Lockdown

Šodien Neatkarīgā atsaucoties uz TV3 paziņoja ka LV ievieš lokdaunu: , ka padome ir atbalstījusi Veselības ministrijas priekšlikumu par mājsēdi no pulksten 21 līdz pulksten 6. Mājsēde ilgs līdz 15. novembrim.

Tessa  9 16 "Esam pirmā attīstītā Eiropas valsts, kas pusgadu pēc tam, kad vakcīnas pret Covid-19 ir brīvi pieejamas, šīs slimības izplatības dēļ aiziet "lokdaunā", teic Dailes teātra vadītājs Juris Žagars.

ekch.
2021-10-19 09:15

donKihots  9 20 Slimības izplatības dēļ tiek noteikti lokdauni un ierobežojumi, nevis zemās vakcinācijas dēļ.
Dīvaina lieta - palielinoties vakcinācijas aptverei, pieaug arī slimības izplatības ātrums. Par to gan Žagars nerunāja, neviens negrib uz šo jautājumu atbildēt.
Kas te īsti notiek?
2021-10-19 09:53

CoCoSan  13 11 Pag, no kuriem laikiem Žagars kļuvis autoritāte medicīnas jautājumos? 2021-10-19 10:08

Drole  9 4 Tiem, kas citas valodas nezina: https://youtu.be/_1_i5qXaaxI?t=95 2021-10-19 10:08

ube  16 16 Austrālijā šonedēļ izies ārā no visgarākā lokdauna, jo būs sasniegusi 70% pilno vakcināciju. Un ātrāk nemaz nelaida ārā no lokdauna. Un ir likums, ka visiem strādājošajiem jābūt vakcinētiem. Malači 2021-10-19 10:17

capitaine_tromperie  8 3 Kamēr jūs sēdēsiet mājās, Grieta adīs zeķes, Chris dzers čaju un lasis grāmatas, es aiziešu pie parihmakera, pasēdēšu kafejnīcā štopejot kūciņas, kādu tejateri apmeklēšu🤪 2021-10-19 10:25

jzars  3 12 9.53 Tāpēc, ka delta variants ir daudz lipīgāks par iepriekšējiem. Vissvarīgāk bija laicīgi ierobežot plivināšanos pa pasauli. 2021-10-19 10:36

Imads  12 14 Nu vīlies mazliet esmu, bet paciesties mēnesi var!
Aprobežotie antivakseri nekur nespruks,skrien kā apsviluši potēties. Es tikmēr nedēļas nogalēs uz kādu Spa Igaunijā aizbraukšu. Žēl, ka jau septembrī uz Turciju aizšāvu papeldēt siltos ūdeņos, vajdzēja parīt! Bet tūlīt jau Ēģiptā būs sezona, un vēl daudz kur, kur brīvība un bauda staigāt bez maskām!
2021-10-19 12:05

CoCoSan  10 10 Un šitādas pārgalvīgās cūkas to kovidu arī ievazā un izplata. 2021-10-19 12:32

ieva03  10 17 Šeit nu jāsaka "paldies" antivakseriem,un Šlesera sapnis ir piepildijies"Latvija-pirmajā vietā".
Vai tešām bija jabaidās no vienas vai 2-ām potēm,bet no saslimšanas ne? Ko tad tagad skrien un stāv rindās,ko tad neturās līdz galam? Dāņi gudra tauta-90%,bet te tik tik daudz zinātnieku,ka vai bail paliek.....???
2021-10-19 12:35

quimera    5 Atkal bez apenēm nāksies staigāt,
un aizaugušam kā no Ādamsu family ono! :)
2021-10-19 13:16

capitaine_tromperie  5 7 12:05 es nekur neskries, manā pusē nedala vakcinetie un nevakcinetie, nekādu covid pasi jāuzrāda nav ejot uz pasākumiem.
Tā kā vari nevemstīties.
2021-10-19 13:50

Labrador  1 8 Daudzus tas apmierina , straadaa attalinaati , zvilnot diivaanaa , sanjem preemijas un kompensaacijas. 2021-10-19 13:53

studentka  1 2 Brīnišķīgi! Vēl kāds varētu mani izbanot no oho. Feisbukā, pati lasu tikai tēmas, kas interesē, pārējās bloķēju, pavadītais laiks ietaupās vairākkārt, te vēl ložņāju, atkarība no negatīvisma laikam . 😀 2021-10-19 14:32

AivarsN  15 5 Fašistu sapnis ir piepildījies. Sabiedrība sašķelta un vakcinētie uzrīdīti nevakcinētajiem, lai pēdējās aitas raitāk var sadzīt aplokā un aiztaisīt vārtus. Nu jau arī pie mums genocīds uzņem apgriezienus, bet daudzi par to vēl priecājas. Kā jau necilvēki paredzēja, stulbie cilvēki paši pieprasīs sev eitanāziju pret neeksistējošu vīrusu. Kurš te izrādīsies tas muļķis, to uzzināsiet jau pavisam drīz, ja vien līdz tam laikam nodzīvosiet. Virusoloģija ir necilvēku radīta pseidozinātne, farmas mafijas attīstībai, iedzīvotāju skaita samazināšanai un varas sagrābšanai. Zinātniekiem par to labi maksāja un tāpēc viņi tajā afērā piekrita piedalīties. Tagad, kad tiek apdraudēti gan paši, gan viņu ģimenes, beidzot sāk celt trauksmi, atmaskojot virusoloģijas afēru līdz pašiem pamatiem. Taču kad tā ir gadu desmitiem borēta medicīnas skolās un cilvēku prātos, to ir tikpat grūti apturēt, kā kravas vilciena sastāvu.
Ieva, ne jau divas potes, bet šim vīrusam vien jau 8 paredzētas un ir jau zināms nākošā vīrusa nosaukums 2025.gadā. Tevi tiešām nepārsteidz tas, kam tavai aizsardzībai pret vīrusu, nepieciešama Mac adrese? Vai vīrusi nēsā līdzi mobiļņikus, lai zinātu kurš vakcinēts un tam nedrīkst uzbrukt? Cik tālu tiks modificēts ķermenis pēc vismaz 8 vakcīnām, ja neuzkārsies jau pēc otrās, vai tiešās? Geitsa patentēta staigājoša bioierīce, bez jebkādām cilvēcības izpausmēm. Vai tiešām tik slikti būt cilvēkam? Labāk lai kāds rausta aiz aukliņām, kā lelli? Ja vakseriem dzīvot apnicis, tad neraujiet sev līdzi citus cilvēkus! Varbūt tieši viņi vēl spēs apturēt šo ārprātu un izglābs arī jūs piekrāptos no drošas bojāejas.
2021-10-19 14:40

Tessa  4 5 Musolini sapņoja par saškeltu sabiedriibu? Sedies, divi :DD 2021-10-19 15:40

MrJones  8 10 Es saprotu šeit varētu būt mājsaimnieces, kurām apgrūtinoši piebāzt galvu ar daudz "lieku" informāciju, kas radikāli maina pasaules redzejumu, tomēr realitāti tas šobrīd pozitīvā iznākuma virzienā nepavisam nepabiida, tieši otrādi.
Labi. Netici man, sazvērniekiem vai antivakseriem,....kaut vai orientējoties TIKAI uz oficiālo informāciju pietiekami daudz vismaz būt piesardzīgiem...a ne lēkt pavisam nezināmā bezdibenī,... vēl jo vairāk ja tev pat nojēgas nav KAS tur īsti atrodās. Akla, fanatiska ticība runājošajām galvām,...kas(?) tādu pamatu dod...vai shie nav tie paši zagļi, melji,..kuriem nospljauties ir bijis veciem cilvēkiem, veselības sistēmu,... veselību kā tādu?! Netici ne man ne kādam sazverniekam,...ir daudz ko mēs paši personīgi nevaram pārbaudīt un tas paliek tikai teoriju līmenī līdz kamēr nesāk realizēties dzīvē,...tas nozīmē, sen jau ir par vēlu! Nejaushs kovids...? Sorry...shis sižets ir tik naivs, ka pat runāt nav vērts, + visas tālākās pretrunas,....tad SEKOJIET vismaz tiem pašiem oficiālajiem avotiem liidz!!!!
Jautājumu,...tad kurā brīdī tik izmisīgi lobetaa shvakcinacija beidzot dos kādus rezultātus...? Man personīgi ir savādākas aizdomas proti, sasniedzot kaut kādu 80_90% slieksni, shis konkrētais etaps būtu pabeigts, mērķis sasniegts,...viss, virzāmies uz nākamo etapu...., kāda tam saistība ar vakcīnām, paši redzēsim,...labi. nevajag minēt, laiks rādīs!
Vai tik kāds nerunāja par nepieciešamo LIELO restartu..? KOVIDS nejauši gadījās tāds,.... nejauši vadāms haoss par kuru neviens neko nezināja un nevienam,.....NEVIENAM absolūti nekādu labumu nedod!!
Shpricejaties veseli ja gribās...parsniegsim kritisko robežu un varēs sākt plūkt jaunus augljus....PALDIES Vakseri!!
Vnk., pieņemsim, ka ir arī citi,... kuriem šī jaunā pseidorealitate nav un nebūs pieņemama, kā norma ar visiem šiem staipigaajiem pretīgi zaļajiem punkjiem, kas arī savā veidā sasniedz kritisko robežu.
2021-10-19 15:57

Imads  5 7 Jā, cocosan, skaud vien! Es vismaz baudu kultūru un dzīves sniegtās baudas!
Sēdi savā ķēķī un palaid garām visu, ko jau esi 2 gadus palaiduši!
Vrb palaimēsies arī tev un paspēsi neatdot galus gaidot rindā uz slimnīcu...
Lai gan - sabiedrībai būs 1 bez smadzeņu aita mazāk
2021-10-19 16:12

DanaL  4 7 Es pagājušajā nedēļā izdzīvojos pa Grieķiju. Saule, jūra, visdievīgākā apelsīnu sula, kas jebkad dzerta un pats galvenais - neviena vārda par covidu vai vakcīnām!
Tagad es zinu, kas ir laime.
2021-10-19 16:48

AivarsN  12 6 Tessa. Palasi ebreju galvenās reliģiskās grāmatas, tad sapratīsi, ka Musolīnī un Hitlers bija tikai palaidnīgi skolas puišeļi, salīdzinot ar tiem slīpētajiem slepkavām, kuri visus pasaules karus, revolūcijas un genocīdus finensējuši un organizējuši, lai viņu vietā to paveic citi, kamēr paši paliek balti, pūkaini, vēl bagātāki un vēl ietekmīgāki. Jau 1981.gadā, Francijas prezidenta padomnieks, galvenais Francijas žīds izklāstīja savu ideju, kā samazināt planētas iedzīvotāju skaitu un atlikušos paverdzināt. Ar plašsaziņas līdzekļu palīdzību, mēs iebiedēsim cilvēkus ar izdomātu vīrusu tā, ka viņi paši pieprasīs vakcīnas pret to. Cilvēki ir pārāk stulbi, lai viņiem rastos kādas aizdomas. Tā mēs attīrīsim sabiedrību no vājajiem, stulbajiem, bailīgajiem.
Vai tas patiešām neko neatgādina? Tikai daudz vieglāk ir cilvēkus apmuļķot, nekā pēc tam pārliecināt, ka viņi tikuši piemānīti. Sevišķi grūti to pieņemt tiem, kuri ieguvuši pat vairākas augstākās izglītības, bijuši pārliecināti par savu pārākumu pār pārējo, ne tik izglītoto sabiedrību. Un te pēkšņi atzīt, ka izrādījušies stulbāki par visiem!? Tad jau tiešām labāk nopotēties un paraut vēl kādu bariņu sev līdz, lai uz kopējā fona, neizskatītos pēc pilnīgiem idiotiem.
Tikai aitas turpina staigāt pa izklaides vietām, turpinot demonstrēt savu iedomāto pārākumu pār citiem, pat nenojaušot to, ka patiesībā izrāda tikai savu stulbumu.
2021-10-19 16:55

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu