tikai runa par pretpotēm pret to. Atkal personīgais viedoklis, bet būtu daudz iedarbīgāk citus turpināt publiski atzīti par kaut kādiem idiotiem, lai psiholoģiski nenoturīgākos ietekmētu, tā vietā, lai lietotu korekto, bet tajā pašā laikā neliterāro vārdiņu "vakseri". Manai ausij tas izklausās, kā kad visi kā viens žīdus sāktu saukt par ebrejiem- vienalga, progresīvie vai antisemītiskie.

Drole    1 "kovididioti" bija daudz trāpīgāk

https://principia-scientific.com/new-york-man-who-called-non-vaccinated-idiots-and-morons-dead/

Marita  1 2 03:12 Neviens ar diplomiem nezīmējas. Taču kā reiz tas ir objektīvs rādītājs. Precīzs nosakāms izglītības līmenis.
Interesanti, kā tad Tu veiktu to aptauju DOMĀJOŠAJIEM UN NEDOMĀJOŠAJIEM? Kurš tad atzītos, ka ir nedomājošs?

dabasmiilis  1 1 08:11,
-Visādi brīnumi notiek, divi spečuki jau nupat brīdināja, ka lielākā daļa nevakcinēto pa ziemu slimos ar kovid, tagad uz sitiena neatceros, viens laikam bija nepazīstams ārsts, bet otra vai nebija Zavadska!
Tā vien gribas ar viņiem saderēt un pēc tam viņu mūļos ieskatīties!

13:10,
-Nepiekritīšu, diploms var nozīmēt visu ko, gan to, ka esi mācījies un kaut ko iemācījies [varbūt vienkārši skolotājiem patika tavas skaistās acis, tieši tādēļ vilka tevi aiz matiem un ausīm, lai to diplomu dabūtu], bet tai pat laikā varbūt snauduļojis lekcijās vai pat tās neapmeklējis, vēlāk norakstījis kaut ko no citiem, kaut ko uz eksāmenu laiku iekalis galvā un nokārtojis ieskaites, bet viens ir vienkārši ko samācīties, lai saņemtu atzīmi, bet cits - likt to lietā, kad no tevis neviens to vairs neprasa!
Daudziem ir diplomi, bet ne visi no tiem prot kaut cik normāli rakstīt, vai izteikt savu viedokli, es te nemaz nerunāju par citām prasmēm.

-Vai skolniekiem klasē izdalīsi aptaujas lapiņas, lai noskaidrotu, kurš no viņiem vizuālās mākslas stundā ir prasmīgākais zīmētājs, vai kuram no tiem piemīt abstraktā domāšana, iztēle, fantāzija, prasme vizualizēt, uzburt, improvizēt?
Visticamāk, izdalīsi papīru un lai glezno, zīmē, pēc gala rezultāta pateiksi, kurš ko prot, un kuram piemīt kādas spējas, kurš ir vairāk apdāvināts...
Tāpat mūzikas stundā, lai noskaidrotu, kurš prot dziedāt, vai kuram ir balss un muzikālā dzirde, to var uzzināt klausoties, kā viņš dzied.
Vērtētāji, skolotāji arī ir dažādi, cits vērtēs objektīvi pēc skolnieka, studenta spējām, cits redzot, ka bērns cenšas - pavilks atzīmi uz augšu, bet tādēļ jau tas bērns nekļuva zinošāks, ja trijnieku pārvērš par švaku četrinieku.
Ko dod tas, ka iemācies reizrēķinu no galvas, bet dzīvē izvairies to pielietot!? Ko dod, ja tev iemāca vārdu krājumu, bet tu to ikdienā nepielieto!?

Dzīvē ir līdzīgi, nedomājošie domā, bet šaurā leņķī, es pat teiktu, ka slinko ar domāš

dabasmiilis  1   ...es pat teiktu, ka slinko ar domāšanu - viņi dzīvo savā rutīnas burbulī un brīvprātīgi nevēlas to komforta zonu pamest, meklēt jaunus horizontus. Ja viņam valdības paps saka, ka viss ir 100% droši un ka tikai tā ir izeja, tad viņš uz to arī paļausies, ka kāds cits viņa vietā pieņems lēmumus, domās viņa vietā, pats nepieliks pūles, lai pārbaudītu, vai tas paps stāsta taisnību un vai viņa zināšanas vispār ļauj kādam ko ieteikt!

Tieši tādēļ par vadītājiem un bosiem nekļūst kurš katrs, ja amatā tiek iebīdīts kāds nepiemērotais, to uzreiz var manīt pēc vadības stila un pieņemtajiem lēmumiem, izturēšanās prasmes, runas manieres utt... Nedomājošie ir tikai vagari, kas akli pilda kunga pavēli, baidās uzņemties iniciatīvu, jo tad jāizkāpj no savas komforta zonas un jāatbild par savām darbībām, lēmumiem, rīcību utt! Viņš var būt zinošs cilvēks, bet bremzē sevi, iegrožo, tādējādi darot sev pāri, bet varbūt arī pasargājot no ārējiem kairinātājiem!

Novērots, ka nedomājošie ir tie, kas ar garlaicību slimo, beidzas nost nespējot sevi izklaidēt, kurš kustina smadzenes, tam nekad nav garlaicīgi - vienmēr sevi pratīs izklaidēt!

To jau var redzēt kurš domā, bet kurš, lai nebūtu jādomā, paslēpjas aiz citu mugurām vai ielien savās bruņās, tā teikt - manis te nav.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu