Lockdown

Šodien Neatkarīgā atsaucoties uz TV3 paziņoja ka LV ievieš lokdaunu: , ka padome ir atbalstījusi Veselības ministrijas priekšlikumu par mājsēdi no pulksten 21 līdz pulksten 6. Mājsēde ilgs līdz 15. novembrim.

capitaine_tromperie  4 6 Spa, Grieķija un Turcija tagad skaitās kultūras baudīšana.🤦 2021-10-19 17:38

fargo  6   2021-10-18 23:38

mēs neesam vienā puse. runāt nav par ko.
2021-10-19 17:48

CoCoSan  4 7 Imads? Esi galīgi safārējies galviņā? Ko man tev skaust? Tavas baudas? Muahaha. Tak man tas neinteresē, ne tu, ne tavas baudas, ne tas vai eksistē vsp. Kpēc man būtu jāgaida rindā tava vieta slimnīcā? Atšķirībā no tevis nedauzod apkārt pa pasauli meklēdama piedzīvojumus uz savu pakaļu. Dzīvoju skaistu, vienmērīgu, baudpilnu dzīvi klusumā pie dzīvas un īstas dabas. Cilvēkus redzu tv kastē un retu reizi, kad aizbraucu pēc pārtikas. Covids 2 gadu laikā tā arī nav bijis. Un no kurienes lai?, ja nu vienīgi vakcinētie teroristi, kuri pārgalvīgi pārtraukuši jelkādus piesardzības pasākumus, - neaplipina. 2021-10-19 18:23

Imads  3 6 Ja neskaud, kpc sauc mani par cūku? Sieviete! Mana dzīve rit lauku klusumā, arī dubļos! Tpc izraujos uz kādu labu teātri koncertu, nupat sestdien paspēju uz Žagaram veltītu opermūzikas pasākumu Cēsīs. Gribas arī kur tālāk aizbraukt, tā sakot, nomainīt dekorācijas :). Kā var dzīvot vienmuļībā, nesaprotu, es tā nevēlos. Pat geto laikā Rīgā ebreji spēlēja teātri, zinot ka mirs! Dzīve ir viena. Un to visu dēļ bailēm aiz potes noliegt...?? 2021-10-19 20:24

CoCoSan  4 7 20:24. Nu un kurš tev iegalvojis, ka īstā dzīve ir reizi gadā vai mēnesī izbrist no dubļiem, lai noklausītos Žagaram veltītu koncertu, vai dauzities pa koncertiem un izklaides vietām katras brīvdienas?Iedomājies?, a cilvēki ir dažādi, prikiņ? Dabā eksistē arī citadi cilvēki, kuriem līdzīgas nodarbes visai maz interesē.
Laiks akmeņus izmētāt, laiks- savākt. Dzīves lielāko daļu esmu pašaizliedzīgi kalpojusi cilvēkiem, tagad esmu izlēmusi nosacīti pensionēties un rezervēties no mūžam burbuļojošās dzīves un cilvēkiem. Un kas tur tāds, ja dzīvojot savu kluso un savrūpo dzīvi nevēlos, lai kāds man diktē, turklāt autoritatīvi - man vakcinēties būt vai ne.
Cūka? Jā. Atbildu par saviem vārdiem. Tikai ar savu labumu un personīgo izdevīgumu pārņemts cilvēks var vieglprātīgi paļauties, ka viena vai divas injekcijas ir vienvirziena caurlaide uz mūžīgo veselību un nemirstību. Tikai bezatbildīgs cilvēks, citu tādu pašu iedrošināts, var klaji nerēķināties, ka ir vīrusa pārnēsātājs, savu baudu vārdā tirināties apkārt, pakļaujot inficēšanai kā sevi pašu, tā apkārtējos.
Ibiorio, kamēr klasiskais rudens pavasaru slimošanas laiks, sēdiet mājās, visi - vakcinētie nevakcinētie. Stingra trajektorija, darbs, veikals, benzīntanks, mājas un distance visur. Sargāsim viens otru kā sevi pašu, un dzīvi būsim.
2021-10-19 21:13

daris  1 2 Tautai patiik ´cupoties ,to varu secinaat .
Viens klasisks piemeers kur m´es dzeram kafiju no r´itiem ?????? M´aj´as vai kur citur ?????
2021-10-19 21:52

Imads  4 6 Ha ha Nu tad drasē pa savu trajektoriju līdz kapa malai! Pie veikala gan uzmanīgi, ka kāds tev līdzīgais neuzšķauda, klaču sitot par briesmīgo vakcīnu. Es nebaidos no citiem un citiem nav jābaidās no manis, esmu vakcinēts! Dēļ savas un sabiedrības brīvības to darīju. Pašaizliedzīgs biju. Bezatbildīga esi tieši tu, jo
dēļ tādiem kā tu ir lokdauns. Tumsone. Negribu, ka man atbildi, nožēlojami. Bet tu jau pat to nespēj.
2021-10-20 00:01

dabasmiilis  4 2 Vienam otram tik maz īstai laimei vajag - nu ko lai ar tādiem runā - vien zupu plecā, kvadrātčipu kabatā un lepni šis/šī drātē pa pasauli kā pašu kroni no karalienes dabūjis, nekas cits viņus neinteresē!
Jau iepriekš minēju, tēlaini sakot, vienai daļai interesē tikai bāra vēršanas un slēgšanas laiks un jau pilna laime, smadzenes nav jākustina!
2021-10-20 03:42

CoCoSan  8 3 Dievinu stulbus vīriešus. Tādi paši kā es ir 2 gadus covid negatīvi. Mēs viens otru aplipināt nevaram. Mūs aplipināt var visādi draņķaini imadi. Jo ja TU tagad aiziesi ar visu savu vakcīnu uz testu, atliek tikai pašaubīties par rezultātiem.

Nu jā, tā jau ir, pāķu dvēseles noraujas no savām īsajām ķēdēm un tad tik dod vaļā skraidīšanu pa pasauli. Nesēžas mājās, nesēžas. Tā gribas ciematā novilkt bikse un parādīt, ka viņam visgarākais - šsA, skataties, a es uz Šauļiem biju ceļojumā!
2021-10-20 09:09

Ljekainiitis  6 6 Ofigeķ, kā tie pošmīži izrādās tik sirdsdziļi un uz savu iekšējās pasaules bagātināšanu vērsti ... :) Lepni sēž savās cellītēs, neko viņiem nevajagot ... :) 2021-10-20 10:53

capitaine_tromperie    2 Vai tad Kariņš nesolīja epidemioloģiskās situācijas pasliktināšanās gadījumā, ka vakcinētajiem ierobežojumu nebūs?!😂😂 2021-10-20 13:25

CoCoSan  3 1 Nu un tev 10:53 takā dirsiņu plēš, kā dzīvo citi? Pievērsies labāk savai privātajai dzīvei, domājams tajā druvā ir daudz vairāk darba, kā dricelēt postiņus netā. Jēb, lai novērstu savu uzmanību no problēmām savā dzīvē, patīkamāk uzbrukt citu privātumam? Ko,m? 2021-10-20 13:37

Snowagain  1 7 Nedaudz matemātikas.
Oficiāli uz šodienu pilnībā vakcināciju ir pabeiguši ~941000 iedzīvotāju.
Latvijā reāli dzīvo ~1.5 miljoni iedzīvotāju, no kuriem ~350000 ir bērni. Tātad pilngadīgo iedzīvotāju skaits ir ~1.15 miljoni. Cik procentos ir 941000 no 1.15 miljoniem. Man sanāk ~81.5%.
"Vajadzīgā" vakcinācijas aptvere ir sen sasniegta, tikai pozitīvu rezultātu nav. Mums ir lokdauns.
P.S. Manos aprēķinos nav ietverti nopotētie pusaudži, kas arī varētu būt diezgan liels daudzums, tā kā vakcinācijas procents ir vēl augstāks. Uzskatu, ka visu pielūgtā "vakcinācijas aptvere" ir mīts. Secinājumus izdaram paši.
Šis ir tikai mans viedoklis, var piekrist, var nepiekrist.
2021-10-20 13:40

Ljekainiitis  6 5 Ne jau man, bet tev, coco tā dirsiņa plēšas. Par to, ka citi ir pieņēmuši riskus un izdarījuši izvēli savai un citu drošībai. Izpildījuši savu pienākumu pret sabiedrību.Tik, cik no tiem ir atkarīgs, tik cik varējuši.
Ja tev kā pošmīzei tam pietrūkst drosmes un atbildības - tad klusē un neļerkšķi.
2021-10-20 14:15

CoCoSan  1 6 14:15. Negribētos ticēt, ka esi netāls cilvēks. Taču drošs paliek nedrošs izskaidrošu, ka ikvienam cilvēkam piemīt izvēles brīvība un lēmuma patstāvīgas pieņemšanas brīvība. Tu izvēlējies vakcinēties- tā ir tava izvēle un tavs lēmums. Man gar to nav daļas. Savukārt, Man ir cita izvēle. Tādēļ Lūdzu nebāzt šņukuru manā izvēlē un lēmumā. Jeb vēlies pa pastu saņemt manas apakšbiksītes, tākā arī gar to tev ir daļa? Iegūgle, painteresējies, kas ir privātums, sensitīvie dati un tā, izglītojies. 2021-10-20 15:40

Epifanija  3 1 Lietuvā pieņēma ierobežot tikai nevakcinētos, vai tāds pats iznākums nevarētu būt arī pie mums? 2021-10-20 17:24

Ljekainiitis  6 5 It kā coco babulis jau ārpus tīņa vecuma. Bet izpausmes - tipiskas tīneidžerim. Mans ES, mans EGO, mans NEGRIBU. Pofig par tiem, kas blakus, vissvarīgākā esmu ES. Es savas glupības varu gvelzt, cik gribu, bet nemēģiniet man ko teikt.
Ir reizes, kad kopējās vajadzības nākas pacelt pāri tam ES. Ja prāta nav pašai (un te nu Latvija ar savu pošmīžu daudzumu izceļas, sovoka iespaids tomēr visstiprākais Baltijā) - nu tas nākas "pievilkt skrūves".
2021-10-20 18:28

donKihots  6 4 Latvijā nav citas izejas. Šis lokdauns ir vakcinētajiem. Vakcinētie Latvijā ir jāierobežo, pārāk nekaunīgi kļuvuši, iedomājušies, ka divas potes ir viss pienākums pret sabiedrību, nevis vīrusa neizplatīšana. Lietuvā cilvēki var būt prātīgāki, varbūt slimnīcā gultu vairāk sanācis. 2021-10-20 18:33

CoCoSan  5 2 Vai tad ļekainā nav babulis? Tev argumenti izbeigušies, aspazija? Kādā sakarībā man jādomā par citiem? Es ko, zoja kosmodemjanska kāda?/iegūglē, uzzināsi, kas tā tāda/. Esmu negatīva, sēžu savā rančo, apkārt netirinos un nevibrēju, kā daža laba, nevienu neapdraudu.
Tu papriekš uzrādi man sava IQ sertifikātu, tad spriedīsi, ir man prāts vai nav. A kamēr IQ tests tev nav iziets, atļauju tev uz manu komentu iespļaut sava telefona ekrānā.

P.S. izskatās fantastiskā ir augšāmcēlusēs, bet kā zvērēja, kāa zvērēja, ech...
2021-10-20 22:37

Ljekainiitis  3 6 Oi, coco ne tikai sūdīga raxtītāja, bet arī sūdīga lasītāja :)
Bet nu tā, pa stipro - nu spļauj vien akā, no kuras pašai jādzer. Cilvēks pēc būtības ir sabiedriska būtne. Ja arī tu tāda nebūtu - tad i te ohujiņā nesēdētu. Līdz ar to - jautājums "Kādā sakarībā man jādomā par citiem? " ir tāda pati tīneidžera uzvedība.
2021-10-21 09:51

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu