Kas tā ir par ideju?

Sabiedrība ir sašķelta vakcinētajos un nevakcinētajos. Pagaidām abas grupas sadzīvo mierīgi, taču apmierināts nav neviens. (lielākā daļa) Pēc manām domām tā tam nevajadzētu būt, jo lietderīgāk būtu būt kopā vienā veselumā. Kāpēc tā nav?
Kāda ideju mūs sanaido? Varbūt - Tikai vakcinācija apstādinās saslimšanas izplatīšanos.

Ita  3 5 Pilnīgu lokdaunu vajadzēja tad, kad pasaulē bija daži inficētie un Latvijā nulle. Tad vajadzēja pa pārskatāmām porcijām laist iekšā un stingri karantinēt, ja valstij naudas nebija, tad kaut vai par pašu ceļošanas entuziastu naudu.
Lokdauni ir debīla tautsaimniecības nokaušana līdz galam. Robežas jākontrolē bija, un sākumā!
Tagad būtu taktiski pareizi izbeigt melot un ākstīties.
2021-10-17 21:30

Ita  3 4 Lokdauni ir veids, kā rietumu oligarhi ar vietējo pārvaldnieku palīdzību līdz galam nokauj tautsaimniecību Baltijā, Ukrainā utml valstīs. Tik krāšņi kā Latvijā, tas, iespējams, nenotiek nekur citur.
Manuprāt, mūsu vietvalži no usa oligarhiem baidās pār mēru. Un tieši tāpēc "viņi" ir tikuši izraudzīti amatam, ka klausīgi un bailīgi.
Jebkura lauku vecene KK vietā būtu "baisās pandēmijas" sponsorus uztinusi, notēlojot , nevis realizējot nopotēšanas kontroli savā zemē. Un kādas sekas iestātos? Beidziet. Ne-kā-das. Farmu reptiļi eksperimenta trušu izlocīšanos jau ir ierēķinājuši neparedzētajos izdevumos. Un vēl jau paliek 3. valstis, kur medicīnas un higiēnas līmeņa dēļ pote tiešām varētu būt variants.
Latvijas izglītība, medicīna un tautsaimniecība gan tiek mēŗktiecīgi šobrīd iznīcināta.
2021-10-17 23:27

langstins  2   Vēl viena Līgava saslima-potēta---atkal nedabūju... 2021-10-18 00:17

rebeka  1 7 Vakcinācija neapstādina kovidu (vai gripu), tas taču ir redzams. Vakcinētos nepārbauda, bet 1/3 vai 1/4 katru dienu tie ir pie saslimušajiem. Tātad daudz vairāk, nekā nevakcinētie.
Cik pārējās ziņas ir patiesas par saslimjušajiem, to būs pagrūti uzzināt.
Redzams taču arī, ka viss, kas neatbilst "vadošajam virzienam" , tiek dzēsts un apkarots. Ja būtu argumenti, nedzēstu.
2021-10-18 00:22

AivarsN  6 6 Vainīgi nav ne vakcinētie, ne arī nevakcinētie. Tāpēc arī nav iemesla ienīst vienam otru. Ir tikai jāpaskatās, kam tas viss ir izdevīgi un kas ir šie galvenie organizatori. Kovidšova radītās histērijas laikā, reti kurš pievērsa uzmanību, kam par godu šis pasākums tika sarīkots un ko viņi ar to cenšas panākt. Lielais restarts, jeb Jaunā pasaules kārtība, par kuru tik sen jau aizkulisēs runāja un nu jau Klauss Švābs ar to ir iepazīstinājis arī plašāku sabiedrību, kas nu spēja pievērst uzmanību šī mākslīgi radītā ārprāta laikā. Lai ieviestu pilmīgi jaunu sabiedrisko iekārtu, ir līdz pamatiem jānoārda vecā demokrātija, jeb kapitālisms, kurš neskaitāmo nepilnību dēļ, ilgtermiņā nav spējīgs pastāvēt. Tikai karš un jaunu teritoriju izlaupīšana, līdz šim ļāva tam noturēties. Karot vairs nevar, jo ar tādu bruņojumu, ies bojā arī paši organizatori un planēta ļoti ilgi nebūs apdzīvojama. Tāpēc kā vienīgo iespēju viņi paredz modernā feodālisma, jeb totālās elektroniskās kontroles ieviešanu. Valstu likvidēšana un vienotas valdības ieviešana. Pagaidām tā bija tikai ēnu valdība, bet tūlīt oficiāli pārņems diktatūru pār visu pasauli. Rasu un tautu sajaukšanās, lai bruņotas bandas apspiež jebkuru pretošanos. Viskarstāk ies ASV, jo tur tauta ir labi bruņota un spējīga aizstāvēties. Tikai visām tautām apvienojoties, potēti, vai nē, ir iespējams apturēt fašismu. Jo ātrāk to cilvēki sapratīs, jo labāk. Mums ir kopīgs ienaidnieks, mūsu ielikteņu valdības un spēki, kuri tās vada. 2021-10-18 00:37

Ita  6 5 Bet, Aivar, tas jau vairs nav murgs, bet patiesība 😆 2021-10-18 09:21

VenBer  2   Autoram!
Kas Tev teica, ka mūs kāds sanaido ?
2021-10-18 16:54

Drole  4   "Tikai vakcinācija apstādinās saslimšanas izplatīšanos." Nepareizi.

https://youtu.be/bsNY-0vvDLg

https://eugyppius.substack.com/p/recommended-reading
https://eugyppius.substack.com/p/maximum-vaccination
https://alexberenson.substack.com/p/scotland-is-87-adult-vaccinated-weekly/comments
2021-10-19 09:39

Labrador    3 Liela dalja iedziivotaaju ir viegli pakljaujami un manipuleejami. Krustneshi visai aatri pakljaava baltus , atnjemot tiem zemi un padarot par vergiem. Naaca sarkanie un bruunie , kurus daudzi vieteejie atbalstiija un saaka aktiivi apkarot savaadaak domaajoshos, 2021-10-19 13:55

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu