Vai maz Latvijā ir kāds cilvēks,uz ko pavilktos lielākā tautas daļa?

Pēc Gobzema izdarībām paklausījos internetā ko runā Šlesers,un nejauši paklausījos Žigu,kas internetā runā jau izsenis.Un sapratu,ka viņš saliek visu pa plauktiņiem,lai arī jauktā Latviešu valodā,no kuras noģībs ne viena vien valodniece,bet var piekrist daudzām lietām,kuras viņš iztirzā ar asu humoriņu.Gudra galva,tikai nav varas kāres,un tādu Latvijā ir daudz.Ja spējat,uztverat ar humoriņu.

allldis  2 3 Paaris cilveekus esmu tieshi darbos redzeejis, kaa godiigus un principiaalus politikus, kuriem ruup tieshi muusu zeme un tieshi muusu cilveeki un to dziive. Taadi ir veesturnieks Edviins Shnore, muuzikis, prezidenta padomnieks Jurgis Klotinsh, arii skolotaajs un politikis Dainis Locis, bet vini nav sheemotaaji-kampeeji, nereklamejas meedijos ar "labiem darbiem", taapeec vinus maz laudis zina.Varb.veel kaads arii citiem zinaams, arii tieshi ar darbiem, ne muldonu? 2021-12-09 01:52

Tessa  1 1 nez vai Žigis gribetu, lai visi aiz vinja nostatos, viņš dziive ir pavisam cits cilveks. Interneta platfotmas viņam ir tels un bizness, piemetinašu, ka sanak vinjam labi, bet domaju, ka ja uz ielas kads švabraks piees un saks ar vinju runat tada paša stila, viņu atri atcesinas.

Es arii domaju, ka normala un domajoša tautas dalja rikojas pati un izvelas pati - ko dariit un ka dziivot, vinjiem bevajag kadu, uz kuru japavelkas.
2021-12-09 08:19

Vaukskis  2   Tagad nava! 2021-12-09 09:24

AivarsN  3 3 Normāls cilvēks nekad pie varas neraujās. Viņš to saprot kā ļoti smagu darbu un milzīgu atbildību. Kā arī uzskata, ka nav cienīgs ieņemt tik augstu amatu. Tieši tāpēc, pirms okupācijas vienmēr bija tautvaldība ar daudzpakāpju vēlēšanu sistēmu. Neviens nevarēja sevi izvirzīt pats. Līderus izvirzīja pakāpeniski, sākot ar mazāko administratīvo vienību, līdz beidzot, visgudrākie un labākie kandidāti no sava vidus, izvirzīja un apstiprināja valsts vadītāju. Savukārt viņš jau izvēlējās visspēcīgāko komandu valsts vadīšanai. Tauta paturēja sev iespēju, jebkurā laikā atsaukt valsts vadītāju, ja viņš nespēja veikt savus pienākumus un ievēlēt citu. Tāda sistēma pilnībā izslēdza iespēju, tikt pie varas negodīgiem, ārējiem spēkiem kalpojošiem subjektiem. Tieši tāpēc mums nav un nebūs neviena līdera, kuram tauta varētu kaut nedaudz uzticēties. Ir jāapvienojas, lai mainītu pašu sistēmu un visā pasaulē. Grūti, bet ne neiespējami. Citu variantu jau arī nemaz nav, ja vien cilvēku rase vēlas izdzīvot. 2021-12-09 11:28

JOHAIDI21  11 4 Vienīgi un tikai vienīgi Lembergs! Viņam nav konkurentu. Nožēlojami,ka sabiedrība spriež par Lembergu tikai no līkdeguņu Latvijas ziņu dienestiem.
Un ,faktiski,nākamā valsts vadītāja pienākums būtu sakārtot valsts likumdošanu,lai tauta var atmaskot un sodīt valsts izlaupītājus.
Valsti ir pārņēmis haoss un anarhija. Tauta ir apjukusi un sāk meklēt risinājumu,bet sanāk no viena grāvja otrā.
Vispirms,Latvijā ir vajadzīga monarhija,valsts prezidents,kurš prot pareizi salikt figūras uz šaha galdiņa.Nekad nebalsošu par cilvēkiem vai partijām kuras publiski nebūs aizstāvējušas Lemberga intereses,kaut vai principiāli.
2021-12-09 11:32

Marita  2 4 Eu, es arī esmu tauta, bet neesmu apjukusi. Beidziet vienreiz runāt tautas vārdā. Tauta galā nesastāv no amorfas vienādi domājošas masas. 2021-12-09 12:19

AivarsN  4 4 Tā dēvētie līkdeguņi, caur masu medijiem un izglītības sistēmu, var iebarot cilvēkiem jebkuru ideoloģiju, kura tajā laikā ir vispiemērotākā viņu pakļaušanai un pārvaldīšanai, pat nevienu nesadedzinot sārtā, kā tas bija nepieciešams sākumā. Vajag uzrīkot sociālistisko revolūciju, viena ideoloģija. Nacistiskam noskaņojumam, jau pavisam cita ideoloģija. Šobrīd viss tiek virzīts uz to, lai padarītu sabiedrību par patstāvīgi domāt nespējīgām, pilnīgi paklausīgām aitām. Valdības vietā, pērkamas, paklausīgas marionetes, ar kuru rokām var realizēt visbriesmīgāko genocīdu, kamēr ar demokrātisko vēlēšanu šovu, tautai tiek radīta ilūzija, ka paši sev tādu valdību ievēlējuši. Tāpēc nav neviena ko vainot. 2021-12-09 13:19

avenekazene  5 3 Latvietim vienmer vajag lideri.....esi pats personiba, proti izskirt, kas labs, kas slikts, attisties un ja visi tadi butu, nekluditos tik biezi savos tautas lideros...... 2021-12-09 16:22

JOHAIDI21  7 7 Marit,kad beigsi pūst burbuļus ,tad vēlreiz izlasi,ko Tu esi uzrakstījusi un kāds ir Tava viedokļa teorētiskais pamatojums!!!!! Tu jau esi apjukusi,jo ilgstoši sēdi oHo un reāli nodarbojies ar tukšu pīlīšu pūsšanu.Neaizmirsti ,ka Latvijā ir vairāk nekā 50% iedzīvotāju ar deformētu psihi un domāšanu. Šie cilvēki ir viegli iespaidojami,un viņiem ir viegli iestāstīt ,ka Godmanis ir enģelis un īstenais "latvietis" kurš sagrāva visu latvijas lauksaimniecību un ražošanu,bet viņa sieva bija aktīviste,kura ,Tādām ,kā Tu ,Mairit,gribēja sarūpēt īstos preciniekus no āzijas valstīm.
Tfu,es jau ar sāku aizrauties,bet ,piedodiet,neciešu mietpilsoņus,jo,redz viņiem viss ir oK,valstsiet pareizo ceļu un Latvijā vissplaukst un zeļ !
2021-12-09 16:33

Marita  5 5 16:33 Nu, paldies, ka no tālienes vari mūs deformētos vest pie prāta. Tu vari domāt visu, ko vien vēlies, bet neuzņemies paust viedokli visas tautas vārdā. Mans teorētiskais pamatojums ir tāds, ka nepiekrītu tavam viedoklim, jo lai arī blonda, man pašai sava galva uz pleciem.
Un es nesēžu ilgstoši šeit. Varbūt būsi pamanījis, ka ir šeit cilvēki, kam ir 10 un vairāk gadu pieredze.
2021-12-09 17:51

Julianna  4 9 Simt punktu piekrītu Johaidī! Par Godmani. Mūža ieslodzījums viņam par Latvijas lauksaimniecības iznīcināšanu. Kur mums ražošana? Kauns un negods! Šobrīd, 308 tūkstoši cūku palicis pēc varenās ģenerāltīrīšanas. 1kg mēnesī uz 1 cilvēku. Ptfū. Un paskatiet internetā kāds pompozi uzblīdis konsultantu un pārvaldnieku aparāts saskaitīt tās nieka 308 cūkas. Kā kolhozu/sovhozu vadītajiem Godmanis un viņa rokaspuiši aizliedza kult labību, sprādzināja lopus.... Kas tagad ir? Modificētā rapša tīrumi? Kvieši, kur salitra no acīm sprāgst laukā. Kur Latvijas zeme dod 8--10 tonnas? Ātri būs tuksnesis. Jau pēc rapša nespēj pat nezāles augt laukā. Cik nieres, aknas, vēži, cukura diabēti ar šo barību sačakarēti un iepotēti. Zemnieks nopērk par miljonu kombainu, par pusļimonu traktoru.. Cik vērts ir tas traktors kombains, kas ražo nāvi? Bija mums normāli cilvēki. Paskudnais kapitālisms viņus izgrieza. Braucu caur Lielvārdi. Katru reizi atceros Edgaru Kauliņu. Lūk, kur bija īstie veči! atceros kā Raimondu Paulu aptirsa, kad gribēja par prezidentu. Tagad arī vēl šur tur palikuši normāli tautsaimnieki, kuri nav savu dvēseli velnam pārdevuši. Bet problēmu nojāti, sirmi, slimību nomocīti. Paskatos bildēs, kādi cilvēki fotkās PSRS laikā un tagad. Kā izguldzuši vilki. Tikai pārvaldēs sēž aplaizīti go.. seki, kostīmos un šlipstēs. Bet gatavi savu 5 točku par lielāku piķi jebkuram ... Vot i sēžam mēs totālā pakalā. Kas varētu vadīt, tos visus visādām metodem izgrieza, bet jampampiņi pie ričagiem.. Nekādu mums te vadītāju nevajag. Pašiem jāorganizējas. Tad izpausties varēs tie, kuriem smadzenes pašī. Bet jampampiņi varēs tirināties tālāk... 2021-12-09 19:17

LaskovijMerzavec  6 8 ZZS

Apvienību dibināja Latvijas Zemnieku savienība un Latvijas Zaļā partija 2002. gadā pirms 8. Saeimas vēlēšanām.
2002.—2004. gadā: pie varas Einara Repšes valdībā
2004. gadā: vadīja valdību (Induļa Emša valdība)
2004.—2016. gadā: pie varas Aigara Kalvīša, Ivara Godmaņa, Valda Dombrovska un Laimdotas Straujumas valdībās
2016.—2019. gadā: vadīja valdību (Māra Kučinska valdība)

kopš 2019. gada opozīcijā

/..secina,ja JOHAIDI var teikt tieši Lambergam paldies, ka sēž sūdos..../
2021-12-09 20:20

JOHAIDI21  4 4 Un ja jau bļāvēju aprindas ir iesilušas,tadvaru atgādināt par Šķēles gādīgo roku,kā rezultātā Latvija pazaudēja 6 kuģus. Tad Šķēles varonīgais gājiens ar piena kombinātu iztirgošanu krievijai.
Un pasakiet,lūdzu,ko gan Lembergs ir iztirgojis no Latvijas īpašumiem?
Daugaupilī nespēj uzbūvēt vienu sūdu attīrīšanas iekārtu,ne dambi. Bet kā bija sakārtota Ventspils!!!!! Nu ,kurš būs pirmais rējējs bez argumentiem????
Un vai kāds nevēlas apzeltīt dīvaino valdības lēmumu par Urbanoviča pilsonību !!! Kā viņš pārtapa par latvieti? Un kā ar Ždanokas finansējumu no krievijas? Vai to visu jau aizmirsāt? Jebšu Jums interesē Amerika uzrasšanās uz politiskās skatuves. Vai brīvvostas izlaupīšanu jau aizmirsāt? Un ko ir izlaupījis Lembergs??????
2021-12-09 22:18

jozolsen  4 6 Politika ir suverēns pasākums, ar saviem noteikumiem un virtuvi. Pozīcija - opozīcija. Tas kurš tur nonāk ātri to saprot. Lasīt valsts budžeta projekta ciparus uz 200 lpp.!! Ļoti sarežģīts pasākums.
Par Ušakovu.. daudzīvokļu mājas nav siltinātas, eiropas programmas naudas nelietotas un jau aizgājušas..Mazākas pašvaldības to tomēr daļēji darījušas.
Šodienas valdības darbu cienu par darbu esošajos covid apstākļos un raibā deķa saturēšanu Ārkārtas apstākļos.
2021-12-09 22:34

jozolsen  5   Latvijas teritorija viemēr vēsturiski ir bijusi vasaļu parvaldīta ģeopolitiska, ekonomiska teritorija. Vasaļi vienmēr ir domājuši kuram lielajam pakļauties PARVALDĪJUMAM ir izdevīgāk.
Tādā zemē vietā dzīvojam un vieni paši nekad neesam spējuši izdzīvot.
Mazo tautu iespējas ir ierobežotas.
2021-12-09 22:40

rinkulis    7 Vecie čekisti - tipa godman, etc. ir droša pēcpuse pamatiedzīvotājiem. Par gudru viņu nosaukt nevar - tik vien kā par slīpētu, bet dziļāk lienot par stulbu - sajājot valsti, viņš garantē saviem pēcnācējiem pēcpusi, jo ne jau ar materiālo labklājību saraustu viena cilvēka mūža garumā, izveido dzimtu, kas nebūs pakļauta nekādiem pasaules vējiem. Tākā viss iet vienos vārots, tad sekmējot to, tiek veicināts, ka īsti kur patverties ta nebūs. Visi šie plānprātiņi-rausēji drāžot cilvēkus, protams par to dabūjot sev smieklīgu labumu, droši paraksta savus pēcnācējus vienu, varbūt 2 paaudzes uz priekšu drošiem sūdiem, jo visi (ar ļoti retiem izņēmumiem) būs sūdos.
Ja kāds grib uzticamu valsts pārvaldi, tad vadošie cilvēki ir jāizvirza tautai...Jā - jāizvirza, nevis jāizvēlas no jau izvirzītiem. Tas ir VIENĪGAIS veids, kā tikt pie daudz maz kāda taisnīguma. Iespējams pat vardarbīgi jāpiespiež uzņemties vadītāja lomu. Tikai tā - un nekā savādāk. Un to var panākt nevis ar lielāku centralizāciju, bet tieši ar pretējo - mazākās kopienās cilvēki pazīst viens otru - un ir iespēja organizēt vairāklīmeņu vēlēšanas/izvirzīšanu, kur katrs "vēlētājs" personīgi pazīst savu paŗstāvi, un spēj iedot sejā par atklātām cūcībām. Tā, lūk, ir atbildība, kad tu zini, ka viss pagasts tev var sadot rīklē.

Cik deputātus no saeimas jūs pazīstat personīgi, zinat, kur dzīvo? Pareizi...

Ja par izvirzīšanu, tad vismaz viens, ko es bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem varētu izvirzīt ir Edgars Kramiņš.
2021-12-09 22:41

JOHAIDI21  2 3 Paldies,rinkulis! Es centos pavedināt uz reāliem kandidātiem,tos raksturojot ar konkrētiem piemēriem. Bet....nez vai nu dejotāji un dancotāji spēs kaut ko veikt valsts politikas labā. Viņiem ir savs darba lauciņš. Atcerējos salīdzinājumu ar Kārli Ulmani. Mjāā´...tas vīrs bija īstā laikā un īstā vietā. Bet tad Latvija gāja āgrāro ceļu,bet Ulmanim bija Oksfordas izglītība agronomijā. Uz doto brīdi valsts vadītājs drīzāk būtu kāds profesionālis industrializācijas,enerģētikas jomā ar akadēmisko augstāko izglītību.
Pietiek ar tiem plānā galdiņa urbējiem! Jebšu kāds ir noilgojies pēc kaķu puikas,Rīgas domē?
Jeb gļēvi nodevigo zaglēnu no Rēzeknes Švarcu? Varbūt kāds noilgojies pēc "izlidotāja" Alkšņa?
Un vaitad mums vairāk nav brīvo zemju,ko nodevīgi atdot citai valstij,kā Abreni(unne tikai)
2021-12-09 23:05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu