Kas tā ir par ideju?

Sabiedrība ir sašķelta vakcinētajos un nevakcinētajos. Pagaidām abas grupas sadzīvo mierīgi, taču apmierināts nav neviens. (lielākā daļa) Pēc manām domām tā tam nevajadzētu būt, jo lietderīgāk būtu būt kopā vienā veselumā. Kāpēc tā nav?
Kāda ideju mūs sanaido? Varbūt - Tikai vakcinācija apstādinās saslimšanas izplatīšanos.

av2  4 10 Kameer vinniem reaali kaads smagi nesaslimst, vai...nenomirst, tie cilveeki sevi uzskatiis par gudraakiem par visu pasauli, diemzzeel taa nu tas ir. Kapeec taa ir, nav ne jausmas.
Par to darba zaudeessanu. Nu jaa, prasiibas buut vakcineetiem pret daudzaam slimiibaam, ne tikai covid , jau pastaav sen dienas, daudzaas darba sfeeraas. It sevisskki kur tu saskaris ar daudziem citiem cilveekiem. Pat man ir jaaieziet aarstu komisija katrus divus gadus,lai gan saskarsme ir minimaala ar citiem koleeggiem, vairaak ar tehniku tikai , jo ir jaabuut drossiibai. Pasaulee ir tik daudz dazzaadas zarazas, ka ja mees visam lepni uzspllausim, kas tad notiks :((
2021-10-17 01:42

neratnelis  7 1 Stulbums...kalngals stulbums ko var nīdēt,nu nav Tev prāta nopotejies, sēdi rāms. Cik var to sūdi ventelet 2021-10-17 04:47

Tessa  5 12 pret iesnam? nunu. blakus tema jau ir aprakstiits, kurš no paziņam, radiem, draugiem, kolegiem vai paši slimojuši, ka, cik ilgi blaknes, cik mati izkrituši un zrmadas furunkuli saskaitiiti. Kurš ir aizgajis nebutiiba.
bet skeptikiem tas ir iesnas. it ka izglitoti cilveki, bet ar vieputru galva, kura imaisiisies tikai tad, kad gules pie plaušu ventilacijas. ja paspes.
2021-10-17 08:29

Drole  9 4 Chyna flu ir aizvakardiena; daudzi veel nav pamaniijushi jauno panikas kampanju “worst cold ever” Tiem, kas nokaavushi imunitaati, atliek apgaadaaties ar punjkjlupataam un ciest.

https://twitter.com/JackPosobiec/status/1449601219970936832
2021-10-17 08:52

Bazhix  1 10 Sabiedrība ir sašķelta vakcinētajos un nevakcinētajos
--------------------------
Sabiedrība ir sašķelta vīriešos un sievietēs. Sabiedrība ir sašķelta tajos, kas tic Dievam un tajos, kas tic Muhamedam. Sabiedrība ir sašķelta, jo ir daļa, kas tic, ka Andris ievedīs saulītē, bet ir daļa, kura tic, ka to izdarīs Ainārs. Sabiedrība ir sašķelta, jo daļai nav naudas, bet daļai ir. Utt. utjpr.
2021-10-17 10:54

straume22  2   Vajag nevakcinētajiem biedroties ar tādiem pašiem, un vakcinētajiem ar pārējiem Latvijas Valsts iedzīvotājiem . 2021-10-17 11:47

LaskovijMerzavec  2 2 Nav nekādas konfrontācijas. Ir tikai dažādu grupu intereses, kas sadurās savā starpā un diezgan neparedzamas un nesaprotams slimības fona.

tie kas netiek pie siles, tag visiem spēkiem mēģina diskridēt tos,kas ir pie siles un bariņs cilvēku dzied viņiem lidzi, pat neiedziļinoties jo po žižni ir tendēti uz "ienaidnieka" meklēšanu.

Sadzīvē, ja atskaita atsevišķus gadījumus, cilvēki tiekas, strādā komunicē...
2021-10-17 12:07

JOHAIDI21  8 2 Klau,publika,a moš labāk patērzēt par tām klavierēm ? Vai nesaskatat kaut ko kopēju ar Covid???
Kādam gan vajadzētu būt idiotam ,lai šai valstij un tautai grūtajā brīdī iedomātos par vienīgo ,svarīgāko valsts prezentācijas formu- dziesmoto balagānu ,klavieru pavadījumā!
Johaidi,bet kuras valsts valdība ir spējusi izdomāt vēl kaut ko stulbāku!
Tai pat laikā ,lielisks piemērs ar Lidl veikalu tīklu,kurš par prioritāti uzstāda tās valsts pārtikas produktus,kurā atrodas Lidl veikali.
Teiksiet ...kāds te sakars ar Covid ,klavierēm un Lidl???? Vistiešākais ! Latvijas valsts ir tā izlaupīta,gan fiziski,gan intelektuāli,ka faktiski visa ražošana Latvijā ir inīcināta ,un ja vēl kaut kas tiek ražots,tad saražoto preču kvalitāte nav konkurēt spē´jīga pasaules tirgū. Un mazie uzņēmēji nekad nespēs kļūt par pasaules mēroga uzņēmumiem,jo visas valsts finanses tiek kontrolētas ar līkdeguņu bankām.Paldies slaucējai Straujumai )
Tā ,ka mīlīši,būs vien jārij tā pļura ko piedāvā Lietuvas un Polijas pārtikas-ķīmijas koncerni .
Kāda šeit morāle- Kāda gan tautai starpība no kā jāmirst,vai nu no Covid,jeb saindētās pārtikas,jeb nejauši,uz galvas uzkritušiem flīģeļiem! :-))))
2021-10-17 12:16

Ita  3 2 12:07
Skaisti iezīmēji vienas daļas cilvēku dabu aizmirstot pretējo grāvi-diagnozi "niedres vējā", kuras šobrīd par savu dzīves pozīciju saņem pelnīto šļirci ribās :))
Pareizi būtu nedarīt neko, ja nezin, ko darīt.
Fakts, ka dižās slimības izcelsme joprojām vēl neskaidra, ir pietiekams, lai sūtītu dillēs visas farmas, kuru produktam var būt neparedzamas sekas uz veselību.
Novājināta patogēna vakcīnas Sinovac, Coronovac-cita lieta.
Troni gan neviens nekāro, drīzāk ir tāda kā b/d audzinātājas attieksme,vai sportiska interese, ja patīk, nošmulēto Pēterīti velkot ārā no peļķes
Un Aināriem nevajadzēja izjaukt visus biznesus, tad viņi smietos klusībā pie sevis, nevis pa visu pasauli
2021-10-17 12:18

saulite34  3 7 Katru dienu satiekos ar cilvēkiem ,kur gandrīz visi ir vakcinējušies,un ,ja kāds arī nav vakcinējies,tad tas strādā no mājām,bet cilvēki viens pret otru izturas saprotoši un nav nekādas naidošanās. 2021-10-17 12:24

Ita  3 1 Johaidi21, flīģeļprovokācija neizdevās, premjers dzied tikpat smuki, kā izskatās. Tiesa, tā dziesma nav gluži pirmā svaiguma, bet ārzemnieks jau to var nezināt.
p.s. man visu mūžu bija kauns, ka patīk Abba, tagad redzu, ka var būt vēl ļaunāk un iznākt no skapja DDD
2021-10-17 12:27

AivarsN  9 6 Vai nevienam nav ienācis prātā, ka šī sabiedrības dalīšana un naidošana tiek organizēta ar nolūku, lai pār to valdītu? Skaldi un valdi. Cilvēki iet vakcinēties, cerībā izbēgt no šī ārprāta, ko noorganizējusi valdība un atgriezties normālā dzīvē. Taču kas jums teica, ka būs normāla dzīve? Tāda dzīve, kādu sola Klauss Švābs, kādam šķiet normāla? Un variet būt droši, par būtiskākajām detaļām, kā tas tiks panākts un kā ietekmēs cilvēkus, viņš nemaz neatklāj. Kas mums ir vakcinācijas aizstāvībai, ja neskaita politiķu bļaustīšanos un viltoto statistiku? Faktiski nekas, vismaz ne zinātniski pamatots. Ko zinām par 5G iespējām? Tikai to, ko sabiedrība drīkst zināt. Čipi, nanoboti? Noliegt to pastāvēšanu vairs nevar, tāpēc atliek vien izsmiet tos, kuri par to kautko zina. Vadošie zinātnieki visā pasaulē nemitīgi strādā lai atmaskotu šo vērienīgo afēru. Vai televīzijā ir translēta kaut viena zinātniskā konference, lai sabiedrība beidzot tiktu apgaismota un beigtu plēsties savā starpā? Pat neceriet uz to. Tā sabiedrības daļa, kura uzticās politiķiem un viltus sludinātājiem, ir sapotējušies un mierīgi. Taču jo vairāk cilvēks seko līdzi zinātnei un tās jaunākajiem atklājumiem pašas slimības un sevišķi jau vakcīnu izpētes jomā, jo pārliecinātāks viņš kļūst, nevakcinēties nekādā gadījumā, lai ar ko fašistu režīms viņam draudētu. Neslinkojiet un sameklējiet materiālus par to, kāpēc nogalināja profesoru Garjajevu un kāpēc viņa niknākie ienaidnieki un gan jau arī slepkavas, patentēja viņa ierīci, kura var ne tikai iznīcināt, bet arī izplatīt vīrusus lielā attālumā. Ķīmiskās trases kļūst par pagātni. Čipi, nanoboti? Vai tajā zinātnieku konferencē Vācijā 20.septembrī kaut kādi neizglītoti antivakseri uzstājās, vai tomēr augsta ranga zinātnieki skaidroja un pat demonstrēja, ko atraduši no vakcīnām mirušo asinīs? Ko jums, neticīgie Tomi, vēl vajag? Lai katram uz paplātes pienes klāt un parāda zem speciāla mikroskopa, kādas ierīces pašsavie 2021-10-17 12:31

saulite34  8 9 Naidu izdala šeit tie ,kas dzīvo fantāzijas pasaulē,ka iznīcinot visus pasaules bagātos cilvēkus,viņiem pēkšņi sāks augt naudas koki un gudrība no gaisa nokritīs. 2021-10-17 12:50

langstins  4 2 Nelas garos-komentus
A Līgava izkrita no aprites-ar varu sapotēja
Aber es paliku nedabūjis.
2021-10-17 13:08

AivarsN  4 3 https://pathologie-konferenz.de/ 2021-10-17 13:23

merlina200  2 13 Viss ir vienkārsi:
1. Tie kas jūtas apdraudeti, vakcinejas.
2. Tie kas nebaidas no vīrusa, nevakcinejas.
3. Bailigie , kuri ir poteti un pasargati nevar sasimt satiekot veselu nevakcinetu cilveku, jo ir pasargati.
4. Valdība rūpējas par slimajiem un atbalsta mediķus, liekot mierā veselus cilvekus un netērē naudu kodiem, dalīšanai, izsekošanai u.t.t., bet novirza naudu ārstāšanai.
5. Visi kopā gan vakcinētie, gan nevakcinētie pieprasa, lai valdība pārtrauc bezjēdzīgi tērēt naudu dalīšanai un ierobežošanai, nevis ārstēšanai un veselības uzlabošanai.
2021-10-17 16:38

joens  2 4 Populācijas bļaustīgākā daļa uzskata, ka viņi vienīgie zina kā ir pareizi un, "kas nav ar mums, ir pret mums". Tolerance tiek sludināta tikai vārdos, praksē ir tikai naids. Un tā praktiski par visām lietām.

Vīruss kā vīruss, abstrahējoties no personālijām, statistiskā mirstība niecīga, slimošana arī nekas milzīgs, pat gripa pirms 100 gadiem izskatās bijusi daudz nopietnāka kaite. Taču, atšķirībā no citiem vīrusiem, kas parasti darbojas vai nu ierobežotā teritorijā vai populācijas daļā, no šī nav pasargāts neviens, ieskaitot varenos. Un noslēpties nevar. Tas arī varētu būt milzīgs dzinulis šībrīža panikai un histērijai.
2021-10-17 17:13

Ince1961  7 7 Nav variantu.Jāvakcinējas un viss. 2021-10-17 17:14

capitaine_tromperie  5 4 22:45 ierobežo pati sevi, nolien pagrabā un tur dzivo.🤦 2021-10-17 17:27

Ljekainiitis  3 6 Viena puse ka primāro nostāda savu ES. Manas tiesības, mana izvēle, mans EGO. Otra puse mēģina sabiedrības labumu vērtēt - risku izvērtēšana (vakcinācijas riski pret saslimšanas un citu inficēšanas risku), individuāla atbildība pret blakus esošajiem.
It kā individualitāte rietumu sabiedrībā tika uzsvērta. BET - laikam tomēr šoreiz kolektīvajām vērtībām jābūt augstākām.
Ir visāda veida protesti. Emocionāli saprotami. Bet alternatīvas jau masveida vakcinācijai NAV. Ja neskaitām pilnīgu lockdown uz mēnešiem 3.
2021-10-17 20:05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu