Kovids ir tikai puķītes-auglīši vēl priekšā!

Tā kādā intervijā izsaka viedokli "laibais"onkulis filanLops Bils Geits.Tuvākajā nākotnē Nākamā zaraza būšot vēl 10 x briesmīgāka un glābiņš tai būšot tikai viens-un kas?PROTAMS KĀRTĒJĀ VAKCĪNA!Citādi cilvēce var nonākt uz izmiršanas robežas!Nu gribētos jau ticēt ka tie ir tikai slima suņa murgi,bet ja to saka ne kaimiņu Fedja bet Bils Geits-nav iemesla tam neticēt!
Bet lieta jau tāda,ka Billijs jau nav nekāds Nostardamus-TAD KĀ VĪŅS ZINA???Vai izzīlēja kafijas biezumos vai tas jau vnk ir izplānots.Billija teiktais pārspēj aš daudzas sazvērestības teorijas.Te jau tiešām bail kas tad sagaida visus nākotnē?

Vaukskis  1 1 AivarN, nav būtiski, vai cilvēki ir vakcinējušies pārliecības vai spaidu dēļ- visu izšķir tikai fakts, IR vai NAV.. ! Var uzstāties pret it kā genocīdu pret citiem, taču paši sevi it kā kaut kam tādam pakļāvuši. Var jau meklēt visādus attaisnojumus, taču tik vienkārši tas ir. Pagātni izmainīt nevar!
Vienu vakcīnas devu saņēmuši tikai aptuveni 0,8 miljoni Latvijas iedzīvotāju!

8008      Vai visi dzīvi 2023.gadā?
Es esmu
2023-05-20 21:09

Labrador      Norveegjijaa bija gadiijums , kad ljoti diplomeeta mediciinas iestaades darbiniece , aktiiva kovicas religjijas atbalstiitaaja sagribeeja viirieti , regjistreejaas iepaziishanaas saitaa , kur uzsaaka saraksti ar , peec vinjas ieskatiem , atbilstoshu viirieti. Rezultaataa vinja palika bez maajas , bez iekraajumiem un ap 300 000 (paarrekjinot eiro) , lielu paraadu. Ljoti shaubos , vai tam viirietim buutu tik veiksmiigs kjeeriens , ja sarakstiitos ar nediplomeetu romu tautiibas sievieti no Rumanijas. Ja es buutu visa shii baleta rezhisors , es riikotos savaadaak. Ar savu mediju paliidziibu pasaulei izzinjotu par , piemeeram naaveejosho Olimpa virusu , no kura pasargaatu tikai vieniigaa proceduura. Proceduura ir shaada - jaaiegaadaajaas nagla , kura jaaiesveeta sertificeetaa bazniicaa un ar to ruupiigi jaapienaglo pauti pie kjeblja un foto jaanosuutaa iipashajai komisijai , kura , peec paarbaudes atsuutiis QR kodu. Un taalaak taa jaapaliek , gaidot sveeto veseliibas gjeneraali. Varu dereet , kaadi 70% eiropeidu veiktu sho proceduuru. 2023-06-03 22:28

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu